ALEX DE VISSCHER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALEX DE VISSCHER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.940.879

Publication

30/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.09.2014, NGL 25.09.2014 14601-0467-011
06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.08.2013, NGL 30.08.2013 13544-0488-011
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.08.2012, NGL 31.08.2012 12533-0041-011
31/01/2011
ÿþBenaming : Alex De Visscher

(voluit):

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Schaarstraat 74

Onderwerp akte : OPRICHTING  VASTSTELLING STATUTEN  BENOEMING ZAAKVOERDER

T

~

INI I~NIII~ IN8dII111N~

*11016562*

De griffier.

oT JAN. 2011

Griffie

M1Aod 2.1

Voor-behoude aan hel Belgiscl Staatsbh

ERGELEGD TER GRIFFIE VAN DE

RECHTBANK VAN KCOFHANDELTE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na - ' " ing ter griffie van de akte

MONITEUR BEL G

Ul ~~crlorv

0832940879

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

Ondernemingsnr :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 41 januari 2011, alsnog te registreren, dat er door:

De heer DE VISSCHER Alex Luc Francis, geboren te Brugge op twintig januari negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 8000 Brugge, Schaarstraat 74.

=Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap: =met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met de naam "Alex De =Visscher".

Zetel

=De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Schaarstraat 74.

i Doel !De vennootschap is van burgerlijke aard. Zij heeft tot doel in België en in )het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor! gezamenlijke rekening met derden het uitoefenen van het beroep van! advocaat, alsook alle activiteiten die met de hoedanigheid van advocaat of! de kwalificatie van jurist verband houden, voor zover deze activiteiten met het beroep van advocaat verenigbaar zijn, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar vang vennootschappen, het aanvaarden en uitoefenen van gerechtelijke mandaten) !zoals het mandaat van curator, voorlopig bewindvoerder, commissaris inzake opschorting, het aanvaarden en uitoefenen van onderwijsopdrachten die !verband houden met het recht of juridische aangelegenheden, het schrijven Ivan juridische artikels en werken, het optreden als bemiddelaar of als' !arbiter, het opnemen en uitoefenen van mandaten als syndicus.

'De vennootschap mag alle financiële handelingen verrichten, dief rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk! doel. Zij mag alle roerende goederen als investering verwerven, zelfs als! deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap, en mag onroerende goederen en zakelijke rechten verwerven voor zover deze aangewend worden voor del uitoefening van het maatschappelijk doel, en niet aangekocht worden ten! behoeve van de verhandeling ervan. De vennootschap mag tevens alle daartoe! noodzakelijke verbintenissen aangaan en alle handelingen stellen nodig voor! )het beheer en onderhoud daarvan.

!De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt !mogelijk wijze te beheren en haar actiefbestanddelen optimaal te lrendabiliseren; daartoe mag zij alle mogelijke investeringen en beleggingen, verrichten, zowel roerende - inbegrepen het beleggen in aandelen - als!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Noor-behouden aan het r Béfg~sc% Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

L

Luik B - vervolg

in of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te :vergemakkelijken, voor zover deze handelingen niet van commerciële aard ' zijn.

;Bij de verwezenlijking van het doel zal steeds moeten worden gehandeld met ;inachtneming van de regelen van de behoorlijke beroepsuitoefening, de deontologische regelen en reglementen aangenomen door de Orde van Vlaamse IBalies. onder meer deze betreffende associaties en/of vennootschappen van advocaten.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

;Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro.

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, die elk 1/1005` van het kapitaal vertegenwoordigen.

;Het maatschappelijk kapitaal wordt ingebracht in speciën, en is geheel (geplaatst en volstort tot beloop van 12.400 euro, zodat alsnog 6.200 euro dient volstort te worden.

Het volstort bedrag werd geplaatst op een geblokkeerde rekening bij de NV KBC BANK te Brussel.

Op alle aandelen werd ingeschreven door de heer Alex De Visscher.

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of op (gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op 20 juni, om 1400 uur, ongeacht of deze dag een weekdag, zaterdag, zondag, of ;wettelijke feestag is.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Enkel advocaten die regelmatig ingeschreven zijn aan een Belgische of buitenlandse balie, alsook burgerlijke vennootschappen met als aandeelhouders en zaakvoerders of bestuurders uitsluitend advocaten die regelmatig ingeschreven zijn aan een Belgische of buitenlandse balie, kunnen zaakvoerder zijn.

Ingeval een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap, dient zij onverwijld over te gaan tot de aanduiding van de vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze vaste vertegenwoordiger dient aan dezelfde vereisten te voldoen als de zaakvoerders van de vennootschap.

[De aanduiding van de vaste vertegenwoordiger zal samen

ionroerende. De vennootschap mag ook alle handelingen verrichten van] burgerlijke en financiële aard, die nodig of nuttig zijn voor de] verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, zelfs indien ze er niet rechtstreeks in verband mee staan. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

De vennootschap mag als vennoot of aandeelhouder deelnemen aan elke vennootschap, associatie of groepering van natuurlijke en/of rechtspersonen voor zover dit in overeenstemming is met de van kracht zijnde reglementen van de Orde van Vlaamse Balies. De vennootschap kan eveneens optreden als zaakvoerder, bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in] andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle handelingen verrichten rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel

met de benoeming van]

Luik B - vervolg

ide rechtspersoon tot zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage van hete Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap. Het ontslag van een vaste vertegenwoordiger door de zaakvoerder-rechtspersoon zal eveneens bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap.

!De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar; !vast te stellen. !Zijn/haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de .algemene vergadering. :De bezoldiging van de zaakvoerders wordt bepaald of achteraf bevestigd doorl de algemene vergadering. De goedkeuring van de jaarrekening waarin meldingl wordt gemaakt van de toegekende bezoldigingen geldt als bevestiging terzake. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn !tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens !het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de !vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door een! ;andere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een =schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische !handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid. !Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige !andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders !over de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de

!desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. 1

Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang vang vermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met dei belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstige de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden.1 Ingeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken,! !dient een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, samen met del

jaarrekening neergelegd te worden. 1

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte. !als eiser of als verweerder. !Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij de vennootschap slechts

rechtsgeldig verbinden door hun gezamenlijk optreden. 1

~De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bijl !bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Boekjaar

!Het boekjaar van de vennootschap stemt overeen met het kalenderjaar. Winstverdeling

!Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Ontbinding en vereffening

Het batig saldo van de vereffening wordt eenkomstig hun aandelenbezit.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor

Visscher Alex Luc Francis, wonende te 8000 Brugge, Schaarstraat 74.

,Voor-

behouden

aan het

~Be[gEsc~

Staatsblad

verdeeld onder de vennoten, over-1

1

onbepaalde duur: De Heer Del

LEerste boekjaar

,Voor-

behouden

aan het

-- Béfgisch-

Staatsblad

luik B - vervolg

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op het ogenblik dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt , en zal worden afgesloten op

31 december 2011.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Volmacht BTW/KBO

Volmacht wordt verleend aan de BVBA Gilbert Verslype, accountantskantoor met zetel te 8430 Middelkerke, Koninginnelaan 39 en al haar aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank ivoor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer B.T.W.), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

voce DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VÔOR DE 1FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIE }VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

STEVEN FIEUWS, notaris

1Samen hiermee neergelegd :

s* expeditie van de oprichtingsakte van 4 januari 2011.

r`"

29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.08.2016, NGL 25.08.2016 16467-0535-010

Coordonnées
ALEX DE VISSCHER

Adresse
SCHAARSTRAAT 74 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande