ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 438.447.918

Publication

03/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1 0733 3

NEEFIBELEUD TEF 3R4FFIt }IHN D RE ~ Q(âE(~~D 4üDPrsº%~~V~~

rE

B ~~

op:

Griffie

_;.

De gri'

fie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0438.447.918 Benaming

(voluit) : ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE (verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8020 Oostkamp, Sint-Godelievestraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - OMVORMING

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder van: de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op negentien maart tweeduizend en veertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene: vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE, met zetel te 8020 Oostkamp, Sint-Godelievestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0438.447.918, BTW nummer BE 438.447.918.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen

1. De voorzitter stelt vast dat de bijzondere algemene vergadering van dertig december tweeduizend en dertien beslist heeft tot toekenning van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van een totaal bruto bedrag van vijfennegentigduizend Euro (95.000,00 ¬ ), en dit door onttrekking aan de belaste uitkeerbare winsten van de vennootschap.

Deze dividenden werden op dertig december tweeduizend en veertien betaalbaar gesteld niet door effectieve uitkering in geld doch wel via het boeken van een schuld van de vennootschap ten opzichte van elk van de aandeelhouders in verhouding tot hun aandelenbezit.

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennoctschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent van' het tussentijds dividend.

2, De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag van de Raad van' Bestuur de dato dertig december tweeduizend en dertien, en van de bedrijfsrevisor de besloten vennootschap: met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, kantoorhoudende te 8560' Wevelgem, Kortrijkstraat 12, alhier vertegenwoordigd door de heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, de dato dertig januari tweeduizend en veertien, aangezien elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen. te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt :

"Ingevolge het ingestelde onderzoek overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de' Bedrijfsrevisoren, bij de kapitaalverhoging met inbreng in natura bij de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE door inbreng in natura van een vordering die werd toegekend aan mevrouw Greta BECELAERE en een vordering die werd toegekend aan de heer Ronny PUPE naar aanleiding van de' voorgenomen dividenduitkering bij de inbrenggenietende vennootschap, kan ik besluiten dat

1. De kapitaalverhoging werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de' Bedrijfsrevisoren inzake kapitaalverhoging door inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %.

2. De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet,

3. De voor de kapitaalverhoging door inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van, waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de toename van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Wij merken op dat het niet creëren van nieuwe aandelen n.a.v, de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura weliswaar, in de gegeven omstandigheden, juridisch mogelijk wordt geacht door hoogstaande rechtsleer terzake doch in gaat tegen het advies van de Raad van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren.

Volledigheidshalve dien ik een principieel voorbehoud te formuleren nopens het bestaan en de hoegrootheid van een uitwinningsrisico op de vennootschap naar aanleiding van eventuele bodemverontreiniging op de aanwezig percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

4. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toename van de fractiewaarde van de huidige aandelen ten belope van 85.500,00 EUR.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld."

3. De vergadering besluit daarop het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vijfentachtigduizend vijfhonderd Euro (85.500,00 ¬ ), om te brengen van tweeënzestigduizend Euro (62.000,00 E) op honderdzevenenveertigduizend vijfhonderd Euro (147.500,00 E), door inbreng in natura en zonder creatie van aandelen, doch door verhoging van de fractie waarde van de aandelen.

4. Onmiddelijk verklaren de bestaande aandeelhouders hun schuldvorde-rring die zij ten laste hebben van de ven-'noot-'schap ten bedrage van vijfentachtigduizend vijfhonderd Euro (85.500,00 ¬ ) in zelfde vennootschap in te brengen.

De inschrijvers verklaren en al de leden van de vergadering erkennen dat voorgezegde kapitaalsverhoging aldus is verwezenlijkt, en dat hierdoor het kapitaal gebracht is op honderdzevenenveertigduizend vijfhonderd Euro (147.500,00 E).

5. De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan lezing te geven van het verslag van de Raad van Bestuur de dato vierentwintig januari tweeduizend en veertien, ter toelichting van de omzetting van de vennootschap, met in bijlage een samenvattende staat van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per éénendertig december tweeduizend en dertien, evenals van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor de bedrijfsrevisor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN, kantoorhoudende te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, alhier vertegenwoordigd door de heer Piet DUJARDIN, bedrijfsrevisor, de dato zevenentwintig januari tweeduizend en veertien, aangezien elke aandeelhouder erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 december 2013 die de Raad van Bestuur van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE heeft opgesteld met een balanstotaal van 231.866,34 EUR en een netto-actief van 98.407,12 EUR, heeft plaatsgehad. Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgevonden.

lk dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens de eventuele kosten naar aanleiding van het doorvoeren van een bodemsanering ten gevolge van een mogelijke bodemverontreiniging op de aanwezige percelen grond aangezien mij hieromtrent onvoldoende informatie beschikbaar is.

Het netto -- actief van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE (ad 98.407,12 EUR) is groter dan het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap ten belope van 62.000,00 EUR.

Voorafgaandelijk aan de omzetting van NV naar een BVBA zal het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap toenemen door inbreng in natura van het netto-dividendbedrag (ad 85.500,00 EUR) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van 62.000,00 EUR tot een bedrag van 147.500,00 EUR,

Na de kapitaalverhoging zal het netto-actief van de vennootschap toenemen tot een bedrag van 183.907,12 EUR, Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap (ad 147.500,00 EUR) zal voldoende zijn als minimumkapitaal voor een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, zoals dit werd vastgesteld binnen artikel 214 van het Wetboek van vennootschappen op 18.550,00 EUR.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 776 en 777 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van omzetting van de NV ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE naar een BVBA en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

6. De vergadering besluit daarop de naamloze vennootschap ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met dien verstande

- dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die uit deze omzetting ontstaat, de voortzetting zal zijn onder een andere rechtsvorm van de vennootschap die tot nog toe bestond onder de vorm van naamloze vennootschap ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE zonder dat enige verandering wordt gebracht aan de benaming van de vennootschap, het doel, het kapitaal en de reserves, de activa en de passiva;

- dat de omzetting geschiedt zonder in- of uittreden van aandeelhouders;

- dat het kapitaal bedragende honderdzevenenveertigduizend vijfhonderd Euro (147.500,00 ¬ ) zal vertegenwoordigd worden door zeshonderdvijfentwintig (625) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde. Iedere aandeelhouder van de omgezette naamloze vennootschap zal per één aandeel van de naamloze vennootschap één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen. Dientengevolge wordt er uitdrukkelijk bedongen dat uit fiscaal oogpunt de onder de verschijnenden gevormde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid geen nieuwe vennootschap is maar de

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

eenvoudige voortzetting van de vennootschap die voorheen onder hen reeds bestond, onder de juridische vorm

van een naamloze vennootschap;

- dat de omzetting haar uitwerking zal hebben vanaf heden, en zal geschieden onder het voordeel van :

a) artikel 775 van het Wetboek van Vennootschappen;

b) en artikel 121 §1 van het Wetboek der Registratierechten.

- dat door het feit van de omzetting geheel het vermogen van de naamloze vennootschap, activa en passiva, lichamelijke en onlichamelijke, zonder enige uitzondering en zonder dat er enige wijziging aangebracht wordt, eigendom wordt van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld, in al de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap waarvan zij de voortzetting is en alle baten en lasten overneemt van alle lopende contracten en verrichtingen.

7. De vergadering besluit de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, rekening houdend met de genomen besluiten en met de eigen aard van de vennootschap, vast te stellen als volgt :

Statuten bij uittreksel.

Een besloten vennootschap met beperk-'te aan-'sprake-ilijkheid hebben opgericht onder de benaming ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE, met zetel te 8020 Oostkamp, Sint-Gcdelievestraat

28.

De vennootschap heeft tot doel : De restauratie van gebouwen en monumenten, het oprichten van woningen en gebouwen in de ruimste zin van het woord, het oprichten en/of laten oprichten van "sleutelklare" woningen en gebouwen, het aankopen, kopen en verhuren van deze woningen en gebouwen, het aannemen, uitvoeren of laten uitvoeren van algemene bouwwerken, bekistings- en ijzervlechtwerken, bouwen van stellingen, voegwerken en reinigen van gevels, slopingswerken, plaatsen van afsluitingen, leggen van" tegelvioeren en mozaïeken, alle andere muur- en vloerbekledingen, warmte- en geluidsisolering, leggen van parketvloeren, timmer- en schrijnwerken, bedekken van gebouwen, plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk, idem in diverse kunststoffen, de coordinatie van alle bouwwerken in de ruimste zin van het woord, plaats van chapes, plaatsen van industriele vloeren, alarmdetectie, studie- en raadgevend bureau, de onderneming in onroerende goederen, de bouwpromotie, alle verhandelingen van onroerende goederen, de aan- en verkoop, de fabricatie en plaatsing van alle bouwmaterialen, de aanneming en de uitvoering, de fabricatie en de groot- en kleinhandel van alle geprefabriceerde betonelementen, het verkopen, verhuren of herstellen van aile aannemers en vervoermateriaal, het vervoer voor eigen rekening en voor rekening van derden, de groot- en kleinhandel in bouwproducten en materialen.

Daarenboven mag de vennootschap, zowel in het binnen- als het buitenland alle dadagen van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- ais buitenland.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de onderhavige akte op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt -'HONDERDZEVENENVEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (147,500,00 EUR). Het is verdeeld in gelijke aandelen zonder nominale waarde, die één/zeshonderdvijfentwintigste (1/625ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet aandeelhouders. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn(hun) kosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Elk aandeel geeft recht op één stem, Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt niet meegerekend bij het tellen van de stemmen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de aandeelhouders de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

8. De vergadering besluit het ontslag van de bestuurders in functie van de naamloze vennootschap te aanvaarden, namelijk 1) mevrouw BECELAERE Greta, bestuurder van vennootschappen, wonende te 8020 Oostkamp, Sint-Godelievestraat 28, en 2) de heer PUPE Ronny, bestuurdeç van vennootschappen, wenende te

8020 kostkamp, Sint-Godelievestraat 28, en. besluit tevens dat de kwijting die zal gegeven worden door de W eerstkomende jaarvergadering aan de zaakvoerders eveneens zal gelden als kwijting aan de opdracht der ontslagnemende bestuurders voor het door hen gevoerde beleid.

En onmiddellijk na voorgaand ontslag van de bestuurders werd een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE, waaraan alle aandeelhouders deelnemen, en die bij eenparigheid van stemmen besliste

a) dat de vennootschap thans bestuurd zal worden door twee zaakvoerders voor onbepaalde duur;

b) dat als niet-statutaire zaakvoerders mevrouw Greta BECELAERE en de heer Ronny PUPE, beiden voornoemd, aangesteld worden, die bij deze verklaren de opdracht te hebben aanvaardt, onder de bevestiging dat zij niet getroffen worden door énige maatregel die zich hiertegen verzet.

De vergadering besluit geen commissaris te benoemen daar de vennootschap niet voldoet aan de `normen die tot de aanstelling van een commissaris verplichten.

9. De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

A Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, de bijzondere verslagen van de Raad van

Bestuur, de bijzondere verslagen van de aangestelde bedrijfsrevisor, en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 25.07.2013 13352-0210-014
17/01/2012
ÿþ Mpd20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11I U I 1 II 1 11 11fl I 1ll

*i~oiaazs

111

"

MONITEUR DIRECT!

10 -or_

ELG158 ST 1Ari t

ELLE

1~ p

:::.s1,44 t3

GELEGD ter GRIFFIE der

TBANK VAN KOOPHANDEL TE

tterener)

tetze04%;

J

Ondernemingsnr : 0438447918

Benaming

(voluit) : Algemeen Aannemersbedrijf Pupe-Becelaere

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Sint-Godelievestraat 28, 8020 Oostkamp

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders en gedelegeerd bestuurder

Bij buitengewone algemene vergadering gehouden op 1 december 2011 wordt beslist om mevrouw Becelaere Greta, de heer Pupe Ronny en de heer Pupe Dirk als bestuurders te herbenoemen voor een termijn van zes jaar. Mevrouw Becelaere Greta wordt herbenoemd als gedelegeerd bestuurder, dit eveneens voor een termijn van zes jaar.

Becelaere Greta

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2011 : BG070309
04/09/2009 : BG070309
30/06/2008 : BG070309
02/08/2007 : BG070309
08/07/2005 : BG070309
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 20.07.2015 15331-0440-014
16/06/2004 : BG070309
12/08/2003 : BG070309
05/07/2002 : BG070309
10/07/2001 : BG070309
26/08/1992 : BG70309
08/08/1991 : BG70309

Coordonnées
ALGEMEEN AANNEMINGSBEDRIJF PUPE-BECELAERE

Adresse
SINT-GODELIEVESTRAAT 28 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande