ALGEMEEN DIENSTBETOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMEEN DIENSTBETOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.773.589

Publication

06/08/2013
ÿþÂT ti

4

ai~' Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ELGE NEERGELEGD

013

,TSBLAD

1 z. 07. 2013

RECHTBANI~fçQQFHANDEL KO ~+ I~K



MfNITEUR B

30-07-2 BEL ISCH STAF

Ondernemingsnr : 0424.773.589

Benaming

(voluit) : ALGEMEEN DIENSTBETOON

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Marktplaats 35, 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 4 juli 2013, dat de buitengewone algemene vergaderingen van de beide vennootschappen onder meer de volgende', besluiten genomen hebben:

l.Kennisname van het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de betrokken; vennootschappen op 22 april 2013. Dit fusievoorstel werd door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY" alsook door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMEEN DIENSTBETOON" op 15 mei 2013 op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel neergelegd en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

2.Besluit tot ontbinding zonder vereffening met het oog op de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMEEN DIENSTBETOON" door de ovememende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY", met ingang van aktedatum.

3.Fusiebesluit waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY" bij wijze van fusie de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMEEN DIENSTBETOON" overneemt, volgens voornoemd fusievoorstel, met ingang van aktedatum,

4.Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap "ALGEMEEN DIENSTBETOON", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "VERMAUT GUY", met ingang van aktedatum.

5.Aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "ALGEMEEN DIENSTBETOON", worden er geen nieuwe aandelen uitgegeven naar aanleiding van de fusie door de overname van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMEEN DIENSTBETOON" en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "ALGEMEEN DIENSTBETOON", welke in het bezit zijn van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY" vernietigd.

6.AIle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf aktedatum worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "VERMAUT GUY",

7.Vaststelling van de eigendomsoverdracht van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vanaf aktedatum. Tengevolge van de fusie door overneming gaat het hele vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMEEN DIENSTBETOON", over op de overnemende vennootschap "VERMAUT GUY", vanaf aktedatum,

8.Vaststelfing dat, aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de ovememende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op aktedatum ophoudt te bestaan.

9.Kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "ALGEMEEN DIENSTBETOON", voor de uitoefening van haar mandaat tot op aktedatum, met name aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY", voornoemd, met vaste vertegenwoordiger, de heer Guy Vermaut,. wonende te 8830 Hooglede, Oude Gentstraat 2,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte dd. 4/7/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 19.07.2013 13328-0553-014
28/05/2013
ÿþl Mod WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0424.773.589

II

i

Ill

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1 8030A*

1

I

NEERGELEGD

15, 05. 2013

RECHTE Kd'p4 K HANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Benaming

(voluit) : ALGEMEEN DIENSTBETOON

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Marktplaats 35 - 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGEN FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL OMTRENT DE GERUISLOZE FUSIE TUSSEN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "VERMAUT GUY" (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP) EN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "ALGEMEEN DIENSTBETOON" (OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP)

ENERZIJDS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY', met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Oude Gentstraat 2 (RPR nr0464.144.802 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Kortrijk).

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens akte verleden voor meester Jean Pierre LESAGE te Hooglede op 9 september 1998, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 29 september 1998 onder het nummer 980929-404.

De statuten werden voor de laatste maal gewijzigd op 27 december 2012, blijkens proces-verbaal verleden' voor meester Stefaan LAGA te Izegem, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 4 februari 2013 onder het nummer 2013-02-0410020726,

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

-De heer VERMAUT GUY, zaakvoerder

De vennootschap zal de BVBA "ALGEMEEN DIENSTBETOON" opslorpen, en zal hierna de 'opslorpende' ° vennootschap' genoemd worden.

ANDERZIJDS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMEEN DIENSTBETOON", met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Marktplaats 35 (RPR nr. 0424.773.589 - Griffie van de Rechtbank' van Koophandel te Kortrijk).

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens akte verleden voor meester Jean-Pierre WYFFELS te Roeselare op 6 juli 1983, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 1983 onder het nummer 1948-07,

De statuten werden meermaals gewijzigd en dit voor de laatste maal op 10 oktober 2008, blijkens akte i verleden voor meester Geert Vanwijnsberghe te Roeselare, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsbiad van 5 november 2008 onder het nummer 2008-11-05/0174903.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

-BVBA VIsRMAUT GUY, Oude gentstraat 2, te 8830 Hooglede, vertegenwoordigd door de heer Guy VERMAUT, zaakvoerder

De vennootschap zal opgeslorpt worden door de BVBA "VERMAUT GUY", en zal hierna de 'op te slorpen vennootschap' of de 'opgeslorpte vennootschap' genoemd worden.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

De zaakvoerders van bovenvermelde vennootschappen hebben besloten een fusievoorstel betreffende fusie door opslorping op te maken, waarbij het volledige vermogen van de op te slorpen vennootschap, in toepassing van artikel 676, le en artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan naar de opslorpende vennootschap.

De zaakvcerders van de hierboven vernoemde vennootschappen engageren zich om de fusie te realiseren in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

Het fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de betrokken vennootschappen.

De zaakvoerders verklaren kennis genomen te hebben van onderstaande:

Art. 719 Wetboek van Vennootschappen:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een

fusievoorstel op.

ln het fusievoorstel worden ten minste vermeld

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen

vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of

de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de

algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden

neergelegd,

FUSIEVOORSTEL

1, - IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

A. - De overgenomen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMEEN DIENSTBETOON" heeft tot doel, zoals blijkt uit artikel 3 van de statuten:

[.Bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten;

I1.Het waarnemen van alle bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, het directie-voeren over ondernemingen.

Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen,

Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

Het aanwerven van personeel, het inrichten en beheren van kantoren,

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

111.Beheer van eigen patrimonium:

Het patrimonium, waaronder onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden, en in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het valoriseren, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling, de verfraaiing, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

1V.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

V.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa. Het verwerven, beheren en in waardestellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten.

VI.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel; het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

VI1.De vennootschap kan borgstellingen afleveren en zekerheden stellen voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en inzonderheid voor haar aandeelhouders en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar aandeelhouders verbonden zijn.

VII1.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen."

B. - De overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY", heeft tot doel, zoals blijkt uit artikel 3 van de statuten:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Het optreden als tussenpersoon in bank- en beleggingdienst en het optreden als verzekeringstussenpersoon.

-Alle activiteiten met betrekking tot marketing en publiciteit.

Zij kan elke onderneming verwerven of oprichten die een gelijkaardig doel nastreeft of waarvan het doel in verband met haar doel staat.

Zij zal in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle roerende en onroerende, industriële en commerciële handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen (behalve financiële ondernemingen) die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. "

Zij kan zich persoonlijk borg stellen of een hypothecaire zekerheid verstrekken ten voordele van verbonden vennootschappen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet'

III. - BOEKHOUDKUNDIGE PEILDATUM

1 r

-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt gelijkgesteld met dat datum waarop de de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten zullen genomen hebben

IV. - BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS

Aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Voorgesteld wordt om het mandaat van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap te beëindigen en kwijting te geven over de voorbije periode. De zaakvoerder van de BVBA "VERMAUT GUY" zal alle taken overnemen naar aanleiding van de fusie.

V.  VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN  ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN

De over te nemen vennootschap ALGEMEEN DIENSTBETOON heeft geen aandelen uitgegeven met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen maatregelen dienen te worden voorgesteld.

VI. - JURIDISCHE UITWERKING

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de verrichting pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het besluit in het Belgisch Staatsblad.

VII. - KOSTEN

De kosten verbonden aan de fusie zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

In het geval het fusievoorstel niet door de desbetreffende buitengewone algemene vergaderingen zou goedgekeurd worden zullen de kosten verbonden aan de voorbereidende werkzaamheden door de overnemende vennootschap gedragen worden.

VIII. - INFORMATIEUITWISSELING EN CONFIDENTIALITEIT

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen zullen de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun vennoten alle nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Aldus opgesteld in 6 originele exemplaren op 22 april 2013 te Hooglede.

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen verklaren 6 exemplaren te ondertekenen waarvan er twee bestemd zijn om door elk van de betrokken vennootschappen in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de anderen om te worden bewaard op de zetel van respectievelijk de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap.

Namens de overnemende vennootschap Namens de overgenomen vennootschap

Zaakvoerder Zaakvoerder

De heer Guy VERMAUT BVBA "VERMAUT GUY"

Vertegenwoordigd door

De heer Guy VERMAUT

25/07/2012
ÿþ MW Waal 11.1

~ ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0424.773.589

Benaming

(voluit) : ALGEMEEN DIENSTBETOON

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Marktplaats 35 - 8830 Hooglede

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGEN FUSIEVOORSTEL

FUSIEVOORSTEL OMTRENT DE GERUISLOZE FUSIE TUSSEN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "VERMAUT GUY" (OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP) EN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID "ALGEMEEN DIENSTBETOON" (OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP)

ENERZIJDS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY", met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Oude Gentstraat 2 (RPR nr0464.144.802 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk),

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens akte verleden voor meester Jean Pierre LESAGE te Hooglede op 9 september 1998, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 september 1998 onder het nummer 980929-404.

De statuten werden sedert niet gewijzigd.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door:

-De heer VERMAUT GUY, zaakvoerder

De vennootschap zal de BVBA "ALGEMEEN DIENSTBETOON" opslorpen, en zal hierna de `opslorpende vennootschap' genoemd worden,

ANDERZIJDS

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMEEN DIENSTBETOON", met maatschappelijke zetel te 8830 Hooglede, Marktplaats 35 (RPR ni., 0424.773.589 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk).

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens akte verleden voor meester Jean-Pierre WYFFELS te Roeselare op 6 juli 1983, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 januari 1983 onder het nummer 1948-07.

De statuten werden meermaals gewijzigd en dit voor de laatste maal op 10 oktober 2008, blijkens akte verleden voor meester Geert Vanwijnsberghe te Roeselare, bekendgemaakt in de Bijiagen tot het Belgisch Staatsblad van 5 november 2008 onder het nummer 2008-11-05/0174903.

GV

De menaootschap wordt acertegenwoordigri rionr:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MONITEUR BELGE NEERGELEGD !!

18 -07- 2012 ELGISCH STAATSBLAr -6, 07. 2012

RECHTBANK KOOPHANDFt GriffieKoi~TRIJI<





flh1Il lUhIuhII 1 IYI III I INNI

*12131337*

Voc beo; aan Belgi Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

-BVBA VERMAUT GUY, Oude gentstraat 2, te 8830 Hooglede, vertegenwoordigd door de heer Guy VERMAUT, zaakvoerder

De vennootschap zal opgeslorpt worden door de BVBA 'VERMAUT GUY", en zal hierna de 'op te slorpen vennootschap' of de 'opgeslorpte vennootschap' genoemd worden.

VOORAFGAANDE UITEENZETTING

De zaakvoerders van bovenvermelde vennootschappen hebben besloten een fusievoorstel betreffende fusie door opslorping op te maken, waarbij het volledige vermogen van de op te slorpen vennootschap, in toepassing van artikel 676, le en artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan naar de opslorpende vennootschap.

De zaakvoerders van de hierboven vernoemde vennootschappen engageren zich om de fusie te realiseren in overeenstemming met het Wetboek van Vennootschappen.

Het fusievoorstel zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de betrokken vennootschappen.

De zaakvoerders verklaren kennis genomen te hebben van onderstaande;

Art. 719 Wetboek van Vennootschappen:

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een

fusievoorstel op,

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2° de datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht

worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3° de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen

vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of

de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de

algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden

neergelegd.

FUSIEVOORSTEL

IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

A, - De overgenomen vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMEEN DIENSTBETOON" heeft tot doel, zoals blijkt uit artikel 3 van de statuten:

I.Bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten;

ILHet waarnemen van aile bestuurs- of analoge opdrachten en functies in andere vennootschappen, het directie-voeren over ondernemingen.

Consulting en adviesverstrekking met betrekking tot het operationeel beheer van vennootschappen en ondernemingen, het verlenen van managementbijstand aan en het uitvoeren van managementtaken in vennootschappen en ondernemingen.

Algemene dienstverlening aan bedrijven, instellingen en particulieren zoals ondermeer en niet beperkend opgenoemd, het ter beschikking stellen van infrastructuur, handelsruimtes, secretariaatsdiensten, telesecretariaat en onthaal.

Het aanwerven van personeel, het inrichten en beheren van kantoren.

Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op gebied van management, engineering en consulting.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van marketing, verkoop, productie, computerservices en algemeen bestuur;

De vennootschap kan alle opdrachten, ambten en functies uitoefenen en alle bestuursopdrachten waarnemen in de meest ruime zin, welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doelstelling verband houden, optreden als tussenpersoon, correspondent, mandataris, agent of vertegenwoordiger.

III.Beheer van eigen patrimonium:

GV

t

e aK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

s Het patrimonium, waaronder onroerende goederen kunnen voorkomen, te behouden, en in de ruimste zin van het woord te beheien en oordeelkundig uit te breiden.

Het beheer, het verwerven, het instandhouden van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, het valoriseren, de verbouwing, de bebouwing, de ontwikkeling, de verfraaiing, het in huur nemen en de verhuring van deze goederen alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daar toe dwingen.

Tevens zal de vennootschap zich kunnen inlaten met alle vormen van beheer en van beleggingen in effecten en roerende goederen.

IV.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar doel.

V.Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know how en aanverwante immateriële duurzame activa. Het verwerven, beheren en in waardestellen van brevetten, octrooien en licenties en andere intellectuele rechten.

V1.De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel; het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

VIl.De vennootschap kan borgstellingen afleveren en zekerheden stellen voor rekening van om het even welke vennootschap of private personen en inzonderheid voor haar aandeelhouders en voor ondernemingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar of haar aandeelhouders verbonden zijn.

V111.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen"

B. - De overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERMAUT GUY", heeft tot doel, zoals blijkt uit artikel 3 van de statuten:

"Verzekeringsmakelaar en alles wat daarop betrekking heeft; verzekeringsmakelaar en alles wat daarop betrekking heeft; het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden; het nemen van participaties onder welke vorm ook; in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van roerende waarden en participatie; het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft; het verlenen van zowel persoonlijke als zakelijke, roerende als onroerende waarborgen ten voordele van derden; alle financiële verrichtingen onder vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan de depositobanken, private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van eventuele noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen; spaarkas; onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens; gemeenschappelijke beleggingsfondsen.

De vennootschap kan verder alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het doel kunnen bijdragen

In zelfde context kan de vennootschap alle onroerende goederen huren, verhuren, bouwen, verbouwen, kopen en verkopers

Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies aangaan met gelijk welke andere handelsvennootschap of onderneming.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of ais vertegenwoordiger.

De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en aile welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken. De vennootschap mag ook filialen

openen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland. GV

i' 'ss ..4 ,d

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimste zin,

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook verwant of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken. "

III. - BOEKHOUDKUNDIGE PEILDATUM

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012.

IV. - BIJZONDERE VOORDELEN BESTUURDERS

Aan de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Voorgesteld wordt om het mandaat van de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap te beëindigen en kwijting te geven over de voorbije periode. De zaakvoerder van de BVBA "VERMAUT GUY" zal alle taken overnemen naar aanleiding van de fusie.

V. -- VENNOTEN MET BIJZONDERE RECHTEN  ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN

De over te nemen vennootschap ALGEMEEN DIENSTBETOON heeft geen aandelen uitgegeven met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen, zodat terzake geen maatregelen dienen te worden voorgesteld,

VL - JURIDISCHE UITWERKING

De met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de verrichting betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten zullen genomen hebben met dien verstande dat de verrichting pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het besluit in het Belgisch Staatsblad.

VII. - KOSTEN

De kosten verbonden aan de fusie zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

In het geval het fusievoorstel niet door de desbetreffende buitengewone algemene vergaderingen zou goedgekeurd worden zullen de kosten verbonden aan de voorbereidende werkzaamheden door de overnemende vennootschap gedragen worden.

VIIL - INFORMATIEUITWISSELING EN CONFIDENTIALITEIT

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen zullen de zaakvoerders van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun vennoten alle nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen,

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

Aldus opgesteld in 6 originele exemplaren op 5juli 2012 te Hooglede.

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen verklaren 6 exemplaren te ondertekenen waarvan er twee bestemd zijn om door elk van de betrokken vennootschappen in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en de anderen om te worden bewaard op de zetel van respectievelijk de ovememende vennootschap en de overgenomen vennootschap,

Namens de overnemende vennootschap Namens de overgenomen vennootschap

Zaakvoerder Zaakvoerder

GV



" Voor.t;ehguden

` .aan het De heer Guy VERMAUT BVBA "VERMAUT GUY"

Belgisch Vertegenwoordigd door

I Staatsblad De heer Guy VERMAUT

GV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 18.07.2012 12314-0463-014
25/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 19.07.2011 11314-0590-014
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.05.2010, NGL 20.07.2010 10320-0549-014
27/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 04.05.2009, NGL 18.07.2009 09446-0119-012
05/11/2008 : KO104169
04/07/2008 : KO104169
04/07/2008 : KO104169
30/08/2007 : KO104169
02/07/2007 : KO104169
18/07/2006 : KO104169
01/07/2005 : KO104169
26/07/2004 : KO104169
14/07/2003 : KO104169
21/09/2000 : KO104169
25/07/2000 : KO104169
01/01/1992 : KO104169

Coordonnées
ALGEMEEN DIENSTBETOON

Adresse
MARKTPLAATS 35 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande