ALGEMENE BOUWONDERNEMING LOCCUFIER RONY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE BOUWONDERNEMING LOCCUFIER RONY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.667.117

Publication

08/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

*14076 93

Ondernemingsnr : 0464.667.117

Benaming (voluit) : ALGEMENE BOUWONDERNEMING LOCCUFIER RONY

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriestraat 7B

8211 Zedelgem (Aartrijke)

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

STATUTENWDZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de; BVBA "ALGEMENE BOUWONDERNEMING LOCCUFIER RONY", met zetel te 8211 Zedelgem (Aartrijke), Industriestraat 7B, gehouden voor Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS te Zedelgem op 25; maart 2014, eerstdaags te registreren, dat met éénparïigheid van stemmen de volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT : BETAALBAARSTELLING DIVIDEND

In het kader van de overgangsmaatregel van artikel 537 WIB92, geïntroduceerd door dej Programmawet van 28 juni 2013, besluit de algemene vergadering om de belaste reserves van de vennootschap uit te keren in de vorm van een tussentijds dividend.

Deze overgangsmaatregel voorziet dat belaste reserves, die ten laatste door de algemene vergadering zijn goedgekeurd op 31.03.2013, uitgekeerd worden aan een verlaagd tarief van 10% roerende voorheffing, op voorwaarde dat deze onmiddellijk geïncorporeerd worden in het kapitaal en dat deze opneming ten laatste plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014.

Art. 537, eerste lid WIB92 :

" In afwijking van de artikelen 171, 30, en 269, § 1, 1°, wordt het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing vastgesteld op 10 pct voor de dividenden die overeenkomen met de vermindering van de belaste reserves zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de Algemene Vergadering op voorwaarde dat en in de mate dat minstens het verkregen bedrag onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal en dat deze opneming plaatsvindt tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 1 oktober 2014 ... "

De vergadering besluit om de havermelde netto dividenden die betaalbaar zijn, onmiddellijk;

beschikbaar te stellen aan de vennoten. ;

De algemene vergadering verklaart dat ze wenst dat de totaliteit van de netto dividenden zoals hierna vermeld onmiddellijk het voorwerp uitmaakt van een verhoging van het kapitaal van de; vennootschap door middel van een inbreng in natura.

Op basis van de balans, de dato 31 december 2012, besluit de vergadering:

° tot toekenning van een tussentijds dividend aan de vennoten, van een totaal bruto bedrag van; vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00), meer bepaald: '

aan de heer LOCCUFIER Rony wordt een bruto bedrag toegekend van in totaaij vierhonderdduizend euro (¬ 400.000,00). j

° deze dividenden onmiddellijk betaalbaar te stellen.

De voorzitter stelt dan ook onmiddellijk vast dat de dividenden op heden betaalbaar zijn, en verklaart dat de respectieve vennoten derhalve een dividendvordering bekomen op de vennootschap; als volgt:

leeiergetegal ter trlf¬ e van gts

-eohtbarr!k v " 0 0 " Btl

arugge afdelina te 4hcielenae

2 7 MARI 201/1

Griffie fle arme,

"

t'

,n

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

a

- De heer LOCCUFIER Rony voor een netto bedrag, hetzij na inhouding van de roerende voorheffing van 10% in toepassing van artikel 537 W.I.B. van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00)

De voorzitter stelt vast en verklaart dat de voornoemde vennoot derhalve een dividendvordering bekomt op de vennootschap voor een netto bedrag, hetzij na inhouding van de roerende voorheffing van 10% in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992, van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00).

TWEEDE BESLUIT KENNISNEMING VERSLAGEN

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit", met kantoor te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door mevrouw DEFOER Leen, bedrijfsrevisor, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"8. Besluiten

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap ALGEMENE BOUWONDERNEMING LOCCUFIER RONY BVBA, bestaat uit de inbreng van een schuld in rekening-courant ten opzichte van de heer Rony Loccufier voor een waarde van 360.000 EUR. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrjfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: e) de beschrijving van elke in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng In natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch verantwoord zin en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 1.593 nieuwe aandelen van de vennootschap ALGEMENE BOUWONDERNEMING LOCCUFIER RONY BVBA, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 19 maart- 2014

Ernst & Young, Lippens & Rabaey Audit BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Leen Defoer

Bedrigsrevior"

Verslag zaakvoerder

De vergadering neemt tevens kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig

proces-verbaal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA Kapitaaiverhoginq

De vergadering beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van veertigduizend driehonderdvijftig euro vierenveertig cent (¬ 40.350,44) om het kapitaal te brengen van negentienduizend euro (¬ 19.000,00) op negenenvijftigduizend driehonderdvijftig euro vierenveertig cent (¬ 59.350,44) door inbreng in natura, en het creëren van duizend vijfhonderddrieënnegentig (1.593) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, naast de vaststelling van de uitgiftepremie van driehonderdnegentienduizend zeshonderdnegenenveertig euro zesenvijftig cent (¬ 319.649,56). De nieuwe aandelen zullen deelnemen in de winst pro rata temporis vanaf heden.

inbreng





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 19,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

s - De heer LOCCUFIER Rony, voornoemd, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend waartoe de vergadering in haar eerste besluit is overgegaan, vergoed door duizend vijfhonderddrieënnegentig (1.593,00) nieuwe aandelen die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door de comparanten en wordt geschat op driehonderdzestigduizend euro (¬ 360.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Alctemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en voor vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring_

Voormelde inbrengers verklaren volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met de verhoudingsgewijze verhoging van de fractie van hun aandelen.

VIERDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING DOOR INCORPORATIE UITGIFTEPREMIE

De algemene vergadering beslist om de voormelde uitgiftepremie ten bedrage van driehonderdnegentienduizend zeshonderdnegenenveertig euro zesenvijftig cent (¬ 319.649,56) in het kapitaal op te nemen en het ingevolge voormeld besluit verhoogde kapitaal van negenenvijftigduizend driehonderdvijftig euro vierenveertig cent (¬ 59.350,44) te brengen op driehonderdnegenenzeventigduizend euro (¬ 379.000,00) verdeeld in tweeduizend driehonderddrieënveertig (2.343) aandelen op naam zonder vermelding van waarde.

VI3FDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLI3KING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans driehonderdnegenenzeventigduizend euro (¬ 379.000,00), vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderddrieënveertig (2.343) aandelen.

ZESDE BESLUIT  WDZIGING ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit om artikel 5 van de statuten als volgt aan te passen teneinde dit in overeenstemming te brengen met voormelde besluiten :

Het geheel geplaatste maatschappel jk kapitaal bedraagt driehonderdnegenenzeventigduizend euro (¬ 379.000, 00). Het is verdeeld in tweeduizend driehonderddrieënveertig (2.343) gelOke aandelen op naam zonder vermelding van waarde. De aandelen zin genummerd van 1 tot

ZEVENDE BESLUIT : FORMULERING MODALITEITEN BI) ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering besluit artikel 33 en 34 van de statuten te vervangen door volgende tekst, en de overige artikels te hernummeren :

ARTIKEL 33  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogeliikheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De benoeming van de vereffenaar(s) dienen door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zin volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Wied 11.9

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



s 10 er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa en passiva van artikel 281 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle vennoten zin op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de vennoten zelf."

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerder stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge Voor beredeneerd uittreksel.

Op onzegel, bestemd voor het Belgisch Staatsblad

Getekend Geassocieerd Notaris Virginie DAEMS.

Tegelijk neergelegd: het afschrift der akte dd. 25 maart 2014, revisoraal verslag, notulen van de bijzondere algemene vergadering; gecoördineerde statuten.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heiz's} van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.09.2013, NGL 30.09.2013 13609-0203-017
10/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.08.2012, NGL 31.08.2012 12542-0279-017
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.08.2011, NGL 31.08.2011 11509-0471-017
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.07.2010, NGL 31.08.2010 10491-0413-017
03/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 22.07.2009, NGL 31.08.2009 09694-0077-016
03/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 22.07.2008, NGL 29.08.2008 08672-0086-016
01/10/2007 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.08.2007, NGL 24.09.2007 07734-0149-014
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.08.2007, NGL 31.08.2007 07663-0269-014
11/06/2007 : OO056271
18/09/2006 : OO056271
26/09/2005 : OO056271
26/11/2004 : OO056271
22/07/2004 : OO056271
04/08/2003 : OO056271
14/08/2002 : OO056271
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.08.2016, NGL 31.08.2016 16548-0250-016

Coordonnées
ALGEMENE BOUWONDERNEMING LOCCUFIER RONY

Adresse
INDUSTRIESTRAAT 7B 8211 AARTRIJKE

Code postal : 8211
Localité : Aartrijke
Commune : ZEDELGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande