ALGEMENE ELEKTRICITEIT FLORIS ANNE

Société en commandite simple


Dénomination : ALGEMENE ELEKTRICITEIT FLORIS ANNE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.846.903

Publication

14/07/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
17/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
26/07/2011
ÿþi y

tp

( bet aa Be Sta.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.'i . L_

i")!'

:-Ut SCP-I STAATSBLAD

Ondernemingsnr : `ó 1-4

Benaming

(voluit) : ALGEMENE ELEKTRICITEIT FLORIS ANNE

Rechtsvorm : COMM. V

Zetel : Jules Dessauvagestraat 13, 8800 RUMBEKE

Onderwerp akte : Oprichting

Deel I : Oprichting:

Op 06/07/2011 om vijftien uur zijn bijeengekomen

1. De heer Fioris Anne, elektricien, geboren te Roeselare op 19/06/1984 , gehuwd , Belg , wonende te Rumbeke, Jules Dessauvagestraat 13 , NN 84.06.19-31548

2. Mevrouw Pascaline Huvaere, bediende, geboren te Roeselare op 28/06/1984 , gehuwd, Belg, wonende te Rumbeke, Jules Dessauvagestraat 13, NN 84.06.28-214.73 en hebben bij deze onderhandse akte vastgelegd dat zij een gewone commanditaire vennootschap oprichten welke beheerd zal worden door volgende statuten

Deel Il : Statuten :

Art. 1. Beherende vennoot

De heer ANNE Floris, comparant onder punt 1, zal alleen betast zijn met het beheer van de vennootschap en zal alleen over de maatschappelijke handtekening beschikken. Hij zal van de maatschappelijke handtekening slechts gebruik mogen maken voor zaken die de vennootschap aanbelangen en onder de beperkingen hierna opgesomd in artikel 4 "Doel van de vennootschap"

Art.2 : Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming : " ALGEMENE ELEKTRICITEIT FLORIS ANNE COMM. V"

Art.3 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8800 RUMBEKE, Jules Dessauvagestraat 13.

De zetel van de vennootschap kan verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, bij eenvoudig besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Art.4 : Doel

De vennootschap heeft als doel

a.De aanneming en de uitvoering van alle werken inzake elektriciteit, zowel residentieel als industrieel, het vervaardigen, de groothandel, de kleinhandel, het assembleren, het herstellen, het plaatsen , de representatie van alle elektriciteitsmaterialen, huishoudapparaten, audio,televisie, video ,consumentenelektronica, multimedia en alle andere elektrische en elektronische apparaten, installatie en herstelling Lichtreclames en uithangborden, installatie, herstelling en onderhoud van elektrische verwarmingstoestellen alsook het ontwerp, installatie, onderhoud van alarminstallaties, brandbeveiligingsinstallaties, bliksemafleiders, antennes , telefoonsystemen, datanetwerken, toegangscontrolesystemen, domotica, automatisatie , bijbehorende artikels en onderdelen

b. Voor eigen rekening of voor rekening van derden, projecten te ontwikkelen in zake alle vormen van hernieuwbare energie , in het bijzonder zonne-energie en milieuvriendelijke energiewinning. Dit omhelst eveneens, het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vervaardiging, groothandel,kleinhandel, import, export, het plaatsen en laten plaatsen van zowel elektrische als niet-elektrische panelen voor het opvangen van zonne-energie, alsook aile dakwerkzaamheden en loodgieterwerk die ermee gepaard gaan om deze panelen te installeren, aan te sluiten , inclusief het onderhoud en de herstelling ervan.Het geven van advies betreffende groene energie en zonne-energie, alsook opleidingen betreffende het installeren van zonnepanelen en overige installaties van hernieuwbare energie .

c.De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in , of op gelijke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere vennootschappen.

d.De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

i i u W 11







*11114842*

1----

NEERGELEGO

----~--~.. ,

Gr~.#ïte_.,

KOP. i' ~7" 07, 201RERECHTBANKKC

ruw de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

e.De vennootschap mag in het algemeen alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële ,

onroerende , roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht

zijn of de verwezenlijking ervan heel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

Art.5 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging ter griffie van de rechtbank van

koophandel van het uittreksel uit de oprichtingsakte .

Art.6 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeduizend vijfhonderd euro (¬ 2500) en is verdeeld in 100 gelijke

aandelen met een nominale waarde van vijfentwintig euro (¬ 25)

Het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt onderschreven :

1. Door de heer Floris ANNE: 51 aandelen voor een bedrag van twaalfhonderd vijfenzeventig euro .

2. Door Mevrouw Pascaline HUVAERE : 49 aandelen voor een bedrag van twaalfhonderd vijfentwintig euro.

De aandelen werden onmiddellijk in geld volstort. Het bedrag van deze stortingen hetzij 2500 E is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 363-0904572-87 6geopend namens de vennootschap in oprichting bij de Ing Bank op datum van vier juli 2011. De oprichters verklaren dat de door hun ingebrachte gelden elk van hun eigen vermogen afhangen.

Art. 7: Aandelen  Vorm van de aandelen  Overdracht van de aandelen

Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen met een nominale waarde van vijfentwintig euro (¬ 25) .

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap. Ze zijn ondeelbaar tegenover de vennootschap en de vennootschap erkent slechts één eigenaar per titel. Behoudens een bijzondere meerderheid van twee derden van de stemmen is geen overdracht van aandelen toegelaten.Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan de erfgenamen of legatarissen indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Art.8 Overlijden

Het overlijden van een vennoot is geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van de vennootschap belemmeren. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel het recht het deel op te eisen dat volgens de aanwijzingen van de laatste balans, toekomt aan de rechtsvoorganger.

Art.9. Vennoten

De heer Floris ANNE is de hoofdelijk aansprakelijke vennoot

Mevrouw Pascaline HUVAERE is de stille vennoot , zij is hoofdelijk aansprakelijk beperkt tot haar inbreng. Art.10 : Beheer van de vennootschap

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders, welke of derden of beherende vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten, samen handelend, welke hem, eveneens samen handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te beheren en te vertegenwoordigen.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder, zal de algemene vergadering op verzoek van één of meerdere vennoten, een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen, gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dan deze een maand te boven gaat. De voorlopige bewindvoerder is niet verder aansprakelijk dan voor de uitvoering van zijn opdracht.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.

Art. 1 i De gewone Algemene vergadering

De besluiten van de algemene vergadering worden in regel genomen bij gewone meerderheid en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Voor de besluiten van de algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd, evenals de beslissingen over de winstverdeling en de reservevorming, en deze omtrent de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap , is steeds een bijzondere meerderheid van twee derden van de stemmen vereist.

Art. 12 Datum jaarlijkse algemene vergadering

Elk jaar op de laatste vrijdag van juni om 20 uur, zal een jaarvergadering gehouden worden op de zetel van de vennootschap, om zich ondermeer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar, kwijting te verlenen aan de zaakvoerder en in voorkomend geval aan een der vennoten belast met de controle.

Art. 13 . Stemrecht

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Art. 14 Bijzondere of Buitengewone algemene vergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen, telkens als het belang van de vennootschap dit vereist, om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van statuten inhoud

Art. 15 Inventaris  Boekjaar

Het maatschappelijke boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Ieder jaar op eenendertig december zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 31/12/2012. De eerste algemene vergadering wordt gehouden in 2013.

~"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALGEMENE ELEKTRICITEIT FLORIS ANNE

Adresse
JULES DESSAUVAGESTRAAT 13 8800 RUMBEKE

Code postal : 8800
Localité : Rumbeke
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande