ALGEMENE METAALWERKEN EN TOELEVERINGEN GEBROEDERS SOENEN, AFGEKORT : A.M.T.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE METAALWERKEN EN TOELEVERINGEN GEBROEDERS SOENEN, AFGEKORT : A.M.T.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.100.169

Publication

10/06/2014
ÿþC

mod 11.1

Ondernemingsnr : 0420.100.169

Benaming (voluit) : ALGEMENE METAALWERKEN EN TOELEVERINGEN GEBROEDERS SOENEN

(verkort) : A.M.T.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeselarestraat 98

8830 Hooglede

Onderwerp akte :BVBA: uitkering tussentijds dividend - kapitaalverhoging  wijzigingen aan

&

coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester KATHLEEN VAN DEN EYNDE, notaris te Roeselare; (standplaats Rumbeke), op 13 mei 2014, houdend de buitengewone algemene vergadering van de vennoten : van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMENE METAALWERKEN EN TOELEVERINGEN GEBROEDERS SOENEM', in het kort "A.M.T.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 8830 Hooglede, Roeselarestraat 98, dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid, van stemmen:

Eerste besluit

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap op 30 juni 2012 twee miljoen` negenhonderd achtenzeventig duizend vierhonderd negenennegentig euro veertig cent (¬ 2.978.499,40); bedroeg en dat de belaste reserves op 30 juni 2012 twee miljoen achthonderd tweeënnegentig duizend,, zevenhonderd zevenendertig euro vierenvijftig cent (¬ 2.892.737,54) bedroegen, zoals blijkt uit dei 1 goedgekeurde jaarrekening afgesloten op 30 juni 2012.

Tweede besluit

De vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag, overeenkomstig artikel 320 van het wetboek van: Vennootschappen, twee miljoen achthonderd tweeënnegentig duizend zevenhonderd zevenendertig euro° vierenvijftig cent (¬ 2.892.737,54) bedraagt.

Derde besluit

De vergadering beslist een tussentijds dividend uit te keren, voor een globaal bedrag van twee miljoen; vierhonderd duizend euro (¬ 2.400.000,00), hetzij duizend negenhonderd twintig euro (¬ 1.920,00) per aandeel. Oe vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op del, vennootschap ten belope van zijn respectievelijk deel in het tussentijds dividend.

Iedere vennoot afzonderlijk, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, verklaart deze schuldvordering; overeenkomstig artikel 537 W18/92 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits; inhouding en doorstorting van de verschuldigde roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van; het tussentijds dividend.

Vierde besluit

Verslaggeving

De vergadering ontslaat de voorzitter van het lezen van de hierna vermelde verslagen gezien elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot erkent volledig kennis te hebben van deze verslagen:

verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde. inbreng in natura en de kapitaalverhoging;

verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de: toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, opgemaakt in toepassing van artikel 313 van het wetboek van Vennootschappen.

Deze verslagen werden opgemaakt onder de opschortende voorwaarde van daadwerkelijke beslissing tot' uitkering van een tussentijds dividend.

Het verslag van de bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een; cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AUDITAS BEDRIJFSREV!SOREIU' met: maatschappelijke zetel te 8800 Roeselare, Westlaan 348 bus 11, RPR Kortrijk, ondernemings- en BTW-i j nummer BE 0464.594.366, vertegenwoordigd door de heer Sven VANSTEELANT, bedrijfsrevisor, besluit als;

volgt:

"8. Besluit

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MIMI1

- r-~-- -a-'-tee=---;

I~ (= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TE

30_0 ELG1SCH s

UR BELGE'

- 2014 TAATSDL

NEERGELEGD 5 MEI 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK reiffia

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



Voorbehouden fan het Belgisch Staatsblad

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging in de BVBA ALGEMENE METAALWERKEN EN TOELEVERINGEN GEBROEDERS SOENEN, met zetel te Roeselarestraat 98, 8830 Hooglede, RPR Kortrijk 0420.100.169,

bestaat uit de vordering van de vennoten ingevolge de geplande dividenduitkering ten bedrage van bruto 2.400.000,00 EUR onder afhouding van 10 % roerende voorheffing conform artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Indien alle vennoten hun reeds uitgedrukte intentie tot voormelde dividenduitkering en tot incorporatie daadwerkelijk uitvoeren, zal de totale inbrengwaarde bijgevolg 2.160.000,00 EUR bedragen en wordt deze inbreng vergoed door een toename van de fractiewaarde en intrinsieke waarde van de bestaande aandelen van de BVBA A.M.T. in evenredigheid met de nominale waarde van de inbreng.

Na de voorgenomen kapitaalverhoging zou het kapitaal dus 2.178.750,00 EUR bedragen en vertegenwoordigd zijn door 1.250 aandelen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel

¢' dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen inzake controle van inbreng in natura uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

¢' dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

¢' dat, onder voorbehoud dat alle vennoten aanwezig zijn en zij unaniem de geplande vergoedingswjjze van de inbreng goedkeuren en de akte tot kapitaalverhoging effectief verleden wordt binnen de gestelde (fiscale) termijnen, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting. Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk achten.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de ons toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Roeselare, 18 april 2014.

(getekend)

CVBA AUDITAS BEDRIJFSREVISOREN

vertegenwoordigd door

SVEN VANSTEELANT

Bedrijfsrevisor"

Comparanten verklaren, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

Voornoemde zaakvoerders, hier persoonlijk aanwezig zoals voormeld, merken op dat, gelet op de deelname van alle vennoten in de bestaande verhoudingen, men tot exact hetzelfde resultaat komt in voorliggend geval waarbij men de fractiewaarde van de bestaande aandelen verhoogt als wanneer men zou overgaan tot uitgifte van nieuwe aandelen.

Een exemplaar van de verslagen zal samen met een afschrift van het onderhavig proces-verbaal op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel worden neergelegd.

Verhoging van het kapitaal

De vergadering beslist vervolgens het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van twee miljoen honderd zestig duizend euro (¬ 2.160.000,00) om het te brengen van achttien duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 18.750,00) op een bedrag van twee miljoen honderd achtenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 2.178.750,00) door inbreng in natura, door de bestaande vennoten in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit, zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per aandeel.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in voormeld bedrijfsrevisoraal verslag.

Inbreng

En onmiddellijk zijn hier tussengekomen, alle voornoemde vennoten die, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en aantonen dat zij houder zijn van een zekere, vaststaande en eisbare schuldvordering ten laste van onderhavige vennootschap, zoals uitvoerig beschreven staat in voormeld bedrijfsrevisoraal verslag.

Vervolgens verklaren alle vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals voormeld, inbreng te doen van hun respectievelijk vorderingsrecht op het netto-dividend dat zij bezitten jegens onderhavige vennootschap ingevolge voorgaande beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend, wetende dat de resterende tien procent ais roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.I.B. 1992  van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle verschijners en wordt geschat op twee miljoen honderd zestig duizend euro (¬ 2.160.000,00) zijnde de nominale waarde van voormelde inbrengen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

R

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Vergoeding

De vergadering beslist, in gemeen akkoord met de inbrengers, dat voormelde inbreng:

- gelet op het gegeven dat:

o de bestaande aandelen "zonder vermelding van nominale waarde" zijn;

o het respectievelijk gewicht van iedere vennoot, door de kapitaalverhoging, niet gewijzigd wordt;

o alle vennoten duidelijk akkoord gaan met deze regeling;

- geschiedt zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per aandeel. Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborg als naar recht en vrij, zuiver en onbelast van enig pand of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voornoemde inbrengers verklaren, tegenwoordig of vertegenwoordigd zoals voormeld, volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en finandëie toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met de voorgestelde kapitaalverhoging zonder uitgifte van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde per bestaand aandeel.

Tussenkomst

Is alhier persoonlijk tussengekomen: mevrouw CLAEYS Martine Jeannine, geboren te Roeselare op 07 maart 1953 (nummer identiteitskaart: 591.2274118.55 - rijksregisternummer 53.03.07-376.63), echtgenote van voornoemde heer SOENEN Erik en met hem wonende, die, na voorlezing van het voorgaande, verklaart en bevestigt dat zij ermee instemt dat haar voornoemde echtgenoot, het hoger beschreven door hem ontvangen netto-dividend, hetwelk toebehoort aan de tussen hen bestaande huwgemeenschap, inbrengt in de vennootschap.

Kennisgeving door de Notaris

Ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op artikel 537 WIB92, inzonderheid op het 5e, 60 en 7e lid ervan in verband met de latere kapitaalvermindering:

"Bij een latere kapitaalvermindering wordt die geacht eerst uit de volgens dit regime ingebrachte kapitalen voort te komen.

Wanneer deze kapitaalvermindering volgens dit regime tot stand komt binnen acht jaar na de laatste inbreng in kapitaal, wordt zij in afwijking van artikel 18, eerste lid, 2°, beschouwd als een dividend. Het tarief van de personenbelasting en van de roerende voorheffing bedraagt, voor de verleende' of toegekende dividenden: 1° tijdens de eerste vierjaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2° tijdens het vijfde en zesde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het zevende en achtste jaar volgend op de inbreng, 5 pct.

In afwijking van het vorige lid wordt de voormelde termijn, voor de vennootschappen die op grond van artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen als kleine vennootschappen worden aangemerkt voor het aanslagjaar dat verbonden is aan het belastbare tijdperk waarin de kapitaalinbreng is gedaan, op vier jaar gebracht en het tarief van de personenbelasting, respectievelijk de roerende voorheffing, bedraagt voor de verleende of toegekende dividenden:

10 tijdens de eerste twee jaar volgend op de inbreng, 15 pct.

2° tijdens het derde jaar volgend op de inbreng, 10 pct.

3° tijdens het vierde jaar volgend op de inbreng, 5 pct."

Vijfde besluit

De vergadering stelt de effectieve verwezenlijking van voormelde kapitaalverhoging vast en besluit dan ook tot aanpassing van artikel 5 der statuten door vervanging van de bestaande tekst van de eerste alinea ervan door de hierna volgende tekst: "Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen honderd achtenzeventig duizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 2.178.750,00) en is verdeeld in duizend tweehonderd vijftig (1.250) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.".

Zesde besluit

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering:

- in te stemmen met de onder het zesde agendapunt, in het kader van een 'update' van de statuten, voorgestelde aanpassingen aan de artikelen 1, 2, 4, 13, 17, 18, 19, 20 en 29;

- tot aanvaarding van:

o de hernummering van het bestaande artikel 41 in artikel 42;

o het nieuwe, in te voegen nieuwe artikel 41 der statuten met betrekking tot de regeling van samenloop van vorderingen tussen vennoten enfof zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds. Zevende en laatste besluit

De vergadering geeft:

- opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel van onderhavig proces-verbaal, alsmede van de gecoördineerde tekst der statuten.

- bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid "SEYS ACCOUNTANCY' met maatschappelijke zetel te 8600 Diksmuide, Eikhofstraat 35, RPR Veurne, ondememings- en BTW-nummer 0862.411.360, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle noodzakelijke formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en desgevallend de diensten van de B.T.W.) te verzekeren naar aanleiding van onderhavige statutenwijziging.

Pp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De ondergetekende, Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering;

- verslag van het bestuursorgaan in toepassing van art. 313 Wb. Venn.;

- verslag van de bedrijfsrevisor in toepassing van art. 313 Wb. Venn.;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden dan het Belgisch Staatsblad

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 02.01.2014 14001-0001-013
04/02/2013 : KO097470
27/12/2011 : KO097470
23/12/2010 : KO097470
20/01/2010 : KO097470
23/12/2008 : KO097470
19/12/2007 : KO097470
02/01/2007 : KO097470
02/01/2006 : KO097470
23/12/2005 : KO097470
17/12/2004 : KO097470
08/12/2003 : KO097470
31/01/2003 : KO097470
24/10/2002 : KO097470
16/12/2000 : KO097470
02/02/2000 : KO097470
01/01/1992 : KO97470
01/01/1990 : KO97470
20/02/1988 : KO97470
01/01/1988 : KO97470
16/05/1987 : KO97470
01/01/1986 : KO97470

Coordonnées
ALGEMENE METAALWERKEN EN TOELEVERINGEN GEBRO…

Adresse
ROESELARESTRAAT 98 8830 HOOGLEDE

Code postal : 8830
Localité : HOOGLEDE
Commune : HOOGLEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande