ALGEMENE RENOVATIE EN KARWEIEN BEDRIJF

Société en commandite simple


Dénomination : ALGEMENE RENOVATIE EN KARWEIEN BEDRIJF
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 837.022.797

Publication

23/09/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
03/08/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

bel

aa Be Sta.

' l;yv::éorerge"egd ter griffie von oe rechtba. k van koophandel

L..Brrsgge afdeling te 008118

:-.7 za~~

Griffie

I MCN:Y--_r

iU j1,11111111

t_GtSC;r; s

2 7~~y

Ur-Va-0

Ûe-

Ondememingsnr Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel

Onderwierp akte

Gewone commanditaire vennootschap Badenlaan 42 bus a, 8434 Westende, België

Uittreksel uit oprichtingsakte

© 837. 0.2-2 7P-

Algemene Renovatie en Karweien Bedrijf

Uit een onderhands document dd. 13 mei 2011, opgemaakt te Westende houdende oprichting van een gewone commanditaire vennootschap blijkt ondermeer:

Akte van oprichting en statuten van de gewone commanditaire vennootschap "Algemene Renovatie en Karwei n Bedrif afgekort A.R.K.B

Tussen:

1. De heer Wyffels Philiep, geboren te Roeselare op 27 mei 1966, en wonende te 8434 Westende, Badenlaan 42a, deze eerstgenoemde is de hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot;

2. Mevrouw Ghys Valérie, geboren te Elsene op 19 december 1965, en wonende te 8434 Westende, Badenlaan 42a , deze tweedegenoemde is de stille vennoot;

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap. waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld.

I. Statuten.

Artikel 1: Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap onder de benaming "Algemeen Renovatie en Karweien Bedrijf'

Artikel 2 : Beherende vennoot - Stille vennoot

De heer Wyffels Philiep neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot. Mevrouw Ghys Valerie treedt op als stille vennoot. De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 3

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van statuten zijn gesteld.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8434 Westende, Badenlaan 42a. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland. bestuur- en uitbatingzetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 5

De vennootschap heeft tot doel:

Coördinatie van bouwwerken in meest ruime zin.

Daartoe mag de vennootschap aile roerende en onroerende goederen, materieel en inrichtingen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

In het algemeen zal de vennootschap aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtsreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag onder andere ieder dezer daden stellen ook in naam en voor rekening van om het even welke lastgever, en aldus optreden in hoedanigheid van lasthebber, commissionair, makelaar, vertegenwoordiger of tussenpersoon, of onder gelijk welke andere naam.

Zij mag ook tussenkomen in financiële transacties met derden, zich ermede associëren, inbrengen doen, participeren in het kapitaal, samensmelten of op gelijk welke wijze deelnemen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, en er waarborgen, zo persoonlijke als zakelijke voor verstrekken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zonder enige territoriale beperking en op de wijze die zij daartoe best geschikt zal achten.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid het doel te interpreteren zoals hij noodzakelijk acht voor de meest gunstige uitbating van haar onderneming.

1. Onderhoud van gebouwen, gevels, lokalen en dit zowel voor particulieren als bedrijven;

2. Ruitenwasserij;

3. De invoer, uitvoer, aankoop, verkoop, fabricatie en dit zowel in groothandels als in detailhandel van alle schoonmaakproducten en aanverwante producten

4. Werkzaamheden van een bouwbedrijf

5. Alle activiteiten die verband houden met het uitbaten van een nagelstudio in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer pedicure en manicure, in de vorm van het aanbrengen en verzorgen van kunstnagels;

6. De Import en export van de groot- en kleinhandel in cosmetica en schoonheidsproducten, geschenkartikelen, parfums, accessoires en fantasiejuwelen, uurwerken en aanverwante siervoorwerpen en toebehoren;

7. De organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen, tentoonstellingen;

8. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

9. Het verlenen van bijstand en diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en /of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de organisatie, de productie, de verkoop, ... Het verlenen van intellectuele, administratieve hulp en adviezen inzake handels- financiële, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software; het voeren in verband met

~. VGoá-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stelten van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheid- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Het rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van bedrijfspersoneel. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno - consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreekse geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal ook kunnen het mandaat van bestuurder opnemen in andere vennootschappen. Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke. roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt enkel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

V6C r.

behouden

aan het

Belgisch

staatsblad

Artikel 6

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt duizend euro (1.000

EUR), vertegenwoordigd door tien (10) aandelen, die elk één tiende (1/10dg) van het

kapitaal vertegenwoordigen. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de

vennoten zich als volgt verbinden:

- Mevrouw Ghys Valérie: duizend euro (1.000,00 EUR), welk bedrag door haarvolledig volstort

werd

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

- mevrouw Ghys Valérie: tien (10) aandelen

Artikel 7

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en In rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Artikel 8

Een vennoot mag onder levenden zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn

medevennoten.

Artikel 9

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De afstammelingen en de echtgenoot van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden van rechtswege vennoot, en vervullen de plaats van de overledene als vennoot van de vennootschap. Andere rechthebbenden van de overleden vennoot worden slechts vennoot, wanneer zij ais dusdanig voorafgaandelijk en schriftelijk worden aanvaard door alle andere vennoten. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel in waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans. De erfgenamen en

rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren. Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Artikel 10

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoek- en controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 11

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van het boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, de jaarrekening opgemaakt en de boekhouding afgesloten.

Artikel 12

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om tien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur. De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder en dit binnen de zes (6) maanden na het afsluiten van het boekjaar. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen v6& de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of in zijn afwezigheid door de oudste aanwezige vennoot. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 13

Elk aandeel geeft recht op één stem. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering. Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen.

Artikel 14

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

éénparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 15

De vennootschap wordt ontbonden bij besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van statuten zijn gesteld. In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Il OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Veurne en zal eindigen op 31 december 2012

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand mei 2013.

3. Overname verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie, conform de bepalingen van de Vennootschappenwet, alle verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting op het tijdstip van die neerlegging zijn aangegaan, waaronder ook diegene sinds 01 mei 2011 tot aan de neerlegging aangegaan door de zaakvoerder van de vennootschap aangezien zij alle te aanzien zijn als verricht voor rekening van de vennootschap in oprichting.

4. Kosten

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting bedragen ongeveer tweehonderd vijftig euro (250 EUR).

III BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, de gewone commanditaire vennootschap "Wyffels Philiep, wonende te 8434 Westende, Badenlaan 42 a, NN 66.05.27-229.91, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Aldus opgemaakt te Westende, op elf mei 2011, in drie exemplaren, één voor elk van de oprichters, het derde exemplaar bestemd zijnde voor de registratie.

Wyffels Philiep

zaakvoerder

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/08/2011- Annexes du Moniteur belge

03/04/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALGEMENE RENOVATIE EN KARWEIEN BEDRIJF

Adresse
BADENLAAN 42, BUS A 8434 WESTENDE

Code postal : 8434
Localité : Westende
Commune : MIDDELKERKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande