ALGEMENE TANDARTSPRAKTIJK ARDOOIE, AFGEKORT : ATA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE TANDARTSPRAKTIJK ARDOOIE, AFGEKORT : ATA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.793.453

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 13.03.2014, NGL 14.03.2014 14065-0464-012
10/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 14.03.2013, NGL 02.04.2013 13083-0521-012
24/11/2011
ÿþMud 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111191,1119,R1iwiNuue ,8 E

Ondernemingsnr : Benaming

{voluit} :

Rechtsvorm

Zetel :

0837.793.453

Algemene Tandartspraktijk Ardooie Burgerlijke vennootschap oav.v. beslagen vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Motestraat 6 2, 8850 Ardooie

Onderwerp akte : Quasi-inbreng (art. 220 en 222 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het bijzonder verslag dd. 24 augustus 2011 van het bestuursorgaan en van het controleverslag dd. 24 augustus 2011 van de CVBA Auditas Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door haar bestuurder Sven Vansteelant.

Rik Dejonghe, Zaakvoerder

~IVlTE-71F3 ~ -~----A6EERGELEGD torGT;I~-P=i~ cer

D1REC ri or~~~~

Ri;GHTBANK VAN KOOt=4ANi7BL TF.:

~t ,. ,~ BRUGGE (Afdeling Brugge)

~JJ~ dp:

GPSg~}~~u:~RS~C..1G ~

01

09 Nov. 201

Griffie 1De grime',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2011
ÿþ Mp0 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uhIl1u~umumu~u~~NN~

*11113863

bet az Be Sta

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op` JUIF 2811

De griffier,

Griffie

7"

Ondernemirgsnr : Benaming 08 3 7 7 9 3 4 5 3

(voluit) : Algemene Tandartspraktijk Ardooie

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8850 Ardooie, Motestraat 6 bus 2

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre VANDER STICHELE, te Moorsele (Wevelgem), op dertig juni tweeduizend en elf, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 05 JULI 2011, bladen acht, verzendingen geen, boek 199 blad 39 vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). (getekend) D. KNOCKAERT e.a. Inspecteur", dat tussen Heer DEJONGHE Rik-Geert-Omer, geboren te Roeselare op vijf juni negentienhonderd negenenvijftig, en zijn echtgenote Mevrouw CLAREBOUT Caroline-Marie-Madeleine-Cornelia, geboren te leper op zes oktober negentienhonderd éénenzestig, samenwonende te Ardooie, Motestraat 33,

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met de naam "Algemene Tandartspraktijk Ardooie", afgekort "ATA", werd opgericht.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te Ardooie, Motestraat 6 bus 2.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

Het is vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

- Heer Rik Dejonghe, voornoemd, heeft ingeschreven op honderd en acht (108) aandelen, hetzij voor een bedrag van zestienduizend zevenhonderd veertig euro (16.740,00 ¬ ), volstort ten belope van één/derde, hetzij vijfduizend vijfhonderd tachtig euro (5.580,00 ¬ ); en,

- Mevrouw Caroline Clarebout, voornoemd, heeft ingeschreven op twaalf (12) aandelen, hetzij voor een bedrag van duizend achthonderd zestig euro (1.860,00 ¬ ), volstort tot beloop van één/derde, hetzij zeshonderd twintig euro (620,00 ¬ ).

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen:

1. Het verrichten van alle werkzaamheden rekening houdende met de eigenlijke uitoefening van de algemene tandheelkunde door de vennoten-tandarts, rekening houdende met de medische plichtenleer, de praktijk wordt uitgeoefend in naam en voor rekening van de vennootschap, dit kan onder meer omvatten het verrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van de werkzaamheid.

2. Het uitoefenen van algemene tandheelkunde 1 prothesische tandheelkunde 1 implantaten / endodonthie 1 orthodonthie 1 paradontologie 1 G.G.S. (gediplomeerde in de gespecialiseerde tandheelkundige studies) / radiografie en esthetische tandheelkunde.

3. Het scheppen van de mogelijkheid de vennoten-tandarts toe te laten zich verder te bekwamen in de voornoemde praktische en medische discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijk uit te oefenen.

4. De eigenlijke tandheelkunde zal enkel door de vennoten-tandarts worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap. De vennootschap ontvangt rechtstreeks en onrechtstreeks alle honoraria en int voor eigen rekening. De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven. Alle overeenkomsten die tandartsen niet mogen afsluiten met andere tandartsen of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

5. De vennootschap is bevoegd op een niet-commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten, welke haar doel dienen, dit volgens het beheer van een goede huisvader, en onder meer aile roerende en onroerende goederen aankopen, verkopen, verbouwen, exploiteren, in huur nemen, verhuren, in vruchtgebruiklrecht van opstal/erfpacht nemen en geven of ruilen; belangen nemen bij wijze van associatie, inbreng, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke andere " wijze, in andere vennootschappen van uitsluitend professionele aard en waarvan het doel en de activiteiten niet onverenigbaar zijn met de functie van tandarts en zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, overeenkomstig het hiervoor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

vermelde, borgstellen of haar aval verlenen, kredieten verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

6. De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zoals in België ais in het buitenland mogen nastreven, ; op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

7. De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties of de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die ontworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd twintig (120) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/honderd twintigste (1/120ste) van het maatschappelijk kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn,

" dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht

aangestelde vertegenwoordiger.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer

" te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van " vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand maart om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wetteliJke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en twaalf.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Heer Rik Dejonghe, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-ehouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd le rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam, en handtekening

20/03/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 09.03.2017, NGL 14.03.2017 17063-0144-013

Coordonnées
ALGEMENE TANDARTSPRAKTIJK ARDOOIE, AFGEKORT …

Adresse
MOTESTRAAT 6, BUS 2 8850 ARDOOIE

Code postal : 8850
Localité : ARDOOIE
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande