ALGOET G. EN G.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALGOET G. EN G.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 442.128.275

Publication

12/06/2014
ÿþmod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

,, Bij zelfde algemene vergadering hebben de aandeelhouders verklaard dat de netto verkregen bedragen;

onmiddellijk zouden opgenomen worden in het kapitaal.

Derde besluit

i'

tien duizend;

euro;

11-1 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

NEER:; ELE D

Griffie Rer.htbank Koophandel

30 MEI 2014

G,i deling Brugge

r1Q gr r



na neerlegging ter gri

N iii ~~nI~~NIIIIWI~I hW

bet aa Be

Sta





Ondernemingsnr : 0442.128.275

Benaming (voluit) : ALGOET G. EN G.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Diksmuidse-Boterweg 12

8755 Ruiselede

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Bevestiging zetelverplaatsing Kapitaalverhoging (artikel 537 WIB92) - Diverse statutenwijzigingen.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Christophe VERHAEGHE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een maatschap "Chr. Verhaeghe & A. Vanlauwe", geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 20 mei 2014, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene; vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ALGOET G. EN G.", is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De algemene vergadering besluit om de bepaling betreffende de zetel van de vennootschap in de statuten aan te passen ingevolge de beslissing van de Raad van Bestuur tot zetelverplaatsing de dato 4 februari= 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juni daarna, onder nummer' 2008061210086366, waarbij de zetel van de vennootschap werd overgebracht naar '8755 Ruiselede, Diksmuidse Boterweg 12'.

Tweede besluit

De vergadering neemt kennis van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 13 mei; laatstleden, houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend, overeenkomstig artikel 537'; WIB92, ten belope van driehonderd dertien duizend euro (¬ 313.000,00), waarop 10 procent roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij eenendertig duizend driehonderd euro (¬ 31.300,00), en dit door onttrekking aan de` beschikbare reserves. De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van deze notulen.

De dividenden werden toegekend als volgt:

- aan mevrouw Sissi ALGOET een bruto-bedrag ten belope van driehonderd en negenhonderd dertien euro drieëndertig cent (¬ 310.913,33);

- aan de heer Geert ALGOET een bruto-bedrag ten belope van tweeduizend zesentachtig zevenenzestig cent (¬ 2.086,67).

Deze dividenden werden onmiddellijk betaalbaar gesteld, door uitbetaling aan de aandeelhouders.

3.11 De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd eenentachtig duizend; zevenhonderd euro (¬ 281,700,00), om het kapitaal te brengen van tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00) op' driehonderd drieënveertig duizend zevenhonderd euro (¬ 343,700,00). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld, zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de; Î; fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Op deze kapitaalverhoging zal worden ingeschreven in speciën en volledig volgestort. Deze;

Op de laatste blz. van Luik I. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij Van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

kapitaalverhoging gebeurt in toepassing van artikel 537 WIB92, zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013, met het oog op de opneming in het kapitaal van het volledig verkregen bedrag afkomstig van de verdeling van de belaste reserves overeenkomstig voormeld artikel 537 WIB92.

3.21 Nadat de algemene vergadering erkend heeft volledig ingelicht te zijn over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB92  en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren  , verklaren alle aandeelhouders elk individueel hun voorkeurrecht uit te oefenen.

3.3! ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

1/ Mevrouw Sissi ALGOET, voornoemd, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderd negenenzeventig duizend achthonderd tweeëntwintig euro (¬ 279.822,00);

2/ De heer Geert ALGOET, die verklaart in te tekenen op de kapitaalverhoging ten bedrage van duizend achthonderd achtenzeventig euro (¬ 1.878,00).

De intekenaars gaan ermee akkoord dat geen nieuwe aandelen worden gecreëerd en dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

Uit het attest afgeleverd door KBC Bank (kantoor Ruiselede) op 15 mei 2014 blijkt dat het bedrag van tweehonderd eenentachtig duizend zevenhonderd euro (¬ 281.700,00) werd gestort op de geblokkeerde rekening met nummer BE72 7440 4201 3016 van onderhavige vennootschap. Deze som werd ter beschikking gesteld door mevrouw Sissi ALGOET en de heer Geert ALGOET, zoals voormeld. Over die rekening zal alleen worden beschikt door personen die bevoegd zijn om de vennootschap te verbinden en nadat de ondergetekende notaris aan bovengenoemde bank, bericht heeft gegeven dat de kapitaalverhoging is tot stand gekomen.

3.4! De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt, en dat het kapitaal thans driehonderd drieënveertig duizend zevenhonderd euro (¬ 343.700,00) bedraagt, vertegenwoordigd door 150 aandelen, die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Vierde besluit

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan voormelde besluiten en aan de gewijzigde vennootschapswetgeving. De vergadering beslist de statuten volledig te herschrijven ais volgt:

"STATUTEN

Artikel t: Naam

De vennootschap is een naamloze vennootschap met de naam `ALGOET G. EN G.".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8755 Ruiselede, Diksmuidse Boterweg 12.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandstalig gedeelte van het

land of het tweetalig gebied Brussel, b1 besluit van de raad van bestuur.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de

bestuurders ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1) het oprichten en uitbaten van een trieercentrum voor levende varkens met als doel de afzet van levende varkens te bevorderen en dit zowel op de Belgische als op de buitenlandse markt;

2) het fokken en de verkoop van varkens hetgeen zal kunnen verwezenlijkt worden zowel bij middel van zelf geteelde als bij middel van elders aangekochte biggen. Dit doel mag verwezenlijkt worden hetzij rechtstreeks hetzij onrechtstreeks bij middel van versmelting, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen of op gelijke wijze.

3) de verkoop van alle veesoorten;

4) de aankoop, verkoop van alle geslachte karkassen.

5) het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle beheersdaden; ondermeer de aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, bouwwerken laten uitvoeren; dit alles in de ruimste zin.

6) het beheer van een roerend patrimonium, inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effekten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden, het beheer van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

A Voor- mod 11.1

-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

7) De vennootschap kan optreden als bestuurder van andere vennootschappen en kan hiervoor vergoedingen ontvangen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde is of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd drieënveertig duizend zevenhonderd euro (¬ 343700,00), Het is vertegenwoordigd door 150 aandelen, zonder nominale waarde, die elk 1/1545x@ van het kapitaal vertegenwoordigen.

Historiek van het kapitaal

Bij de oprichting van de vennootschap bedroeg hef maatschappelijk kapitaal een miljoen vijfhonderd duizend Belgische Frank (1.500.000 BEF), vertegenwoordigd door 150 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/1505`@ van het kapitaal vertegenwoordigden.

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 18 juni 2001, opgemaakt door notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd het kapitaal verhoogd met een miljoen duizend vierenzeventig Belgische Frank (1.001.074 BEF) door inbreng van de beschikbare reserves (overgedragen winst), om het te brengen op twee miljoen vijfhonderd en één duizend vierenzeventig Belgische Frank (2.501,074 BEF), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen. Blijkens zelfde algemene vergadering werd het kapitaal omgezet in tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000, 00).

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 20 mei 2014, opgemaakt door geassocieerd notaris Christophe Verhaeghe te Ruiselede, werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met hef bedrag van het netto-dividend van driehonderd dertien duizend euro (¬ 313.000,00), ingevolge beslissing van de algemene vergadering van 13 mei 2014 uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, overeenkomstig artikel 537 W1892, om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) door inlijving van gemeld netto-dividend voor het overeenkomstig bedrag, naar driehonderd drieënveertig duizend zevenhonderd euro (¬ 343.700,00), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar door proportionele verhoging van de fractiewaarde van alle bestaande aandelen.

Artikel 6:

Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal volledig geplaatst en volgestort,

Artikel 9: Voorkeurrecht bil kapitaalverhoging door inbreng in speciën

Bij elke kapitaalverhoging moeten de nieuwe aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van hef kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd overeenkomstig artikel 593 van hef Wetboek van vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstod.

Na het verstrijken van deze termijn, indien er geen publiek beroep op beleggers werd gedaan, zal de raad van bestuur het recht hebben om te beslissen dat derden al dan niet aan de verhoging van het kapitaal kunnen

deelnemen of dat het geheel of gedeeltelijk niet gebruiken door de aandeelhouders van hun voorkeurrecht tot gevolg heeft dat het evenredig aandeel van de aandeelhouders die reeds van hun inschrijvingsrecht gebruik hebben gemaakt aangroeit. De raad van bestuur bepaalt eveneens de modaliteiten van deze volgende



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzif van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

inschrijving.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen in het belang van de vennootschap en met inachtname van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor een statutenwijziging. ln dat geval, moet het voorstel daartoe speciaal in de oproepingen worden vermeld en de raad van bestuur en de commissaris of, bij diens ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een accountant ingeschreven op het tableau van de externe accountants van het Instituut der Accountants aangewezen door de raad van bestuur, moeten de verslagen opmaken die voorzien zijn in artikel 596 van het Wetboek van vennootschappen. Deze verslagen worden in de agenda vermeld en aan de aandeelhouders medegedeeld,

Bij beperking of opheffing van het voorkeurrecht kan de algemene vergadering bepalen dat bij de toekenning van nieuwe aandelen voorrang wordt gegeven aan de vroegere aandeelhouders in welk geval de inschrijvingstermijn tien dagen moet bedragen.

Wanneer het voorkeurrecht wordt beperkt of opgeheven ten gunste van één of meer bepaalde personen die geen personeelsleden zijn van de vennootschap of van een van haar dochtervennootschappen dienen de voorwaarden nageleefd te worden zoals bepaald door artikel 598 van het Wetboek van vennootschappen. Artikel 10: Kapitaalverhoging doorinbreng in natura

Wanneer een kapitaalverhoging een inbreng in natura omvat, maakt de commissaris of, wanneer die er niet is, een door de raad van bestuur aan te wijzen bedrijfsrevisor, vooraf een verslag op. In een bijzonder verslag, waarbij het verslag van de bedrijfsrevisor wordt gevoegd, zet de raad van bestuur uiteen waarom zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag,

Bij afwijking van artikel 448, tweede lid, 2' van het Wetboek van vennootschappen moeten de aandelen die geheel of ten dele overeenstemmen met een inbreng in natura, dadelijk worden volgestort.

Artikel 15: Bestuuren controle

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, die ten minste bestaat uit het minimum aantal leden dat het Wetboek van vennootschappen voorziet. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders.

Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend door tenminste één commissaris, zo de wet de benoeming van een commissaris oplegt.

Niettemin heeft de algemene vergadering van aandeelhouders, steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan elke aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

De mandaten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen.

De bestuurders en, zo de wet het oplegt, de commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden,

De benoeming en het ontslag van de bestuurders geschieden bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen.

Zij zijn herkiesbaar.

Zolang artikel 518 van het Wetboek van vennootschappen niet gewijzigd is, en behoudens herverkiezing, mag de duur van de opdracht van de bestuurders de zes jaren niet te boven gaan.

Behoudens herverkiezing mogen de mandaten van de commissarissen de termijn van drie jaar niet overschrijden.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 16: Bijeenkomsten - beraadslaging en besluitvorming

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuurder of twee bestuur- ders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Voor

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is_

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere bestuurder kan, hetzij schriftelijk, hetzij per telegram, telex of telecopie, of e-mail volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders,

in uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en client de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 17: Bevoegdheden

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het doel van de vennootschap. Artikel 18: Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur

Onverminderd de bevoegdheid van de raad van bestuur volgens de algemene wettelijke regel, wordt de vennootschap ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder. Een gedelegeerd bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Artikel 19; Directiecomité

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité in de zin van artikel 524 bis van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen

beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e

Voor-

"behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. Zij vormen samen een college. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging en de duur van hun opdracht worden bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur stelt in samenspraak met het directiecomité een huishoudelijk reglement op dat de regels betreffende werkwijze en de wijze van rapportering van het directiecomité vastlegt.

Artikel 20: Bezoldiging

Het mandaat van de bestuurders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dat geval kent de algemene vergadering aan de bestuurders, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt bepaald en dal ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Artikel 21: Toezicht

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Artikel 22: Jáarvergaderinq - Buitengewone algemene vergadering  bijzondere algemene vergadering

De jaarvergadering komt van rechtswege ieder jaar samen op de tweede zaterdag van de maand december om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijk besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake is minstens twintig dagen vôôr de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders mag bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

Artikel 23:

leder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde, die echter zelf aandeelhouder moet zijn.

Ieder aandeel geeft recht op een stem.

Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden, moet elke eigenaar van aandelen op naam moeten 5 volle dagen voor de datum van de vergadering de raad van bestuur schriftelijk verwittigen van zijn voornemen op de vergadering aanwezig te zijn en van het aantal effecten waarmee hij aan de stemming wenst deel te nemen, leder aandeelhouder of mandataris moet voor de opening van de vergadering de aanwezigheidslijst tekenen. Deze aanwezigheidslijst vermeldt de identiteit van de aandeelhouders en van hun mandatarissen alsmede het aantal effecten waarmee ze aan de stemming deelnemen.

Artikel 26: schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, telefax of email, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhouders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschaven getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 27: Boekjaar

Het boekjaar begint op t juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 29: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de raad van bestuur.

Mn de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorschriften van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen. Ariikel31: Verdeling bil vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de aandeelhouders, in overeenstemming met hun respectievelijke aandelen; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Voor beknopt uittreksel, enkel, en alleen bestemd ter neerlegginq op de griffie van de rechtbank van kophandel

Geass. not. Chr. Verhaeghe, Ruïselede. Hierbij neergelegd; afschrift proces-verbaal dd 20 mei 2014, met gecoördineerde statuten.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 14.02.2014 14041-0335-012
10/06/2013
ÿþ

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V bet aé Bo Sta.

11111111111311

rvttl-2GELt_taL wi .,st~t rit uti

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL T

BRUGGE (A#dtaling Brugge,

°rx 2 S MEI 2013

Gri ~~

Ondernemingsnr : 0442128275

Benaming

(voluit) : Algoet G. EN G.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Diksmuidse Boterweg 12, 8755 Ruiselede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/04/2013 blijkt het ontslag van volgende

bestuurder en dit met onmiddellijke ingang:

Mevrouw Verstraete Paula, Tieltstraat 24, 8755 Ruiselede

De bijzondere algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen beslist om volgende bestuurder te benoemen tot de jaarvergadering van 2014:

Mevrouw Dewinter Carine, Diksmuidse Boterweg 12, 8755 Ruiselede

Er werd kwijting verleend aan de bestuurder voor het uitgeoefende mandaat van de voorbije periode.

Karinhall NIV

Gedelegeerd bestuurder

Vertegenwoordigd door

Sissi Algoet

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 13.12.2014, NGL 15.01.2015 15016-0198-012
07/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 08.12.2012, NGL 05.02.2013 13026-0473-012
06/02/2015
ÿþ MOd Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 III III I~IRII~III~I

*15020850

ui

Ondernemingsar : 0442.128.275 Benaming

(voh it) : ALGOET G. EN G.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Diksmuidse Boterweg 12, 8755 Ruiselede

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

De gewone algemene vergadering dd. 13/12/2014 heeft met éénparigheid van stemmen beslist om°

volgende bestuurders te herbenoemen voor een periode van zes jaar (tot 2020):

"

29

BELGISCH

MONITEJR

31-

STAzffl. ~

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

19 JAN 2015

Griffie

 _ .

Oe

-ruggo"

griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- Karinhall NV, Diksmuidse Boterweg 12, 8755 Ruiselede, ON 0454.272.774,

vertegenwoordigd door Mevr. Sissi ALGOET

- Dhr. Geert ALGOET, Diksmuidse Boterweg 12, 8755 Ruiselede

- Mevr. Carine DEWINTER, Diksmuidse Boterweg 12, 8755 Ruiselede

Onmiddellijk na de algemene vergadering heeft de Raad van Bestuur volgende beslissing genomen me éénparigheid van stemmen:

Karinhall NV, vertegenwoordigd door Mevr, Sissi ALGOET werd herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Karinhall NV,

Vertegenwoordigd door

Mevr, Sissi ALGOET

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 10.12.2011, NGL 14.02.2012 12031-0156-012
15/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 11.12.2010, NGL 14.02.2011 11030-0091-011
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 12.12.2009, NGL 10.02.2010 10039-0002-011
18/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 13.12.2008, NGL 13.02.2009 09042-0353-011
12/06/2008 : BG072590
31/01/2008 : BG072590
15/01/2007 : BG072590
03/02/2006 : BG072590
13/01/2005 : BG072590
23/03/2004 : BG072590
26/01/2004 : BG072590
04/04/2003 : BG072590
18/02/2003 : BG072590
26/01/2002 : BG072590
12/07/2001 : BG072590
11/01/2001 : BG072590
25/01/2000 : BG072590
06/01/1999 : BG072590
23/05/1997 : BG72590
01/01/1997 : BG72590
01/01/1996 : BG72590
01/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 12.12.2015, NGL 25.01.2016 16027-0256-012
01/01/1993 : BG72590
13/12/1990 : BG72590

Coordonnées
ALGOET G. EN G.

Adresse
DIKSMUIDSE BOTERWEG 12 8755 RUISELEDE

Code postal : 8755
Localité : RUISELEDE
Commune : RUISELEDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande