ALL SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : ALL SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.069.515

Publication

25/04/2013
ÿþ Maf word 11.1

gei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0848.069.515

Benaming

(voluit) : ALL SERVICES

(verkort) :

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 8500 KORTRIJK, Brugsesteenweg 153

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Op de algemene vergadering van 20.12,2012 werd het ontslag aanvaard van zaakvoerder DUFROMONT Carlos, wonende te 7711 MOESKROEN (Dottignies) St.-Légerstraat 72A.

Er wordt hem kwijting gegeven voor het gevoerde beleid.

Als nieuwe zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, AD SPECIALS, met maatschappelijke zetel in FILIPPIJNEN, Golden Medows Avenue 5 LOT bus Bik 0, Golden Meadows subd, Antipolo City, met als vaste vertegenwoordiger dhr. DERYCKERE Jan, wonende op hetzelfde adres.

DERYCKERE Jan

Zaakvoerder.

MONITEUR BEi-GE NEERGELEGD

I 8 -04- 2U13 ELG1SCH ~ MA l'S13L A

11, 04. 2013

RECNTBANKOOPFiANDEL ~R~JK





111111,e111111,141*1 1H11!

B

27/08/2012
ÿþMONITE

20 -

BELGISCH

*I131I4681 5*1 11

Mod 2.1

JI \ Wi-1-1/4....1 . NEERGELEGD

8- 2012 2 6. Ol , 2012

STAATSBLAD _ , _

RECHTBANK N.003Pl-IAívDEL

_ GrifFi<QRTA.lK



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : £48 t 063 SAS

Benaming

(voluit) : ALL SERVICES

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Brugsesteenweg 153 - 8500 KORTRIJK

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte van 01.07,2012, blijkt dat x De Heer DUFROMONT Carlos, wonende te 7711 MOESKROEN (Dottignies), St.-Légerstraat 72A, geboren te 8530 HARELBEKE op 11.01.1942 en met ais rijksregisternummer 42.01.11-191-77 en Mevr. SEGAERT Laurette, wonende te 7711 MOESKROEN (Dottignies), St: Légerstraat 72A, geboren te 7711 Dottignies op 26.03.1943 en met ais rijksregisternummer 43.0326-058-86

een gewone commanditaire vennootschap hebben opgericht met

Naam : ALL SERVICES

Maatschappelijke zeten : 8500 KORTRIJK, Brugsesteenweg 153

Doel

De vennootschap heeft als doel:

-Het verlenen van advies, het bijstaan en vertegenwoordigen, diverse administratieve prestaties, computerservices, secretariaatswerk, het verlenen van dienstprestaties van economische aard, andere zakelijke dienstverlening, een studie-, organisatie- en raadgevend bureau, juridische en fiscale adviesverlening en advies in bedrijfsbeheer.

- Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op gebied van bedrijfsvoering; adviesbureaus op het gebied van public relations en communicatie.

- De aan-en verkoop, groot-en kleinhandel, in-en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel

- Groothandel in auto's en lichte bestelwagens ; groothandel in nieuwe en gebruikte auto's voor personenvervoer, inclusief die voor bijzondere doeleinden ; groothandel in andere machines en werktuigen

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en diensten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- Het opnemen van mandaten ais zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

- Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuur van roerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan-en verkoop , huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zicht borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven,' inclusief de eigen handelszaak.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Bijzondere bepalingen: De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere samenhangende doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Duur: onbepaald

Maatschappelijk Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en is

vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bestuur van de vennootschap : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die

gecommanditeerde of beherende vennoot moeten zijn.

De heer DUFROMONT Carlos, voornoemd, wonende te 7711 MOESKROEN (Dottignies), St.-Légerstraat

72A, die aanvaardt, wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor een onbepaalde termijn.

Algemene vergadering :

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de dag: derde zaterdag van de maand juni om 14,00

uur.

Indien deze dag een feestdag is, wordt de vergadering de eerst volgende werkdag op hetzelfde uur

gehouden,

Boekjaar :

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan bij oprichting en zal afgesloten worden op 31.12.2013

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd sedert 01 juni 2012.

Volmachten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan FIDEXCO BVBA, met maatschappelijke zetel te 8550 ZWEVEGEM, Otegemstraat 30 en met als ondernemingsnummer : 0420.897.054 evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap bij de diensten van de KBO en het bekomen van het enig ondememingsnummer,

Voor ontledend uittreksels.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Carlos DUFROMONT



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ALL SERVICES

Adresse
BRUGSESTEENWEG 153 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande