ALL SERVICES FOR EVERYONE'S SAFETY, AFGEKORT : ASES

Société en commandite simple


Dénomination : ALL SERVICES FOR EVERYONE'S SAFETY, AFGEKORT : ASES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.880.761

Publication

13/01/2014
ÿþ~-~i/r" " ``~ Mod Ward 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(illilUhlil 11111 1II1 11111 ll 111111111111111111

*19013529*

j

NEERGELEGO

3U, 12, 2013

R1=CH~r~¬ tTfi1~K t.tprai_

n"

Ondernemingsnr : 0502.880.761

Benaming

(voluit) : ALL SERVICES FOR EVERYONE'S SAFETY

(verkort) : ASES

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Klein Schardauw 21 8880 Sint-Eloois-Winkel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting in BVBA * kapitaalverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor Meester William de Sagher, ge-associeerd Notaris te Poperinge, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "de Sagher & Vandenameele - Geassocieerde Notarissen", waarvan de zetel gevestigd is te 8970 Poperinge, Boeschepestraat 4; ondememingsnummer 0473.897.260, RPR leper, op 27 december 2013, blijkt

dat de gewone commanditaire vennootschap "All Services For Every-one's Safety", afgekort "ASES", met zetel te 8880 Sint-Eloois-Winkel, Klein Schardauw 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kort-rijk onder nummer 0502.880.761, met eenparigheid van stemmen be-slist heeft :

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het doel van de vennootschap aan te passen, zo-dat het doel in de toekomst zal

luiden zoals vermeld in de hierna ver-melde statuten.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat de vennootschap is opgericht met een maatschappelijk kapitaal van honderdvijftig euro (¬ 150,00), hetwelk volledig is volstort, thans vertegenwoordigd door dertig (30) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering beslist vervolgens tot kapitaalverhoging met achttien-duizend vierhonderd en vijf euro (¬ 18.405,00) om het te brengen van honderd vijftig euro (¬ 150,000) op achttienduizend vijfhonderd vijfen-vijftig euro (¬ 18.555,00), door het creëren van drieduizend zeshonderd eenentachtig (3.681) nieuwe aande-'len, van dezelfde aard en met de-zelfde rechten als de bestaande aandelen, zonder vermelding van no-minale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal verte-genwoordigen en die in de winst zullen delen vanaf heden.

Op deze aandelen zal onmiddellijk worden inge-schreven in geld, ten bedrage van de totale som van achttienduizend vierhonderd en vijf euro (¬ 18.405,00), hetzij vijf euro (¬ 5,00) per stuk, en zij zullen volgestort worden ten belope van één/derde (1/3de) per aandeel blj de inschrijving.

Zijn hier aanwezig, beide aandeelhouders, welke verklaren op deze ka-pitaalsverhoging in te schrijven ais volgt, hetzij in de verhouding waarin zijn thans aandeelhouder zijn:

- door Juffrouw Charlotte Catry, voormeld, ten belope van tweeduizend vierhonderd vierenvijftig (2.454) nieuwe aandelen ten belope van een bedrag van twaalfduizend tweehonderd zeventig euro (¬ 12.270,00), welk bedrag zij verklaart gedeeltelijk te volstorten en wel ten belope van één/derde (1/3de), hetzij ten belope van vierduizend negentig euro (¬ 4.090,00);

- door Juffrouw Catry Chloé voormeld, ten belope van duizend tweehon-derd zevenentwintig (1.227) nieuwe aandelen ten belope van een be-drag van zesduizend honderd vijfendertig euro (¬ 6.135,00), welk be-drag zij verklaart gedeeltelijk te volstorten en wel ten belope van één(derde (1/3de), hetzij ten belope van tweeduizend vijfenveertig euro (¬ 2.045,00).

Het bedrag van deze stortingen werd voor het verlijden van deze akte gedeponeerd op een rekening

nummer 6E04 7512 0631 8131 bij Axa Bank.

Een bewijs hiervan werd aan de instrumenterende Notaris overhandigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat -- gezien het voorgaande -- voormelde kapi-taalverhoging is verwezenlijkt en de vennootschap aldus beschikt over een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro (¬ 18.555,00), vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd en elf (3.711) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elke één/drieduizend zevenhonderd en elfde (113.711de) in het kapitaal vertegenwoordigen, hetwelk kapitaal gedeeltelijk is voistort ten belope van zesduizend tweehonderd vijfentachtig euro (¬ 6.285,00).

VIERDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder, opge-maakt op 29 november 2013 overeenkomstig artikel 778 Wetboek van Vennootschappen, met uiteenzetting van de gedetailleerde motivatie voor en toelichting bij de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; bij dit verslag wordt een staat gevoegd inhoudende de balanstoestand der vennootschap afgesloten op 31 oktober 2013.

De vergadering neemt vervolgens kennis van het verslag van de bedrijfs-revisor, opgesteld overeenkomstig artikel 777 Wetboek Vennootschap-pen, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij het verslag van de zaak-voerder.

De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

"(...) 5. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 oktober 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de Comm.V ALL SERVICES FOR EVERYONE'S SAFETY werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 3.940,18 EUR en is niet kleiner dan het volgestort gedeelte van het maatschappelijk kapi-taal van 150,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Het netto-actief Is 18.550,00 EUR -- 3.940,18 EUR = -14.609,82 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor een BVBA. Het netto-actief is 6.200,00 EUR -- 3.940,18 EUR = -2.259,82 EUR kleiner dan het volgestort minimumkapitaal vereist voor een BVBA. Zelfs als de ven-nootschap die zich omzet een netto-actief heeft dat kleiner is dan het geplaatst kapitaal en het volgestort minimumkapitaal voorzien door het Wetboek van vennootschappen, dan kan de omzetting plaatsvinden. Terzake moet echter worden gewezen op het specifieke risico dat eruit voortvloeit, met name onder meer de eventuele aansprakelijkheid van de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap (ar-tikel 785 wetboek van vennootschappen) en het feit dat elke belang-hebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen (ar-tikel 333 Wetboek van vennootschappen). Voorafgaandelijk aan het besluit tot omzetting zou het kapitaal worden verhoogd met 18.405,00 EUR om het te brengen van 150,00 EUR op 18.555,00 EUR, volstort ten belope van 6.200,00 EUR door inbreng in geld.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de vennoten en derden in het kader van de omzettingsver-richting,

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de Comm. V ALL SERVICES FOR EVERYONE'S SAFETY in een BVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE (...)",

De voorzitter en de instrumenterende notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormelde verslagen, documenten waarvan aile aandeelhouders, aanwezig zoals voormeld, verklaren ken-nis te hebben genomen om voorafgaandelijk dezer een afschrift ervan te hebben ontvangen.

De vergadering stelt vast dat op voormelde verslagen geen enkele op-merking wordt gemaakt door de aandeelhouders en verklaart zich aldus aan te sluiten bij de inhoud van deze documenten.

Een origineel van deze stukken zal, tegelijk met een expeditie van dit proces-verbaal, worden neergelegd ter griffie van de bevoegde recht-bank van koophandel.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot omvorming van de vennootschap in een beslo-ten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en dit zonder veran-dering van rechtspersoonlijkheid, volgens de voorschriften van de artikelen 774 en verder Wetboek Vennootschappen.

De zetel blijft ongewijzigd, onverminderd voormelde voorafgaande doelwijziging. Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en  vermeerderingen en de besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid zal de boek en comptabiliteit die door de gewone commandi-taire vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer waaronder de gewone commanditaire vennootschap is inge-schreven in het rechtspersonenregister.

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Gezegde omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 oktober 2013.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de gewo-ne commanditaire vennootschap worden verondersteld te zijn verricht voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke reke-ningen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijfenvijftig euro (¬ 18.555,00).

Het wordt vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd en elf (3.711) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elke één/drieduizend zevenhonderd en elfde (1/3.711de) in het kapitaal vertegenwoordigen, hetwelk kapitaal gedeeltelijk is volstort ten belope van zesduizend tweehonderd vijfentachtig euro (¬ 6.285,00).

ledere aandeelhouder zal voor één aandeel in de gewone commanditaf-re vennootschap één aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ontvangen, zodat dienvolgens de aandelen van de omgezette besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toe-komen ais volgt:

-aan Juffrouw Charlotte Catry, voormeld: tweeduizend vierhonderd vierenzeventig (2.474) aandelen, en -aan Juffrouw Chloé Catry, voormeld; duizend tweehonderd zevenender-tig (1.237) aandelen.

Iedere aandeelhouder verklaart zich akkoord met de zopas gemelde toekenning der aandelen in voormelde verhouding.

ZESDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag aangeboden door Mevrouw Charlotte " Catry, voormeld,

statutair zaakvoerder van de gewone com-manditaire vennootschap

De vergadering beslist dit ontslag te aanvaarden, met ingang van heden.

Na goedkeuring van de rekeningen met betrekking tot de periode waar-over in het verleden nog geen

rekenschap werd gegeven door de zaak-voerder, zal de uittredende zaakvoerder kwijting bekomen voor het

door haar gevoerde bestuur.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering beslist te benoemen tot statutair zaakvoerder van de be-sloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Mevrouw Charlot-te Catry, voormeld, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden en beves-tigt niet te zijn getroffen door een besluit dat zich daartegen verzet.

Haar benoeming geldt voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden en is onbezoldigd.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanneming van volledig nieuwe statuten voor de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid, onder meer rekening houdende met voormelde beslissingen.

Na de artikelsgewijze bespreking en goedkeuring, beslist de vergade-ring dat de tekst van de nieuwe

statuten letterlijk zal luiden ais volgt (hier bij uittreksel weergegeven):

"TITEL L VORM  NAAM  ZETEL  DOEL - DUUR

Artikel 1. Vorm  naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam « All Services For Everyone's Safety », afgekort « ASES», De volledige en afgekorte

benaming kunnen samen of afzonder-lijk worden gebruikt.

Artikel 2. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8880 Ledegem/Sint-Eloois-Winkel, Klein Schardauw 21.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het twee-talig gebied Brüssel Hoofdstad of in

het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt ten-einde

op authentieke 'M ze de statutenwi}ziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), admini-stratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkan-toren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitslui-tend in eigen naam en voor eigen rekening:

-het verhuren van een voertuig met bestuurder, om mensen van en naar de horeca en/of tijdelijke manifestaties te brengen, dit door middel van minibussen, tegen een vooraf vastgelegde prijs per zo-ne;

-het voorzien van een jaarcatalogus met de horecazaken die de transportdienst aan hun klanten aanbieden;

-ceramicbusiness : adviezen met betrekking tot de keramiek (plan-nen maken, leveranciers zoeken, klantenwerving, custom relation management, leveringen or-ganiseren, en dergelijke), aan- en ver-koop van goederen voor keramische doeleinden,...

-horecaspotter : consultancy naar hotel, restaurant, café (uitbating, financiering, publicitaire,...) maar ook effectieve handelingen, sampling, publicitaire bedelingen, uitbrengen van een gids, zowel op papier als digitaal,..,

w

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de ei-gen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciale, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in recht-streeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4 Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

TITEL Il : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5, Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijf-honderd vijfenvijftig euro (¬ 18.555,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door drieduizend zevenhonderd en elf (3.711) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nomina-le waarde, met een fractiewaarde van elk één/drieduizend zevenhonderd en elfde (1/3.71Ide) van het maatschappelijk kapitaal.

Ieder aandeel geeft een gelijk recht in de winstverdeling en in de pro-ducten van de liquidatie. TITEL IV. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene verga-dering,

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statu-tair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wordt aangesteld als statutair zaakvoerder voor een onbepaalde ter-mijn: Juffrouw CATRY Charlotte Nancy, geboren te leper op 7 mei 1993, nationaal nummer 93.05.07-596.98, wonende te 8500 Kortrijk, Door-niksestraat 44 bus 11, hier aanwezig en die haar opdracht aanvaardt.

Artikel 11. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt be-stuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optre-dend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwe-zenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Artikel 13. Controle van de vennootschap

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de vennootschap

toevertrouwd aan één of meer-dere commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

TITEL V. ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 14, Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhou-ders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste dag van de maand mei om zes-tien uur (16u).

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Artikel 16. Schriftelijke algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

§1. De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de al-gemene vergadering behoren:

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens be-wijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing 20 dagen voor de statutaire da-tum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door aile zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste 20 dagen voor de datum van de algemene statutaire jaar-vergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen 20 dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslis-sing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel.

Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden ver-stuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedge-keurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door aile zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld ls dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedge-keurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een gel-dige sehritteiilke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in Mn of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechts-kracht.

Artikel 18. Beraadslagingen

§ 1, Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen be-treffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de be-voegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door aile middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle perso-nen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uit-drukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij relatieve meerderheid van stemmen.

§ 4, In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbon-den stemrechten door de vruchtgebrulker uitgeoefend.

TITEL VI. BOEKJAAR  WINSTVERDELING  RESERVES

Artikel 19. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap af-gesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarreke-ning op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergade-ring, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 20. Bestemming van de winst  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voor-afgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op ver-plicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reser-vefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de alge-mene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aan-deel recht geeft op een gelijk dividend.

TITEL Vil. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 23. Verdeling van het netto-actief

Voorbehouden aan het Belgisch

r Staatsblad

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de, nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgèstórt, na" herstelling.ván het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het santal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wij-ze ver,'deeld. (.4".

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot trityge-ring van de genotnon beslissingen.

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist volmacht te verlenen aan Kantoor De Leeuw, met zetel te Poperinge, leperstraat 70, evenals aan hun bedienden, aange-stelden en lasthebbers, elk van hen bevoegd om afzonderlijk op te tre-den en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, inzake de inschrijving en wijziging van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondememin-gen en bij de fiscale administraties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

William de Sagher

Geassocieerd notaris

Tegelijk hierbij neergelegd

- expeditie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging;

- verslag bedrijfsrevisor,

- verslag bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2013
ÿþJ

Mod woN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

1 95 531

NEERGELEGD

12. 06. 2013

RECHTBeKOOIPHANDEL

Ondernerningsnr : 0502.880.761

Benaming

(voluit) : ALL SERVICES FOR EVERYONE'S SAFETY

(verkort) : ASES

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Beheersstraat, 66, B-8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adresverandering

Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 22.04.2013.

De bijzondere algemene vergadering is akkoord met eenparigheid van stemmen met de adresverandering naar :

Klein Schardauw 21

8880 Sint-Eloois-Winkel

Catry Charlotte

Beherende vennoot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/03/2013
ÿþA

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 19.02.2013

De bijzondere algemene vergadering stelt vast dat ze op een geldige wijze is samengesteld en gerechtig kan beslissen over de agenda die ze vervolgens behandelt.

De besluiten van de bijzondere algemene vergadering worden genomen met meerderheid van de stemmen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Bespreking van de agendapunten

- Ontslag Himbert Emmanuel als stille vennoot

De bijzondere algemene vergadering is akkoord met eenparigheid van stemmen met het ontslag van Himbert Emmanuel als stille vennoot

- Verkoop alle aandelen (10) van Himbert Emmanuel

De bijzondere algemene vergadering is akkoord met eenparigheid van stemmen met de verkoop van alle aandelen (10 ) van Himbert Emmanuel aan Catry Charlotte.

Catry Charlotte

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELE

1111111111111111111

Ondernemingsnr : 0502.880.761

Benaming

(voluit): ALL SERVICES FOR EVERYONE'S SAFETY

(verkort) : ASES

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Beheersstraat 66, B-8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag stille vennoot

2 s, 02. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

K

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

08/02/2013
ÿþt Mod Werd 11.1

"~-~" {""~+°t;°~

"

Y0.'{c~V Pváï {S;: 'MY,* ,~Ç. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

W9F°s,~'d

~...

~" %>>

e'cn i ¬ tot

: ALL SERVICES FOR EVERYONE'S SAFETY

ASES

;w' :.}:tSv ",M.3 . Gewone Commanditaire Vennootschap

Beheersstraat, 66, B-8500 Kortrijk

x: era r ,3 ak" uk Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte dd 02.01.2013

Op heden 02/01/2013 zijn de partijen

Patij 1

1. Catry Charlotte, wonende Beheerstraat (Kor) 66, 8600 Kortrijk

Partij 2

2. Emmanuel Himbert , wonende te Beheerstraat (Kor ) 66, 8500 Kortrijk

Partij 3

3. Catry Chloé, wonende Beheerstraat (Kor) 66, 8500 Kortrijk

overeengekomen:

- een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap met als naam: Ali Services For Everyone's Safety, verkort 'ASES'

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te Beheerstraat 66 8500 Kortrijk

De eigen middelen van de vennootschap bedragen ¬ 150,00 De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

Voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan:

- Partij 1 brengt ¬ 50,00 in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 10 aandelen zonder

vermelding van de nominale waarde ontvangt

- Partij 2 brengt ¬ 50,00 in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 10 aandelen zonder

vermelding van de nominale waarde ontvangt,

- Partij 3 brengt ¬ 50,00 in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 10 aandelen zonder

vermelding van de nominale waarde ontvangt.

De partijen verklaren dat voormeld vermogen volledig is volstort.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. alle verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt:

" .C;" :. ....F;'Sè :~??t~S? ï" i:.;?^; ?: . " :?s~:?:i~i?c?i,. t~{i3 ~:? i .... .??~l::?:;i::E:?:C4i: ..:~c:?'. . ...:Il ,.. . r..r~},:::" " ,:3~,.

..,_. :~5.. ' . . }:: " :'~:t7i~ : ~v'1 xh`LMf:. `~~:. ~2{ " ~2{;:ti : .kR::'" T {;:~`e 3:}?ap:

ifS,`k'\t3 " .u:.~~ r'.? :.é: .`û4.. " 3. ^3: .. ... . .:i' .~:ü. . .~

NEE FR' GELEGp

MONITEUR BELGE

01 -02- 201321, 01. 2013

ELGISCH STqqTc RECHTBANK KOOPHANDEL

~.BLq eFffeJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

...

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone

commanditaire vennootschap. De naam luidt: All Services For Everyone's Safety afgekort ' Ases'

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd in de Beheerstraat 66 8500 Kortrijk.

Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder worden overgebracht naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts worden ontbonden door een vergadering van vennoten reet inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il - DOEL

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Taxibedrijf

Verhuur van voertuig met bestuurder

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

HOOFDSTUK III - VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Vennoten

Er zijn twee soorten vennoten: beherende vennoten en stille vennoten.

De beherende vennoot is: Catry Charlotte

Zij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoten zijn :Emmanuel Himbert en Catry Chloé

Zij zijn slechts ten belope van hun inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Zowel de stilte als de beherende vennoten verbinden er zich toe geen zelfstandige activiteiten

uitte oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 6. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 150,00

Artikel 7. Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding

van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig zijn volstort.

Artikel 8. Aandelenregister

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister

bijgehouden. Dat register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen

dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

- de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de

overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de

Levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden

in geval van overgang wegens overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalsverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

ledere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met instemming van aile vennoten. Bij weigering zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan,

HOOFDSTUK IV - BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 10. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

Catry Charlotte.

Zij verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen

door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet worden bekendgemaakt in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten is bevoegd. De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12. Controle

iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uitte oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V -ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. Bijeenroeping en agenda

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste dag van de maand mei om 16 u.op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. Indien deze dag een zondag of feestdag is, vindt de algemene vergadering plaats op de eerst volgende werkdag. De eerste jaarvergadering neemt plaats op de laatste dag van de maand mei 2014.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerder(s).

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

"

l

Artikel 14, Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering

worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de

statuten of ingeval van ontbinding is de unanimiteit van aile vennoten vereist.

HOOFDSTUK VI - BOEKJAAR, JAARREKENING

Artikel 15. Boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op 02/01/2013 en eindigt op 31/12/2013.

De volgende boekjaren zijn boekjaren die een aanvang nemen op 01101 en eindigen het jaar

erop op 31/12.

Artikel 16. Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming aan het resultaat zal worden gegeven.

HOOFDSTUK VII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 17. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening worden gedaan door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering niet unanimiteit,

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit anders besluit.

Het netto vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten á rato van het aantal aandelen.

Artikel 18. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

Aldus opgemaakt te Poperinge op 02/01/2013 in zoveel originelen als der partijen zijn waarvan elke partij erkent er een te hebben ontvangen.

Catry Charlotte

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd : oprichtingsakte

, :=C' .,..., v ~`" i..., 'e.::~ .,.;<ii... is," ,..,P" iejïi: . :~v\:{k , i%G~i:: lai:}ii::>" '.:ü: ::t~;i" { v v:i :'" ;À'^,:.., 'í¢::?

itii:,.?-g.:1 +%:â:l :,F" `" :~::~ i:? .<:::" ?~g'" :. ,r.:ii:. ~<::

::

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALL SERVICES FOR EVERYONE'S SAFETY, AFGEKORT…

Adresse
KLEIN SCHARDAUW 21 8880 SINT-ELOOIS-WINKEL

Code postal : 8880
Localité : Sint-Eloois-Winkel
Commune : LEDEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande