ALLAERT CLASSICS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALLAERT CLASSICS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.251.783

Publication

04/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 14.12.2013, NGL 30.01.2014 14022-0062-015
01/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.02.2013, NGL 28.02.2013 13049-0575-015
06/01/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 8..12, -1010

RECHT.BANK Keriieri'DEL

_.....___~.......tc0~si..ttl~l.. _.,..~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

11111

" 11003195"

Ondernemingsnr : g3 z 3

Benaming : Allaert Classics . (voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap "

Zetei : Boerderijstraat B

8530 Harelbeke

Onderwerp akte :NV: oprichting

"

Uit een akte verleden voor Meestèr Philippe DEFAUW, notaris met.standplaats te Kortrijk, op 22 december;: 2010, ter registratie aangeboden, blijkt er det "

11 De heer ALLAERT Serge Etienne Maurice geboren te Kortrijk op twintig mei negentienhonderd vijfenvijftig, en zijn echtgenote mevrouw DHULST Isabella geboren te Ukkel op vijf juli negentienhonderd zevenenvijftig,;; samenwonend te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg, 90..

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Paul-Albert " Maertens tets

Kortrijk" op" zeven maart negentienhonderd achtenzeventig,' ongewijzigd gebleven, zo verklaard. .

2/ De heer ALLAERT Thomas Valentin Rouer, geboren te Gent op achtentwintig augustus negentienhonderdti

achtenzeventig, echtgenoot van mevrouw LAMPO Liesbet Marcella, Herman, geboren te Brugge op vijf aprilti

negentienhonderd eenentachtig, wonende te 8500 Kortrijk, Groeningekaai 24 bus 0014. .

Gehuwd onder het wettelijk huwelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Philippe Defauw op drieëntwintig november tweeduizenden negen, ongewijzigd gebleven, zo verklaard.

3/ Mevrouw ALLAERT Catharina Elisabeth Paula Charles, ongehuwd, geboren te Gent op tien oktober` negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 90.

een vennootschap. hebben opgericht onder de benaming "ALLAERT CLASSICS" met zetel te 8530 Harelbeke, Boerderijstraat 6

Op het kapitaal van vijfhonderd vijftienduizend euro (¬ . 515.000,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd vijftien' (515) aandelen zonder "aanduiding van .nominale waarde, werd ingeschreven door inbreng tri natura. Alle: vijfhonderd vijftien(515). aandelen werden volledig volstort bij inschrijving.

Inbreng in natura

a.,lprslaggevinçl

a.1. De burgerlijke vennootschap onder vorm van.. een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid VANDELANOTfE- BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te .8500 Kortlijk, : President:;

Kennedypark 1A, vertegenwoordigd door de heer Nikolas VANDEL ANOTI-E, bedrijfsrevisor, heeft, daartoe

`i verzocht door de oprichter, op 20 december 2010 het yerslag.opgemaakt zoals voorgeschreven doorartikel 219,:

i! van het wetboek van vennootschappen. "

Het besluit van gezegd revisoraal verslag luidt als volgt: "

"6. BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op dé inbreng in natura inde NV ALLAERT CLASSICS;:

welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij, ondergetekende, CVBA Vandelanotte

Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

'1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der:. Bednjfsrevisoren inzake inbreng in natura en dal het bestuursorgaan van de .vennootschapi verantwoordelijk is voor de waardering vande ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van!" nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3. de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waanlering; bedrijfseconomisch verantwoord zijn. Door de inbrengers werd een inschatting gemaakt van de

geschatte marktprijs van de in te brengen activa. Gezien de specificiteit van de in te brengen activa en de volatiliteit van de marktprijzen van deze activa kunnen wij ons niet uitspreken of del globale waardebepaling waartoe de gebruikte methoden met betrekking tot de inbreng in natura; leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal (515) en de fractiewaarde {1.000;:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

EUR) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. Bijgevolg zijn wij niet in de mogelijkheid een oordeel tot uitdrukking te brengen of de globale inbrengwaarde niet overgewaardeerd is.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de ° rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion"

a.2. De oprichter heeft het bijzonder verslag opgesteld zoals voorgeschreven door zelfde artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, en waarin hij het belang dat de inbreng in natura heeft voor de vennootschap', verantwoordt.

Een exemplaar van deze beide voornoemde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige akte op de wijze voorgeschreven door de wet worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Kortrijk.

De statuten van de vennootschap vermelden onder meer hetgeen hierna volgt

§TATUTEN

TITEL I. NAAM ZETEL DOEL EN DUUR

ARTIKEL 1.

De vennootschap.heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt:"ALLAERT CLASSICS".

ARTIKEL 2.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8530 Harelbeke, Boerderijstraat 6.

Deze mag worden overgebracht naar. iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur mits

inachtneming van de taalwetgeving.

De raad van bestuur is eveneens gemachtigd administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en

vertegenwoordigingen op te richten op eender welke plaats in het binnen- en buitenland.

" ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN "

1. Aankoop, verkoop, onderhoud; herstelling en.restauratiie van motorvoertuigen, waaronder doch niet beperkt tot oldtimers en classic cars: carrosseriewerken aan motorvoertuigen, groot- en " kleinhandel in onderdelen, groot- en kleinhandel in petroleumproducten, handel .in nieuwe en tweedehandsmotorvoertuigen,import en E export van " motorvoertuigen en allerlei.gerelateerde producten.

2. Het onderhoud van motorvoertuigen: wassen, anti-roestbehandeling, olie verversen, vervangen of herstellen van koetswerk, binnen- en buitenbanden, vervangen van ruiten, leveren en plaatsen van zetels, tapijten en zijpanelen, maar ook het dashboard, omboordingen, enzovoorts.

3. Revisie van oldtimers waaronder begrepen het .herstellen en/of vervangen vande motor, de versnellingsbak, ; eventuele overdrive en achterbrug, startmotoren, ruitenwissermotoren, dynamo's, alternators, schokdempers, stuurhuizen, enzovoorts:

4. Tuning van oldtimers, waaronder -begrepen: het opvoeren van de motor met als doel extra vermogen te bekomen en/of het verbeteren van ophanging en remmen in evenredigheid met de vermogenstijging; Het balanceren van ronddraaiende delen; Het afwegen van op en neer gaande delen; Het plaatsen van zuigers en drijfstangen; Het slowen van in- en uitlaatkanalen; Het opmeten verbrandingskamers; Motormanagement:;

enzovoorts "

5. Het stallen voor voertuigen waaronder begrepen doch niet beperkt tot het stallen tijdens de wintermaanden met periodieke lading van. de batterij, met de mogelijkheid van een check-up en/of een testrit of in afwachting., van een herstelling of restauratie..

6. Aan en verkoop en restauratie van antiquariaat en brocante, al ` dan niet gerelateerd aan de

motorvoertuigenbusiness. . " . .. . -

7. Het verlenen van diensten consulting en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of. administratieve jaard in dé ruimste. zin; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks .of onrechtstreeks' op het vlak van aankoop, verkoop, productie, vervoer en opslag, ed. van hogervermelde producten; en goederen evenals bijstand op het vlak van administratie, financiën en algemeen bestuur.

8. Elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de voorgaande activiteiten doelstellingen.

9. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. het " .

uitoefenen van mandaat van vereffenaar. .

10 Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen ofj ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

11. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

Il. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende " goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende en roerende goederen te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

moa 2.1

2. Zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of i aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons,, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook,. uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen; hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

s III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zoo achten. " .

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten i maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of .op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborgvan eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder .meer door haar goederen in hypotheek of, in pand te geven; inclusief de . eigen

" handelszaak. "

-

ARTIKEL 4.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

TITEL II. KAPITAAL AANDELEN.

ARTIKEL 5.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op vijfhonderd vijftienduizend euro. (¬ 515.000,00)

vertegenwoordigd door vijfhonderd vijftien (515) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/

vijfhonderd vijftiende (1/515e) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen. . .

ARTIKEL 8

De aandelen zijn op naam.

Een .register wordt gehouden voor de aandelen, winstbewijzen, warrants en obligaties. Naar aanleiding van

inschrijving in zulk register wordt aan de aandeelhouder of houder van het effect een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd. Alle effecten dragen een volgnummer.

ARTIKEL 12 "

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Indien effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de

uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk

is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Ingeval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een effect in naakte eigendom en vruchtgebruik worden de

rechten dienaangaande uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL 14 - "

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimum drie leden, al dan niet aandeelhouders die door de algemene vergadering der aandeelhouders worden benoemd en die door deze kunnen worden afgezet. De algemene vergadering bepaalt de duur van hun mandaat, rekening houdende met

de wettelijke beschikkingen dienaangaande. Zij zijn herbenoembaar. -

De functies van de uittredende bestuurders worden onmiddellijk na de jaarvergadering stopgezet.

Wanneer de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, kan de raad van bestuur uit slechts twee

leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen,

dat er méér dan twee aandeelhouders zijn.

Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de raad van bestuur. In dat geval benoemt de rechtspersoon'

onder zijn aandeelhouders/vennoten, bestuurders/zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou "

volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. "

ARTIKEL 15

Wanneer de plaats van een of meer bestuurders openvalt ingevolge overlijden, ontslag of welke andere reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien.

In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. ARTIKEL 19

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1



De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad. mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar .activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad van bestuur beslist omtrent hun

benoeming, ontslag, bezoldiging en bevoegdheid. .

De raad; evenals de gemachtigden voor het dagelijks bestuur binnen dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 20

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door gezamenlijk optreden van twee bestuurders, waaronder minstens één gedelegeerd bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de "vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de hiertoe aangestelde(n), die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling, of door één gedelegeerd bestuurder; alleen optredend.

De vennootschap is daarenboven geldig verbonden door bijzondere lasthebbers die handelen binnen de perken van hun bijzondere lastgeving.

ARTIKÉL 24

De jaarvergadering wordt, gehouden de tweede zaterdag van de maand december om 14 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproepingen en gelegen in de gemeente waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de.vergadering op de eerstvolgende werkdag gehábden.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandéelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen .worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag vande aandeelhouders die éénvijfde van het kapitaal. vertegenwoordigen.De bijzondere of buitengewone aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de 'oproepingsbrief of op andere wijze

"

meegedeeld. . ."

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk allé. besluiten nemen die tot de bevoegdheid van. de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De houders van.. obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden

uitgegeven mogen van die besluiten kennis nemen:

ARTIKEL 26

De houders van aandelen op naam moeten, voor zover .dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie

werkdagen voor de vergadering per aangetekende brief het, bestuur inlichten over hun voornemen persoonlijk of

bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering. "

ARTIKEL 28

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

ARTIKEL'29

Ieder stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene

vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder:: . Het is de aandeelhouders toegelaten hun stem schriftelijk uitte brengen.

Opdat met de schriftelijk uitgebrachte stem. rekening .kan. gehouden worden moet de aandeelhouder op de oproepingsbrief (of een door de raad van bestuur opgestelde stembrief) eigenhandig de geschreven vermelding aanbrengen naast elk agendapunt dat ter stemming zal worden voorgelegd of naast de naam van de persoon of personen die kandidaat zijn voor een bepaalde benoeming : VOOR, TEGEN, ONTHOUDING en dit document i moet door hem gedateerd en ondertekend overgemaakt worden aan de vennootschap voor dag 'en uur waarop

de vergadering gehouden wordt. .

ARTIKEL 33 " '

Het boekjaar begint op één juli van ieder jaar en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op deze laatste dag wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en maakt de raad van bestuur een volledige inventaris op alsook de jaarrekening overeenkomstig de wet.

ARTIKEL 34

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van die winst wordt jaarlijks minstens vijf procent voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen. Die i afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve het tiende deel van het kapitaal bereikt. Het saldo zal de bestemming krijgen die de algemene vergadering eraan geeft bij meerderheid van stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

; De betaling van de dividenden geschiedt op de tijdstippen en plaatsen die door de raad van bestuur worden ; aangeduid.

; Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het wetboek van vennootschappen.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor-,behouden

aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Aan de raad wordt de bevoegdheid verleend, met inachtneming van de wettelijke voorschriften interimdividenden uit te keren.

ARTIKEL 35

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik ook, zorgen de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering voor de vereffening. Bij gebrek aan zulke benoeming, geschiedt dei vereffening door de raad van bestuur die op dat ogenblik in functie is en die handelt in de hoedanigheid van vereffeningscomité.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene .vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die toegekend zijn door de vennootschappenwet,behoudens de beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

ARTIKEL 36

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, .wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te

betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. " .

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere maté zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van het

,kapitaal. " .

: De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten

worden door de rechtbank van koophandel. .

:OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar

Dé vennootschap vangt haar bedrijvigheid aan op datum van :de neerlegging van een uittreksel uit de i

oprichtingsakte -op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. . " .

Het eerste boekjaar eindigt op dertig juni tweeduizend en twaalf;

2) Eerste jaarvergadering ...

De; eerste jaarvergadering zal gehouden worden de tweede zaterdag van december om 14 uur van het jaar

tweeduizend en twaalf. "

OVERNAME VEIWINT)EJIISSEN . " .

: Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, neemt.de vennootschap alle verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname zal i maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van "s vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft, te. worden bekrachtigd.

BENOEMINGEN . .

; Bestuurders .

De oprichters verklaren dat het aantal bestuurders wordt vastgesteld op vier (4) en tot deze functies worden

benoemd:

i 1/ De- heer ALLAERT Serge Etienne Maurice, geboren te Kortrijk op twintig mei negentienhonderd vijfenvijftig,.;

wonend te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg, 90.

2f De naamloze vennootschap "GENOVESE" met zetel te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 90. RPR Kortrijk

BTW BE 0463.334:950. "

De vergadering neemt akte van de beslissing van het bestuursorgaan 'van de vennootschap-bestuurder "GENOVESE", . vaststellende dat, in overèenstemming met artikel .61 paragraaf 2 van . het wetboek van vennootschappen, het mandaat van bestuurder in onderhavige .vennootschap "ALLAERT CLASSICS". zal 'uitgevoerd worden door haar vaste vertegenwoordigermevrouw Isabella DHULST, voorpi emd,.wonend te.8500 .. Kortrijk, Sint-Denijseweg, 90, alhier tussenkomende, die bevestigt dit mandaat te aanvaarden.

3/ De heer ALLAERT Thomas Valentin Roger, geboren te Gent op achtentwintig augustus negentienhonderd

achtenzeventig, "wonende te 8500 Kortrijk, Groeningekaai 24 bus 0014. . .

4/ Mevrouw ALLAERT Catharina Elisabeth Paula Charles, geboren te Gent op tien oktober negentienhonderd

tweeëntachtig, wonende te 8500 Kortrijk, Sint-Denijseweg 90.

De bestuurders worden benoemd vanaf heden, met dien verstande dat zij hun taak pas kunnen waarnemen na

neerlegging van de stukken op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het mandaat van de zo benoemde bestuurders zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in

tweeduizend zestien.

Commissarissen .

De verschijners verklaren en stellen vast'dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij deze akte

opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het wetboek

van vennootschappen. Bijgevolg besluiten zij overeenkomstig artikel 141,2° van het wetboek van

vennootschappen geen commissaris aan te stellen.

RAAD VAN BESTUUR  benoemingen en machten

De bestuurders, benoemd zoals voormeld, besluiten met eenparigheid van stemmen, onder opschortende

voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van

koophandel, te benoemen tot:

- voorzitter van de raad van bestuur_:

de heer Serge Allaert, voornoemd

- gedelegeerd bestuurder voor de duurtijd van hun bestuursmandaat:

1/ De heer ALLAERT Serge Etienne Maurice, hier voornoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

2/ De naamloze vennootschap "GENOVESE" hier voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Isabella DHULST, hier voornoemd.

De gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur zullen hun taak pas kunnen waarnemen na neerlegging van de stukken vande vennootschap.

Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Philippe Defauw

notaris

Tegelijk hiermee neergelegd,

- kopie van de oprichtingsakte

- revisoraal verslag

bijzonder verslag van de oprichters

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 22.12.2015, NGL 13.01.2016 16015-0387-014

Coordonnées
ALLAERT CLASSICS

Adresse
BOEDERIJSTRAAT 6 8530 HARELBEKE

Code postal : 8530
Localité : HARELBEKE
Commune : HARELBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande