ALLCASES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLCASES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.508.686

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.07.2014, NGL 08.08.2014 14411-0572-010
18/09/2012
ÿþMod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR BELlRGELEGD ter GRIFFIE der

RECBANK VAN KOOPHANDEL TE

1 -09- 2D1HTRUGGE (Afdiing Bruçige)

G SSCH ST RTSBL_P r( 3SEP,

Ondememingsnr: Benaming

(voluit): ALLCASES

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8020 Oostkamp, Proosdijstraat 76.Onderwerp akte: OPRICHTING  STATUTEN - BNOEMING ZAAKVOERDERS)

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KATIA DENOO te Oostkamp op 17 augustus 2012, BLIJKT dat door:

1) De Heer STROBBE Kris Hilair Benny, geboren te Brugge op éénendertig maart negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.03.31-223.68, echtgenoot van Mevrouw Fiers Isabelle, wonende te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Proosdiijstraat 76.

2) Mevrouw FIERS Isabelle Lisette, geboren te Brugge op vier september negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 77.09.04-082.23, echtgenote van de heer Strobbe Kris, wonende te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Proosdijstraat 76.

3) De heer FIERS Ronald Omer Joseph, geboren te Beemem op drie december negentienhonderd tweeënvijftig, nationaal nummer 53.09.08-244.13, echtgenoot van mevrouw David Martina, wonende te 8020 Oostkamp (Hertsberge), Waterputdreef 7

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met alsNAAM : ALLCASES.

ZETEL : 8020 Oostkamp, Proosdijstraat 76.

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (g 18.600,00), verdeeld in honderd twintig (120) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderd twintigste (1/120e) van het kapitaal vertegenwoordigen, alle onderschreven in geld door de oprichters en afbetaald ten belope van één/derde (1/3e),zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij de Beifius, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de beide oprichterstwaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een

gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingenBESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of

rechtspersonen, ai dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

508686

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

<^

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt en ze ten alle tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Bezoldiging.

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten. Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed.

BESTUURSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, Is er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen.

VERTEGENWOORD1G1NGSBEVOEGDHE1D.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle rechtshandelingen, in en buiten rechte

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

DOEL De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handeling te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het ontwerp en vervaardigen, de aankcop en verkoop van pakkisten, kratten, trommels en dergeljike verpakkingsmiddelen van duplex, triplex- en multiplexhout, spaanplaten, meubelplaten en dergelijke panelen en platen van hout of van andere houtachtige stoffen of kunststoffen in alle bijhorende materialen, zonder dat deze opsomming beperkend is;

-Het ontwerp en vervaardigen van laadborden, laadkisten en ander-laadplateaus van hout;

- Het ontwerp en vervaardigen van koffers, tassen en dergelijke;

-Het ontwerpen en realiseren, handel in en productie van verpakkingen en verpakkingssystemen,

stapelsystemen, transportsystemen en transportaccesoires;

- Alle diensten met betrekking ot de verpakkingssector;

-Het ontwerp, de productie, de verpakking, de verkoop en distributie van verpakkingsmaterialen;

-Alle mogelijke advies, consultancy, en andere dienstenfuncties in de verpakkinssector en aanverwante

sectoren;

-Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden en dit zonder enige

beperking;

-Het verstekken van raadgevingen en adviezen en het uitvoeren van studiewerkzaamheden zonder dat deze

opsomming beperkend is,

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

-Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de

verwezenlijking van haar doel te vergemakkelen of uitte breiden;

- Het optreden ais tusenpersoon bij de onderhandelingen;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere vennoot-schappen, het uitoefen van mandaten en functies in andere ondernemingen;

-De ontwikkeling, het beheer, het verwerven, de instandhouding en valorisatie van ee onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van

-Projectmanagement;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie geven of nemen van brevetten,

octrooien, know how en andere intellectuele rechten;

-(Onder)aannemingen van zaag- en freeswerken;

-Kleinhandel in elektrische en elektronische apparaten, domotica, computers, enz... zonder beperking (wit &

bruingoed);

-Kleinhandel in thee en koffie en alle bijhorende accessoires zonder beperking;

-Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij

best geschikt zou aonten. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap agentschappen

en bijhuizen mogen oprichten zowel in België als in het buitenland.

JAARVERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden de laatste zaterdag van de maand mei' om vijftien uur dertig (15.30) uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

Omtrent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht, bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1. Benceming van zaakvoerder(s) en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-

statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap : de heer Kris STROBBE en mevrouw Isabelle

FIERS, voornoemd.

Alhier aanwezig en die verklaren de hem/haar verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem/haar worden de machten tcegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

Vergoedingen.

De comparanten, beraadslagende als algemene vergadering, besluiten dat de opdracht van de

zaakvoerder(s) tot latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed.

- Eventuele benoeming van commissaris(sen).

En onmiddellijk hebben de oprichters, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen

de wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2013.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

4. Volmacht.

Bij tcepassing van artikel 13 van de statuten, wordt door de zaakvoerder(s) bijzondere volmacht verleend aan Titeca Accountancy, te 8200 Brugge, Lieven Bauwensstraat 23B, evenals aan zijn aangestelden en/of bedienden en/of lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om al het nodige of nuttige te doen, alle verklaringen af te leggen, documenten en stukken te ondertekenen, teneinde de vervulling van de formaliteiten (inschrijving, wijziging, schrapping, ...) in verband met de bij deze opgerichte vennootschap te benaarstigen en te verzekeren, en zodoende onder meer volgende verrichting(en) uit te voeren bij onder meer de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties, registratiecommissies en sociaalrechtelijke instellingen : het aanvragen of schrappen van een ondememingsnummer of vestigingseenheidsnummer, het wijzigen van een onderneming of vestigingseenheid, het activeren en/of aanvragen en/of wijzigen en/of schrappen van een BTW-nummer, van starterscheques of van vergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd voor registratie, enkel ter neerlegging op de

griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)

Notaris KATIA DENOO, Oostkamp.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Voor-

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 31.08.2015 15556-0564-011
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 26.08.2016 16488-0548-011

Coordonnées
ALLCASES

Adresse
PROOSDIJSTRAAT 76 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande