ALLIET - VAN ROOSE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALLIET - VAN ROOSE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 828.968.433

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.08.2014, NGL 22.08.2014 14466-0259-017
14/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I llEl1 11111 uit 1111111111 lilli 11111 111111111 1il

+13127748*

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 1'c`

BRUGGE (Afdeling Brume)

n: 0 5 AH. 2013

Griffu ree

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0828.968.433

Benaming

(voluit) : ALLIET - VAN ROOSE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8851 Ardooie (Koolskamp), Dorpsplein 13

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie door overname

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem) op 26107/2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist:

EERSTE BESLUIT

KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL -- PRINCIPIEEL BESLUIT TOT FUSIE

1.De algemene vergaderingen van de over te nemen vennootschap en van de overnemende vennootschap hebben erkend kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en hebben verklaard de voorzitter uitdrukkelijk te hebben ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel, en van het schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen door de heer VANDEWALLE Peter, bedrijfsrevisor, namens de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO Bedrijfsrevisoren", op datum van vijf juli tweeduizend en dertien.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

O... Inzake de fusie door overneming van de BVBA BERT DUYCK door de BVBA ALLIE  VAN ROOSE, zijn wij bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden van oordeel:

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake fusie- en splitsingsverrichtingen;

b)dat de weerhouden waarderingsmethoden volgens dewelke de ruilverhouding werd vastgesteld, in het kader van de verrichting passend zijn: de waarde van een aandeel van de BVBA ALLIET  VAN ROOSE werd bepaald op 808,37 EUR en de waarde van een aandeel van de BVBA BERT DUYCK werd bepaald op 1.086,54 EUR.

c)dat het betrekkelijk gewicht dat aan iedere methode wordt gehecht, verantwoord kan worden;

d)dat de ruilverhouding die hieruit ontstaat, zijnde 250 aandelen van de BVBA ALLIET  VAN ROOSE voor 186 aandelen van BVBA BERT DUYCK, op redelijke wijze is vastgesteld.

Bij de uitvoering van onze controle hebben wij geen bijzondere problemen vastgesteld bij de waardering.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen fusie en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt...."

De aanwezige vennoten hebben bevestigd dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met aile gegevens en besluiten erin vervat.

2.De buitengewone algemene vergadering van de BVBA 'BERT DUYCK" heeft vervolgens beslist met eenparigheid van stemmen de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder opschortende voorwaarde dat de vergadering van de BVBA "ALLIET  VAN ROOSE" tot eenzelfde besluit komt.

3.De vergadering van de BVBA "ALLIET  VAN ROOSE" heeft beslist tot de fusie door overneming van het vermogen van vennootschap "BERT DUYCK" over te gaan, zodat voormelde opschortende voorwaarde als vervuld moet worden beschouwd.

3.Bijgevolg gaat gans het vermogen van de BVBA "BERT DUYCK", met alle rechten en plichten, over op de BVBA "ALLIET  VAN ROOSE".

De overgang geschiedt op basis van een toestand van een jaarrekening afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één januari tweeduizend en dertien, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de BVBA "BERT DUYCK" worden vanaf één januari tweeduizend en dertien opgenomen in de jaarrekening van de ovememende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE".

TWEEDE BESLUIT

UITREIKING AANDELEN  RUILVERHOUDING

1.Er zullen aan de enige vennoot van de BVBA "BERT DUYCK" tweehonderdvijftig (250) nieuwe aandelen in de ovememende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE" worden uitgereikt, naar verhouding van tweehonderdvijftig (250) nieuwe aandelen tegen honderdzesentachtig (186) oude aandelen, die vernietigd worden.

De vennoot van de overgenomen vennootschap "BERT DUYCK" dient geen opleg te betalen.

2.De nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf één januari tweeduizend en dertien,

3.De zaakvoerders van de ovememende vennootschap zullen instaan voor de uitvoering van deze besluiten. Zo zullen de zaakvoerders zorgen voor de vernietiging van de bestaande aandelen in de BVBA "BERT DUYCK" en het aandelenregister aftekenen.

Deze zaakvoerders zullen in ruil voor de vernietigde aandelen, de nieuwe aandelen aan de vennoot van de overgenomen vennootschap "BERT DUYCK" toebedelen en zorgen voor de bijwerking van het aandelenregister.

De kosten van deze verrichtingen komen ten laste van de overnemende vennootschap "ALLIET -- VAN ROOSE".

4.ingevolge voormelde besluiten, gaat het gehele vermogen van de vennootschap "BERT DUYCK" ten algemenen titel over op de overnemende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE",

Het vermogen van de BVBA "BERT DUYCK", zoals blijkt uit de jaarrekening de dato eenendertig december tweeduizend en twaalf, omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa- en passivabestanddelen, die als volgt worden gewaardeerd:

-Eigen vermogen ¬ 23.511,62

-Geplaatst Kapitaal ¬ 18.600,00

-Wettelijke reserves ¬ 1.860,00

-Beschikbare reserves ¬ 5.857,00

- Schulden ¬ 377.014,36

-Schulden op meer dan één jaar ¬ 257.697,27

-Schulden op ten hoogste één jaar ¬ 115.321,68

-Overlopende rekeningen ¬ 3.995,41

-Resultatenrekening

-Resultaat over de periode van 1 januari tweeduizend en twaalf tot en met eenendertig december

tweeduizend en twaalf ¬ -2.805,81

5.De overgangen van het vermogen van de BVBA "BERT DUYCK" op de overnemende vennootschap "ALLIET VAN ROOSE", geschiedt onder de volgende voorwaarden:

a.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraanklevende voordelen en lasten.

b. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de overnemende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De overnemende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de overgenomen vennootschap, op aile goederen en tegen om het even welke debiteuren.

c.Het personeel tot op heden in dienst bij de overgenomen vennootschap zal volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de ovememende vennootschap,

d.Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard,

e.Alle kosten, honoraria en welke lasten ook, die uit de huidige overgang voortvloeien, zullen ten laste zijn van de overnemende vennootschap.

DERDE BESLUIT

VASTSTELLING EINDE MANDATEN ZAAKVOERDERS  KWIJTING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt, ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, de beëindiging van het mandaat van de enige zaakvoerder van de overgenomen vennootschap vast,

De vergadering heeft tevens beslist dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de enige zaakvoerder van de overgenomen vennootschap voor zijn opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen één januari tweeduizend en dertien tot en met heden.

VIERDE BESLUIT

KAPITAALVERHOGING

1.De kapitaalverhoging, die de fusie door overneming teweegbrengt in de overnemende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE" bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en stemt overeen met het kapitaal ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) van de overgenomen vennootschap "BERT DUYCK". Het kapitaal van de BVBA "ALLIET -- VAN ROOSE" wordt aldus gebracht van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) op achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00).

..f " i i 2.De kapitaalverhoging gaat gepaard met de uitgifte van nieuwe aandelen, zonder nominale waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge 3.Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en delen in de winst vanaf één januari tweeduizend en dertien. De enige vennoot van de overgenomen vennootschap "BERT DUYCK" wordt vennoot van de overnemende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE",

VIJFDE BESLUIT

UITREIKING AANDELEN -- RUILVERHOUDING

1.Er worden aan de enige vennoot van de BVBA "BERT DUYCK" tweehonderdvijftig (250) nieuwe aandelen in de ovememende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE" uitgereikt, naar verhouding van nieuwe aandelen tegen honderdzesentachtig (186) oude aandelen, die vernietigd worden.

De enige vennoot van de overgenomen vennootschap dient geen oplegsom te betalen.

2.De zaakvoerders van de overnemende vennootschap zullen instaan voor de uitvoering van deze besluiten.

Zo zullen de zaakvoerders zorgen voor de vernietiging van de bestaande aandelen in de BVBA "BERT DUYCK" en zullen zij het aandelenregister aftekenen.

Deze zaakvoerders zullen in ruil voor de vernietigde aandelen, de nieuwe aandelen uitreiken aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap "BERT DUYCK" en zorgen voor de bijwerking van het aandelenregister.

De kosten van deze verrichting komen ten laste van de overnemende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE".

3.De voorzitter van de overnemende vennootschap verklaart dat de enige vennoot van de overgenomen vennootschap "BERT DUYCK" voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van vennoot in de overnemende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE"

ZESDE BESLUIT

TWEEDE KAPITAALVERHOGING

De vergadering van de BVBA "ALLIET  VAN ROOSE" besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen het kapitaal van de vennootschap voor een tweede maal te verhogen met een bedrag van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) om het kapitaal te brengen van achtenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 68.600,00) op drieënnegentigduizend zeshonderd euro (¬ 93.600,00), en dit door inlijving van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT

AANPASSING ARTIKEL OVER KAPITAAL EN AANDELEN

De vergadering van de overnemende vennootschap "ALLIET  VAN ROOSE" besluit vervolgens artikel 5 van de statuten over kapitaal en aandelen, als volgt te wijzigen:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op drieënnegentigduizend zeshonderd euro (¬ 93.600,00), vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één / zevenhonderdvijftigste van het kapitaal."

ACHTSTE BESLUIT

ONTSLAG ZAAKVOERDERS BVBA ALLIET  VAN ROOSE

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering tot het ontslag van de zaakvoerders, te weten:

1/De BVBA "ZAKENKANTOOR ALLIET', voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer ALLIET Herwig, voornoemd.

2/De Comm.V. "JUBRINO", voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN ROOSE Heinold, voornoemd.

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering hen décharge te geven voor het door hen gevoerde beleid, onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening.

NEGENDE BESLUIT

VERSLAG TOT OMZETTING

De vergadering besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders van de BVBA "ALLIET  VAN ROOSE" de dato zeventien juli tweeduizend en dertien, toelichtende het voorstel tot omzetting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en het verslag van de revisor de dato zeventien juli tweeduizend en dertien, opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer VANDEWALLE Peter, bedrijfsrevisor,

VERSLAGEN

Met betrekking tot deze omzetting werd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BDO BEDRIJFSREVISOREN", vertegenwoordigd door de heer VANDEWALLE Peter, bedrijfsrevisor, op zeventien juli tweeduizend en dertien een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het hiervoor vermeld verslag, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt;

.. Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 mei 2013 die onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de BVBA ALLIET -- VAN ROOSE werd opgesteld.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

plaatsgehad. Het netto-actief volgens de staat bedraagt 81.495,64 EUR en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 50.000,00 EUR vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij nuttig oordelen voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen omzetting van de BVBA ALLIET  VAN ROOSE in een CVBA en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt..."

TIENDE BESLUIT

OMZETTING VAN BVBA IN CVBA

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de vomi van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven hetzelfde, alsook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen, niet dien verstande dat er categorieën van vennoten worden gecreëerd. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken die door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gehouden voortzetten.

De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer 0828.968.433 waaronder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is ingeschreven in het rechtspersonen register te Brugge. De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per eenendertig mei tweeduizend en dertien, zoals opgenomen in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert gemelde datum werden gedaan door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid worden verondersteld verricht te zijn geweest voor de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het aantal aandelen van zevenhonderdvijftig (750) wordt behouden. Elk aandeel zal één/zevenhonderdvijftigste (11750ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Voor zover voldaan wordt aan de wettelijke voorschriften terzake geschiedt deze omzetting met toepassing van:

-artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten.

-artikel 211 en 212 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen.

-artikel 775 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

ELFDE BESLUIT

NAAMSWIJZIGING

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de naam van de vennootschap te wijzigen van

"ALLIET  VAN ROOSE" ln "ALDUVA".

TWAALFDE BESLUIT

DOELSW IJZIGING

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering ondergetekende notaris te ontslaan van de

voorlezing van het verslag van de zaakvoerders de dato 25 juli tweeduizend en dertien, waarin deze de hierna

door te voeren doelwijziging verantwoordt, evenals van de staat van activa en passiva de dato eenendertig mei

tweeduizend en dertien.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van activa en passiva.

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de tekst van artikel 2 van de

bestaande statuten uit te breiden met de tekst zoals voorgesteld onder punt 12 van de agenda.

DERTIENDE BESLUIT

VASTSTELLING STATUTEN CVBA

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de statuten van de coöperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid als volgt op te stellen:

HOOFDSTUK I.- RECHTSVORM  NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1: Rechtsvorm  Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid heeft, met als naam "ALDUVA".

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap kan bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan verplaatst worden naar om

het even welke plaats in het Vlaamse of het Brussels Hoofdstede-ilijk Gewest en waar dan ook bijkantoren en

andere centra van werkzaamheden oprichten.

Artikel 3; Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden:

-De bemiddeling in bankdiensten, beleggingsdiensten en kredieten in hoedanigheid van bankagent,

alsmede alle verrichtingen en alle diensten die daarmee gepaard gaan of die behoren tot de gebruikelijke

activiteit van de bankagent;

-De bemiddeling in verzekeringen.

-Het uitoefenen van een bestuursmandaat of mandaat van vereffenaar in andere ondernemingen, het

verlenen van managementprestaties en het vervullen van interim-opdrachten, het deelnemen aan het toezicht

op ondernemingen, het uitoefenen van alle dienstopdrachten, het verrichten van activiteiten op het gebied van

administratie, het verlenen van adviezen en intellectuele, financiële en administratieve hulp, het uitvoeren in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag op geen enkele wijze activiteiten verrichten die wettelijk zijn voorbehouden aan kredietinstellingen, beheersvennootschappen of andere gereglementeerde ondernemingen.

Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag op geen enkele wijze in eigen naam obligaties of financieringen aantrekken.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze reglementaire bepalingen voldoet. Artikel 4: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK Il.- KAPITAAL EN INKOMGELDEN

Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en bedraagt de som van het vaste en veranderlijke gedeelte van het kapitaal.

Het kapitaal is samengesteld uit een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Vaste gedeelte

Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal is bepaald op drieënnegentig duizend zeshonderd euro (¬ 93.600,00 ), vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen.

Tot een verhoging of een vermindering van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering; ingeval van kapitaalverho-ging mits naleving van de desbetreffende bepalingen van artikel 418 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen en ingeval van kapitaalverminde-ring mits inachtneming van de desbetreffende bepalingen van de artikelen 425 en 426 van het Wetboek van vennootschappen.

Veranderlijke gedeelte en inkomgelden

Het veranderlijke gedeelte van het maatschappelijk kapitaal, te weten het Kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, kan variëren zonder dat daarvoor een wijziging van de statuten vereist is, ten gevolge van terugneming van aandelen door de vennoten of ten gevolge van de toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten.

Bij toetreding door nieuwe vennoten kan door het bestuursorgaan een inkomgeld of uitgiftepremie worden vastgesteld. Het inkomgeld is niet beschikbaar ais reserve voor uitkering ais dividend.

Wijzigingen aan het veranderlijke gedeelte van het kapitaal en het inkomgeld dienen steeds het voorwerp uit te maken van een besluit van het bestuursorgaan.

Artikel 6: Volstorting kapitaal

De nog in geld uit te voeren stortingen van de op de inschrijvingsdag niet volledig volgestorte aandelen, moeten alle tezamen plaatsvinden op de tijdstippen en de wijze die het bestuursorgaan zal bepalen.

Elke storting door een vennoot wordt aangerekend op al zijn/haar nog niet volgestorte aandelen in gelijke mate,

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het stemrecht en het dividendrecht verbonden aan de aandelen waarop de stortingen niet zijn geschied, geschorst. De vennoten kunnen niet ontslagen worden van de door hen opgenomen volstortingsplich-t.

HOOFDSTUK III.- AANDELEN

Artikel 7: Aandelen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van een

nominale waarde.

De aandelen zijn op naam; zij zijn voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister gehouden overeenkomstig artikel 357 van het

Wetboek van vennootschappen, waarvan elke vennoot inzage kan nemen. In het aandelenregister wordt

aangetekend:

1 °de naam, de voornamen en de woonplaats van elke vennoot;

2°het aantal aandelen dat elke vennoot bezit, alsmede de inschrijvingen op nieuwe aandelen, met opgave

van de datum;

ede overdrachten van aandelen, met hun datum;

4°de datum van toetreding, uittreding of uitsluiting van elke vennoot;

ede gedane stortingen;

ede opgave van de bedragen die voor gedeeltelijke terugneming van aandelen of voor de uittreding of

uitsluiting worden aangewend.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het aandelenregister, Het

bestuursorgaan wordt belast met de inschrijvingen. De inschrijvingen geschieden op grond van documenten

met bewijskracht, die gedagtekend en ondertekend zijn. Zij vinden plaats in de volgorde van hun datum van

voorlegging. Van die inschrijvingen worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten,

De aandelen zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, kan

de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten

aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het aandeel is aangewezen. In geval van opsplitsing

van het eigendomsrecht in vruchtgebruik en blote eigendom, worden alle rechten verbonden aan het aandeel

uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

De aandelen kunnen niet in pand gegeven worden.

Artikel 8: Overdracht en overgang van aandelen

De aandelen zijn niet vrij overdraagbaar, ook niet tussen vennoten.De modaliteiten inzake de overdracht en

overgang van aandelen worden verder uitgewerkt in het reglement van inwendige orde,

HOOFDSTUK IV.- VENNOTEN

Artikel 9: Vennoten

Vennoten zijn de natuurlijke of rechtspersonen die als dusdanig zijn opgetreden bij de omzetting van de

vennootschap of die later aanvaard zijn en als vennoot zijn ingeschreven in het aandelenregister.

De vennoten zijn onderverdeeld in categorieën ais volgt:

-de heerALLIET Herwig behoort tot de categorie van vennoten A;

-de heer VAN ROOSE Heinold behoort tot de categorie van vennoten B;

-de heer DUYCK Bert behoort tot de categorie van vennoten C,

Over de aanvaarding van nieuwe vennoten beslist het bestuursorgaan.

Een kandidaat-vennoot dient zijn/haar aanvraag schriftelijk te doen bij aangetekende brief gericht aan het

bestuursorgaan, dat binnen de acht (8) kalenderdagen na datum van voormelde brief zal beraadslagen en

beslissen over de toetreding van de nieuwe vennoot.

Het bestuursorgaan beslist soeverein over de aanvaarding van nieuwe vennoten. Een eventuele afwijzing

dient niet te worden gerechtvaardigd.

Het bestuursorgaan laat de kandidaat-vennoot de beslissing kennen bij aangetekende brief binnen de acht

(8) kalenderdagen na datum van de vergadering die over de toetreding besliste.

De toetreding gaat in op de datum van de aanvaarding.

De nieuwe vennoot dient de nominale waarde van de aandelen te storten binnen de veertien (14)

kalenderdagen na datum van de kennisgeving van de aanvaarding. Het bestuursorgaan kan tevens een

inkomgeld of uitgiftepremie vragen.

Erfgenamen van een overleden vennoot dienen de procedure voorzien in het reglement van inwendige orde

na te leven.

Artikel 10: Verlies van hoedanigheid van vennoot

Een vennoot verliest zijn/haar hoedanigheid van vennoot van rechtswege in de volgende gevallen:

1.Overlijden, kennelijk onvermogen, faillissement, aanvraag tot gerechtelijke reorganisatie, ontbinding,

Ingeval van overlijden dient het artikel 2.3 van het reglement van inwendige orde te worden nageleefd.

2.Indien men niet meer voldoet aan de voorwaarden van deze statuten om vennoot te zijn.

3, Overdracht.

Door eigendomsoverdracht van al zijn/haar aandelen conform artikel 8 van deze statuten en artikel 1 van

het reglement van inwendige orde.

4.Gehele of gedeeltelijke uittreding.

Vennoten die wensen uit te treden, dienen per aangetekend schrijven een aanvraag te richten aan het

bestuursorgaan, dat binnen de acht (8) kalenderdagen na datum van voormelde brief zal beraadslagen en

beslissen over de uittreding van de vennoot.

De uittreding mag in geen geval afbreuk doen aan de minimale wettelijke/statutaire verplichtingen inzake

kapitaalstructuur en aantal vennoten.

De uittreding kan enkel gevraagd worden gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar.

Deze aanvraag dient niet te worden gemotiveerd en kan door het bestuursorgaan niet worden geweigerd

dan om voormelde redenen.

4 Het bestuursorgaan laat de kandidaat-vennoot de beslissing kennen bij aangetekende brief binnen de acht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge (8) Kalenderdagen na datum van de vergadering die over de uittreding besliste.

De uittreding gaat in op de laatste dag van het boekjaar waarin de uittreding werd gevraagd.

5. Uitsluiting.

Het besluit tot uitsluiting moet worden genomen met inachtneming van de bepalingen van artikel 370 van het Wetboek van vennootschappen.

Een vennoot wordt door het bestuursorgaan uitgestoten in de hierna bepaalde gevallen:

-om een gegronde reden;

-in geval van overtreding van deze statuten en/of het reglement van inwendige orde;

-in geval van het stellen van handelingen die enig nadeel kunnen berokkenen aan de vennootschap, onder meer het rechtstreeks of onrechtstreeks voeren van een activiteit die concurrerend is met deze van de vennootschap of met die van personen of vennootschappen die met de vennootschap verbonden zijn.

De uitsluiting gaat in van zodra de uitsluiting naast de naam van de uitgesloten vennoot werd ingeschreven in het aandelenregister door het bestuursorgaan conform artikel 370 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoot die uitgesloten of uitgetreden is, blijft gedurende vijf jaar te rekenen vanaf deze gebeurtenis binnen de grenzen van zijn/haar verbintenis als vennoot persoonlijk instaan voor alle verbintenissen door de vennootschap aangegaan vóér het einde van het boekjaar waarin de uittreding of uitsluiting heeft plaatsgevonden.

Een vennoot die uitgesloten of uitgetreden is, blijft gehouden tot naleving van de statuten en het reglement van inwendige orde, voor zover en in de mate dat deze bepalingen van toepassing zijn op uitgetreden of uitgesloten vennoten.

Artikel 11: Scheidingsaandeel

In de gevallen zoals bedoeld in artikel 10 van deze statuten (met uitzondering van punt 3.) heeft de betrokken vennoot of hebben zijn/haar erfgenamen, schuldeisers of vertegenwoordigers recht op een scheidingsaandeel waarvan het bedrag vastgelegd en beschikbaar gemaakt wordt door het bestuursorgaan rekening houdend met de bepalingen van het reglement van inwendige orde.

Het scheidingsaandeel waarvan het bedrag vaststaat, is opeisbaar binnen de zes (6) maanden na het verlies van hoedanigheid van vennoot zoals bedoeld in artikel 10 van deze statuten.

Elke uitbetaling zal slechts geschieden na afhouding van aile belastingen en taksen.

De vennootschap heeft het recht compensatie uitte voeren tussen het bedrag van het scheidingsaandeel en de door de vennoot aan de vennootschap nog verschuldigde sommen.

Artikel 12: Rechten en verplichtingen van vennoten

De vennoten zijn slechts verbonden voor de schulden van de vennootschap ten belope van hun inbreng. Zij zijn dus slechts beperkt aansprakelijk. Er bestaat geen hoofdelijkheid tussen de vennoten.

HOOFDSTUK V.- BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING  CONTROLE

Artikel 13: Intern bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minstens drie (3) bestuurders, natuurlijke of rechtsperso[o]n[en], die worden benoemd door de algemene vergadering onder vennoten. Elke categorie van vennoten heeft recht op één bestuursmandaat en heeft aldus het recht om kandidaat-bestuurders voor te dragen, waaruit de algemene vergadering de bestuurder kiest.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de bestuurders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

Alle bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een drie/vierde meerderheid.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. Indien rechtspersonen deel uitmaken van de raad van bestuur is de leeftijd van hun vaste vertegenwoordigers bepalend.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, Is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij/zij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

Het bedrag en de samenstelling van de vergoeding van de bestuurders, alsook de modaliteiten van vakantie en andere afwezigheden worden vastgelegd in het reglement van inwendige orde.

In geval van overlijden van een bestuurder wordt het bestuur van de vennootschap verdergezet door de overblijvende bestuurders. Verdere modaliteiten worden uitgewerkt in het reglement van inwendige orde.

In geval van overlijden van de enige bestuurder, dient de algemene vergadering zo snel mogelijk bijeen te komen om een nieuwe bestuurder te benoemen.

De overige gevallen van onbekwaamheid en de gevolgen daarvan worden verder uitgewerkt in het reglement van inwendige orde.

Artikel 14: Bevoegdheid

, 4

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide bevoegdheden voor het besturen van de vennootschap en kan daartoe alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet en/of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

AI wat niet door de statuten en/of door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering, valt onder de bevoegdheid van de raad van bestuur,

De bestuurders vormen een college. De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer alle bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn,

Behoudens andersluidende bepalingen in de statuten en/of het reglement van inwendige orde, worden beslissingen genomen met een drie/vierde meerderheid.

Artikel 15: Externe vertegenwoordigingsmacht

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waardoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door een bestuurder alleen optredend voor alle verrichtingen tot een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00). Boven een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00) wordt de vennootschap vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee bestuurders samen optredend. Vanaf een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00) wordt de vennootschap slechts geldig vertegenwoordigd door drie bestuurders, waarvan voor elke categorie van vennoten één voorgedragen bestuurder dient op te treden.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

DC vennootschap kan bovendien vertegenwoordigd worden door bijzonder gevolmachtigden, al dan niet vennoot, die alleen of gezamenlijk optreden zoals bepaald bij hun aanstelling door het bestuursorgaan, Alleen bijzondere volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-lijkheid van de volmachtgever in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16: Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden door één of meer commissarissen in zoverre zulks wettelijk vereist is of indien de algemene vergadering hiertoe beslist.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij/zij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accottntant.

HOOFDSTUK VI.- ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 17: Algemene vergadering

De regelmatig samengestelde en aldus handelende algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Wijze van oproeping

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door het bestuursorgaan telkens het belang van de vennootschap het vereist. Het bestuursorgaan is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen wanneer vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten moeten minstens acht (8) kalenderdagen vóór de algemene vergadering opgeroepen worden

door middel van brief, fax, mail, met vermelding van plaats, datum, uur en agenda van de vergadering.

Aen de vennoten die erom verzoeken, wordt door het bestuursorgaan onverwijld en kosteloos een afschrift

verzonden van de stukken waarvoor het Wetboek van vennootschappen in deze mogelijkheid voorziet, Bureau

De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van het bestuursorgaan of, bij zijn/haar ontstentenis, door de oudste aanwezige bestuurder. Indien rechtspersonen deel uitmaken van het bestuursorgaan is de leeftijd van hun vaste vertegenwoordigers bepalend.

De voorzitter stelt een secretaris aan die hij/zij vrij kan kiezen, ook buiten de aanwezige vennoten.

De vergadering kiest, indien gewenst, uit haar leden één of meer stemopnemers.

Al deze personen samen vormen het bureau.

Vóór de zitting wordt geopend, wordt een aanwezigheidslijst opgesteld; het bureau verifieert deze aanwezigheidslijst, maar de algemene vergadering besluit over de geldige samenstelling hiervan, Verdagingrecht algemene vergaderingen door het bestuursorgaan

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, alle algemene vergaderingen, dus zowel de jaarvergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering, één enkele keer met drie weken uit te stellen.

Het bestuursorgaan zal uitzonderlijk dit uitstelrecht niet mogen toepassen wanneer de vergadering werd samengeroepen op verzoek van vennoten die minstens éénlvijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Toelatingsvoorwaarden

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

Alle stemgerechtigde vennoten kunnen in persoon of bij volmacht stemmen. Een vennoot kan zich bij volmacht laten vertegenwoordigen door een volmachthouder die zelf vennoot dient te zijn; een volmachthouder kan drager zijn van slechts één volmacht.

De vennoten kunnen ook eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. Jaarvergadering

~" s De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats op de tweede vrijdag van de maand juni om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge De jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

De jaarvergadering zal desgevallend het jaarverslag en het eventuele verslag van de commissaris(sen) horen en samen met de jaarrekening, waaronder de balans, bespreken en een bestemming geven aan het resultaat; zij zal eventueel bij afzonderlijke stemming kwijting verlenen aan de bestuurders en eventuele commissaris(sen) en tot hun benoeming overgaan en, in het algemeen, besluiten over al de punten op de agenda.

Notulen en afschriften notulen

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door de voorzitter.

Artikel 18: Stemming

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Teneinde geldig te kunnen beraadslagen dient elke categorie van vennoten aanwezig of geldig vertegenwoordigd te zijn.

Behoudens strengere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen of in deze statuten of in het reglement van inwendige orde, worden de besluiten genomen met een drie/vierde meerderheid van stemmen,

Artikel 19: Reglement van inwendige orde

Alle schikkingen, die niet wettelijk of statutair voorzien zijn, kunnen worden getroffen in een reglement van inwendige orde, opgesteld door het bestuursorgaan en door de algemene vergadering aangenomen.

Het reglement van inwendige orde kan nadien slechts door een algemene vergadering worden gewijzigd. HOOFDSTUK VII.- BOEKJAAR  WINSTVERDELING

Artikel 20; Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari van elk jaar en eindigt op 31 december van elk jaar.

Artikel 21: Winstverdeling

De algemene vergadering beslist jaarlijks over de bestemming van de winst, met inachtneming van de volgende regels:

1.de winst wordt in eerste instantie aangewend tot compensatie van verliezen uit vorige boekjaren;

2.jaarlijks za! ten belope van vijf procent (5 %) van het saldo na 1. een wettelijke reserve worden gevormd totdat deze reserve tien procent (10 %) van het vaste gedeelte van het kapitaal bedraagt;

3.over het saldo na 2, beslist de algemene vergadering; in geval van een dividenduitkering heeft elke vennoot recht op een dividend pro rata zijn/haar aandeelhouderschap.

HOOFDSTUK VIII.- ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 22: Ontbinding  Vereffening

In geval van overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen of ontslag van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch verder gezet worden door de andere vennoten.

Tenzij bij ontbinding van de vennootschap een of meerdere vereffenaars aangesteld werden, geschiedt de vereffening door de zaakvoerders alsdan in functie.

Tenzij bij hun aanstelling anders bepaald, beschikken de vereffenaars over alle machten als voorzien in de artikels 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering blijft bevoegd de statuten te wijzigen gedurende de vereffening.

Artikel 23: Verdeling liquidatiesaldo

Na terugbetaling van het kapitaal dat op elk aandeel gestort werd, zal het eventuele liquidatiesaldo aan de vennoten uitgeKeerd worden pro rata hun aandelenbezit.

HOOFDSTUK IX,- ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 24: Woonstkeuze

De bestuurders en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur.

Artikel 25: Arbitrageclausule

Alle geschillen en betwistingen die zich betreffende de uitvoering van deze statuten of het huishoudelijk reglement zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen vennoten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, hetzij tussen bestuurders en vennoten, hetzij tussen bestuurders onderling, worden verplichtend geregeld door scheidsrechters. Elke betrokken partij zal hiertoe een scheidsrechter aanduiden. In voorkomend geval duiden deze scheidsrechters een bijkomende scheidsrechter aan, zodat het college uit een oneven aantal scheidsrechters zal bestaan.

Er zal tevens een beroep op scheidsrechters gedaan worden telkens er zich op het niveau van de raad van bestuur of de algemene vergadering van vennoten een patstelling voordoet, waarvoor door middel van intens onderling overleg geen oplossing gevonden kan worden.

Het college van scheidsrechters zal een uitspraak doen binnen de twee maanden na haar aanstelling. Het college dient te oordelen in het belang van de vennootschap en haar uitspraak zal bindend zijn voor alle betrokken partijen.

"

t/oor-behoudee aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

DERTIENDE BESLUIT

BENOEMING BESTUURDERS

Met eenparigheid van stemmen bevestigt de vergadering bovendien dat de hierna gemelde personen benoemd worden als bestuurders van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, en dit voor onbepaalde duur:

1/De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZAKENKANTOOR ALLIET", met zetel te 8851 Ardoole (Kooiskamp), Dorpsplein 13, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Brugge, rechtspersonenregister nummer 0423.664.722, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer ALLIET Herwig, voornoemd.

2/De gewone commanditaire vennootschap "JUBRINO", met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Steelantstraat 23, ingeschreven in het gerechtelijk arrondissement Kortrijk, rechtspersonenregister nummer 0479.509.206, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer VAN ROOSE Heinold, voornoemd.

31De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DUAELE INVEST', met zetel te 8851 Ardoole (Koolskamp), Zwevezeelsestraat 72, vennootschap in oprichting. Er blijkt uit een beslissing van de zaakvoerder van de BVBA Duaele Invest dat deze vennootschap de heer DUYCK Bert David Bram, geboren te Izegem op vierentwintig september negentienhonderd vierentachtig, rijksregisternummer 84,09.24-265.66, voornoemd, aanstelt als vaste vertegenwoordiger om het mandaat van deze vennootschap in onderhavige vennootschap uit te oefenen,

Zij verklaren hun mandaat te aanvaarden, en dit behoudens andersluidende beslissing van de vergadering, onbezoldigd uit te oefenen.

VEERTIENDE BESLUIT

AANNEMING, GOEDKEURING EN ONDERTEKENING VAN EEN REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE Vervolgens neemt de algemene vergadering van de CVBA "ALDUVA" een reglement van inwendige orde aan, keurt dit integraal goed en ondertekent dit.

VIJFTIENDE BESLUIT

OPDRACHT TOT UITVOERING: COORDINATIE - MACHTEN

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de bestuurders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren en onder meer:

-het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aan te vullen met de vermelding "VERNIETIGD" op elke bladzijde en om het aandelenregister van de overnemende vennootschap aan te passen door vermelding van de enige vennoot van de overgenomen vennootschap als vennoot van de overnemende vennootschap.

De vergadering machtigt de ondergetekende notaris om:

-de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap.

-een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Vervolgens besluit de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen administratieve volmacht te verlenen aan mevrouw DE CRAENE Laetitia, mevrouw MASSCHELIN Stefanie en mevrouw DE VRIEZE Martine, woonst kiezende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 153 bus 5, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akte te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

OVERGANGSBEPALING -- BEVESTIGING ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

De zetel van de vennootschap ALDUVA wordt behouden te 8851 Ardooie (Koolskamp), Dorpspleinl3. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge; expeditie akte, verslag van de revisor de dato 05/07/2013 betreffende de fusie, verslag van de revisor de dato 17/07/2013 betreffende de omzetting van BVBA naar CVBA, staat van actief en passief per 31/05/2013, verslag van de zaakvoerders de dato 17107/2013, verslag van de zaakvoerders de dato 25/07/2013.

Notaris Martine Vandemaele te Wakken (Dentergem)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 12.07.2013 13301-0162-015
25/06/2013
ÿþr

Maf Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

B

DIIIH II UIII II IUIUI

*13096548*

NEERGELEGD ter GRIFFIE del RECHTBANK VAN KOOPHANíOEI. TE

BRUGGE (JUNf n113 age)

oGew~ ,n_~

.

II

Ondernemingsnr : 0828.968.433

Benaming

(voluit) : ALLIE`I_VAN ROOSE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsplein 13, 8851 ARDOOIE (KOOLSKAMP)

(volledig adres)

Onderwerp akte

Uittreksel uit het fusievoorstel van 11 juni 2013,

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op de fusie door overneming van de BVBA 'BERT DUYCK', waarbij het gehele vermogen van de BVBA 'BERT DUYCK', zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA 'ALLIET - VAN ROOSE', overnemende vennootschap.

ZIJN MIER BIJEENGEKOMEN:

1.De zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'BERT DUYCK', met zetel

te 8851 Ardooie (Koolskamp), Dorpsplein 19.

Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge en met ondernemingsnummer 0806.692.778.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Karel VANBEYLEN te Zwevezele op 25 september

2008, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 oktober daarna onder nummer

08159237.

Waarvan de statuten sedert de oprichting niet werden gewijzigd.

Volgende enige niet-statutaire zaakvoerder is aanwezig:

a)De heer Bert DUYCK, wonende te 8800 Roeselare, Kachtemsestraat 249.

Voornoemde vennootschap 'BERT DUYCK' wordt hierna ook genoemd de "over te nemen vennootschap".

2.De zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `ALLIET - VANROOSE', met zetel te 8851 Ardooie (Koolskamp), Dorpsplein 13,

ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Brugge en met ondernemingsnummer 0828.968A33.

Vennootschap opgericht bij akte verleden voor notaris Martine VANDEMAELE te Wakken (Dentergem) op 25 augustus 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 14 september daarna onder nummer 10134674.

Waarvan de statuten sedert de oprichting niet werden gewijzigd.

Volgende niet-statutaire zaakvoerders zijn geldig vertegenwoordigd:

a)De BVBA 'ZAKENKANTOOR ALLIET', met zetel te 8851 Ardooie (Koolskamp), Dorpsplein 13, RPR Brugge, E3.T.W. BE 0423.664.722, vast vertegenwoordigd door de heer Herwig ALLIET, wonende te 8851 Ardooie (Koolskamp), Moskostraat 9.

b)De Comm.V `JUBRINO', met zetel te 8800 Roeselare (Rumbeke), Steelantstraat 23, RPR Kortrijk 0479.509,206, vast vertegenwoordigd door de heer Heinold VAN ROOSE, wonende te 8800 Roeselare (Rumbeke), Steelantstraat 23,

Hetzij alle op heden in functie zijnde zaakvoerders.

Voornoemde vennootschap 'ALLIET - VAN ROOSE' wordt hierna ook genoemd de "overnemende vennootschap".

Ondergetekenden verklaren een voorstel te doen met het oog op een fusie door overneming, waarbij het gehele vermogen van de BVBA 'BERT DUYCK, vermeld onder nummer 1, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de BVBA 'ALLIET - VAN ROOSE', vermeld onder nummer 2, tegen uitreiking van aandelen in de overnemende vennootschap 'ALLIET - VAN

ROOSE' aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap 'BERT DUYCK'.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Om te voldoen aan artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen stellen ondergetekenden dit FUSIEVOORSTEL vast, dat ter goedkeuring aan hun respectievelijke algemene vergaderingen voorgelegd zal worden.

A.De rechtsvorm, de naam, de zetel en het doel van de te fuseren vennootschappen

1.De over te nemen vennootschap, zijnde de BVBA 'BERT DUYCK, met zetel te 8851 Ardooie (Koolskamp), Dorpsplein 19, heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-Optreden als bemiddelaar inzake verzekeringen;

-Optreden als bank- of spaaragent, dit op het vlak van allerlei beleggingen, kredieten of verzekeringen.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op aile wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan, of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in aile bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar maatschappelijke bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap kan in het kader hiervan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

" Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

" 2.De overnemende vennootschap, zijnde de BVBA 'ALLIET - VAN ROOSE', met zetel te 8851 Ardooie , (Koolskamp), Dorpsplein 13, heeft als doel:

'p"De vennootschap heeft tot doel:

e 1.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden;

-De bemiddeling in bankdiensten, beleggingsdiensten en kredieten in hoedanigheid van bankagent,

" 0 alsmede alle verrichtingen en alle diensten die daarmee gepaard gaan of die behoren tot de gebruikelijke

" activiteit van de bankagent;

>I -De bemiddeling in verzekeringen.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zijn de

verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

II.Voor eigen rekening:

" AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen o met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van

onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, CD verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en le verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in

" verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

le BI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of rm aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,

e van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen, De et

" vennootschap mag op geen enkele wijze activiteiten verrichten die wettelijk zijn voorbehouden aan

re kredietinstellingen, beheersvennootschappen of andere gereglementeerde ondernemingen.

" III.Bijzondere bepalingen

'pip De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking là: ervan kunnen bevorderen.

á De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

"

ª% samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

" maatschappelijk doel.

pijp Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op 21 welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

"

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag op geen enkele wijze in eigen naam obligaties of financieringen aantrekken.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn reglementaire

bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze reglementaire bepalingen voldoet."

B.De ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

1. Algemeen

De bestuursorganen zijn van mening dat een waardering van de over te nemen vennootschap `BERT

DUYCK' en van de overnemende vennootschap `ALLIET - VAN ROOSE' op basis van de intrinsieke waarde

n

van beide vennootschappen rekening houdend met de meerwaarde op de bank- en verzekeringsportefeuille van elk van beide vennootschappen, zoals dit alles blijkt uit de jaarrekeningen per 31 december 2012, in casu als de meest relevante waarderingsmethode moet worden weerhouden voor de vaststelling van de toe te passen ruilverhouding.

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA 'BERT DUYCK' bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van de BVBA 'ALLIET - VAN ROOSE' bedraagt vijftigduizend euro (50.000 EUR) en is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder vermelding van waarde, bestaande uit tweehonderd vijftig (250) aandelen A en tweehonderd vijftig (250) aandelen B.

2.Ruilverhouding

De berekening van de ruilverhouding op basis van de cijfers per 31 december 2012 en volgens de in punt 1

voomoemde waardering, is als volgt:

BVBA 'BERT DUYCK'

waarde per 31 december 2012 202.096 EUR

aantal aandelen 186

waarde per aandeel (afgerond) 1.086,54 EUR

o BVBA 'ALLIET - VAN ROOSE'

11 -cl waarde per 31 december 2012 404.183 EUR

aantal aandelen 500

waarde per aandeel (afgerond) 808,37 EUR

ee ruilverhouding

Tweehonderdvijftig (250) volgestorte nieuwe aandelen van de BVBA 'ALLIET - VAN ROOSE' worden 7.1 uitgereikt aan de enige vennoot van de BVBA 'BERT DUYCK (1.086,54 EUR / 808,37 EUR = 1,34 x 186) = kg 25D.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

b De nieuwe aandelen zullen " van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen van de overnemende

rm vennootschap.

w4

e 3.Kapitaalverhoging

d " ln de BVBA 'ALLIET - VAN ROOSE' zal het kapitaal verhoogd worden naar aanleiding van de overneming I van de BVBA 'BERT DUYCK, met name voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

M Tevens wordt voorgesteld het kapitaal van de BVBA 'ALLIET - VAN ROOSE' ter gelegenheid van de

Nfusieakte, na de fusie, verder te verhogen met een bedrag van vijfentwintig duizend euro (25.000,00 EUR) door

-- incorporatie van beschikbare reserves zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

0

N C.De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

I De aandelen die door de overnemende vennootschap in ruil voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap toegekend worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de ovememende vennootschap 'ALLIET - VAN ROOSE',

r.,.., De aandelen worden toegekend aan de enige vennoot van de over te nemen vennootschap 'BERT DUYCK', met name aan de heer Bert DUYCK, voornoemd.

e De aandelen van de overnemende vennootschap zijn aandelen op naam en zullen overeenkomstig artikel ,si 233 van het Wetboek van vennootschappen ingeschreven worden in het register van aandelen van deze vennootschap op naam van de nieuwe vennoot.

DL

11 D.De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht

ei De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 januari

: 2013, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en .8 fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap, zoals bepaald in de volgende paragraaf.

DL

et

E.De daturím vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal

" geacht worden te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig en fiscaal geacht worden verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap, wordt bepaald op 1 januari

2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

De fusie vindt plaats op basis van de boekhoudkundige staat van activa en passiva, zijnde de jaarrekening van de betrokken vennootschappen per 31 december 2012.

F.De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen rechten toegekend of maatregelen voorgesteld dienen te worden.

G.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag

In toepassing van de laatste alinea van artikel 694 van het Wetboek van Vennootschappen wordt voorgesteld dat de bestuurorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen geen verslag opmaken over dit fusievoorstel, op voorwaarde dat aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen, hiermee instemmen.

Wel wordt, overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen, voorgesteld dat een bedrijfsrevisor voor de verschillende bij de fusie betrokken vennootschappen een verslag zal opmaken over dit fusievoorstel.

De bezoldiging van de bedrijfsrevisor voor het opmaken van dit verslag bedraagt tweeduizend euro (2.000,00 EUR).

H.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren Clà vennootschappen

ae Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

" vennootschappen.

1.

I. Certificaten

'p De bestuursorganen stellen voor om te verzaken aan het aanvragen van de certificaten in toepassing van

~~,, volgende wettelijke bepalingen:

-artikel 442bis § 3 van het Wetboek van inkomstenbelastingen;

e -artikel 16ter § 3 van het Koninklijk Besluit nr. 38 van 27juli 1967 houdende inrichting van het sociaal statuut rm der zelfstandigen; en

wr -artikel 4lquinquies § 3 van de Wet van 27 juni 1969 tot herziening van de Besluitwet van 28 december e 1944 betreffende de maatschappelijke zekerheid der arbeiders (RSZ-wet).

J.Algemene voorwaarden

M 1.De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van de over te nemen vennootschap ó betreffende alle rechten en verplichtingen in verband met de in te brengen actief- en passiefbestanddelen.

N 2.Alle goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich op datum van de notariële fusieakte zullen óbevinden, zonder waarborg voor zichtbare en/of verborgen gebreken.

N 3.Alle taksen en belastingen die de in te brengen actief- en passiefbestanddelen bezwaren, worden door de , overnemende vennootschap betaald en gedragen vanaf 1 januari 2013, pro rata temporis.

4.Vanaf 1 januari 2013 neemt de overnemende vennootschap alle contracten over die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende de in te brengen actief- en passiefbestanddelen. Vanaf dat rm ogenblik betaalt en draagt zij alle vergoedingen voor aansluiting, huur, toestellen en installaties en voor het

" verbruik.

5.De overnemende vennootschap is gehouden alle verzekeringscontracten die door de over te nemen vennootschap werden afgesloten betreffende de in te brengen actiefbestanddelen over te nemen en de premies cà te betalen vanaf 1 januari 2013, behoudens opzegging op haar kosten en risico.

6.Alle kosten, rechten en honoraria die de inbreng opvorderbaar maakt, worden betaald door de overnemende vennootschap.

7.De over te nemen vennootschap verbindt zich ertoe de overnemende vennootschap op de hoogte te eLe brengen van haar zaken en haar aan de cliënten en aan de leveranciers als haar opvolger voor te stellen en aan te bevelen.

8.De overnemende en de over te nemen vennootschap verbinden zich er ten opzichte van elkaar toe om

e alle boekhoudkundige bescheiden met betrekking tot de ingebrachte bestanddelen ter beschikking te stellen

pip van elkaar.

9.Het personeel wordt ingebracht met behoud van al hun rechten (CAO 32bis).

"

pq 10.Het actief Van de over te nemen vennootschap bevat geen onroerende goederen, zodat er geen onroerende goederen dienen te worden overgenomen.

11.De overnemende en de over te nemen vennootschap verbinden er zich toe om de FSMA formeel op de hoogte te stellen van deze fusie door overneming -- voor zover dit nog niet zou zijn gebeurd- en om t.a.v. de FSMA alle verklaringen en formaliteiten te vervullen teneinde in overeenstemming te zijn met de toepasselijke wetgeving inzake het beroep van verzekeringstussenpersoon en tussenpersoon in bank- en beleggingsdiensten.

K.Fiscale verklaringen

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen zijn van mening dat de voorgenomen fusie (belastingvrij) kan plaatsvinden onder toepassing van artikel 211 § 1 van het Wetboek van de inkomstenbelastingen 1992 en van artikel 117 van het Wetboek van registratierechten.

L.Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier, onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de buitengewone algemene vergaderingen en met inachtneming van de wettelijke voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de vennoten alle nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

M.Slotverklaring

Dit fusievoorstel zal door de zorgen van de bij de fusie betrokken vennootschappen minstens zes weken vóór de algemene vergaderingen die over de fusie moeten besluiten ter griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel worden neergelegd.

De bestuursorganen zullen alles doen wat binnen hun macht ligt opdat dit fusievoorstel uiterlijk medio juni 2013 wordt neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbanken van koophandel.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van de fuserende vennootschappen is vastgesteld op 31 juli 2013.

BVBA 'ZAKENKANTOOR ALL1ET, zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door Herwig ALLIET

Comm.V'JUBR1NO', zaakvoerder

Vast vertegenwoordigd door Heinold VAN ROOSE

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d, 11 juni 2013.

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 20.07.2012 12320-0437-015
09/03/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- u 10111 llll O lll I I I 110 11

kaahoude *11037559*

aan het

t"3elgisct

StaatsblK





NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

°P: 2 2 FEB. 2011

De griffier,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernerrtingsnr : 0828.968.433

Beriaming

(=.càiit) ALLIET - VAN ROOSE

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei : Dorpsplein 13 - 8851 Ardooie

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Er blijkt uit de notulen dd. 30 september 2010 dat de bijzondere algemene vergadering heeft beslist:

- met ingang van 1 oktober 2010 een einde te stellen aan het mandaat als zaakvoerder van de volgende personen:

1. de heer Herwig ALLIET, voornoemd;

2. de heer Heinold VAN ROOS E, voornoemd.

Op de eerstvolgende gewone algemene vergadering zal hen kwijting worden verleend voor hun mandaat. - te benoemen als tot niet-statutair zaakvoerder en dit met ingang vanaf 1 oktober 2010:

1. De vennootschap ZAKENKANTOOR ALLIET BVBA, met zetel te 8851 Ardoole, Dorpsplein 13, ingeschreven in het rechtsperonenregister onder nummer 0423.664.722, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Herwig ALLIET, die aanvaardt.

2. De vennootschap JUBRINO COMM.V met zetel te 6600 Rumbeke, Steelantstraat 23, ingeschreven in het rechtsperonenregister onder nummer 0479.509.206, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Heinold VAN ROOSE, die aanvaardt.

Dit voor onbepaalde duur en tot eenvoudige herroeping van het mandaat.

Ingevolge de beslissing van de vennootschap ZAKENKANTOOR ALLIET BVBA d.d. 30 september 2010 werd de heer Herwig ALLIET, voornoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het mandaat als zaakvoerder van de vennootschap ZAKENKANTOOR ALLIET BVBA in de BVBA ALLIET - VAN ROOSE.

Ingevolge de beslissing van de vennootschap JUBRINO COMM.V d.d. 30 september 2010 werd de heer Heinold VAN ROOSE, voornoemd, aangesteld als vaste vertegenwoordiger voor het mandaat als zaakvoerder van de vennootschap JUBRINO COMM.V in de BVBA ALLIET - VAN ROOSE.

VERTEGENWOORDIGINSBEVOEGDHEID

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en

verweerder.

Opgesteld te Ardooie,

Getekend:

De heer Herwig Alliet, vaste vertegenwoordiger van Zakenkantoor Alliet BVBA, zaakvoerder.

Op de ¬ aa;ste blz. van Luk 3 vermelden : Recto : Ricarn en hor-;dartigheld van d¬ : instruirert:~rerde notaris, hetzii van de psraole;n;en; bevoegd de rechta>,erasson ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ALLIET - VAN ROOSE

Adresse
DORPSPLEIN 13 8851 KOOLSKAMP

Code postal : 8851
Localité : Koolskamp
Commune : ARDOOIE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande