ALPHA GUARD

Société en commandite simple


Dénomination : ALPHA GUARD
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 825.545.026

Publication

09/07/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
23/10/2013
ÿþ Mod Wild 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0825545026

Benaming

(voluit) : CHICKEN INN

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BURG. FIRMIN DE MEYERSTRAAT 2 TE 9620 ZOTTEGEM (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - wijziging maatschappelijke naam - ontslagen - benoemingen - wijziging maatschappelijk doel.

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering op 27 augustus 2013.

1° Verplaatsing maatschappelijke zetel,

De zaakvoerders beslissen, de maatschappelijke zetel over te brengen van Burg. Firmin De Meyerstraat 2 te 9620 Zottegem naar Akkerwindestraat 2 te 8820 Torhout en dit vanaf 01 september 2013.

2° Wijziging maatschappelijke naam.

De zaakvoerders beslissen, de maatschappelijke naam "Chicken Inn" te veranderen in "Alpha Guard" en dit vanaf 01 september 2013.

3° Ontslag zaakvoerder.

Mevrouw Dao KLOMJORHOR biedt haar ontslag aan als zaakvoerder.

De bijzondere algemene vergadering aanvaardt het ontslag van mevrouw Dao KLOMJORHOR, Burg, Firmin De Meyerstraat 2 te 9620 Zottegem, en dit met ingang vanaf 01 september 2013.

Aan mevrouw Dao KLOMJORHOR wordt kwijting verleend voor de uitoefening van haar mandaat tot en met: de datum van 31 augustus 2013.

4° Uittreding en aanstelling stille vennoot.

De bijzondere algemene vergadering aanvaardt de volgende beslissingen en dit met ingang vanaf 01 september 2013,

De heer Steve VANDEN Berghe, Weidestraat 313 te 8310 Assebroek als stille vennoot uit te treden in de vennootschap.

Mevrouw Dao KLOMJORHOR, Burg. Firmin De Meyerstraat 2 te 9620 Zottegem kondigt aan om als stille vennoot toe te treden in de vennootschap.

5° Toevoeging activiteiten maatschappelijk doel.

-De blijvende of tijdelijke levering aan derden van diensten van toezicht op en bescherming van roerende of onroerende goederen, bescherming van personen, toezicht op en bescherming bij het vervoer van goederen, toezicht op en controle van personen met het oog op het verzekeren van de veiligheid op voor het publiek toegankelijke plaatsen.

-Het aannemen en uitvoeren van bewakingsopdrachten en beveiligingsopdrachten in opdracht van organisatoren van alle soorten manifestaties in de meest uitgebreide zin van het woord, zoals (muziek)concerten, (theater- en dans)voorstellingen, sport- en spelevenementen, attractieparken, televisie- en

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

fl1IIIUt11IIIH 11111 1(1 1I1U

*13161297*

hei

Oudenaarde

1k, OKT. 2013

Griffie

radio-optredens, fuiven, discotheken, tentoonstellingen, presentaties en lezingen, het verzorgen van de veiligheid van de door de organisator gecontacteerde vedetten, artiesten, muzikanten, kunstenaars, sporters en diens meer, alsook de infrastructuur en apparatuur en het controleren van toegangsbewijzen en meer algemeen het verzekeren van de veiligheid op de voor het publiek toegankelijke plaatsen.

-Het aannemen en uitvoeren van bewakings- en beveiligingsopdrachten in opdracht van hotels en hotelketens, wat impliceert zowel de statische bewaking (d.w.z. door middel van een bewaker ter plaatse) als de mobiele bewaking door middel van een bewakingsagent per voertuig. Als de occasionele bewaking naar aanleiding van het tijdelijk verblijf van een bepaald persoon.

-Het aannemen en uitvoeren van bewakings- en beveiligingsopdrachten in opdracht van particulieren ter bescherming van de fysieke integriteit en de persoonlijke eigendommen van deze personen alsook de bewakingsopdrachten in opdracht van bedrijven, ondernemingen en winkelgalerijen ter bescherming van hun eigendommen alsook de fysieke integriteit en de persoonlijke eigendommen van hun medewerkers.

-Het vervoeren van personen naar en van evenementen, optredens, luchthavens, hotels, openbare publiekgelegenheden en andere ter land via diverse transportmiddelen.

-De voorgaande bepalingen zijn opsommend en niet beperkend.

-De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die nuttig zijn tot algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

-Onderneming voor security en aanverwanten evenals de opleiding ter zake,

-Veiligheidsadvies met of zonder wettelijke vergunningen.

-Verkoop van handelsgoederen inzake veiligheid, security, safety, bewaking, sportschutter, survival en andere in de meest uitgebreide zin van het woord via postorderbedrijven, internet, telefoon, post, huis-aan-huis verkoop en andere.

-Artiestenbegeleiding. Het begeleiden in binnenland als in het buitenland van artiesten op het moment van aankomst tot met het vertrek tijdens de productie, concertreeks en evenementen. Organisatoren helpen, bijstaan en begeleiden tijdens de productie, concertreeks evenementen.

Alle beslissingen en akkoordverklaringen werden opgenomen met algeheelheid van stemmen.

~

De dagorde werd volledig afgehandeld. Geen der aanwezigen heeft aan- of opmerkingen zodat wordt overgegaan tot voorlezing van de opgestelde notulen der huidige bijzondere algemene vergadering.

Aldus opgemaakt te Zottegem, op 27 augustus 2013.

Slabbinck Marc.

Zaakvoerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Blgisch Staatsblad

Air

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2013
ÿþMod Word 11.1

J"r l,_ W In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0825545026

Benaming

(voluit) : HOME DECORATIONS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : LOUIS TANTSTRAAT 8/42 te 8800 ROESELARE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - wijziging maatschappelijke naam - ontslagen - benoemingen - overdracht aandelen.

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering op 29 januari 2013.

1° Verplaatsing maatschappelijke zetel.

De zaakvoerders beslissen, de maatschappelijke zetel over te brengen van Louis Tantstraat 8/42 te 8800 Roeselare naar Burg. Firmin De Meyerstraat 2 te 9620 Zottegem en dit vanaf 01 januari 2013.

2° Wijziging maatschappelijke naam.

De zaakvoerders beslissen, de maatschappelijke naam "Home Decorations" te veranderen in "Chicken Inn" en dit vanaf 01 februari 2013.

3° Benoeming zaakvoerder.

Mevrouw Dao KLOMJORHOR stelt zich kandidaat tot benoeming ais zaakvoerder.

De bijzondere algemene vergadering aanvaardt de benoeming van mevrouw Dao KLOMJORHOR, Burg. Firmin De Meyerstraat 2 te 9620 Zottegem, als tweede zaakvoerder en dit met ingang vanaf 01 februari 2013. Dit mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Tengevolge van deze beslissing zullen er twee zaakvoerders zijn: de heer Marc SLABBINCK en mevrouw Dao KLOMJORHOR.

4° Uittreding en aanstelling stille vennoot.

De bijzondere algemene vergadering aanvaardt de volgende beslissingen en dit met ingang vanaf 01 februari 2013.

De besloten vennootschap naar Engels recht "All Security & Protection Services Limited" ingeschreven in; Engeland met ondernemingsnummer 07232188 gevestigd te lste Floor  2 Woodberry Grove, North Finchley, London (N12 ODR), Engeland alhier vertegenwoordigd door de heer Marc Victo SLABBINCK wonende te 9620; Zottegem, Burg, Firmin De Meyerstraat 2 als werkende vennoot uit te treden in de vennootschap.

De besloten vennootschap naar Engels recht "All Protection & Security Services Limited" ingeschreven in Engeland met ondernemingsnummer 07232307 gevestigd te lste Floor  2 Woodberry Grove, North Finchley, London (N12 ODR), Engeland alhier vertegenwoordigd door de heer Marc Victo SLABBINCK wonende te 9620 Zottegem, Burg. Firmin De Meyerstraat 2 als stille vennoot uit te treden in de vennootschap.

De heer Vanden Berghe Steve, Weidestraat 313 te 8310 Assebroek kondigt aan om ais stille vennoot toe te treden in de vennootschap.

5° Overdracht aandelen

MUNIR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LLuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

7

oor-

ouden aan het Belgisch Staatsblad

De besloten vennootschap naar Engels recht "Al Security & Protection Services Limited" ingeschreven in Engeland met ondernemingsnummer 07232188 gevestigd te Iste Floor  2 Woodberry Grave, North Finchley, London (N12 ODR), Engeland alhier vertegenwoordigd door de heer Marc Victo SLABBINCK wonende te 9620 Zottegem, Burg, Firmin De Meyerstraat 2 draagt zijn negenennegentig (99) aandelen met ingang van 01/02/2013 over aan

- 50 aandelen aan de heer Marc Slabbinck, wonende te 9620 Zottegem, Burg. Firmin De Meyerstraat 2

- 49 aandelen aan mevrouw Dao Klomjorhor, wonende te 9620 Zottegem, Burg. Firmin De Meyerstraat 2.

De besloten vennootschap naar Engels recht "Al Security & Protection Services Limited" ingeschreven in Engeland met ondernemingsnummer 07232307 gevestigd te 1 ste Floor  2 Woodberry Grove, North Finchley, London (N12 ODR), Engeland alhier vertegenwoordigd door de heer Marc Victo SLABBINCK wonende te 9620 Zottegem, Zavel 23 draagt zijn één (1) aandeel met ingang van 01/0212013 over aan mevrouw Dao Klomjorhor, wonende te 9620 Zottegem, Burg, Firmin De Meyerstraat 2.

De wijzigingen zullen worden aangebracht in het aandelenregister.

Aile beslissingen en akkoordverklaringen werden opgenomen met algeheelheid van stemmen.

De dagorde werd volledig afgehandeld. Geen der aanwezigen heeft aan- of opmerkingen zodat wordt

overgegaan tot voorlezing van de opgestelde notulen der huidige bijzondere algemene vergadering.

Aldus opgemaakt te Zottegem, op 29 januari 2013.

Opgemaakt te 9620 Zottegem, de 29 januari 2013

Marc Slabbinck.

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

29/04/2011
ÿþ~" t

+11065737*

Ondernemingsnr : 0825545026

Benaming

(voluit) : ALL SECURITY & PROTECTION SERVICES

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BEEKSTRAAT 32 8020 OOSTKAMP

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - wijziging maatschappelijke naam

Uittreksel van de bijzondere algemene vergadering op 03 januari 2011.

De zaakvoerders beslissen, de maatschappelijke zetel over te brengen van Beekstraat 32 te 8020 Oostkamp naar Louis Tantstraat 8/42 te 8800 Roeselare, en dit vanaf 03 januari 2011.

De zaakvoerders beslissen, de maatschappelijke naam "All Security & Protection Services" te veranderen in "Home Decorations" en dit vanaf 03 januari 2011.

Opgemaakt te 8020 Oostkamp, de 03 januari 2011

Marc Slabbinck.

Zaakvoerder.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der N ~ ~ -E U P EcTB E t-G E RECHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti

BRUGGE (Afdeling Brugge)

2 U -04- 201E °P'1 2 APR. 201D1

te

De griffer

BES at gCH ~ss , Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALPHA GUARD

Adresse
AKKERWINDESTRAAT 2 8820 TORHOUT

Code postal : 8820
Localité : TORHOUT
Commune : TORHOUT
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande