ALTERNATIVE GREEN INVEST, AFGEKORT : AGI

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALTERNATIVE GREEN INVEST, AFGEKORT : AGI
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.052.479

Publication

26/07/2012
ÿþMod Word 11.t

4ï, _i. In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

T Y na neerlegging ter griffie van de akte

1111111J111111.11111J111111j1!111

V beh

aa

Be' Stat

NEERCLEOD ter GRIFFIE dei RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE BRUGGE (Afdeling Brugge) X17:

17 Ji' ZOIZ ~.

Gnffrécb gt.. .º%:

Ondernemingsnr : 0806.052.479

Benaming

(voluit) : ALTERNATIVE GREEN INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : Oostendsesteenweg, 50, 8000 BRUGGE

(volledig adres)

Ondérwerp akte : Sluiting van de vereffening

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 3010612012, blijkt dat de', vereffening afgesloten is en dat de CVBA in vereffening ALTERNATIVE GREEN INVEST, met zetel te 8000' BRUGGE, Oostendsesteenweg, 50, definitief opgehouden heeft te bestaan, zelfs voor de behoeften van de' vereffening.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Frans DE VOS, die ze zal bewaren te 8000 Brugge, Oostendsesteenweg, 50, gedurende een termijn van vijf jaar.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Frans DE VOS,

vereffenaar

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: Afschrift beschikking Rechtbank van Koophandel te Brugge, afdeling Brugge, tijdelijke eerste kamer bis.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 05.08.2011, NGL 13.09.2011 11542-0578-016
30/08/2011
ÿþ Mari 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Id* 1112l0l6l6l" Ni

t3~é~el'fF(Éc'~e'i

àEc ~Gl=-tBC kd6'Q>=~m4~~~ Te

"

1i7t3At~~

Dé 9iilfee

Ondernemingsnr : 0806.052.479

Benaming

(voluit) : "ALTERNATIVE GREEN INVEST"

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8000 Brugge, Oostendsesteenweg, 50

Onderwerp akte : Ontbinding - In vereffening stelling - Machten.

Uit een akte verleden voor de ondergetekende notaris Jean-Pierre Demeyer te Brugge op 5 augustus 2011, dragende de melding: "Geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor Registratie, drie bladen, geen verzendingen op 08 aug.2011, boek 265, blad 46, vak 1, ontvangen vijf en twintig euro (25 EUR), P. Bailleul, eerstaanwezend inspecteur, ai. get. de verificateur D. Braem", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap "ALTERNATIVE GREEN INVEST", afgekort "AGI", waarvan de zetel gevestigd is 8000 Brugge, Oostendsesteenweg, 50, de volgende beslissingen heeft genomen met unanimiteit van stemmen:

EERSTE BESLISSING.

De buitengewone algemene vergadering ontslaat uitdrukkelijk de voorzitter van de voorlezing van bovenvermeld verslag van de raad van bestuur; Met unamiteit van stemmen wordt voormeld verslag goedgekeurd.

TWEEDE BESLISSING.

De buitengewone algemene vergadering ontslaat uitdrukkelijk de voorzitter van de voorlezing van bovenvermeld verslag van de commissaris; Met unamiteit van stemmen wordt voormeld verslag goedgekeurd.

DERDE BESLISSING.

Met unanimiteit van stemmen wordt de jaarrekening per dertig juni tweeduizend en elf alsmede de toewijzing van het resultaat goedgekeurd.

VIERDE BESLISSING.

Met unanimiteit van stemmen wordt kwijting verleend aan de bestuurders en aan de commissaris voor alle daden van hun bestuur en toezicht.

VIJFDE BESLISSING.

Met unanimiteit van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het lezen van het verslag van bestuursorgaan, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, en waarbij een staat van activa en passiva gevoegd is, vastgesteld op dertig juni tweeduizend en elf.

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter tevens voorlezing te geven van het verslag van de commissaris, aangewezen door de gedelegeerd bestuurder, over de staat activa en passiva van de vennootschap, waarvan hiervoor sprake.

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van de twee voormelde verslagen en de staat van activa en passiva.

Het besluit van het verslag van de commissaris luidt als volgt:

"10. BESL Ui TVORMING

Tot besluit van het onderzoek verricht overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, verklaart ondergetekende:

De raad van bestuur heeft in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, een boekhoudkundige staat opgemaakt afgesloten op 30/06/2011 die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening, een balanstotaal opgeeft van 2.524, 28 EUR en een netto-passief van 17.353,59 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, besluiten wij dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar en gelet op het feit dat de aandeelhouders van de vennootschap, zich verbonden hebben om hun schuldvorderingen ingevolge verlopen intresten ten laste van NV ALTERNATIVE GREEN iNVEST ten belope van 14.302,22 EUR, slechts op te vragen als andere schulden van welke aard ook betaald zijn en er desnoods afstand van te doen, en zij zich eveneens verbonden hebben om pro rata hun aandeel in het kapitaal desnoods bij te dragen voor de vereffening van de kosten en de mogelijke overige schulden;

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, in het kader van de ontbinding van de vennootschap, en het mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden."

De ondergetekende notaris bevestigt het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Beide verslagen, alsmede de staat van activa en passiva, waarvan hiervóór sprake, zullen aan de akte gehecht blijven.

ZESDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar in vereffeningstelling uit, te rekenen vanaf 5 augustus 2011.

ZEVENDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist het aantal vereffenaars vast te stellen op één.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer DE VOS Frans Angèle, geboren te Gent op twee oktober negentienhonderd zeven en vijftig, wonende te Brugge, Oostendsesteenweg, 50; Aanwezig en die aanvaardt.

Overeenkomstig artikel 184 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de vereffenaar pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van haar benoeming.

Aan de heer Frans De Vos voornoemd, wordt tevens, voor zoveel als nodig, volmacht verleend om het verzoekschrift voorzien door artikel 184 § 1, zesde lid van het Wetboek van Vennootschappen, te ondertekenen.

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad





De algemene vergadering beslist dat de vereffenaar de meest uitgebreide machten zal hebben voorzien in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

ACHTSTE BESLISSING.

De vergadering verleent aan Meester Jean-Pierre Demeyer, notaris te Brugge, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING.

De algemene vergadering beslist de heer Frans De Vos voornoemd als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling aan te stellen teneinde ai het nodige te doen bij de Kruispuntbank Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij het handelsregister en bij de B.T.W.-administratie ingevolge de beslissingen van deze buitengewone algemene vergadering.

TEGELIJK HIERMEDE NEERGELEGD: expeditie van de akte-ontbinding met inbegrip van het verslag van het bestuursorgaan en staat van actief en passief en het verslag van de bedrijfsrevisor - coördinatie der statuten - afschrift bevestiging benoeming vereffenaar

Demeyer Jean-Pierre

notaris

















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/08/2011- Annexes du Moniteur belge







































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2011
ÿþMod 2.0

R.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

LE

BANK VAN KOOPHANDEL TE GGE (AFDÈLÎNG-BRUGGE)"

I IIl llhl 1III llII lII DII lfl 11111 lll llI

*iioiaaos*

~

Ondememingsnr : 0806.052.479

Benaming

(voluit) : ALTERNATIVE GREEN INVEST

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oostendsesteenweg 50 8000 Brugge

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van CVBA ALTERNATIVE GREEN INVEST de dato 10/12/2010 blijkt het ontslag als bestuurder van BVBA IMMOSU, met zetel te 9790 Wortegem Petegem, Scheldestraat, 4, met vaste vertegenwoordiger de heer Jean-Pierre SUYS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Frans DEVOS

Gedelegeerd bestuurder

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2011- Annexes du Moniteur belge

.. ................... _ .. _ ..... _ ___..__......._..

Op de laatste bla.

van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 19.11.2010, NGL 17.12.2010 10633-0336-018

Coordonnées
ALTERNATIVE GREEN INVEST, AFGEKORT : AGI

Adresse
OOSTENDSESTEENWEG 50 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande