ALUGROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALUGROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.553.875

Publication

19/08/2013
ÿþOnderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE BVBA RAMAGROUP VAN DE BVBA RAMACOM en DE BVBA ALUGROUP - Vergadering van de overgenomen vennootschap Alugroup BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Gert De Kesel, geassocieerd notaris te Brugge Sint-Kruis op 31 juli 2013 :

De respectieve bestuursorganen van alle 3 de vennootschappen die bij de fusieverrichting betrokken zijh, hebben in gezamenlijk overleg op 31 mei 2013 een fusievoorstel opgemaakt. Dit; fusievoorstel werd neergelegd in drie (3) exemplaren, met name één (1) voor de over te nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALUGROUP", één (1) voor de over te; nemen besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMACOM" en één (1) voor de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMAGROUP" op de griffie, van de rechtbank van koophandel te Brugge op 3 juni 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juni daarna, onder het nummer 13089822 (voor de over te nemen vennootschap Alugroup), onder het nummer 13089823 (voor de over te nemen vennootschap Ramacom) en het nummer 13089824 (voor de overnemende vennootschap Ramagroup).

EERSTE BESLUIT  Goedkeuring iaarrekeninq van de besloten vennootschap met beperkte. aansprakellikheid "ALUGROUP"

De laatste jaarafsluiting van de BVBA "ALUGROUP" dateert van 30 september 2012 en de? boekhoudkundige retroactiviteit gebeurt per 1 januari 2013 aan de hand van de tussentijdse staat per 31 december 2012.

Bijgevolg keurt de algemene vergadering van de BVBA ALUGROUP deze iaarrekeninq per 31 december 2012 van de BVBA ALUGROUP goed, dit overeenkomstig artikel 704 Wetboek van vennootschappen.

Er zal kwijting worden verleend voor het mandaat van de zaakvoerders op de eerstvolgende jaarvergadering van de overnemende vennootschap.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN

1. Fusievoorstel

De vergaderingen van de vennoten van de overnemende en van de over te nemen vennootschappen erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en; verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

2. Verslagen

Verslagen bestuursorganen:

De vergadering neemt kennis van artikel 694 in fine van het Wetboek van vennootschappen;

en besluit, in toepassing daarvan, af te zien  bil unanimiteit van stemmen - van de

verslaggeving door de bestuursorganen inzake de fusie door overneming.

Revisorale verslagen:

De vergadering neemt kennis van artikel 695 § 1 in fine van het Wetboek van.

vennootschappen en besluit, in toepassing daarvan, - bij unanimiteit van stemmen - af te zien van:

de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

Voor-behoude aan het Belgiscl Staatsbl2

<131 9071*

Ondernemingsnr : 0896.553.875

Benaming (voluit) :ALUGROUP

r, z,;Rt~Eew~ u ttsr titRiFFtE det

Ii6P,lVK VAN 1t00PHANDEL 7E

tl aGE (Aftieting Brume)

tee116, Zinj

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Legeweg 133

8020 OOSTKAMP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 1 1 . 1

Verslag bestuursorgaan overnemende vennootschap en verslag revisor betreffende de

inbreng in natura

De vergadering verklaart kennis genomen te hebben van het in de agenda vermelde verslag nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 313 § 1 van het Wetboek van vennootschappen, door het bestuursorgaan en door de revisor.

De vergadering neemt vervolgens kennis van het door de wet vereiste verslag opgesteld door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Guy Parmentier", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder en vaste vertegenwoordiger, de heer Guy Parmentier, Bedrijfsrevisor, met zetel te 2900 Schoten, T. Van Cauwenberghlei 12, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders van de overnemende vennootschap, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura ingevolge fusie, van het volledig vermogen van de over te nemen vennootschappen.

De besluiten van dit verslag luiden letterliik als volgt:

"BESLUIT

Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art, 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de vennootschap RAMAGROUP door middel van inbreng van een geheel van activa en passiva die voortvloeien uit de fusie door overname van de vennootschappen ALUGROUP en RAMACOM kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van alle vorderingen, dat :

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

3. Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 71 aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid RAMAGROUP, zonder vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 19 juli 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

en vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor."

DERDE BESLUIT  TUSSENTIJDSE CIJFERS

De laatste jaarrekening van de over te nemen vennootschap "Alugroup" heeft betrekking op het boekjaar dat afsloot per 30 september 2012, Bijgevolg zijn de bepalingen van artikel 697 § 2, 5° van toepassing, die luiden: `In voorkomend geval indien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat meer dan zes maanden voor de datum van het fusievoorstel is afgesloten: tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van dat voorstel zijn vastgesteld en die overeenkomstig het tweede tot vierde lid zijn opgesteld."

Er wordt vervolgens verwezen naar artikel 697 § in fine: "Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden in elke bij de fusie betrokken vennootschap hiermee hebben ingestemd, zijn geen tussentijdse cijfers vereist."

De vennoten verklaren aldus hiermee in te stemmen zodat er voor deze vennootschap Alugroup geen tussentijdse cijfers dienen opgemaakt te worden.

Voor de twee andere betrokken vennootschappen RAMACOM en RAMAGROUP hebben de laatste jaarrekeningen betrekking op het boekjaar dat afgesloten is per 31 december 2012 en gezien het fusievoorstel dateert van 25 mei 2013 en de jaarvergadering van beide vennootschappen ook al heeft plaatsgevonden, zijn de vennoten en zaakvoerders het er over eens dat in principe geen tussentijdse cijfers dienen te worden opgemaakt voor die vennootschappen.

VIERDE BESLUIT - FUSIE

AI FUSIEVERRICHTINGEN

De algemene vergaderingen van de vennoten van de over te nemen vennootschappen en van de overnemende vennootschap, keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap en de overnemende vennootschappen ter griffie van de rechtbank van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor..

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

V

koophandel te Brugge telkens op 3 juni 2013, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 13 juni erna, onder het nummer 13089822 (voor de over te nemen vennootschap Alugroup), onder het nummer 13089823 (voor de over te nemen vennootschap Ramacom) en het nummer 13089824 (voor de overnemende vennootschap Ramagroup).

De algemene vergadering van de over te nemen besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "RAMACOM" en "ALUGROUP" besluît de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voomoemde fusie met de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMAGROUP".

De algemene vergadering van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMAGROUP" besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "RAMACOM" en "ALUGROUP".

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschappen, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

De fusie zal plaatsvinden met juridische ingang op heden en met boekhoudkundige retroactiviteit per 1 januari 2013 op basis van de jaarrekening per 31 december 2012 (voor Ramagroup en Ramacom) en op basis van de tussentijdse balans per 31 december 2012 (voor Alugroup).

Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap  Vergoeding  Wijze van uitreiking  Bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen.

1. Kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming, wordt het kapitaal van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAMAGROUP" in toepassing van artikel 78 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen verhoogd met drie en veertigduizend zeshonderd euro (¬ 43.600,00) om het te brengen van twee en dertigduizend euro (¬ 32.000,00) op vijfenzeventigduizend zeshonderd euro (¬ 75.600,00).

2. Vergoeding  ruilverhouding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

Ruilverhou in

Er wordt beslist teneinde tot een werkbare ruilverhouding te komen om uitsluitend met oog op het vaststellen van de ruilverhouding, de waarde van de aandelen te bepalen op respectievelijk honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) voor RAMACOM en tweehonderd vijftig euro (¬ 250,00) voor ALUGROUP, zodat de ruilverhouding aldus neerkomt op één aandeel van de over te nemen vennootschap RAMACOM tegen 0,3049... aandelen in de overnemende vennootschap en één aandeel van de over te nemen vennootschap ALUGROUP tegen 0,40983,.. aandelen in de overnemende vennootschap.

Voor de honderd aandelen uitstaand in de over te nemen vennootschap RAMACOM worden derhalve in totaal 30 aandelen in de overnemende vennootschap RAMAGROUP uitgegeven aan de vennoten van de over te nemen vennootschap RAMACOM.

Voor de honderd aandelen uitstaand in de over te nemen vennootschap ALUGROUP worden derhalve in totaal 41 aandelen in de overnemende vennootschap RAMAGROUP uitgegeven aan de vennoten van de over te nemen vennootschap ALUGROUP.

Tengevolge van deze kapitaalverhoging ingevolge de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "RAMACOM" en "ALUGROUP" worden respectievelijk dertig (30) en éénenveertig (41) nieuwe volledig volstorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap "RAMAGROUP" uitgegeven.

Deze nieuwe aandelen zullen in voile eigendom worden toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschappen, in de verhouding tot hun deelname in het kapitaal van de overgenomen vennootschap, te weten

Voor "RAMACOM"

Aan de bvba "Belor Holding", vertegenwoordigd als gezegd : dertig (30) aandelen.

Voor "ALUGROUP"

Aan de bvba "Belor Holding", vertegenwoordigd als gezegd : éénenveertig (41) aandelen.

Er is geen opleg verschuldigd,

Deze éénenzeventig (71) nieuwe aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtiad vanaf 1 januari 2013.

De nieuw gecreëerde aandelen bekomen eveneens vanaf nu stemrecht. De begunstigden van de kapitaalverhoging ingevolge fusie, met name de bvba "Belor Holding", vertegenwoordigd, vennoot van de overgenomen vennootschappen, neemt vervolgens deel aan de verdere beraadslaging en besluitvorming in haar hoedanigheid van vennoot van de overnemende vennootschap.

3. Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

De éénenzeventig (71) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt

worden als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Na de fusieverrichting nodigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap de vennoten van de overgenomen vennootschappen uit het register van aandelen van de aandelen op naam, bevattende de inschrijving van de betrokken aandelen, te ondertekenen.

Het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap vernietigt het register van aandelen van de overgenomen vennootschappen door het aanbrengen van de vermelding `vernietigd". Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 met betrekking tot de ingebrachte activa en passiva bestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen hebben de overgenomen vennootschappen geen effecten uitgegeven.

Aan het bestuursorgaan van de overnemende en overgenomen vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

Bl VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van alle 3 de algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

1! Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen besloten vennootschappen met beperkte aansprakelilkheid "RAMACOM" en "ALUGROUP"

Het vermogen van de overgenomen besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "RAMACOM" zoals blijkt uit de jaarrekening per 31 december 2012 omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa en passiva-bestanddelen, zoals uitvoerig opgenomen in het fusievoorstel.

Het vermogen van de overgenomen besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "ALUGROUP" zoals blijkt uit de jaarrekening per 30 september 2012 omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa en passiva-bestanddelen, zoals uitvoerig opgenomen in het fusievoorstel.

Het vermogen van de overnemende besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "RAMAGROUP" zoals blijkt uit de jaarrekening per 31 december 2012 omvat bij wijze van samenvattende beschrijving de volgende activa en passiva-bestanddelen, zoals uitvoerig opgenomen in het fusievoorstel.

31 Algemene voorwaarden van overgang

11 De overnemende vennootschap verkrijgt de volle eigendom en het genot van de ingebrachte activa en passivabestanddelen vanaf heden. De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschappen gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per 1 januari 2013 over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2013 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

31 Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschappen hebben aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

4/ ln overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van vijfentwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, worden door de overnemende vennootschap de personeelsleden van de overgenomen vennootschappen die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vetmelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Deze overdracht van eventueel personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de overnemende vennootschap de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overgenomen vennootschappen verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overgenomen vennootschappen gesloten met haar werknemers, is door de bestuurders van deze vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van iedere werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. De vennoten van de overnemende vennootschap verklaren kennis te hebben van deze lijst,

5/ Het archief van de overgenomen vennootschappen omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

61 De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschappen opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De betreffende bank, KBC Bank, werd in kennis gesteld van de voorgenomen fusie en heeft bij haar schrijven van 30 juli 2013 verklaard te bevestigen dat KBC Bank NV bereid is om, mits naleving van de wettelijke bepalingen, de bestaande kredietverleningen verder in voege te houden mits de nodige regularisaties worden doorgevoerd eens voormelde fusie doorgang heeft gevonden en is gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschappen.

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de netto-waarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschappen dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de jaarrekening per 31 december 2012 (Ramacom) en per

31 december 2012 (Alugroup) respectievelijk honderd een en veertigduizend achthonderd

zevenennegentig euro drieëntachtig cent (¬ 141.897,83) en van "ALUGROUP" honderd zesentachtigduizend zevenhonderd drieëntachtig euro éénentachtig cent (¬ 186.783,81) bedraagt.

Dit bedrag is samengesteld uit kapitaal en andere eigen vermogensbestanddelen en wordt als volgt geboekt in de boekhouding van de overnemende vennootschap:

Kapitaal

Voor Ramacomi

-Achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen

vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap;

-vierduizend honderd vierentwintig euro tachtig cent (¬ 4.124,80) afkomstig van de overgedragen

verliezen van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het overgedragen verlies van

de overnemende vennootschap;

Wettelijke reserves

Nihil

Beschikbare reserves

Nihil

Voor Alugroup:l

-Vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen

vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap;

-honderd en drieduizend achthonderd zeventig euro negenendertig cent (¬ 103.870,39) afkomstig van

de overgedragen verliezen van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het

overgedragen verlies van de overnemende vennootschap;

Wettelijke reserves

Nihil

Beschikbare reserves

Nihil

Resultaat van het lopende boekjaar

-Een en tachtigduizend driehonderd en tien euro zesentwintig cent (¬ 81.310,26).

VIJFDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat ingevolge voormelde

beslissingen, de kapitaalverhogingen in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden,

zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap thans vijfenzeventigduizend zeshonderd

euro (¬ 75.600,00) bedraagt en vertegenwoordigd is door duizend en een en zeventig (1.071)

aandelen, zonder vermelding van nominale waarde,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergadering van de overnemende vennootschap dienovereenkomstig aan te passen door vervanging van de huidige tekst van de eerste zin van artikel 4 (hernummerd hierna naar artikel 5) van de statuten door volgende tekst:

Artikel 5. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFENZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 75.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door DUIZEND EN EENENZEVENTIG (1.071) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénlduizendéénenzeventigste (1/1.071ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT : WIJZIGING DOEL ingevolge de fusie, wijziging DATUM JAARVERGADERING en benoeming statutaire zaakvoerder en dienovereenkomstige statutenwijzigingen

Overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van vennootschappen en dit onmiddellijk na het besluit tot fusie worden de volgende wijzigingen doorgevoerd, dit alles in de context van de fusie en haar specifieke wetsbepalingen, zijnde een lex specialis:

Artikel 2 der statuten (die hernummerd wordt naar artikel 3 hierna) luidt thans als volgt: Artikel 3. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. - de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren,

vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout of kunststof;

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in hout of kunststof;

- de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

- de montage van serres, veranda's enz, in hout of kunststof;

- de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal;

- de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in metal; de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal; de montage van serres, veranda's enz. in metal;

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof, uitgezonderd activiteiten van behangers-plaatsers wand- en vloerbekleding;

- de bouwvan daken;

- de vervaardiging van balken, liggers en keepers;

- de vervaardiging van deuren, ramen kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen, enz.;

- de vervaardiging van trappen en leuningen;

- de vervaardiging van houten staaflijsten en dakspanen;

- de vervaardiging van blokjes, lamellen, enz. samengevoegd tot panelen voor parketvloeren;

- de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's) van hout;

- de vervaardiging van constructies van het caracan-type, die kunnen gesleept worden en niet voorzien zijn van wielen;

- het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van:

- thermische isolatiematerieel

- isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen

- isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

de isolatie van koelkamers en  pakhuizen;

het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- de groot en kleinhandel in ramen en deuren;

- de groothandel in onbewerkt hout;

- de groothandel in producten van de eerste bewerking van hout;

- de groothandel in schrijn- en timmerwerken van hout voor de bouwnijverheid;

- de groothandel in schrijnwerk, anders dan hout;

de kleinhandel in onbewerkt hout, in producten van de eerste bewerking van hout en in

schrijn- en timmerwerk voor de bouwnijverheid;

de kleinhandel in schrijnwerk anders dan hout;

de vervaardiging en de afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enz) van

eetkamer-, zitkamer- en slaapkamermeubels;

de vervaardiging van wandkasten, speciale TV meubels, bijzetmeubels, en.;

de renovatie en restauratie van meubels;

de vervaardiging van badkamermeubels;

- de vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor de inbouwkeukens;

de vervaardiging vervaardiging van meubels van ongeacht welk materiaal;

de vervaardiging van tuin- en terrasmeubels;

- de groothandel in kantoormeubelen;

- de groothandel in meubels;

- de kleinhandel in meubels;

- de renovatie van timmer- en schrijnwerk;

- de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de

bouw.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Il. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapital isatieondernemingen.

Ill, BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan aile kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De datum der jaarvergadering wordt eveneens gewijzigd en biigevolq luidt artikel 19 (hernummerd naar artikel 13) thans als volgt:

Artikel 13. Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om tien uur,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering,

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

De vergaderinq van de overnemende vennootschap benoemt tot statutaire zaakvoerder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELOR HOLDING", met zetel te 9880 Aalter, Langendamdreef 15, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer BELLAERT Lorenzo, hier aanwezig, en hiertoe benoemd door haar bestuursorgaan, om samen met onderhavige akte ter worden gepubliceerd.

Dewelke aldus het mandaat heeft aanvaard.

Terzake de vertegenwoordiging van de overnemende vennootschap zal de statutair zaakvoerder alleen kunnen optreden of twee zaakvoerders (waaronder minimum 1 statutair zaakvoerder) gezamenlijk, zoals dit in de hierna hernieuwde statuten zal worden opgenomen.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste iaarrekeninq die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwiitinq voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschappen voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 oktober 2012 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

Het artikel 12 (hernummerd naar artikel 27) wordt gewijzigd en aangevuld met de statutaire zaakvoerder, zoals vermeld in het hierna opgenomen achtste besluit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mad 11.1

ZEVENDE BESLUIT : ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS VAN DE

OVERGENOMEN VENNOOTSCHAPPEN en BENOEMING NIEUWE ZAAKVOERDERS

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de zaakvoerders van de

overgenomen vennootschappen, alsook de zaakvoerders in de overnemende vennootschap (de

heer Lorenzo Bellaert in natuurlijke persoon en mevrouw Ludivine De Decker) en verleent hen

kwi(tinot voor hun bestuursdaden tot op heden.

De vergadering van de overnemende vennootschap benoemt tot nieuwe gewone

zaakvoerders:

11 Mevrouw DE DECKER Ludivine, wonende te 8000 Brugge, Bommelbekestraat 42.

2/ De heer GEERNAERT Jean, wonende te 8000 Brugge, Verversdijk 3

De statutaire zaakvoerder werd reeds in het zesde besluit benoemd.

ACHTSTE BESLUIT : AANPASSING STATUTEN OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP 

VOLLEDIG HERNUMMERDE NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit verder nog tot aanpassing van de statuten van de overnemende

vennootschap inzake de ontbinding en vereffening ingevolge de gewijzigde wetgeving terzake

artikel 22 (hernummerd naar artikel 35) en beslist tot volledige hernummering en aanpassing der

statuten terzake, als volgt:

STATUTEN

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt RAMAGROUP.

De zetel is gevestigd te 8020 Oostkamp, Legeweg 133.

De vennootschap heeft tot doel:

VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

1.- de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren,

vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeu kens, winkelinrichtingen, enz.;

de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden,

plafonds, enz. in hout of kunststof;

de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in hout of

kunststof;

de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

de montage van serres, veranda's enz, in hout of kunststof;

de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden,

plafonds, enz. in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens,

winkelinrichtingen, enz,;

de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden,

plafonds, enz. in metaal;

de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in metal;

- de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

de montage van serres, veranda's enz, in metal;

het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere

vloerbedekking, tapijt en vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof, uitgezonderd

activiteiten van behangers-plaatsers wand- en vloerbekleding;

- de bouwvan daken;

- de vervaardiging van balken, liggers en keepers;

de vervaardiging van deuren, ramen kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen, enz.;

- de vervaardiging van trappen en leuningen;

- de vervaardiging van houten staaflijsten en dakspanen;

- de vervaardiging van blokjes, lamellen, enz, samengevoegd tot panelen voor

parketvloeren;

de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan

(inclusief sauna's) van hout;

de vervaardiging van constructies van het caracan-type, die kunnen gesleept worden en

niet voorzien zijn van wielen;

_ - _ het _aartbreogen_in_geleuwen_en_a.ndere.kouwwerkert.van;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mon 11.1



- thermische isolatiematerieel

- isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen

isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

de isolatie van koelkamers en  pakhuizen;

het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

- de groot en kleinhandel in ramen en deuren;

- de groothandel in onbewerkt hout;

- de groothandel in producten van de eerste bewerking van hout;

- de groothandel in schrijn- en timmerwerken van hout voor de bouwnijverheid;

de groothandel in schrijnwerk, anders dan hout;

de kleinhandel in onbewerkt hout, in producten van de eerste bewerking van hout en in

schrijn- en timmerwerk voor de bouwnijverheid;

de kleinhandel in schrijnwerk anders dan hout;

de vervaardiging en de afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enz) van

eetkamer-, zitkamer- en slaapkamermeubels;

de vervaardiging van wandkasten, speciale TV meubels, bijzetmeubels, en.;

- de renovatie en restauratie van meubels;

de vervaardiging van badkamermeubels;

de vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor de inbouwkeukens;

de vervaardiging vervaardiging van meubels van ongeacht welk materiaal;

de vervaardiging van tuin- en terrasmeubels;

de groothandel in kantoormeubelen;

de groothandel in meubels;

de kleinhandel in meubels;

de renovatie van timmer- en schrijnwerk;

- de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de

bouw.

2. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieënren hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

6. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

Il. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van

zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en

kapitalisatieondernemingen.

Ill. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIJFENZEVENTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 76.600,00) .

Het wordt vertegenwoordigd door DUIZEND EN EENENZEVENTIG (1.071) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendéénenzeventigste (1I1.071ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om tien uur. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld,

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris(sen).

De oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Elke vennoot kan zich op de algemene vennotenvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de' aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De Bvba Belor Holding met als vaste vertegenwoordiger de heer Lorenzo Bellaert wordt aangesteld als statutaire zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting zal slechts uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking assof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. interne bestuursbevoegdheid

De zaakvoering kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Indien er één zaakvoerders is, zal hij alleen het bestuur voeren.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

indien er slechts één zaakvoerder is, vertegenwoordigt hij alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Zijn er twee of meerdere zaakvoerders, dan wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder vertegenwoordigd ofwel door de statutair zaakvoerder alleen optredend, ofwel door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend waarvan minstens één een statutaire zaakvoerder is.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94,

eerste lid, 1 ° van het Wetboek van vennootschappen.

Van de jaarlijkse winst wordt, volgens de vigerende wettelijke verplichtingen terzake, de dotatie aan

de wettelijke reserve voorafgenomen.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst,

NEGENDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap toe te kennen aan de rechthebbende vennoot van de overgenomen vennootschappen overeenkomstig de genomen besluiten en deze in te schrijven in het register van aandelen van de overnemende vennootschap;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register van aandelen van de overgenomen vennootschappen aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschappen;

een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden

om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ooit aile hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van de Burgerlijke vennootschap o.v,v.e. BVBA Cnockaert & Salens, belastingconsulenten, die woonstkeuze doen op het kantoor te 8200 Brugge, Koude Kuekenstraat

13.

In overeenstemming met artikel 29 van de statuten geven de alhier benoemde zaakvoerders: Bvba Belor Holding, statutair zaakvoerder, met als vaste vertegenwoordiger de heer Lorenzo Bellaert;

De heer Jean Geernaert, zaakvoerder;

Mevrouw Ludivine De Decker, zaakvoerder;

een biizondere volmacht aan mevrouw Ludivine De Decker, teneinde de volgende handelingen namens de vennootschap te stellen:

1° In ontvangstname en formaliteiten

De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en pakken, telegrammen en aangetekende brieven met of zonder aangegeven waarde die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle waardeoverschrijvingsdocumenten en handelseffecten. Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten ter zake ontvangen en indienen en alle nodige stukken in dit verband te ondertekenen.

2° Algemeen beheer van de exploitatie

De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren, volgens de verkoopvoorwaarden en tarieven bepaald door het bestuursorgaan.

Aile producten, toeleveringen, materieel, diensten, en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben op de dagelijkse activiteiten van de vennootschap aankopen tot maximum een bedrag van ¬ 40.000,00 per aankoop of met uitsluiting van investeringen voor meer dan ¬ 40.000,00 (hier inbegrepen de ondertekening van bestellingsdocumenten en het visum van de facturen). Alle inventarissen van goederen en waarden van de vennootschap opmaken.

3° Financiële verrichtingen m.b.t. de uitbating van de exploitatie

Alle bedragen opeisen en innen die aan de vennootschap verschuldigd zijn door alle overheden, ondernemingen en personen, en er geldige kwijting en décharge voor verlenen.

Alle cheques van derden opgesteld op naam van de vennootschap endosseren en protesteren, evenals alle post- en telegrafische betalingsorders, maar enkel voor de betaling ervan op de lopende rekeningen van de vennootschap.

Alle bedragen van een postcheque of bankrekening van de vennootschap overschrijven op andere postcheque of bankrekeningen van de vennootschap.

Alle sommen, die de vennootschap is verschuldigd en door het bestuursorgaan niet zijn betwist, betalen in hoofdsom, interesten en toebehoren.

Alle handelseffecten ais trekker op de klanten van de vennootschap, tekenen, onderhandelen en endosseren tot maximum ¬ 40.000,00 per effect.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Alle handelseffecten van klanten ten voordele van de vennootschap verdisconteren tot maximum ¬ ' 40.000,00 per effect.

Alle deposito's in ontvangst nemen, uitvoeren en lichten, zelfs ten titel van waarborg, alle borgtochten overeenkomen en lichten.

Aile waarborgmodaliteiten ten gunste van derden m.b.t. het uitvoeren van de verplichtingen van de vennootschap, evenals het openen van documentaire kredieten bedingen t.o.v. van banken en andere financiële instellingen, conform de meest gunstige normale marktvoorwaarden, dit alles tot beloop van een bedrag van maximum ¬ 40.000,00 per transactie.

Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen. 4° Tewerkstelling

Alle bedienden en arbeiders van de vennootschap benoemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag, dit alles binnen de algemene voorwaarden vastgesteld door het bestuursorgaan en onverminderd de bevoegdheden van het bestuursorgaan.

5° En in het algemeen

Zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de exploitatie van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, voor zover niet strijdig met de algemene beleidslijnen vastgesteld door het bestuursorgaan.

Alle voormelde verrichtingen kunnen slechts geldig gesteld worden door de gevolmachtigde namens de vennootschap indien zij het kader van het normaal dagelijks beheer niet overschrijden.

Alle uitzonderlijke daden en verbintenissen van de vennootschap die niet in de huidige volmachten zijn vermeld behoren uitsluitend tot de bevoegdheid van het bestuursorgaan, in toepassing van de wet en van de statuten, de gezamenlijke handtekening van de zaakvoerders steeds vereist zijnde. Het betreft met name alle daden van verwerving, cessie, wijziging m.b.t, de onroerende eigendom, deelnemingen, industriële eigendom en handelsfonds van de vennootschap evenals alle borgtochten en waarborgen op de activa van de vennootschap.

Een bijzondere volmacht aan de heer Jean Geernaert, teneinde de volgende handelingen namens de vennootschap te stellen; de verkoop van ramen, deuren en toebehoren met uitsluiting van aankopen van goederen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad,

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris

Neergelegd

- Expeditie van de fusie door overneming

: .-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

13/06/2013
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGO RECHTBANK VAN KOOPHANDEL t

BRUGGE (Afdeling Brume) Dp:

® 3 JUNI 2113

t^,ri rr.,

ee

Ondernemingsnr : 0896.553.875

Benaming

(voluit) ; Alugroup

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Legeweg 133,

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bijkomende zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 1510212013:

De vergadering beslist de volgende persoon te benoemen als bijkomende zaakvoerder van de

vennootschap voor onbepaalde duur en dit met ingang vanaf 1 mei 2012:

De heer JEAN GEERNAERT.

De heer JEAN GEERNAERT oefent zijn mandaat bezoldigd uit.

Als gevolg is het bestuursorgaan van de vennootschap als volgt samengesteld:

De heer LORENZO BELLAERT, zaakvoerder;

De heer JEAN GEERNAERT zaakvoerder.

Overeenkomstig artikel 12 van de statuten wordt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ats verweerder vertegenwoordigd door elke zaakvoerder afzonderlijk optredend,

De heer Lorenzo Bellaert

Zaakvoerder

13/06/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE de

REOHTBANK VAN KOOPHANDEL Ti

BRUGGE (Afdeling Brume

op:

® 3.1tJN12013Grer ,. , ,

Ondernemingsnr : 0896.553.875

Benaming

(voluit) : Alugroup

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Legeweg 133

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Neerlegging en bekendmaking bij uittreksel van het fusievoorstel in toepassing van het artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de fusie door overneming, waarbij de Bvba Ramagroup (ondernemingsnummer 0479 468 129) de Bvba Ramacom (ondernemingsnummer 0807 382 270) en de Bvba Alugroup (ondememingsnummer 0896 553 875) overneemt.

Uit het fusievoorstel opgemaakt door de bestuursorganen van de Bvba Ramagroup, de Bvba Ramacom en de Bvba Alugroup op 31/05/2013 blijkt het volgende:

DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Naam : RAMAGROUP

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Legeweg 133

Opgericht ingevolge notariële akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 23

januari 2003, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 februari 2003, onder nummer 2003-

02-12 / 001 9655.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal gehouden voor notaris Els

Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 30 april 2009, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

19 mei 2009, onder nummer 2009-05-1910070784.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Brugge) onder het

nummer 0479 468 129,

De vennootschap heeft tot doel:

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen,;

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz,;

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout!

of kunststof;

-de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in hout of kunststof;

-de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

-de montage van serres, veranda's enz, in hout of kunststof;

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

- de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz, in

metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz, in

metaal;

-de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in metal;

- de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

-de montage van serres, veranda's enz, in motel;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en

vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof, uitgezonderd activiteiten van behangers-plaatsers wand- en

vloerbekleding;

-de bouw van daken;

-de vervaardig(ng van balken, liggers en keepersi Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

}

Vc

behc aar Belt

Staal

tImuj

I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de vervaardiging van deuren, ramen kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen, enz.;

-de vervaardiging van trappen en leuningen;

-de vervaardiging van houten staaflijsten en dakspanen;

_de vervaardiging van blokjes, lamellen, enz. samengevoegd tot panelen voor parketvloeren;

-de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's) van

hout;

-de vervaardiging van constructies van het caracan-type, die kunnen gesleept worden en niet voorzien zijn

van wielen;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van:

- thermische isolatiematerieel

- isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen

-isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

-de isolatie van koelkamers en  pakhuizen;

-het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

-de groot en kleinhandel in ramen en deuren;

-de groothandel in onbewerkt hout;

-de groothandel in producten van de eerste bewerking van hout;

-de groothandel in schrijn- en timmerwerken van hout voor de bouwnijverheid;

-de groothandel in schrijnwerk, anders dan hout;

-de kleinhandel in onbewerkt hout, in producten van de eerste bewerking van hout en in schrijn- en

timmerwerk voor de bouwnijverheid;

-de kleinhandel in schrijnwerk anders dan hout;

-de vervaardiging en de afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enz) van eetkamer-,

zitkamer- en slaapkamermeubels;

-de vervaardiging van wandkasten, speciale TV meubels, bijzetmeubels, en.;

-de renovatie en restauratie van meubels;

-de vervaardiging van badkamermeubels;

-de vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor de inbouwkeukens;

" vervaardiging van meubels van ongeacht welk materiaal;

-de vervaardiging van tuin- en terrasmeubels;

-de groothandel in kantoormeubelen;

-de groothandel in meubels;

-de kleinhandel in meubels;

-de renovatie van timmer- en schrijnwerk;

-de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële,

roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot

stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs

daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen

en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 1

Naam : RAMACOM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Legeweg 133

Opgericht ingevolge notariële akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 20

oktober 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 november 2008, onder nummer

2008-11-0310173595.

Waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal gehouden voor notaris Els

Van Tuyckom te Brugge Sint-Kruis op 30 april 2009, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

19 mei 2009, onder nummer 2009-05-19 / 0070789.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Brugge) onder het

nummer 0807 382 270.

De vennootschap heeft tot doel:

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout

of kunststof;

-de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in hout of kunststof;

-de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

-de montage van serres, veranda's enz, in hout of kunststof;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in

metaal;

-de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz, in metal;

-de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal;

-de montage van serres, veranda's enz. in metaal;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en

vloerbedekking van linoleum, rubber of kunststof, uitgezonderd activiteiten van behangers-plaatsers wand- en

vloerbekleding;

-de bouw van daken;

- de vervaardiging van balken, liggers en keepers;

-de vervaardiging van deuren, ramen kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen, enz.;

-de vervaardiging van trappen en leuningen;

-de vervaardiging van houten staaflijsten en dakspanen;

- de vervaardiging van blokjes, lamellen, enz. samengevoegd tot panelen voor parketvloeren;

-de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna`s) van

hout;

- de vervaardiging van constructies van het caracan-type, die kunnen gesleept worden en niet voorzien zijn

van wielen;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van:

-thermische isolatiematerieel

-isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen

-isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen -de isolatie van

koelkamers en -pakhuizen;

- het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

-de groot en kleinhandel in ramen en deuren;

-de groothandel in onbewerkt hout;

- de groothandel in producten van de eerste bewerking van hout;

- de groothandel in schrijn- en timmerwerken van hout voor de bouwnijverheid. -de groothandel in

schrijnwerk, anders dan hout;

- de kleinhandel in onbewerkt hout, in producten van de eerste bewerking van hout en in schrijn- en

timmerwerk voor de bouwnijverheid;

-de kleinhandel in schrijnwerk anders dan hout;

-de vervaardiging en de afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enz.) van eetkamer-,

zitkamer- en slaapkamermeubels;

- de vervaardiging van wandkasten, speciale TV meubels, bijzetmeubels, en.;

- de renovatie en restauratie van meubels;

-de vervaardiging van badkamermeubels;

-de vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor de inbouwkeukens;

-de vervaardiging van meubels van ongeacht welk materiaal;

-de vervaardiging van tuin- en terrasmeubels;

-de groothandel in kantoormeubelen;

-de groothandel in meubels;

- de kleinhandel in meubels;

-de renovatie van timmer- en schrijnwerk;

-de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw.

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- ais buitenland aile daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; aile handelsverrichtingen en over het algemeen aile ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, ende verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 2

Naam : ALUGROUP

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8020 Oostkamp, Legeweg 133

Opgericht ingevolge notariële akte verleden voor notaris Els Van Tuyokom te Brugge Sint-Kruis op 17 maart

2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 april 2008, onder nummer 2008-04-01 /

0047980. De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge (afdeling Brugge) onder het

nummer 0896 553 875.

De vennootschap heeft tot doel:

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen,

trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in hout

of kunststof;

-de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in hout of kunststof;

-de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof;

-de montage van serres, veranda's enz, in hout of kunststof;

-de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten,

inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in

metaal: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.;

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in

metaal;

-de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in metai;

-de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metal;

-de montage van serres, veranda's enz. in metaal;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van parket en andere vloerbedekking, tapijt en

vioerbedekking van linoleum, rubber of kunststof, uitgezonderd activiteiten van behangers-plaatsers wand- en

vloerbekleding;

-de bouw van daken;

-de vervaardiging van balken, liggers en keepers;

-de vervaardiging van deuren, ramen kozijnen, (rol)luiken, afsluitingen, enz.;

-de vervaardiging van trappen en leuningen;

-de vervaardiging van houten staaflijsten en dakspanen;

-de vervaardiging van blokjes, lamellen, enz. samengevoegd tot panelen voor parketvloeren;

-de vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen en constructies of delen daarvan (inclusief sauna's) van

hout;

-de vervaardiging van constructies van het caracan-type, die kunnen gesleept worden en niet voorzien zijn

van wielen;

-het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van:

-thermische isolatiematerieel

-isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen

-isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

-de isolatie van koelkamers en  pakhuizen;

-het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

-de groot en kleinhandel in ramen en deuren;

-de groothandel in onbewerkt hout;

-de groothandel in producten van de eerste bewerking van hout;

-de groothandel in schrijn- en timmerwerken van hout voor de bouwnijverheid;

-de groothandel in schrijnwerk, anders dan hout;

-de kleinhandel in onbewerkt hout, in producten van de eerste bewerking van hout en in schrijn- en

timmerwerk voor de bouwnijverheid;

-de kleinhandel ln schrijnwerk anders dan hout;

 de vervaardiging en de afwerking (inclusief het stofferen, schilderen, polijsten, enz) van eetkamer-,

zitkamer- en slaapkamermeubels;

-de vervaardiging van wandkasten, speciale TV meubels, bijzetmeubels, en.;

-de renovatie en restauratie van meubels;

-de vervaardiging van badkamermeubels;

-de vervaardiging van meubels en modulaire meubelelementen voor de inbouwkeukens;

-de vervaardiging van meubels van ongeacht welk materiaal;

-de vervaardiging van tuin- en terrasmeubels;

-de groothandel in kantoormeubelen;

-de groothandel in meubels;

-de kleinhandel in meubels;

-de renovatie van timmer- en schrijnwerk;

,e,,.-. ' t.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-de vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw;

Daarenboven mag de vennootschap zowel in binnen- als buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen; alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel, of zelfs daarbuiten, en de verwezenlijking ervan bevorderen. Ze zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doelt

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of anderen kennis, bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er uiteraard volkomen over eens dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan, noch mag zijn voor eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel ten titel van voorbeeld gegeven. '

RUILVERHOUDING

BVBA RAMACOM

De ruilverhouding is : 1 aandeel in de over te nemen vennootschap 1 = 186/610,00 = 0,3049... aandelen in de overnemende vennootschap.

Voor de 100 aandelen uitstaand in de over te nemen vennootschap 1, de BVBA RAMACOM, worden derhalve in totaal 30 aandelen in de overnemende vennootschap, de BVBA RAMAGROUP, uitgegeven aan de vennoten van de over te nemen vennootschap 1, de BVBA RAMACOM.

BVBA ALUGROUP

De ruilverhouding is < 1 aandeel in de over te nemen vennootschap 1 = 250/610,00 = 0,40983... aandelen in de overnemende vennootschap.

Voor de 100 aandelen uitstaand in de over te nemen vennootschap 2, de BVBA ALUGROUP, worden derhalve in totaal 41 aandelen in de overnemende vennootschap, de BVBA RAMAGROUP, uitgegeven aan de vennoten van de over te nemen vennootschap 2, de BVBA ALUGROUP.

Het kapitaal van de Bvba Ramagroup zal na fusie dan ook vertegenwoordigd worden door 1.071 aandelen (zijnde 1.000 bestaande aandelen, 30 nieuwe aandelen naar aanleiding van de fusie uitgereikt aan de vennoten van Bvba Ramacom en 41 nieuwe aandelen naar aanleiding van de fusie uitgereikt aan de vennoten van Bvba Alugroup.

OPLEG IN GELD

Er wordt geen opleg in geld voorzien.

WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 1 DE BVBA RAMACOM

De toebedeling evenals de inschrijving ervan in het register van aandelen van de overnemende

vennootschap zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP 2 DE BVBA ALUGROUP

De toebedeling evenals de inschrijving ervan in het register van aandelen van de overnemende

vennootschap zal gebeuren door toedoen van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap.

DATUM VANAF WELKE DE NIEUWE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De datum vanaf welke de nieuwe aandelen uitgegeven door de overnemende vennootschap recht geven te delen in de winst is vastgesteld op 1 januari 2013. Er worden geen bijzondere regelingen betreffende dat recht getroffen,

DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen, de BVBA RAMACOM en de BVBA ALUGROUP, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de BVBA RAMAGROUP, is vastgesteld op 1 januari 2013.

DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE AANDEELHOUDERS OF VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Niet van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

.i etfobr-b behouden aan het Belgisch Staatsblad

BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMMISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W.VENN. BEDOELDE VERSLAG

Artikel 695 W.Venn. bepaalt:

§ 1. in elke vennootschap wordt een schriftelijk verslag over het fusievoorstel opgesteld hetzij door de commissaris, hetzij, wanneer er geen oommissaris is, door een bedrijfsrevisor of door een externe accountant, die de bestuurders of de zaakvoerders hebben aangewezen.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant moet inzonderheid verklaren of de ruilverhouding naar zijn mening al dan niet redelijk is.

In deze verklaring moet ten minste worden aangegeven :

1° volgens welke methoden de voorgestelde ruilverhouding is vastgesteld;

2° of deze methoden in het gegeven geval passen en tot welke waardering elke gebruikte methode leidt; tevens moet een oordeel worden gegeven over het betrekkelijke gewicht dat bij de vaststelling van de in aanmerking genomen waarde aan deze methoden is gehecht.

In het verslag worden bovendien de bijzondere moeilijkheden vermeld die er eventueel bij de waardering zijn geweest.

De commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of accountant kan ter plaatse inzage nemen van alle documenten die dienstig zijn voor de vervulling van zijn taak. Zij zijn gerechtigd van de vennootschappen die bij de fusie betrokken zijn, te verlangen dat hun alle ophelderingen en inlichtingen worden verstrekt. Zij zijn tevens gerechtigd aile controles te verrichten die zij nodig achten.

Indien alle vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd, is deze paragraaf niet van toepassing.

§ 2. Indien een verslag werd opgesteld overeenkomstig § 1, zijn de artikelen 313, 423 of 602 niet van toepassing op een ovememende vennootschap die de rechtsvorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, van een Europese vennootschap, van een Europese coöperatieve vennootschap of van een naamloze vennootschap.

Rekening houdende met het feit dat:

- aile vennoten en houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van aile vennootschappen die aan de fusie deelnemen hiermee hebben ingestemd (artikel 695, §1, laatste alinea W,Venn.);

- gezien de bepalingen van artikel 695, §2 W.Venn.;

zal, in overeenstemming met de voormelde bepalingen, geen verslag van de commissaris- bedrijfsrevisor over het fusievoorstel worden opgesteld en zal bijgevolg enkel een inbrengverslag en verslag van het bestuursorgaan voor de overnemende vennootschap worden opgemaakt zoals voorzien in artikel 313 W.Venn.

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Samen hiermee neergelegd: fusievoorstel

de heer Lorenzo Bellaert,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

p

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 07.03.2013 13058-0147-011
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 04.03.2012, NGL 27.04.2012 12100-0189-008
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 30.05.2011 11137-0339-012
02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 06.03.2010, NGL 28.05.2010 10136-0102-012

Coordonnées
ALUGROUP

Adresse
LEGEWEG 133 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande