AM PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AM PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.934.992

Publication

16/03/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

12-03-2015

Griffie

*15304511*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0600934992

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

AM PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Stan DEVOS, te Zwevegem, op elf maart tweeduizend en vijftien, ter registratie blijkt dat :

De heer AMELOOT Maxime Omer, geboren te Kortrijk op 7 juli 1987 (nationaal nummer 87.07.07059.55), ongehuwd, wonende te 8500 Kortrijk, Pluimstraat 65, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam  AM PROJECTS , met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Pluimstraat 65, waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De comparant verklaart en erkent dat op de honderd zesentachtig (186) aandelen door hem in geld wordt ingeschreven en dat het kapitaal voor twee derden volstort is hetzij ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00¬ ).

Dit bedrag is bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING Bank, op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest de dato 9 maart 2015 dat werd afgeleverd door de genoemde bankinstelling.

Een bewijs van die deponering wordt heden aan de notaris overhandigd met het oog op de bewaring ervan in het dossier.

STATUTEN

A. NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 : Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij draagt de naam  AM PROJECTS .

Artikel 2 : Zetel.

De vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Pluimstraat 65.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlagen tot Belgisch Staatsblad. Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in naam en voor rekening voor een derde, zowel alleen als in samenwerking met derden:

1. Het verstrekken van adviezen in de ruimste zin van het woord.

2. Het verstrekken van operationeel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

3. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

4. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de ruimste zin van het woord.

Onderwerp akte :

Pluimstraat(Kor) 65 8500 Kortrijk

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

5. Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

6. Alle immobiliaire operaties of ermee verbandhoudende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval van lotisering, verkaveling, nieuwbouw en heropbouw of verbouwing.

7. Het optreden als tussenpersoon in de handel.

8. Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van het patrimonium van alle bestuursdaden onder meer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichten, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

9. Het beheren van bedrijfsruimtes en het valoriseren ervan door het stellen van alle bestuursdaden onder meer, oprichten, aankoop, verkoop, ruilen, laten uitvoeren van bouwwerken dit alles in de ruimste zin.

10. Het beheren van een roerend patrimonium en het valoriseren van het patrimonium inzonderheid van het verwerven en het verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

11. Het verwerven, en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin; de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen tegen vergoeding van kunstwerken en in het algemeen van handel in de kunst.

12. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

13. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerend goederen of mag haar middelen investeren alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

14. Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

15. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening en voor rekening van derden, dit alle in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen. Zij mag ondermeer en zonder de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

Zij kan zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verengingen waarin zij een belang of deelneming heeft, borgstellen, of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Artikel 4 : Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

B. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 : Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen, volstort ten belope van twee/derden hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00¬ ). Alle honderdzesentachtig aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Artikel 8 : Aard van de aandelen - Register van vennoten

De aandelen zijn altijd op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden.

De vennoot of elke belanghebbende derde kan van dat register inzage nemen.

Het register bevat :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

1. de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke huidige of oud - vennoot, alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden), ingeval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende, ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en de overgangen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap. In geen geval mogen deze getuigschriften opgemaakt worden aan order of aan toonder.

Artikel 11. : Overdracht van aandelen

Derden kunnen niet intekenen op nieuwe aandelen en de aandelen van een vennoot mogen niet worden overgedragen onder de levenden of niet overgaan wegens overlijden, dan nadat deze eerst aan de medevennoten onder dezelfde voorwaarden en aan de inkoopprijs zoals hierna bepaald aangeboden werden en nadat van dit voorkeurrecht door elk van hen afstand gedaan werd én dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Het aanbieden van het voorkeurrecht en deze toestemming zijn eveneens vereist wanneer de aandelen aan de personen voorzien in artikel 249 § 1 lid 2 van het Wetboek van vennootschappen, worden afgestaan.

Weigering van toestemming is niet vatbaar voor enig verhaal.

De vennoten die zich verzetten tegen een afstand onder levenden of een overdracht van aandelen wegens overlijden, hebben drie maand tijd, te rekenen vanaf de dag van de weigering, om kopers ervoor te vinden. Bij gebreke hiervan zijn zij verplicht zelf deze aandelen in te kopen ofwel hun verzet in te trekken.

De inkoopprijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening waarbij rekening wordt gehouden met de eventuele meer- en minderwaarden die in de balans nog niet zouden zijn uitgedrukt, met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien en met het toekomstige rendement.

De prijs is betaalbaar ten laatste binnen het jaar te rekenen vanaf de dag van de inkoop.

In geen geval mag de afstanddoener de ontbinding van de vennootschap eisen.

TITEL III. - BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING

Artikel 12. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering. Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 13. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 14. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 15. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht. Artikel 16. : Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 17. : Tegenstrijdig belang

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien er zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven

is in het Wetboek Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek

Vennootschappen.

TITEL IV. - CONTROLE

Artikel 18. : Controle van de vennootschap

Voor zover zulks door de vigerende wetgeving wordt vereist, wordt de controle op de vennootschap

opgedragen aan één commissaris die wordt gekozen uit de leden van het Instituut der

Bedrijfsrevisoren en die wordt benoemd voor een vernieuwbare termijn van drie jaar. Indien het niet

wettelijk vereist is dat een commissaris-revisor wordt benoemd, zal de zaakvoerder toch een

verificatietaak met betrekking tot de jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het

Instituut van Accountants, een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of

een erkend boekhouder.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING DER VENNOTEN

Artikel 19. : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op iedere vierde zaterdag van de maand mei om 18

uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20. : Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze

van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene

vergadering.

Artikel 21. : Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de

vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 22. : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats

in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 23. : Bureau

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder.

De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers

aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn.

Artikel 24. : Beraadslaging - Besluiten

a) quorum

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist.

b) besluiten

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de

wet een bijzondere meerderheid voorziet. De onthoudingen of blancostemmen en de nietige

stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet

meegerekend. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 25. : Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken,

zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 26. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a) Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b) Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

c) Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d) Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever uitgeoefend.

Artikel 27. : Besluiten buiten de agenda

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 28. : Notulen

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt. De notulen worden ondertekend door de voorzitter, en eventueel door de secretaris en de stemopnemer(s), voorzover ze aangeduid zijn en door de vennoten die dit wensen. De notulen worden opgetekend in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden. De afschriften of de uittreksels, die in rechte of voor andere instanties voorgelegd worden, moeten door één zaakvoerder ondertekend worden. TITEL VI. JAARREKENING - JAARVERSLAG - CONTROLEVERSLAG

Artikel 29. : Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het volgende jaar. Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten. De zaakvoerder maakt de inventaris, de jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet. Artikel 30.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 31.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, en keurt al of niet de jaarrekening goed. De zaakvoerder zal desgevallend een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het Instituut van de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissaris-revisor, indien van toepassing).

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet. TITEL VII. - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 33. : Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Artikel 34. : Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen :

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen hiervoor bepaald is, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verlies van kapitaal :

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald bij artikel 332 Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag gesteld in artikel 333 Wetboek van vennootschappen kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Artikel 35. : Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

De vennootschap blijft na ontbinding, om welke reden ook, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Artikel 36. : Benoeming van vereffenaar(s)

In geval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden en het tijdstip, geschiedt de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

vereffening door de zorg van een vereffenaar aangesteld volgens de ter zake geldende wettelijke regels.

De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Bij de vereffening zijn de vennoten verplicht hun inbreng te volstorten.

Artikel 37. : Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

TITEL VIII. - ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 38. : Wettelijke bepalingen opgenomen in deze statuten

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van de vennootschappenwet worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

III. SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering: Het eerste boekjaar begint op heden om te eindigen op 31 december 2016. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de vierde zaterdag van de maand mei om 18 uur in het jaar 2017.

2) Commissaris: Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

3) Benoeming zaakvoerder: En onmiddellijk heeft de comparant, optredend als buitengewone algemene vergadering, het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd: de heer AMELOOT Maxime, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

4) Bezoldiging: Het mandaat van de voormelde niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd,

behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

- VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND

UITTREKSEL-

Bijlage :

- Uitgifte van de oprichtingsakte,

Opgemaakt door Stan Devos, notaris te Zwevegem, met standplaats Sint-Denijs

Coordonnées
AM PROJECTS

Adresse
PLUIMSTRAAT 65 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande