AMADECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMADECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.132.291

Publication

15/05/2014 : BG058898
25/06/2014
ÿþmod 11,1

,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGDhandal

Griffie Rechtbank Koop

1 1U1~ ~a14

Griffie

lin " Brugge

De griffier

Ondernemingsnr : 0425.9 32.299

Benaming (voluit) : Amadecor

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diederik van de Elzasstraat 10

8200 Bru gge (Sint-And ries)

Onderwerp akte :ONTBINDING

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Amold Vermeersch te Oudenburg op twintig mei tweeduizend veertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden

EERSTE BESLUIT.

Lezinq wordt gegeven van het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato vijfentwintig april tweeduizend veertien, waarbij verdervemielde staat gevoegd is, en van het verslag van Moore Stephens Verscheiden te Gent (Drongen), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor de dato negen mei laatst, opgesteld over de staat van activa en passiva afgesloten op eenendertig maart tweeduizend veertien, hetzij minder dan drie maanden geleden, betreffende de ontbinding van de vennootschap, verslag dat als volgt besluit

"Ondergetekende, Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren BV CVBA, kantoorhoudend te 9031 Drongen, Deinsesteenweg 114 (RPR 0453,925 059), vertegenwoordigd door mevrouw Wendy Van der Biest, bedrijfsrevisor, aangesteld op 17 april 2014 door de zaakvoerder van de BVBA Amadecor, met maatschappelijke zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diederik van de Eizasstraat 10, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0425.132.291, gekend op de Rechtbank te Brugge, verklaart dat in het kader van de procedure van ontbinding voorzien In artikel 181 §1 W. Venn., de zaakvoerder van de BVBA Amadecor, onder haar verantwoordelijkheid, een boekhoudkundige staat per 31 maart 2014 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 164.079,37 EUR en een netto passief van 42.630,87 EUR.

De boekhoudkundige staat per 31 maart 2014 werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft, behoudens met betrekking tot het onroerend goed waarvoor geen herwaardering werd opgenomen, getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de ontbinding te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren, blijkt dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding, en de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van de volledigheid van de onder de handelsschulden opgenomen bedragen en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de ontbindingsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van hef bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Gelet op het negatief eigen vermogen per 31 maart 2014 zal de vennoot het door haar onderschreven kapitaal niet terugkrijgen. Ondanks het negatief eigen vermogen verkeert de vennootschap niet in staaf van faillissement gezien de afwezigheid van een wankel krediet en de staking van betaling door het ter beschikking stellen van fondsen door de vennoot teneinde Amadecor BVBA te willen behoeden voor een mogei jks faillissement.

We kregen de bevestiging dat de zaakvoerder/aandeelhouder de nodige middelen zal voorzien voor de betaling van de schulden van de vennootschap en alle eventuele andere kosten die nog kunnen ontstaan naar aanleiding van de vereffening van de vennootschap. in het bijzonder verkregen wij de bevestiging dat zij zal instaan voor de te betalen belastingen op de meerwaarde die zal ontstaan op het onroerend goed,

De te verstrekken stukken en informatie werden ons niet tenminste één maand voor de buitengewone, algemene vergadering overhandigd, zodat wij niet in de mogelijkheid waren het verslag over te maken aan -de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111,1.111111.1111!,11 u

V beh aa Be Stal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vennootschap 15 dagen vóór de buitengewone algemene vergadering. Deze laattijdigheid heeft evenwel geen wezenlijke invloed op onze controle uitgeoefend.

Dit verslag werd opgemaakt ingevolge artikel 181, §1 W Venn, en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend,"

En onmiddellijk besluit de vergadering dit verslag aan te nemen en wordt er overgegaan tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar liquidatie te rekenen vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT,

Er wordt overeenkomstig de statuten één vereffenaar benoemd en mevrouw Agnès Maes wordt aangesteld als vereffenaar,

Voor het geval de benoeming van mevrouw Agnès Maes door de rechtbank van koophandel niet bevestigd wordt, wordt de heer VANTHOURNOUT Jan Karel (RR 72.08.03411.09), wonende te Mortsel, Vanpeborghlei ' 32 aangesteld ais vereffenaar,

DERDE BESLUIT

De machten van de vereffenaar luiden ais volgt

Hij heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen van het wetboek van vennootschappen en mag alle handelingen verrichten voorzien in het wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om afgifte van de onroerende goederen aan de aandeelhouders te doen, om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te betalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, zijn macht overdragen aan iedere persoon die hij za! aanduiden.

Hij wordt vrijgesteld voor het opmaken van inventaris en za! kunnen verwijzen naar de boeken en geschriften van de vennootschap.

Het mandaat van vereffenaar is onbezoldigd.

VIERDE BESLUIT

De vereffenaar krijgt een bijzonder volmacht om het verzoekschrift voor de homologatie van zijn aanstelling als vereffenaar te tekenen en het nodige te doen bij de bevoegde rechtbank van koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

- verslag van de zaakvoerder;

- verslag van de bedrijfsrevisor,

cheque : 33 5045

rekeningnummer: 384-0221825-70

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

beh'óuden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/10/2014
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor behouc aan hi Belgis4 Staatsb

TOMS

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

NI EER GFiFED

_UR BELGE Griffie Rechtbank Koophandel

10- 201 sTAAT cl 2 6 SEP 2611k

Gent A Brugge

LAi? De griffier



MONIT

03-

iaELGISCH

Ondernemingsnr : 0425.132.291

Benaming (voluit) : Amadecor

(veerkost) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diederik van de Elzasstraat 10

8200 Brugge (Sint-Andries)

Onderwerp akte :SLUITING VEREFFENING -AFGIFTE ONROEREND GOED

Uit de notulen van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Arnold Vermeersch te' Oudenburg op vierentwintig september tweeduizend veertien, blijkt dat met eenparigheid van stemmen volgende besluiten genomen werden

EERSTE BESLUIT.

Lezing wordt gegeven van het vereffeningsplan door de vereffenaar ingediend op de rechtbank van koophandel en de goedkeuring van het verdelingsplan door de rechtbank van koophandel te Brugge op twee september tweeduizend veertien.

De vergadering stelt vast dat de rekeningen samen met de stukken tot staving sedert meer dan één maand voor deze vergadering ter inzage liggen op de zetel van de vennootschap.

_ WEEDE BESLUIT.

De vereffenaar verklaart bij deze afgifte te doen overeenkomstig artikel 190 § 2 van het wetboek van Vennootschappen, van het hierna beschreven onroerend goed, onder vrijwaring als naar recht en voor vrij, zuiveren niet bezwaard met enige schuld, inschrijving, voorrecht, hypotheek of bezwarende overschrijving, aan. zichtzelf :

Mevrouw MAES Annes Jacqueline Rosa, geboren te Lichtervelde op acht maart negentienhonderd zevenenveertig (RR 47.03.08-322.58), echtgenote van de heer VANTHOURNOUT Fernand Jozef, geboren te Zedelgem op twaalf november negentienhonderd vijfenveertig (RR 45.11,12-233.41), wonende te Brugge (Sint-Andries), Diederik van de Elzasstraat 10,

die de volle eigendom aanvaardt voor haar persoonlijk van volgend onroerend goed

STAD BRUGGE (SINT-ANDRIES)

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond, er staande en gelegen Diederik van de Elzasstraat 10, bekend ten kadaster onder Brugge in de zevenentwintigste afdeling en onder Sint-Andries in de eerste afdeling, sectie D volgens titel en thans nummer 242f3, met een oppervlakte van vijf are drieënvijftig centiare (5a 53ca), palende of hebbende gepaald noord en noordoost Dehulster David-Gey Caroline te Brugge (Sint-Andries), oost Hoste Daniel-Busschaert Lucresse te Brugge (Sint-Andries), zuid en zuidoost de straat, zuidwest Kloosterveld en noordwest Tant Hendrik-Dumon Marianne te Brugge (Sint-Andries).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

Beschreven goed hoort de bvba Amadecor toe door aankoop van de echtgenoten Gerard Hatse-Odette Andries te Brugge, blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op veertien juli negentienhonderd negenentachtig, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Brugge op zeventien juli daarna, boek: 5616, nummer 3.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen het ontslag van mevrouw Agnès Maes, voornoemd, als vereffenaar te aanvaarden en verleent haar kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast dat er zich bij de afgifte van het onroerend goed een tegenstrijdigheid van. belangen heeft voorgedaan in hoofde van de vereffenaar,

De vereffenaar verklaart dat zij de formaliteiten zoals bepaald in artikel 191 Wetboek van Vennootschappen; (verwijzend naar artikel 261 Wetboek van vennootschappen) zal naleven.

De enige vennoot verklaart dat de rekeningen en bewijsstukken betreffende deze vereffening haar werden voorgelegd en dat zij deze heeft kunnen onderzoeken zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen,

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende minstens vijf (5) jaar bewaard worden te _Bnrgge_(_SintAndries),- Diederik Van De Elzasstraat 10, woonplaats_ van_mevrouw_Agnès_Maes_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Er dienen geen maatregelen genomen te worden met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de enige vennoot.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de enige vennoot.

Tenslotte stelt de vergadering vast dat de vereffening gesloten is.

FISCALE VERKLARINGEN.

*) Partijen verklaren dat de afgifte geschiedt in het kader van de vereffening van voormelde BVBA Amadecor en onder de toepassing valt van artikel 129 tweede en derde lid van het wetboek der registratierechten.

De enige vennoot verklaart dat zij zaakvoerder was van deze vennootschap bij de oprichting van de vennootschap.

De enige vennoot verklaart dat zij de aandelen gekocht heeft op dertig januari negentienhonderd negenentachtig, zoals blijkt uit het aandelenboek waardoor zij aandeelhouder was op het ogenblik van de aankoop van beschreven goed. Tot staving van haar verklaring verwijst de vennoot naar het aandelenboek en de akte-aankoop verleden voor ondergetekende notaris op veertien juli negentienhonderdnegenentachtlg, welke akte onderhevig was aan de heffing van twaalf komma vijftig procent (12,50 %), geregistreerd als volgt : "Geregistreerd twee bladen vijf renvooien te Oostende, Reg III op 28 JULI 1989 Boek 51 blad 80 vak 9 Ontvangen zeshonderdvijfentwintigduizend frank (625.000) De ontvanger (getekend) R. Vermeersch".

*) Pro fisco wordt de waarde van beschreven goed geschat op driehonderd vierenveertigduizend euro (¬ 344.000,00).

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris A. Vermeersch

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte;

cheque : 73 5105

rekeningnummer : 384-0221825-70

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1 "

4

Voorbehouden '''aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013 : BG058898
11/07/2012 : BG058898
29/11/2011 : BG058898
17/12/2010 : BG058898
23/06/2009 : BG058898
13/08/2008 : BG058898
31/08/2007 : BG058898
13/07/2006 : BG058898
16/06/2005 : BG058898
10/06/2005 : BG058898
25/06/2004 : BG058898
19/06/2003 : BG058898
30/05/2002 : BG058898
16/06/2001 : BG058898
01/07/2000 : BG058898
23/04/1993 : BG58898
01/01/1993 : BG58898

Coordonnées
AMADECOR

Adresse
DIEDERIK VAN DE ELZASSTRAAT 10 8200 BRUGGE

Code postal : 8200
Localité : Sint-Andries
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande