AMBULANT CENTRUM DE KERSEBOOM : BEGELEID ZELFSTANDIG WONEN - THUISBEGELEIDING

Association sans but lucratif


Dénomination : AMBULANT CENTRUM DE KERSEBOOM : BEGELEID ZELFSTANDIG WONEN - THUISBEGELEIDING
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 442.236.262

Publication

22/03/2013
ÿþ~Luik B I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

S 111111,11011,11110117111*1111

Nt;EuUtYLt<C;D ter GRIFFIE de RECHTBANK VAN KO4PPAt`iREtr i

BRUGGE (Afd4ing Bruggei op:

12 Na.

Griffie

Benaming : 48p an Anslj , Ï Sf M oom Begeleid Zelfstandig

Rechtsvorm : v.z.w,

ç~

Zetel : Stijn Streuvelsstraat 48

8000 Brugge

Ondememingsnr : 0442.236.262

Voorwerp akte : Sluiting der vereffening - décharge der vereffenaars - einde v.z.w.

De buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk "Ambulant Centrum De Kerseboom", in vereffening, opgericht bij onderhandse akte van 1990, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 1990, onder het nummer 003486, ontbonden en in vereffening gesteld bij akte verleden voor Notaris Henry Van Caillie op 25 november 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2011, nummer 11003567, heeft op 19 februari 2013 met eenparigheid van stemmen besloten tot :

- goedkeuring van de rekeningen van de vereffening;

- ontheffing van hun functie als vereffenaar en volledige kwijting voor hun beheer van de Heren Hans De Vliegher, te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Brugse Mettenstraat 19, en Hans Neirynck, te 8.310 Brugge (Sint-Kruis), Baron Ruzettelaan 61;

- vaststelling dat de vereffening van de vereniging beëindigd is en dat de vereniging opgehouden heeft te bestaan;

De boeken en bescheiden zullen gedurende 5 jaar bewaard worden door de Heer Hans De Vliegher, te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Baron Ruzettelaan 61

P.V. van B.A.V. getekend door beide vereffenaars

Hans De Vliegher Hans Neirynck

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/01/2011
ÿþMOD 2.2

tuai EU

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

~

V1ONITEUR DIRECT'

3 0 -12-

ELGISTA

BÉSTUU

I 

.. - G ELEGD TER FR1FFlE DER Cfi7BANK VAN Kpp~ t~ UGGE OPL Î~~`~~

A...D--.~..D*..,,Fkeireettrer, " i

R

IIlI~a~~wuuuu~1~

" 11003567

Ondernemingsnr : 0442.236.262

Benaming

(voluit) : AMBULANT CENTRUM DE KERSEBOOM BEGELEID ZELF

STANDIG WONEN THUISBEGELEIDING

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 8000 Brugge, Stijn Streuvelsstraat 48

Onderwerp akte : Ontbinding - invereffeningstelling - aanduiding van vereffenaars

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 25 november 2010, geregistreerd op het 2de kantoor der registratie te Brugge op 10 december daarna, twee bladen geen verzendingen, boek 261, blad 08, vak 14, dat de vereniging zonder winstoogmerk "Ambulant Centrum De Kerseboom", opgericht bij onderhandse akte van 1990, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 maart 1990, onder nummer 003486, met éénparigheid van stemmen ondermeer volgende beslissingen heeft genomen :

1.Goedkeuring van de rekeningen.

2.Volledige kwijting en ontlasting aan de bestuurders voor hun bestuur; er wordt aan de bestuurders met onmiddellijke ingang ontslag verleend.

3.Besluit dat de vereniging zonder winstoogmerk "Ambulant Centrum De Kerseboom" gevestigd te 8000 Brugge, Stijn Streuvelsstraat 48, voortijdig ontbonden wordt en in vereffening treedt.

4.Benoeming van twee vereffenaars , met name:

1)De Heer Hans DE VLIEGHER, wonende te 8310 Brugge (Sint-Kruis), Brugse Mettenstraat 19.

2)De Heer Hans NEIRYNCK, wonende te 8310 Brugge, Baron Ruzettelaan 61.

5.De rechten en plichten van de vereffenaars worden bepaald als volgt:

De vereffenaars zullen een boedelbeschrijving doen opmaken van alle activa en passiva van de ontbonden vereniging.

Zij zullen de schulden van de vereniging betalen en, na aanzuivering van alle verbintenissen van de ontbonden vereniging, het overblijvende vermogen overdragen aan de vereniging zonder winstoogmerk "De Patio VZW" met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Houthulststraat 10.

De niet-eisbare schulden van de ontbonden vereniging mogen, met Instemming van de schuldeisers en op voorwaarde dat deze de ontbonden vereniging bevrijden van alle verplichtingen, overgedragen worden aan de vereniging zonder winstoogmerk "De Patio VZW".

Deze laatste zal zich verbinden tot betaling van de schulden zonder enige tussenkomst vanwege de ontbonden vereniging. Met het oog op de goede uitvoering van deze verbintenis in hoofde van de vereniging "De Patio VZW", zal op kosten van laatstgenoemde een goede borg worden gesteld.

Al dan niet afzonderlijk handelend, heeft iedere vereffenaar de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald hoeft hij geen enkele machtiging van de algemene vergadering te vragen.

De vereffenaars hebben de bevoegdheid om de baten van de vereniging te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling, opheffing te verlenen van alle inschrijving van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve Inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag, bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaars zullen alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hen de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vereniging in vereffening zullen geldig ondertekend worden door één vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De overdracht van het vermogen van de ontbonden vereniging naar "De Patio VZW" zal gedaan worden onder de lasten en voorwaarden die de vereffenaars zullen bepalen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

~

Luik B - vervolg

Notaris Henry Van Caillie

Tegelijk hiermee neergelegd:

De expeditie van de akte - Buitengewone Algemene Vergadering de dato 25 november 2010, alsmede de

aangehechte volmachten.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

~

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMBULANT CENTRUM DE KERSEBOOM : BEGELEID ZEL…

Adresse
STIJN STREUVELSSTRAAT 48 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande