AMEAUR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMEAUR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.099.551

Publication

19/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 05.03.2014, NGL 17.03.2014 14065-0566-016
06/02/2012
ÿþf

Mod Word 11.1

1~G a In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEJR BELGE

2i -m..2012

ELGrscH s TAATS ,~

~~A~, 19. 01. 2012

Griffie P7CHTBANK KOOPHANDE

KGLii_b.t.l.tà--

Oridernemingsnr : g L! 3. 0 9 9 " 4

Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Maartenskerkstraat 4111 - 8500 Kortrijk

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een proces verbaal opgemaakt door Notaris Patrick TORRELLE te Harelbeke op 18 januari 2012

1) Dat een besloten Vennootschap met Beperkte Aansprake-lijkheid werd opgericht. De maatschappelijke benaming luidt : AMEAUR.

2) De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8500 Kortrijk, Sint-Maartenskerkstraat 4/11.

3) De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichting.

4) Oprichters : 1. de heer DE BOCK Herm, geboren te Kortrijk op tweeëntwintig december negentienhonderd éénentachtig, wonende te 8500 Kortrijk, Antoon Van Dyc-klaan 81/A, intekenend op drieëntachtig (83) aandelen voor een bedrag van achtduizenddriehonderd euro (¬ 8 300,00), volstort tot beloop van vierduizend vierhonderd tweeënzestig euro zevenendertig cent (E 4 462,37), en 2. Mevrouw VANLEDE Vien, geboren te Kortrijk op dertig november negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 8500 Kortrijk, Antoon Van Dycklaan 81/A, intekenend op honderdendrie (103) aandelen voor een bedrag van tienduizend driehonderd euro (¬ 10 300,00), volstort tot beloop van vijfduizend vijfhonderdzevenendertig euro drieënzestig cent (E 5 537,63).

5) Kapitaal : achttienduizend zeshonderd euro (E 18 600,00), vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde, volstort in speciën ten belope van tienduizend euro (¬ 10 000,00).

6) ..

7) Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar.

8) Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard, gebeurlijke renten aan de schuldeisers aandeelhouders, bezoldigingen aan zaakvoerders en de noodzakelijke afschrijvingen, vormt het zuiver resultaat van het boekjaar.

Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : Vijf ten honderd voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo van de winst wordt ter beschikking gesteld van de jaarvergadering.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvragingen van stortingen.

9) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-voerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoording, laten; helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gemachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, -_zaakyoerders,bestuurder_s..of wed nerners,-een_vast vertegenwoordigen.natuurlijke_persgon,_aan_ te_ _cl u1 den _die_ Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ini

NEERGELEGi'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

AMEAUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

10) commissarissen

11) Doel : De vennootschap heeft als doel :

1. het uitbaten van restaurants, drankgelegenheden, ver-bruikssalons, tearooms en cremeries, het verrichten van alle traiteur- en hotelactiviteiten, het inrichten van feesten, en in het algemeen het stellen van alle verrichtingen die bij dit doel aansluiten of er verband mee houden. Het exploiteren van congresruimtes. Het inrichten van exposities.

De vennootschap heeft tevens als doel :

a) het verwerven, door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b) het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c) in de mate toegestaan door de wet, leningen en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruimte zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d) het uitbaten van alle ondernemingen van vervoer, bevrachting en bewaring van goederen, zowel nationaal ais internationaal, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer;

e) het uitbaten van garages; de aankoop, de verkoop, de verhuring, de import en de export, de assemblage, de montage, het koetswerk, het schilderwerk, de afbraak, de herstelling, het onderhoud van nieuwe en tweedehandse voertuigen, vliegtuigen met of zonder motor en machines, caravans, mobilhomes en boten, van hun onderdelen en benodigdheden; sport- en vrijetijdsartikelen, huishoudartikelen, de financiering van hun aankoop op afbetaling; de handel in benzine, oliën, vetten, brandstoffen, smeermiddelen en onderhoudsprodukten;

f) het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis; het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitalisatiebestuur;

g) alle verrichtingen die rechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en uitbreiding van een roerend en onroerend patrimonium. De vennootschap zal binnen het kader van het doel kunnen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren en bouwen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld, zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen of op een andere wijze in andere ondernemingen en vennootschappen. De vennootschap heeft tevens als doel

h) voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen.

De vennootschap mag hiertoe alle burgerlijke-, handels-, ambachtelijke, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met dit doel verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of op elke andere wijze in alle vennootschappen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar ondernemingen te bevorderen, of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken en voor zover de wet dit niet verbiedt.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, door alle middelen en op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zal achten en die niet in strijd zijn met de vigerende wetgeving.

12) Jaarvergadering : Ieder jaar, de eerste woensdag van de maand maart om negentien uur, zal een jaarvergadering gehouden worden. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag, op het zelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Iedere stemgerechtigde aandeelhouder, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde, die aandeelhouder moet zijn.

De vertegenwoordigingsopdracht moet in ieder geval schriftelijk gegeven zijn zodat sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder niet geoorloofd is, evenmin als het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

Het is de aandeelhouders niet toegelaten hun stem schriftelijk uit te brengen, behoudens hetgeen hierna vermeld staat.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen voor de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

." '

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en de eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail, of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het' rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Overgangsbepalingen :

1. Het eerste boekjaar begint op heden en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend veertien.

BENOEMINGEN :

De vergadering besluit te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde

duur : de heer DE BOCK Herm en mevrouw VANLEDE Vien, beiden voornoemd en hier aanwezig, die

verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Zij zullen overal de machten voorzien door artikel 19 van de statuten beschikken.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Patrick TORRELLE, notaris te Harelbeke

Tegelijk hiermee neergelegd:

Expeditie van de akte dd. 18 januari 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voof-behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

18/08/2015
ÿþ Mal Warti 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Ondernemingsnr : 0843099551

Benaming

(voluit) : AMEAUR BVBA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Maartenskerkstraat 4/11 - 8500 Kortrijk (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 0110412015 gehouden op de zetel van de vennootschap is met algemeenheid van stemmen het volgende overeengekomen

Met ingang van 01104/2015 wordt de maatschappelijke zetel verplaatst van Sint-Maartenskerkstraat 4/11, 8500 Kortrijk naar Antoon Van Dycklaan 81A te 8500 Kortrijk

Dit besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen

Vien Vanlede zaakvoerder

lHerm De Oock zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

MONITEUR BELG

11 -08- 2015 ~ ~ IIT, z0~5

RECHTBANK KOOP HAND

ELGISCH STAATSB' D KOeitfi?_

*15119260*

Coordonnées
AMEAUR

Adresse
SINT-MAARTENSKERKSTRAAT 4, BUS 11 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande