AMEZ IMMO CONSULT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AMEZ IMMO CONSULT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.016.193

Publication

07/03/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I J111.111,11111131!1611.111

A

bel

a. Bi Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : g 3 L, O 4 G. À9 3

Benaming

(voluit) : AMEZ IMMO CONSULT

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Leopoldstraat 11 8550 Zwevegem

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

De ondergetekenden, 1. de heer AMEZ Luc, geboren te Kortrijk op 1110311950, gehuwd met Speleers' Christine, wonende te 8550 Zwevegem, Leopoldstraat 11, hierna genoemd vennoot 1, en 2. de heer AMEZ Gilles, geboren te Kortrijk op 05/07/1976, ongehuwd, wonende te 9800 Deinze, L.Dhontstraat 34/8, hierna: genoemd vennoot 2, verklaren met elkaar onderhands te zijn aangegaan een vennootschap onder firma (VOF): onder de navolgende bepalingen:

Artikel 1. Naam en zetel van de vennootschap - De vennootschap heeft de rechtsvorm van een; vennootschap onder firma. Zij draagt de naam "AMEZ IMMO CONSULT" en is gevestigd te 8550 Zwevegem, Leopoldstraat 11. De zetel kan ten allen tijde naar een andere plaats worden overgebracht.

Artikel 2. Doel van de vennootschap - De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, voo eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

1. alle studies, schattingen, adviezen en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten,; en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien;

2. alle studies, notoriëteitsonderzoeken, adviezen en operaties met betrekking tot kredieten van vooral' hypothecaire aard verleend door bankinstellingen;

3. alle activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van! onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen;

4. alle activiteiten van beheerder van onroerende goederen of van onroerende rechten, of als syndicus van onroerende goederen in mede-eigendom;

5. het bijwonen van openbare verkopen en hef vertegenwoordigen van de vennootschap RECORD BANK: NV en het vertegenwoordigen van de vennootschap LOGIPAR NV, beiden met zetel te 1140 Evere, H. Matisselaan 16, met ais doel o.a. het inkopen van onroerend goed ten voordele van deze vennootschappen.

Artikel 3. Duur van de vennootschap -

1. De vennootschap vangt aan op 01/02/2011 en is aangegaan voor onbepaalde tijd.

2. Ieder van de vennoten heeft het recht de vennootschap op te zeggen, mits inachtneming van een termijn, van tenminste zes maanden en slechts per einde boekjaar. De opzegging dient te geschieden aan ieder van de andere vennoten, schriftelijk en aangetekend met bericht van ontvangst.

3. De gezamenlijke overige vennoten kunnen aan de andere vennoot de vennootschap opzeggen op de; wijze en termijn als ,in vorig lid bepaald. In zodanig geval is de oorzaak van de beëindiging van de; vennootschap gelegen in de vennoot aan wie de vennootschap werd opgezegd.

Artikel 4. Aantal, toelating, uitbreiding en overlijden der vennoten

1. Het aantal vennoten mag niet lager zijn dan twee.

2. Tot de eventuele toelating van een nieuwe vennoot kan beslist worden bij eenparigheid der vennoten, verenigd in algemene vergadering.

3. Elke vennoot heeft het recht zich op elk ogenblik terug te trekken, zonder het akkoord van de andere; vennoten, mits een opzegging van zes maanden, tenzij in onderling overleg een andere termijn wordt overeengekomen.

Artikel 5. Inbreng bij oprichting

1. Door iedere vennoot wordt in de vennootschap ingebracht zijn arbeid, kennis, ervaring en vlijt, alsmede hetgeen zal blijken uit een door de vennoten op te maken openingsbalans.

2. Voor vennot 1 is dit, specifiek voor de activiteiten vermeld onder art. 2, lid ,3 e, 4, het recht om deze activiteiten uit te oefenen gezien zijn inschrijving op het tableau van "Erkende vastgioedmakelaars B.1.V" onder het nummer 204375. (KB 8 september 1993 - B.S., 13 oktober 1993)

3. Vennoot 2 is houder van een diploma 'licentiaat in de rechten' en een diploma `gegradueerde in financiën'.

4. In onderling overleg kunnen door de vennoten meer gelden of goederen in de vennootschap worden ingebracht.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

Voor-

" koehéùdZn Laan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 6. Bevoegdheden van de vennoten

1. De vennoten delegeren alle beheersbevoegdheden van de vennootschaap aan één onder hen, die " zaakvoerder wordt van de vennootschap.

2. De vennoten niet-zaakvoerder hebben evenwel het recht om adviezen te verstrekken, en daden van controle en toezicht te stellen.

3. De heer Luc Amez wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap. Dit mandaat is onherroepelijk, behoudens in geval van vrijwillig ontslag of overlijden. Dan zullen de vennoten, verenigd in algemene vergadering, overgaan tot de aanduiding van een nieuwe zaakvoerder, bij eenparigheid van stemmen en door middel van een wijziging der statuten, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 7. Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap, met uitsluting van de andere vennoten, binnen de perken van het maatschappelijk doel, zoals is vastgesteld in artikel 2 van onderhavige statuten. De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Hij mag, zonder dat de opsomming limitatief is, personeel aanwerven en afdanken, materieel aankopen, de schuldvorderignen innen, verzekeringspolissen tekenen, rechtsvorderingen stellen, enz. De zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten. Er wordt uitdrukkelijk gestipuleerd dat enkel en onherroepelijk Luc Amez als zaakvoerder kan gemandateerd worden tot opdrachten, vernield onder Art.2 lid 1, 2 en 5, ten voordel van de vennootschappen RECORD BANK nv en LOGIPAR nv, beiden met zetel te 1140 Evere, H.Matisselaan 16. Specifiek voor de activiteiten vermeld onder Art 2, lid 5 zijn dat de activiteiten onder , volmacht voor RECORD BANK nv, zoals voorzien in de akte opgesteld op 26110/2010 door Meester Jean-François Poelman, notaris te Schaarbeek, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16/11/2010 onder nummer 10165308, of in de akte die deze vermelde akte zou vervangen in de toekomst. Voor LOGIPAR nv zijn dat de activiteiten onder volmacht zoals voorzien in de akte opgesteld op 09/09/2010 door Meester Jean-François Poelman, notaris te Schaarbeek, en gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 23/09/2010 onder nummer 10139310, of in de akte die deze vermelde akte zou vervangen in de toekomst.

Artikel 8. Bezoldiging der vennoten

Elke vennoot heeft recht op een bezoldiging waarvan het bedrag en de wijze van betaling zullen bepaald worden door de vennoten verenigd in algemene vergadering. De bezoldigingen zijn te beschouwen als algemene onkosten. De vennootschap heeft het recht geen bezoldigingen uit te keren. Het zaakvoerderschap is ; onbezoldigd.

Artikel 9. Jaarrekeningen van de vennootschap

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren in overeenstemming met de wet met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekingen van de ondernemingen en de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. De maatschappelijke bescheiden worden ieder jaar op 31 december afgesloten. De " zaakvoerder mag zich laten bijstaan door een boekhouder of accountant. De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering, ten laatste op 31 mei van het jaar dat volgt op de afsluitiging van het boekjaar. Voor het opmaken van de jaarrekening begint het boekjaar op 1 januari en eindigt het op 31 december van elk jaar. Voor het jaar van oprichting zal het boekjaar lopen van 1 februari tot en met 31 december 2011.

Artikel 10. Verdeling der winsten en verliezen van de vennootschap

1. Het saldo van de balans, na aftrek van de onkosten, lasten en afschrijvingen, maakt de winst of verlies uit van de vennootschap.

2. De vennoten zullen in algemene vergadering bij eenparigheid beslissen over de bestemming van het resultaat en/of de bestemming van een deel van de winst naar een reservefonds.

3. Het verlies zal door de vennoten gedragen worden aan de hand van de volgende percentages: vennoot 1:

99%, vennoot 2: 1%.

Artikel 11. Ontbinding van de vennootschap

Het overlijden, de onbekwaamverklaring of de uittreding van een vennoot brengt niet de ontbinding van de

vennootschap met zich mee.

Artikel 12. Vereffening en eindemandaatsvergoeding

1. In geval van ontbinding van de vennootschap, zal de vereffening gebeuren door toedoen van een of meer vennoten, overeenkomstig artikel 178 en volgende van de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen.

2. De eventuele winsten, verliezen of liquidatieboni worden verdeeld onder de vennoten volgens de percentages vermeld onder artikel 10, lid 3.

Artikel 13. Diversen

Alles wat niet voorzien is in de onderhavige statuten, wordt geregeld door de gecoördineerde wetten op de handelsvennootschappen. De eventuele nietigheid van het geheel of een deel van een artikel der onderhavige statuten zal in geen enkel opzicht de geldigheid van de andere beschikkingen aantasten.

Gedaan te Zwevegem, op 31 januari 2011, in 3 exemplaren, waarvan elke vennoot erklent er een ontvangen te hebben, het derde exemplaar bestemd zijnde voor de publicatie in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Luc AMEZ, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AMEZ IMMO CONSULT

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 11 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande