AMGL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMGL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 863.883.780

Publication

02/07/2014
ÿþ1.1.7d Word 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

11111,111.1M!11111 II

Griffie Rechtbank Koophandel

19 JUN 2014

Griffie

Gent Afdelin Bru

II

ae

Be

Sta;

De griffier

(Dnclemerningsnr 0863883780

Benaming

volust) AMGL

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat, 26

Onderwerp akte: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALSVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Clà

DL

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Alexandre PEÉRS, te Aalst-Erembodegem, op zestien juni tweeduizend veertien ; ter registratie op het registratiekantoor DENDERMONDE I ; dat werd gehouden de

e

Clà Buitengewone Algemene Vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AMGL",

" met vennootschapszetel te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat, 26, RPR 0863883780.

sC

Waren aanwezig en/of vertegenwoordigd : de enige aandeelhouder, eigenaar van alle 186 aandelern, en die

tevens de enige statutaire zaakvoerder is, en er werd beslist met eenparigheid van stemmen wat volgt:

e EERSTE RESOLUTIE Kapitaalsverhoging

'cl

De vergadering beslist om het kapitaal te verhogen met een bedrag van tweehonderd vijfentachtig duizend

Clà driehonderd euro (285.300,00 EUR) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR)

Clà op driehonderd en drie duizend negenhonderd euro (303.900,00 EUR), door inbreng in natura van het netto

sC" sC dividend naar aanleiding van de bij de Bijzondere Algemene Vergadering de dato vijf juni tweeduizend veertien besliste toekenning aan de enige aandeelhouder van een tussentijds dividend conform de programmawet van 28 juni 2013 en de bepalingen van artikel 537 VVIB, en dat volledig wordt ingeboekt als kapitaal, en dit met creatie van zevenhonderd achtentwintig (728) nieuwe stemgerechtigde aandelen, die zullen genieten van

c:: dezelfde rechten als de bestaande honderd zesentachtig (186) aandelen en delen in het resultaat vanaf het volgend boekjaar, ingaande op één juli tweeduizend veertien.

c::

Fiscale verklaring - Toelichting

c:: De vergadering heeft uiteengezet dat deze kapitaalsverhoging gebeurt conform de programmawet van 28 juni 2013 en de bepalingen van artikel 537 WIB, en meer bepaald uit hoofde van de toekenning aan de enige aandeelhouder van een tussentijds bruto dividend van driehonderd zeventien duizend euro (317.000,00 EUR),

met afhouding van tien ten honderd (10%) roerende voorheffing, hetzij : eenendertig duizend zevenhonderd

"r9

euro (31.700,00 EUR), en welk dividend wordt afgenomen van de beschikbare reserves vermeld in het eigen

vermogen per 30 juni 2012, dat nog steeds onverminderd bestaat per 30 juni 2013.

TWEEDE BESLISSING : Neerlegging verslagen

Worden bij deze neergelegd op deze vergadering:

" a. Het bijzonder verslag opgemaakt door het bestuursorgaan in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, in datum van zeven mei tweeduizend veertien;

b. De notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden de dato vijf juni tweeduizend veertien;

c. Het bijzonder verslag opgemaakt conform artikel 313 van het Wetboek van Ven-nootschappen, door de

Clà

heer VERSLYPE Jeroen, Bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 8400 Oostende, Gistelsesteenweg, 150, te dien

:C7à einde aangesteld door het bestuursorgaan blij-kens het verslag van zeven mei tweeduizend veertien.

De besluiten van dit verslag, gedagtekend op elf juni tweeduizend veertien, luiden let-terlijk als volgt:

Clà "Besluiten

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap BVBA AMGL, bestaat uit 285.300,00 Euro,

:C7à en omvat de inbreng in natura van een als schuld geboekt te betalen dividend, na in-houding van 10% roerende

' voorheffing, dit in het kader en binnen de beperkingen van de overgangsrege-ling ingeschreven in het artikel

537 W.I.B. 1992.

"Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

"

"a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennoot-schap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

(:)p d raptsle biz van Luik B vemelciti Recto Naam en hoedanigheid van de Instrurnenterende nolans hetzij vg,n de persofotn(eut

bevoegd de rechtspersoon len a,Inz«;r1 van derden te verte?_lemoordigen

Verso Neem en handtekenIng

k Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur belge "b) de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeu-righeid en duidelijkheid:

"c) dat de voor de inbreng in natura weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

"De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 728 aandelen van de vennootschap BVBA AM-GL, op naam en zonder vermelding van nominale waarde.

"Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

"Aldus opgesteld en beëindigd te Oostende op 11 juni 2014

"(getekend) Jeroen Vers lype

"Bedrijfsrevisor"

De vergadering keurt deze verslagen goed, en ze zullen aan huidige akte gehecht blij-ven om ermee geregistreerd te worden.

DERDE RESOLUTIE : Vaststelling realisatie kapitaalverhoging  Bevestiging data transacties

De vergadering stelt vast dat deze kapitaalsverhoging werd gerealiseerd en dat het geplaatst kapitaal derhalve actueel bedraagt : driehonderd en drie duizend negenhonderd euro (303.900,00 EUR), vertegenwoordigd door negenhonderd veertien (914) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het één/negenhonderd veertiende (1/914e) van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Toekenning nieuwe aandelen

De vergadering bevestigt dat de ingevolge voormelde kapitaalsverhoging gecreëerde zevenhonderd achtentwintig (728) nieuwe stemgerechtigde aandelen, integraal worden toe-gekend aan de enige aandeelhouder, de heer MOMMENS Alexis.

Bevestiging data transacties

De vergadering bevestigt dat  conform de bepalingen van de kwestieuze program-mawet - alle beslissingen, handelingen en geldtransfers zijn genomen en/of gebeurd binnen de voorziene termijnen, en dat derhalve deze kapitaalsverhoging geldig is doorgevoerd bij toepassing van het artikel 537 WIB92.

VIERDE RESOLUTIE : Wijziging statuten

De vergadering beslist om de artikels twee en vijf (2 en 5) van de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de vroegere overbrenging van de vennootschaps-zetel en met de voormelde agendapunten, als volgt:

1/ Artikel twee (2) der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel twee : Zetel

De vennootschap is gevestigd te 8020 Oostkamp, Kortrijksestraat 26.

De zetel van de vennootschap kan naar om het even welke andere plaats in het Nederlandstalig landsgedeelte van België of het tweetalig gebied van Brussel-Hoofdstad worden overgebracht bij een-voudige beslissing van de zaakvoerder. en dit rekening houdende met de vigerende taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, agentschappen, administra-tieve of bedrijfszetels, filialen of kantoren, en/of dochtervennootschappen vestigen, op iedere andere plaats in België of in het Buitenland.

2/ Artikel vijf (5) der statuten wordt vervangen door volgende tekst:

Artikel vijf: Kapitaal

De vennootschap werd opgericht op zesentwintig februari tweeduizend en vier, met een geplaatst kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Bil buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van Notaris Alexandre PEERS, te Aalst-Erembodegem, op zestien juni tweeduizend veertien, werd het kapitaal verhoogd met een bedrag van tweehonderd vijfentachtig duizend driehonderd euro (285.300,00 EUR) om het te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) op driehonderd en drie duizend negenhonderd euro (303.900,00 EUR), door inbreng in nature van het netto dividend naar aanleiding van de bij de Bijzonde-re Algemene Vergadering de dato vie juni tweeduizend veertien besliste toekenning aan de enige aan-deelhouder van een tussentijds dividend conform de programmawet van 28 juni 2013 en de bepalingen van artikel 537 VVIB, en dat volledig werd ingeboekt ais kapitaal, en dit met creatie van zevenhonderd achtentwintig (728) nieuwe stemgerechtigde aandelen.

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt derhalve thans driehonderd en drie duizend negenhonderd euro (303.900,00 EUR), vertegenwoordigd door negenhonderd veertien (914) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk het één/negenhonderd veertiende (1/914e) van het maatschappe-lijk vermogen vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht

VIJFDE RESOLUTIE: Bijzondere machten

1/ Coördinatie en aikondiging

De vergadering verleent machtiging aan Notaris Alexandre PEERS, om over te gaan tot de coördinatie der statuten en tot de afkondiging bij uittreksel van onderhavige akte in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. 2/ Administratieve afhandeling

h.

VOCW., Er wordt een bijzondere volmacht gegeven aan de Burgerlijke CVBA Ernst & Young Accountancy Services, met zetel te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door zijn bestuurders en/of aangestelden - met recht van indeplaatsstelling - om de nodige formalitei-ten te vervullen bij het rechtspersonenregister en desgevallend bij elke Administratie en/of instelling ook, alsook om bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank Ondernemingen, alle formaliteiten te vervullen.

ebt.:hre,$en VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

aan het Aangehechte stukken : Uitgifte ; Verslag zaakvoerder met tussentijdse balans ; Notulen Bijzondere Algemene Vergadering ; Revisoraal verslag ; Coördinatie der statuten.

Belgisch Alexandre PEËRS,

Staatsblad Notaris te Aalst-Erembodegem.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/07/2014 - Annexes du Moniteur b

Op de laatste bI2 van Lurk_B verrnelden Recto Naam er hoedanigheid van de mstrumenlerende notaris hetzi van de persolowen)

bevoegd de rechtspersoon ten nanzleri van derden te veriE,genverrordigen

Vers,o Mar:An en handteenrng

05/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 18.11.2013, NGL 30.01.2014 14023-0062-013
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 17.11.2014, NGL 12.01.2015 15014-0549-013
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 19.11.2012, NGL 07.01.2013 13004-0265-013
26/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 21.11.2011, NGL 19.01.2012 12012-0262-013
29/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 15.11.2010, NGL 22.12.2010 10641-0152-013
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 16.11.2009, NGL 08.02.2010 10038-0523-013
29/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 17.11.2008, NGL 19.12.2008 08861-0140-013
05/02/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 19.11.2007, NGL 30.01.2008 08032-0212-011
08/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 20.11.2006, NGL 06.12.2006 06898-4959-013
14/12/2005 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 21.11.2005, NGL 12.12.2005 05892-4054-011
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 15.12.2015, NGL 26.01.2016 16031-0489-013

Coordonnées
AMGL

Adresse
KORTRIJKSESTRAAT 26 8020 OOSTKAMP

Code postal : 8020
Localité : OOSTKAMP
Commune : OOSTKAMP
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande