AMRY PATRIMONIAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AMRY PATRIMONIAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 450.024.768

Publication

31/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden iw i III!! I~~III~bIWI

aan het *13165732*

Belgisch Staatsblad

i









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD ter GRIF

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaiing Briane)

1P: 2 2 OKT: 20131 "

Grifg'"°

Ondernemingsnr : 0450.024.768

Benaming

(voluit) : Amry Patrimonial

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Vlaamspad 10, 8300 Knokke-Heist

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

De raad van bestuur stelt vast dat volgende mandaten eindigen en stelt voor deze te verlengen voor een

periode van zes jaar:

- Morbee Frank, Vlaamspad 10, 8300 Knokke-Heist

- Morbee Lisbeth, Pioenstraat 9, 8300 Knokke-Heist - Morbee Mark, Lammekenslaan 6, 8300 Knokke-Heist

- Morbee Stefaan, Sleutelbloemdreef 14, 8300 Knokke-Heist

De algemene vergadering gehouden op 04/06/2013 bevestigt deze herbenoemingen als bestuurder voor

een periode van zes jaar. Deze mandaten zullen eindigen na de algemene vergadering van 2019.

De heer Frank Morbee wordt tevens herbenoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Morbee Frank (gedel. bestuurder)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 17.07.2012 12306-0266-014
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 02.08.2011 11373-0363-014
11/02/2011
ÿþ1111111

11111

*11023599'

Ma n°

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD TER GAIrgIE VAN DE

RECHTBANr /Ali «)û -'ADEL rE

BRUGGE (AFDELING aRUGGE)

op: Grefib JAN. 2011

r.

De griffi

Ondernemingsnr : 0450.024.768 Benaming

(voluit) : AMRY PATRIMONIAL Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Vlaamspad, 10, te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Lucas Vanden Bussche geassocieerd notaris te Knokke-Heisi op negenentwintig december tweeduizend en tien, geregistreerd te Knokke-Heist op vier januari tweeduizend en elf, vijf bladen, één renvooien, Reg. 5, boek 136, blad 53, vak 19, blijkt dat de algemene vergadering volgende . beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT - CREATIE VAN CATEGORIEËN VAN AANDELEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen verschillende aandelencategorieën te creëren als volgt:

- De aandelen genummerd 1 tot en met 3.500 zullen voortaan aanzien worden als aandelen categorie A

- De aandelen genummerd van 3.501 tot en met 7.000 zullen voortaan aanzien worden als aandelen categorie B

De aandelen genummerd 1 tot en met 3.500 behoren verschijner 1.a in vruchtgebruik toe en verschijner 1.b in naakte eigendom. De aandelen genummerd 3.501 tot en met 3.550 behoren verschijner 2a in volle eigendom toe en de aandelen genummerd 3.551 tot en met 7.000 behoren verschijner 2a in vruchtgebruik toe. De aandelen genummerd 3.551 tot en met 4.700 behoren verschijner 2b in blote eigendom toe, de aandelen genummerd 4.701 tot en met 5.850 behoren verschijner 2c in blote eigendom toe en de aandelen genummerd 5.851 tot en met 7.000 behoren verschijner 2c in blote eigendom toe;

Dienvolgens wordt artikel 5 van de statuten vervangen door :

"ARTIKEL 5 - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op zevenhonderd vijfendertigduizend tweehonderd vierenvijftig euro zevenenzestig eurocent (735.254,67eur).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zevenduizend (7000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één / zevenduizendste (1/7000ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen worden onderverdeeld in twee categorieën als volgt :

1.3.500 aandelen van categorie A genummerd van 1 tot en met 3.500

2.3.500 aandelen van categorie B genummerd van 3.501 tot en met 7.000"

TWEEDE BESLUIT - INLASSING VAN EEN VOORKOOPRECHT EN GOEDKEURINGSCLAUSULES IN DE STATUTEN BIJ OVERDRACHT ONDER DE LEVENDEN

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de overdracht onder de levenden van de aandelen van de vennootschap te verbinden aan een goedkeuringsclausule en een voorkooprecht in te lassen zoals hierna bepaald.

Artikel 10 van de statuten wordt vervangen door :

"ARTIKEL 10 OVERDRACHT VAN AANDELEN

§1. VOORKOOPRECHT

Gelet op het doel van de vennootschap, de structuur van het aandelenbezit van de onderhavige vennootschap en de betrekkingen tussen de aandeelhouders onderling is het in het belang van de vennootschap de overdraagbaarheid van de aandelen op naam (en aan toonder) onder levenden en wegens overlijden te beperken.

Bijgevolg zijn de kapitaalaandelen, alsook de inschrijvingsrechten en de andere effecten die aanleiding geven tot de verwerving van aandelen, slechts overdraagbaar onder de volgende voorwaarden :

A) Aandelen in het bezit van natuurlijke personen kunnen vrij worden overgedragen onder levenden of wegens overlijden voorzover de overnemer een bloedverwant in de opgaande of neerdalende lijn.

B) In alle andere gevallen en voorzover de wet niet verbiedt de overdracht van de aandelen afhankelijk te stellen van een goedkeuring of een voorkooprecht, is elke overdracht van aandelen onderworpen aan de volgende voorwaarden:

1) Elke vooropgestelde overdracht van aandelen moet schriftelijk en met bericht van ontvangst ter kennis worden gebracht van de raad van bestuur,, met aanduiding van de identiteit van de kandidaat overnemer, het Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

aantal aandelen dat de overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht. Indien het gaat om een verkoop, moet die kennisgeving tevens de onvoorwaardelijke verbintenis van de overnemer bevatten om de bedoelde aandelen te verwerven onder de aangeduide voorwaarden. Hij geeft tevens aan dat hij, indien nodig, het volgrecht zal respecteren; wat inhoudt dat hij de aandelen waarop het volgrecht werd uitgeoefend zal overnemen onder de voorwaarden van 2, hierna vermeld.

Die verbintenis moet gelden voor een termijn van vijf maanden. Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving al die gegevens niet vermeldt, is zij nietig.

2) De raad van bestuur (door de voorzitter of de gedelegeerde voor het dagelijks bestuur bijeengeroepen binnen een termijn van één maand na ontvangst van de onder 1) hiervoor gemelde kennisgeving) dient zijn beslissing tot goedkeuring te nemen met een meerderheid van drie/vierden van de aanwezige of de vertegenwoordigde bestuurders. De beslissing van de raad dient binnen de twee maand na de eerste kennisgeving te worden meegedeeld aan de overdrager. Bij goedkeuring kan de voorgestelde overdracht verwezenlijkt worden. Een weigering moet niet worden gemotiveerd.

3) Bij weigering van de voorgestelde overdracht beschikt de overdrager over zeven dagen te rekenen vanaf de verzending van de kennisgeving door de raad van bestuur om deze laatste mee te delen of hij al dan niet afziet van de vooropgestelde overdracht. Bij ontstentenis van een kennisgeving wordt hij geacht van de overdracht af te zien.

4) Indien de overdrager bij zijn voornemen blijft om aandelen over te dragen, stelt de raad van bestuur alle aandeelhouders buiten de overdrager binnen die zeven dagen in kennis van het aantal over te dragen aandelen, alsook van de door de overdrager gevraagde voorwaarden.

5) Naargelang de aandelen die de overdrager wil overdragen aandelen van TYPA A of aandelen van TYPE B zijn, wordt het voorkooprecht bij voorrang uitgeoefend door de houders van aandelen van de betrokken groep en vervolgens pas, indien er nog beschikbare aandelen overblijven, door de houders van de aandelen van de andere groep.

a) De aandeelhouders van de betrokken groep beschikken over een termijn van twee maand dagen om hun voorkooprecht uit te oefenen. De aan het voorkooprecht onderworpen aandelen worden verdeeld onder de houders van dat recht, aangewezen overeenkomstig voorgaand lid en naar verhouding van hun respectieve deelneming en het aandeel van degenen die hun recht niet uitoefenen de aandelen van degene die het voorkooprecht niet uitoefent, komen toe aan de andere houders volgens dezelfde evenredigheidsregel.

Bij stilzwijgen van een aandeelhouder, wordt deze geacht het aanbod te weigeren en kunnen de resterende aandelen naar verhouding worden verdeeld onder de overige aandeelhouders van dezelfde groep.

b) Indien er nog over te nemen aandelen overblijven, dient de raad van bestuur de aandeelhouders van de andere groep daarvan binnen de veertien dagen in kennis te stellen; deze hebben dan een maand de tijd om een voorkooprecht uit te oefenen onder de onder a) vermelde voorwaarden.

6) Indien er nog aandelen overblijven die niet verworven zijn in het kader van het evenredig voorkooprecht, beschikt de raad van bestuur, die beslist met een meerderheid van drie/vierde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, over een laatste termijn van een maand om die aandelen te verdelen onder de belangstellende aandeelhouders of, bij ontstentenis, over te dragen aan enige derde die hij zou toelaten, en om de overdrager in kennis te stellen van die toestand. De aandelen worden eventueel door één of meer aandeelhouders of door één of meer door de raad van bestuur toegelaten derden verworven tegen de door de overdrager voorgestelde prijs.

7) Indien er vervolgens nog aandelen overblijven die niet werden verworven door één of meer aandeelhouders of door één of meer door de raad van bestuur toegelaten derden, kan de overdrager na het verstrijken van een termijn van vijf maanden te rekenen vanaf de eerste kennisgeving, bepaald bij artikel 510 van het Wetboek van vennootschappen, de resterende aandelen vrij overdragen aan dezelfde prijs als vermeld in de kennisgeving van punt B 1), voormeld.

8) Alle hiervoor gemelde kennisgevingen die moeten worden verricht met toepassing van de bovenvermelde regels geschieden bij een ter post aangetekende brief, met bericht van ontvangst, waarbij de poststempel bewijs oplevert van de naleving van de termijnen.

9) Elke overdracht voltrokken in strijd met voorgaande bepalingen zal niet tege nstelbaar zijn aan de vennootschap en de rechten verbonden aan bedoelde aandelen worden geschorst.

§ 2. VOLGRECHT

Ingeval voorschreven §1 B 4) van toepassing is komt naast het voorkooprecht, zoals hoger vermeld, aan de aandeelhouders een volgrecht toe; indien een aandeelhouder alle of een gedeelte van zijn aandelen aan een derde wenst te verkopen. Zij hebben het recht om een om het even aantal aandelen onder dezelfde voorwaarden en tegen dezelfde prijs aan de overnemer te koop aan te bieden. De overnemer heeft de verplichting om de aandelen van de minderheidsaandeelhouders op te kopen. Zij kunnen dit volgrecht uitoefenen gedurende een periode van veertien dagen vanaf datum van de kennisgeving zoals voormeld onder §1 B 4).

Zij dienen de raad van bestuur hiervan bij aangetekend schrijven op de hoogte te stellen. De raad van bestuur zal op haar beurt de overdrager op de hoogte stellen.

De aandelen waarop het volgrecht wordt toegepast, vallen eveneens onder de toepassing van het voorkooprecht (met uitzondering voor diegene die gebruik heeft gemaakt van zijn volgrecht). Bijgevolg dient voor de verkoop van deze aandelen de procedure zoals voorschreven onder §1 B 4) tot en met §1 B 7) te worden gevolgd."

DERDE BESLISSING - WIJZIGING ARTIKELEN 12 EN 13 VAN DE STATUTEN BETREFFENDE BENOEMING EN ONTSLAG VAN BESTUURDER EN VACATURES BINNEN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering beslist mei eenparigheid de artikelen 12 en 13 te wijzigen betreffende benoeming en ontslag van bestuurder en vacatures binnen de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dienvolgens worden de huidige artikelen 12 en 13 van de statuten vervangen door :

"Artikel 12. BENOEMING EN ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad samengesteld uit vier leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, zijnde twee bestuurders voor de categorie aandelen A en twee bestuurders voor de categorie aandelen B.

Zij worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders, die tevens de duur van hun mandaat vaststelt.

De leden van de raad van bestuur zullen als volgt worden verkozen :

- twee bestuurders moeten worden gekozen uit een groep kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen type A

- twee bestuurders moeten worden gekozen uit een groep kandidaten voorgedragen door de houders van aandelen type B

De voordracht van de bestuurders geschiedt telkens bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen van elke groep.

Het mandaat van de bestuurders mag, behoudens herkiezing, de termijn van zes jaar niet overschrijden. Het neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van hei jaar waarin het vervalt. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Betreft het een bestuurder gekozen op voorstel van de houders van een bepaald type aandelen, dan dient hij vervangen te worden door een persoon gekozen uit kandidaten voorgesteld door dezelfde groep van aandeelhouders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van

bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 13. VACATURE

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien, totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemd. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De bestuurder die aldus werd aangesteld, is benoemd voor de tijd die nodig is om hel mandaat van de bestuurder die hij vervangt, te beëindigen.

Betreft het een bestuurder gekozen op voorstel van de houders van een bepaald type aandelen, dan dient hij vervangen te worden door een persoon gekozen uit kandidaten voorgesteld door dezelfde groep van aandeelhouders."

VIERDE BESLISSING - WIJZIGING MEERDERHEDEN RAAD VAN BESTUUR

De vergadering beslist dat de vereiste meerderheden binnen de raad van bestuur worden gewijzigd. Dienvolgens beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen de artikel 15 en 16 van de statuten aan te passen zodat zij voortaan luiden als volgt :

"ARTIKEL 15 - BESLUITVORMING

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten wanneer ten minste drie/vierden van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering. Elke bestuurder kan bij brief, fax of e-mail een collega afvaardigen om hem te vertegenwoordigen op een bepaalde vergadering van de raad van bestuur en er te stemmen in zijn plaats.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van alle bestuurders. Die procedure kan echter niet gevolgd worden voor de vaststelling van de jaarrekening, of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De beslissingen worden door de raad van bestuur genomen met drie vierde meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen.

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dient artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen te worden gevolgd.

Zijn verklaringen, alsook de verrechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van de raad van bestuur die de beslissing met nemen. Indien de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken bestuurder tevens die commissarissen van het tegenstrijdig belang op de hoogte brengen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven. De afschriften of uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter en twee (2) bestuurders."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

"ARTIKEL 16 - BEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

A. Intern bestuur

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of

dienstig zijn tot het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de

algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht,

kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Dagelijks bestuur

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap evenals de vertegenwoordiging wat dit

bestuur aangaat opdragen:

- hetzij aan één of meer personen, alsdan directeurs genoemd, gekozen buiten de raad.

- aan een directiecomité, bestaande uit al dan niet bestuurders, en steeds collegiaal optredend.

Tot de daden van dagelijks bestuur worden gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten verricht

worden om de normale gang van zaken van de vennootschap te verzekeren.

De Raad en de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur mogen eveneens bijzondere machten, in het raam

van dat bestuur, verlenen aan één of meerdere personen.

De Raad van bestuur regelt de benoemingen, het ontslag en de bezoldigingen en maakt de volmachten

bekend in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Zodanige verdeling van taken is niet tegenstelbaar aan derden.

Directiecomité

Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van Vennootschappen kan de Raad van Bestuur zijn

bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité.

B. Extern bestuur

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in de handelingen en in rechte hetzij door de voltallige Raad van

Bestuur gezamenlijk handelend, hetzij door drie bestuurders gezamenlijk handelend.

De raad van bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn

geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht

onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders ingeval van overdreven volmacht.

C. Vaste vertegenwoordiger

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder of lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen."

VIJFDE BESLISSING - WIJZIGING BEPALINGEN VAN DE STATUTEN MET BETREKKING TOT HET UITKEREN VAN DIVIDEND

De vergadering beslist dat het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, na aftrek van alle onkosten en na aanleg van de wettelijke reserve steeds zal worden uitgekeerd als dividend aan de aandeelhouders.

Dienvolgens beslist de vergadering met eenparigheid artikel 33 van de statuten aan te passen zodat het voortaan luidt als volgt :

"ARTIKEL 33 - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Van het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, na aftrek van alle onkosten, wordt vijf procent bestemd tot aanleg van de wettelijke reserve tot het wettelijk minimum van tien percent van het maatschappelijk kapitaal zal bereikt zijn.

Het resterende saldo zal steeds, behoudens in geval artikel 617 Wetboek van vennootschappen of een andere wetsbepaling dit zou verbieden, worden uitgekeerd als dividend aan de aandeelhouders.

Overeenkomstig artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen mag geen uitkering geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden.

Onder netto-actief moet worden verstaan: hel totaal van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd was met de voorschriften, of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn."

ZESDE BESLISSING - HERBENOEMING BESTUURDERS

De vergadering beslist de huidige bestuurders van de vennootschap te ontslaan. Dit ontslag zal eveneens gelde als ontslag voor de huidige gedelegeerd bestuurder. Vervolgens beslist de vergadering de volgende bestuurders te benoemen voor een periode van zes jaar tot aan de jaarvergadering van 2016, als volgt :

Op voordracht van de aandeelhouders categorie A :

- De heer MORBEE Mark, voornoemd

- Mevrouw MORBEE Lisbeth, voornoemd

Op voordracht van de aandeelhouders categorie B :

-de heer MORBEE Frank, voornoemd

-de heer MORBEE Stefaan, voornoemd

Allen hier aanwezig die verklaren te aanvaarden.

Voor,

.behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

ZEVENDE BESLISSING - COORDINATIE STATUTEN

De vergadering beslist de statuten te coordineren en neer te leggen ter griffie van de rechtbank van

koophandel.

voor eensluidend analytisch uittreksel --

wordt hierbij neergelegd:

- expeditie van de akte

gecoiirdineerde statuten

(getekend) Geassocieerd notaris Thomas Dusselier

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoio)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

05/03/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 27.01.2010, NGL 26.02.2010 10055-0482-014
14/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.03.2009, NGL 05.05.2009 09138-0122-013
26/03/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.02.2008, NGL 19.03.2008 08070-0265-011
03/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 23.03.2007, NGL 29.03.2007 07093-0248-014
22/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 17.08.2006 06625-0144-014
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 07.06.2005, NGL 27.09.2005 05707-0059-012
11/06/2004 : BG077966
03/07/2003 : BG077966
20/09/2002 : BG077966
06/10/2001 : BG077966
12/08/2000 : BG077966
29/07/1999 : BG077966
25/05/1993 : BG77966

Coordonnées
AMRY PATRIMONIAL

Adresse
VLAAMSPAD 10 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande