ANGELO INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANGELO INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 423.760.732

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14246-0043-011
11/03/2014
ÿþMo-d2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Tï1ï4MokEra' TER GRiá+'Fr% RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 $ FE8. 2014

VE¬ 7eifirre

Ondernemingsnr : 0423.760.732

Benaming

(voluit) : ANGELO INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Albert I-Laan 92.8670 Koksijde

Onderwerp akte ; Ontslag en benoeming

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 13/02/2014 werden de volgende beslissingen genomen:

- na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om mevrouw MAERE Benedicte te ontslaan als. zaakvoerder met ingang van 1310212014.

- tevens beslist de vergadering, unaniem, om mevrouw ZWAENPOEL Christine te benoemen als zaakvoerder en dit met ingang van 13/02/2014.

ZWAENEPOEL Christine

Zaakvoerder

1111,11,1111(1111.101111

V, beh aar Bel Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0423.760.732

Benaming

(voluit) : ANGELO INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8670 KoksiJde, Albert I Laan 92

Onderwerp akte : - KAPITAALVERHOGING -- OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN -

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Vincent VAN WALLEGHEM te Koksijde (Sint-Idesbald) op vierentwintig december tweeduizend dertien, en dragende volgende melding van registratie "Geregistreerd vijf bladen geen renvooien te Nieuwpoort op 2711212013, Boek 5!116 Blad 83 vak 01. Ontvangen vijftig euro. De ontvanger ai Luc De Bergh adviseur ai dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANGELO INVEST" gevestigd te 8670 Koksijde, Albert I Laan 92 met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen.

Zelfde maatschappij werd opgericht onder de vorm van een personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid Angelo" bij akte verleden voor Notaris Ignace Muylle, te Middeikerke, op achttien februari negentienhonderd drieëntachtig, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negen maart daarna, onder het nummer 757-1.

Waarvan de statuten diverse malen werden gewijzigd en voor de laatste maai ingevolge akte verleden voor notaris Bertrand Desmaricaux, te Diksmuide, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Pierre Maere, te Diksmuide, wettelijk belet, op negenentwintig januari tweeduizend en tien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig februari daarna, onder het nummer 20100224/0029354.

EERSTE BESLISSING

Kennisname bijzonder verslag bestuursorgaan

De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van zestien december tweeduizend dertien met betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaaisverhoging.

TWEEDE BESLISSING

Kapitaalverhoging in natura onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de vennoten Kapitaalverhoging onder opschortende voorwaarde van aanvaarding door de vennoten :

In toepassing van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen ingevoerd krachtens artikel 6 van de Programmawet van 28 juni 2013, verhoging van het maatschappelijk kapitaal door inbreng in natura van het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van EENENTACHTIG DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIG EUR (81.270,00 EUR), waarbij een eerste maal het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met EENENIWENTIG DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EUR (21.250,00 EUR) en een tweede maal met ZESTIG DUIZEND EN TWINTIG EUR (60.020,00 EUR) door Incorporatle van de uitgiftepremie, onder opschortende voorwaarde van:

- goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van het tussentijds dividend van netto EENENTACHTIG DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIG EUR (81.270,00 EUR) aan de vennoten;

- aanvaarding door de vennoten van de inbreng in natura, zijnde de inbreng van het vorderingsrecht op het netto-dividend, tegen een inbrengwaarde van EENENTACHTIG DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIG EUR (81.270,00 EUR).

DERDE BESLISSING

De beslissing tot dividenduitkering met onmiddellijke betaalbaarstelling

De vergadering beslist tot een dividenduitkering met onmiddellijke betaalbaarstelling, waarbij aan de vennoten een tussentijds dividend wordt uitgekeerd van bruto NEGENTIG DUIZEND DRIEHONDERD EUR (90.300,00 EUR), hetzij netto (na ashouding van 10% roerende voorheffing) EENENTACHTIG DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIG EUR (81.270,00 EUR).

De vergadering stelt vast dat deze dividenduitkering, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen, betrekking heeft op belaste reserves.

VIERDE BESLISSING

Aanvaarding door de vennoten

De vergadering stelt vast dat het vorderingsrecht op het netto-dividend ten belope van EENENTACHTIG DUIZENDTWEEHONDERD ZEVENTIG EUR (81.270,00 EUR) is ontstaan ten voordele van de vennoten.



IN'GEKUraiN 'ce1t cet-IP'16'1e

1iECl>ri513ANK VAN KOOriHAND>'L



- ?

JAN, 2014 vioufflifè

«MOIRIMMIMIR.









Lulki3-

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod wad 11.1

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

bet den idán het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

De vennoten gaan akkoord om voormeid vorderingsrecht op dit netto-dividend in natura in te brengen in de vennootschap, zoals hierna verder beschreven.

De vergadering stelt vast dat beide opschortende voorwaarden opgenomen in het tweede besluit werden vervuld.

VIJFDE BESLISSING

Verslagen

Met eenparigheid van stemmen wordt de voorzitter ontslagen van de lezing van de verslagen door het bestuursorgaan en door BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalle, bedrijfsrevisor, over de voorgenomen inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten hebben op de vennootschap voor een inbrengwaarde van EENENTACHTIG DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIG EUR (81.270,00 EUR), de toegepaste methode van waardering en de ais tegenprestatie verstrekte werkelijke vergoeding voorde inbreng.

Een exemplaar van voormelde verslagen zal samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Veume.

Het verslag van BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Peter Vandewalie, bedrijfsrevisor, de dato zestien december tweeduizend dertien, besluit ais volgt:

"5. Besluit

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ANGELO INVEST, bestaat uit de inbreng van de dividendvordering die de vennoten van de BVBA ANGELO INVEST zullen verkregen hebben, mits goedkeuring door de algemene vergadering van de vooropgestelde uitkering van een tussentijds dividend van netto 81.270,00 EUR, voor een inbrengwaarde van 81.270,00 E1JR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder de opschortende voorwaarde van het uitkeren van het beschreven tussentijds dividend en van de opneming van het netto bedrag in het credit van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder, van oordeel :

a) dat de verlichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van dé Bedrijfsrevisoren inzake Inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) dat de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) dat de voor de Inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde en met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 85 aandelen van de BVBA ANGELO INVEST, zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de kapitaalverhoging in de BVBA ANGELO INVEST en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt"

ZESDE BESLISSING

Eerste kapitaaiverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met EENENTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EUR (21.250,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal warden van TWEEËNTWINTIG DUIZEND VIJFHONDERD EUR (22.500,00 EUR) op DRIEËNVEERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EUR (43.750,00 EUR) door het creëren van vijfentachtig (85) aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten ,zulten delen pro rata temporis vanaf de inschrijving.

Op deze vijfentachtig (85) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van NEGENHONDERD ,ZESENVIJFTIG EUR TWAALF CENT (956,12 EUR) per aandeel, waarvan:

- TWEEHONDERD VIJFTIG EUR (250,00 EUR) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal EENENTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EUR (21.250,00 EUR)

- ZEVENHONDERD EN ZES EUR ELF CENT (706,11 EUR) zal geboekt worden als uitgiftepremie, zijnde In totaal ZESTIG DUIZEND TWINTIG EUR (60.020,00 EUR).

Ieder aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal worden verwezenlijkt door de Inbreng in natura van de petto-dividendvordering die de vennoten op de vennootschap hebben ten belope van EENENTACHTIG pUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIG EUR (81.270,00 EUR).

En dit conform het nieuwe artikel 537 WIB92 zoals ingevoerd door de programmawet van 28 juni 2013.

Ondergetekende notaris vestigt tevens de aandacht op het feit dat het kapitaal gedurende een periode van vier jaar te rekenen vanaf heden dient te worden behouden opdat men het nadien belastingvrij zou kunnen uitkeren.

ZEVENDE BESLISSING

Inschrijving op de kapitaaiverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen

1. Zijn hier tussengekomen

- Mevrouw ZWAENEPOEL, Christine Augusta Julienne, geboren te Oostende op dertien april jtegentienhonderd eenenvijftig (nationaal nummer : 51.04.13-010.20), wonende te 8670 Koksijde, Jan Van t-ooylaan 53.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ar-

belij uc n eáhn het Belgisch Staatsblad

Luik 13 - Vervorg

- Mevrouw MAERE, Stephanie, geboren te Veurne op drieëntwintig oktober negentienhonderd. negenenzeventig (nationaal nummer : 79.10.23-052.17), wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Ammanswallestraat 23.

- Mevrouw MAERE, Benedicte, geboren te Veurne op zevenentwintig november negentienhonderd eenentachtig (nationaal nummer : 81.11.27-088.07), wonende te 9000 Gent, Bijiokevest 62.

- De heer MAERE, Alexander Pierre Nicole, geboren te Veurne op vierentwintig september negentienhonderd drieëntachtig (nationaal nummer : 83.09.24-257.59), wonende te 8670 Koksijde (Oostduinkerke), Westdiepheliing 9.

Die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ANGELO INVEST", en in te schrijven op de vijfentachtig (85) nieuwe aandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van NEGENHONDERD ZESENVIJFTIG EUR TWAALF CENT (956,12 EUR) per aandeel.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven; naar aanleiding van de inbreng in natura van de netto-dividendvordering die de vennoten hebben op de vennootschap';vàor een totaal bedrag van EENENTACHTIG DUIZEND TWEEHONDERD ZEVENTIG EUR (81.270,00 EUR), zijnde

- In kapitaal ten belope van honderd procent, zijnde In totaal ÉENENTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EUR (21.250,00 EUR),

- en de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent, zijnde in totaal ZESTIG DUIZEND TWINTIG EUR (60.020,00 EUR).

3. In ruil voor hun inbreng ontvangen :

Mevrouw Zwaenepoel Christine, voornoemd, vierentwintig (24) nieuwe aandelen in volle eigendom en eenenzestig (61) nieuwe aandelen in vruchtgebruik met dezelfde waarde en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en in de winsten van de vennootschap zullen delen vanaf heden.

Deze eenenzestig (61) aandelen zullen in naakte eigendom toebehoren aan 11 mevrouw Maere Stephanie, voornoemd, 2/ mevrouw Maere Benedicte, voornoemd, en 3/ de heer Maere Alexander, voornoemd, ieder voor één/derde.

4. De vergadering wordt voortgezet met toevoeging van vijfentachtig (85) nieuwe aandelen.

ACHTSTE BESLISSING

Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van EENENTWINTIG DUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EUR (21.250,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op DRIEËNVEERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EUR (43.750,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd vijfenzeventig (175) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd vijfenzeventigste (1/175ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

NEGENDE BESLISSING

Uitgiftepremie

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal ZESTIG DUIZEND TWINTIG EUR (60.020,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremie", die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts za! kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

TIENDE BESLISSING

Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het Kaphaai van de vennootschap een tweede maat te verhogen met ZESTIG DUIZEND TWINTIG EUR (60.020,00 EUR), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van DRIEENVEERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EUR (43.750,00 EUR) tot HONDERD EN DRIE DUIZEND ZEVENHONDERD ZEVENTIG EUR (103.770,00 EUR), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie, hetzij RESTIG DUIZEND TWINTIG EUR (60.020,00 EUR).

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

ELFDE BESLISSING

Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het fait dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van ZESTIG DUIZEND TWINTIG EUR (60.020,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en ;lat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op HONDERD EN DRIE DUIZEND ZEVENHONDERD ZEVENTIG EUR (103.770,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd vijfenzeventig (175) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderd vijfenzeventigste (11175ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

TWAALFDE BESLISSING

Wijziging artikelvijf der statuten

Om de statuten In overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

'ARIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt HONDERD EN DRIE DUIZEND ZEVENHONDERD ZEVENTIG EUR (103.770,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd vijfenzeventig (175) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die eik een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening



Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van de wet."

DERTIENDE BESLISSING

Opdrachten en volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de statutair zaakvoerder tot uitvoering van het genomen

besluit en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Voor uittreksel

Tegelijk hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte van statutenwijziging

- verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor

- coördinatie.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 07.06.2013 13161-0530-011
11/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 06.06.2012 12153-0194-012
23/02/2012
ÿþMod Wand 11.1

I114t~ ls In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

º% ..._...,.." " -.

NEERtiELEOD TER GRIME'

'

RECHTBANK VAN KoGIaatvDISl.

1 n FEB. 2012 veziusta



1 1 1 1 1 1 il 1 1

*izoen3so=

Ondernemingsnr: 0423760732

Benaming

(voluit) : ANGELO INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Albert 1-laan 92, 8670 Koksijde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 31/12/2011 werden de volgende beslissingen genomen

Na beraadslaging beslist de vergadering, unaniem, om Mevrouw Maere Benedicte te benoemen als zaakvoerder van de BVBA Angelo Invest, dit voor onbepaalde duur en met ingang vanaf 31/12/2011.

Tevens beslist de vergadering, unaniem, om mevrouw Zwaenepoel Christine te ontslaan ais zaakvoerder, met ingang vanaf 3111212011, Er wordt haar kwijting verleend voor het tot op heden uitgeoefende mandaat,

Maere Benedicte

Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 05.07.2011 11256-0152-015
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.07.2010 10357-0398-019
24/02/2010 : VE028018
01/12/2009 : VE028018
01/07/2009 : VE028018
26/06/2008 : VE028018
01/08/2007 : VE028018
30/06/2006 : VE028018
29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 06.06.2015, NGL 24.06.2015 15211-0375-011
30/06/2005 : VE028018
05/07/2004 : VE028018
18/02/2004 : VE028018
04/08/2003 : VE028018
27/01/2003 : VE028018
17/10/2000 : VE028018
10/08/1999 : VE028018
01/01/1988 : VE28018
17/01/1986 : VE28018
01/01/1986 : VE28018

Coordonnées
ANGELO INVEST

Adresse
ALBERT I LAAN 92 8670 KOKSIJDE

Code postal : 8670
Localité : KOKSIJDE
Commune : KOKSIJDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande