ANIEK VAN DE VELDE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANIEK VAN DE VELDE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.743.035

Publication

30/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

achttienduizend zeshonderd euro en is elk aandeel volledig volstort.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in

oprichting bij BNP Paribas Fortis met nummer BE44 0017 4477 2645.

Het bewijs van deponering, dat in het dossier van de werkende notaris bewaard blijft, werd door de

bank afgeleverd op zeventien december tweeduizend en veertien.

7. Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang van heden.

Zij zal evenwel rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit

de oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts

ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging

der statuten.

8. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die advocaat dienen te zijn. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

Statutair zaakvoerder

Mevrouw Van de Velde Aniek, wonende te 8720 Wakken (Dentergem), Sint Antoniusstraat 27, is als statutair zaakvoerder van de vennootschap benoemd.

De duur van het mandaat van een statutair zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Elke zaakvoerder heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbehouden. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

9. Volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan BV BVBA F. Vandelanotte, met zetel te Kuurne, Bloemenhof 24, KBO 505.786.803, of een van haar bedienden, lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle nodige administratieve formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer, alsook voor elke latere wijziging of aanpassing daarvan, met recht van indeplaatsstelling.

10. Jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal  behoudens andersluidende bijeenroeping - gehouden worden op de eerste dinsdag van de maand maart om veertien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben : bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit van toepassing is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel de herbenoeming van de zaakvoer­der(s).

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en zeventien.

11. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één oktober en eindigt op dertig september daarna. Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op heden en zal worden afgesloten op dertig september

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

tweeduizend en zestien.

12. Wordt alhier tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap benoemd, Mevrouw Van de Velde Aniek, voornoemd.

Mevrouw Van de Velde Aniek, voornoemd, verklaart hierbij het mandaat van statutair zaakvoerder te aanvaarden en verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van haar mandaat.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande, dat zij vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

13 Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaart de verschijner ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit de overeenkomsten door haar aangegaan vanaf één oktober tweeduizend en veertien ten name van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze laatste. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel Gent - afdeling Kortrijk; expeditie akte oprichting.

Martine Vandemaele, notaris.

Coordonnées
ANIEK VAN DE VELDE

Adresse
SINT ANTONIUSSTRAAT 27 8720 WAKKEN

Code postal : 8720
Localité : Wakken
Commune : DENTERGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande