ANJO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANJO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 829.354.156

Publication

31/07/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
10/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 29.12.2013 13706-0531-017
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 27.08.2012 12447-0217-013
14/12/2011
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0829354156

Benaming

(voluit) : ANJO (verkort) :

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11187696"

Ai ~I

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Diksmuidseweg 364 te 8904 Boezinge

(volledig adres)

Onderwerp akte : adreswijziging maatschappelijke zetel

VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER OP 28 NOVEMBER 2011 OM 10.00 u

Aanwezig

De heer Van Lerberghe Roger, zaakvoerder

Agenda

Adreswijziging

Besprekingen en beslissingen

De zaakvoerder beslist dat de maatschappelijke zetel van Anjo bvba verplaatst wordt van Diksmuidseweg 264 te 8904 Boezinge naar Groenstraat 3 te 8640 Woesten en dit vanaf 28 november 2011.

Van Lerberghe Roger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



+iioezaee"

Ondernemingsnr : 0829354156 Benaming

(voluit) : ANJO

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : 8904 leper (Boezinge), Diksmuidseweg 264

Onderwerp akte : (AKTENAME) ONTSLAGNAME - BENOEMING ZAAKVOERDER - WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Meester:

" Johanna DE WITTE, notaris met standplaats te leper, op zeven april tweeduizend en elf, nog ter registratie," blijkt dat volgende beslissingen met éénparigheid van de aanwezige stemmen werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt thans kennis en akte van de schriftelijke verklaring welke de voorzitster van de vergadering, te weten Mevrouw VAN LERBERGHE Annelles, voornoemd, thans voorlegt en opgemaakt door haarzelf in haar hoedanigheid van statutair  zaakvoerster van de vennootschap, waarbij zij heeft beslist: vrijwillig haar ontslag als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aan te bieden, en dit per éénendertig. maart tweeduizend en elf.

De vergadering aanvaardt dit ontslag en verleent onmiddellijk décharge aan Mevrouw VAN LERBERGHE Annelies, voornoemd, voor het door haar uitgevoerde bestuursmandaat.

Deze voornoemde schriftelijke verklaring uitgaande van Mevrouw VAN LERBERGHE Annelies, voornoemd,; inzake haar vrijwillig ontslag als statutair zaakvoerster van de vennootschap, werd daarop door haar, in haar; hoedanigheid van voorzitster van de vergadering, aan ondergetekende notaris overhandigd met het verzoek' deze schriftelijke verklaring te willen bewaren in haar dossier.

TWEEDE BESLUIT : De vergadering beslist tot het benoemen van één nieuwe niet - statutaire zaakvoerder, te weten :

-) de Heer VAN LERBERGHE Roger, voornoemd, alhier aanwezig en verklarende dit mandaat te: aanvaarden;

Dit bestuursmandaat van de nieuwe niet - statutaire zaakvoerder heeft een aanvang genomen op één april laatst en wordt bij deze door de algemene vergadering bekrachtigd.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing hiervoor beschreven, beslist de vergadering de tekst van artikel dertien (13) van de statuten als volgt aan de passen :

"ARTIKEL DERTIEN  BENOEMING  ONTSLAG

De vennootschap wordt beheerd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet! vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,: zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die: belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de: rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden: dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou: vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt: de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

DERDE BESLUIT :

De algemene vergadering beslist het boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten aanvangen op één; januari (01/01) van elk jaar en af te sluiten op éénendertig deoember (31/12) van hetzelfde jaar.

De vergadering beslist dientengevolge dat de tekst van paragraaf één van artikel éénendertig (31) van de statuten thans zal luiden als volgt :

"Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december: van hetzelfde jaar".

Overgangsbepalingen:

De algemene vergadering beslist dat het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één augustus tweeduizend en tien (01/08/2010), wordt verlengd tot, en wordt afgesloten op éérendertig december: tweeduizend en elf (31112/2011).

VIERDE BESLUIT :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De algemene vergadering beslist, als gevolg van de beslissing genomen onder het "DERDE BESLUIT", de " datum van de algemene vergadering te wijziging. Waar deze thans doorgaat op de eerste zaterdag van de maand december wordt thans beslist om deze algemene vergadering voortaan te laten doorgaan telkens op de tweede zaterdag van de maand juni om veertien uur, en dit voor de eerste maal, gelet op voorgenomen beslissing onder het "DERDE BESLUIT", op de tweede zaterdag van de maand juni tweeduizend en twaalf om veertien uur.

" Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing hiervoor beschreven, beslist de vergadering de eerste paragraaf van artikel twintig (20) van de statuten als volgt aan de passen

"De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de twee zaterdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Indien er slechts één vennoot is, zal hij op deze datum de jaarrekening voor goedkeuring tekenen. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar

bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt." "

VIJFDE BESLUIT :

De algemene vergadering machtigt het bestuursorgaan om de genomen beslissingen uit te voeren en de

coördinatie van de statuten op te maken. "

Alle punten van de agenda afgehandeld zijnde, wordt deze algemene vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Johanna DE WITTE

í Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2011- Annexes du Moniteur belge



Gelijktijdig hiermee neergelegd :

11 een expeditie (afgeleverd vóór registratie) van het proces-verbaal van 7 april 2011;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANJO

Adresse
GROENSTRAAT 3 8640 WOESTEN

Code postal : 8640
Localité : Woesten
Commune : VLETEREN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande