ANN-SOPHIE CREMERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANN-SOPHIE CREMERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.966.021

Publication

06/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.08.2013, NGL 31.08.2013 13544-0494-010
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.08.2012, NGL 31.08.2012 12533-0341-010
31/01/2011
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Voorbehoud'

aan he

Belgisc Staatsbl

ev

GE

EERGELEGD TER GHI rit VAN DE

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (AFDELING BRUGGE)

P: 0 7 JAN. 2011

LA

De griffier.

Griffie



Ondernemingsnr :

Benaming :

(voluit): Ann-Sophie Cremers

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Schaarstraat 74, 8000 Brugge

na

IT un BElr

~tFit"CT10N

111111JIIIIIItIjOI1111

Ct 3E

1

-01- 2011

i STAATS STUUR

0832 9660 21

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge Onderwerp akte : OPRICHTING- VASTSTELLING STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Steven Fieuws te Brugge op 4 januari 2011, alsnog te registreren, dat er door:

Mevrouw CREMERS Ann-Sophie Marie, geboren te Kortrijk op 14 november 1965, wonende te 8000 Brugge, Schaarstraat 74.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met de naam "Ann Sophie Cremers".

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8000 Brugge, Schaarstraat 74. Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden het uitoefenen van het consultancy-opdrachten inzake human resources in de breedst mogelijke betekenis zoals personeelsbeleid, personeelstraining en -lopleiding, opstarten van bedrijfstrainings- en opleidingscentra, personal Icoaching. De vennootschap mag onderwijsopdrachten opnemen en uitvoeren. De vennootschap mag ook taal- en tolkopdrachten opnemen en uitvoeren.

De vennootschap mag diensten verlenen en adviseren op het vlak van het ontwikkelen van concepten, marketing, promotie, productie en bedrijfsorganisatie.

IDe vennootschap mag alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële ofl commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende goederen en onroerende goederen als investering verwerven, of met het doel! deze weder te verkopen, zelfs als deze goederen noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van del vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen.

Zij mag leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welk bedrag, aan aan eender wie toestaan of borgstellingen verstrekken aan eender wie.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, !inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, leen aandeel in alle bestaande of op te richten vennootschappen of )bedrijven, in België of het buitenland verwerven.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel Ivan een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzienj

























Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

. º%Yoor- behouden aan het ~~éfgiscfi 1 Staatsblad

(

" '

r

Luik B - vervolg

lin het Wetboek van vennootschappen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 euro.

;Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, die elk 1/100ste van het

kapitaal vertegenwoordigen.

(Het maatschappelijk kapitaal wordt ingebracht in speciën, en is geheel

:geplaatst en volstort tot beloop van 12.400 euro, zodat

:dient volstort te worden.

!Het volstort bedrag werd geplaatst op een geblokkeerde

!BANK te Brussel.

!Op alle aandelen werd ingeschreven door mevrouw Ann-Sophie Cremers.

iAlgemene vergadering

!De jaarvergadering zal gehouden worden ter zetel van de vennootschap of op

gelijk welke andere plaats te vermelden in de oproepingsbrieven, op 20 juni,

!om 1400 uur, ongeacht of deze dag een weekdag, zaterdag, zondag, of

wettelijke feestag is.

Aanwezigheidslijst

vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun

Alvorens aan de

volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, 'de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en del statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen. Bestuur De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet) vennoten.

Ingeval een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder van de vennootschap,I dient zij onverwijld over te gaan tot de aanduiding van de vaste' vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van! Vennootschappen. !

!De aanduiding van de vaste vertegenwoordiger zal samen met de benoeming vans Ide rechtspersoon tot zaakvoerder bekendgemaakt worden in de bijlage van het' !Belgisch Staatsblad, op initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap. !Het ontslag van een vaste vertegenwoordiger door de zaakvoerder-rechtspersoon; (zal eveneens bekendgemaakt worden in de bijlage van het Belgisch Staatsblad,( pop initiatief en kosten van de onderhavige vennootschap.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor een tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens !het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. iIngeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. !Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een 'voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

!De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid tent =titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van del :vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht!

gezamenlijk gegeven te worden. '

!De zaakvoerders kunnen zich in het college laten vertegenwoordigen door eens landere zaakvoerder of een bijzondere gevolmachtigde, mits voorlegging van een: !schriftelijke volmacht, per post, per telefax of per email met elektronische! handtekening.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid. Ingeval de vennootschap tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in enige! andere vennootschap, beslist de zaakvoerder of het college van zaakvoerders over de benoeming van een vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Ingeval enig lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard, rechtstreeks of onrechtstreeks strijdig met de belangen van de vennootschap, heeft, dient gehandeld te worden overeenkomstig! !de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. De notulen van de beslissing van de zaakvoerder of het college van'

alsnog 6.200 euro! rekening bij de NV KBC(

Luits B - vervolg

zaakvoerders nopens een in vorige alinea vermelde aangelegenheid, dienen !opgenomen te worden in het jaarverslag, en aldus neergelegd te worden. Ingeval de vennootschap er niet toe gehouden is een jaarverslag op te maken, 'dient een stuk, waarin deze notulen opgenomen worden, samen met de! !jaarrekening neergelegd te worden.

IDe zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte !als eiser of als verweerder.

!Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen zij de vennootschap slechts rechtsgeldig verbinden door hun gezamenlijk optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij !bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

!Boekjaar

!Het boekjaar van de vennootschap stemt overeen met het kalenderjaar.

! Winstverdeling

!Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten! honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming1. lis niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het! !maatschappelijk kapitaal bedraagt. !Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de! bestemming van het saldo van de nettowinst. Ontbinding en vereffening

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten, overeenkomstig hun aandelenbezit.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: mevrouw! CREMERS Ann-Sophie Marie, wonende te 8000 Brugge, Schaarstraat 74.

Eerste boekjaar Het eerste boeklaat neemt een aanvang op het ogenblik dat de vennootschap!

rechtspersoonlijkheid verkrijgt , en zal worden afgesloten op

31 december 2011. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

de BVBA Gilbert Verslype, accountantskantoor met zetel te 8430 Middelkerke, Koninginnelaan 39 en al haar aangestelden, met! mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te! doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder! meer S.T.W.), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingeni en met het oog op alle latere wijzigingen aan-en eventuele schrappingen van! deze inschrijvingen. VOOR DEELS LETTERLIJK, DEELS ONTLEDEND UITTREKSEL, AFGELEVERD VÔÔR DE FORMALITEIT VAN DE REGISTRATIE, EN ENKEL BESTEMD VOOR NEERLEGGING TER GRIFFIES VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL EN PUBLICATIE IN HET BELGISCH STAATSBLAD

STEVEN FIEUWS, notaris

Samen hiermee neergelegd :

* expeditie van de oprichtingsakte van 4 januari 2011.

1

,Voor-

behouden aan het ~ Sé~gísc~ Staatsblad

Volmacht BTW/KBO

!Volmacht wordt verleend aan

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.09.2015, NGL 30.09.2015 15630-0182-010

Coordonnées
ANN-SOPHIE CREMERS

Adresse
SCHAARSTRAAT 74 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande