ANNOVINTAGE INVEST

Société en commandite simple


Dénomination : ANNOVINTAGE INVEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.495.246

Publication

10/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0835.495.246

Benaming

(voluit) : ANNOVINTAGE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Brugge, Sint-Salvatorskerkhof 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING - STATUTENWIJZIGINGEN

Blijkens proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Waûters te Brugge (Assebroek) op 22 juni 2012, heeft de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST met zetel te 8000 Brugge, Sint-Salvatorskerkhof 16, geldig beraadslagend, met eenparig goedvinden vastgesteld en beslist :

1. Kennis te nemen van het splitsingsvoorstel, zonder ontbinding van de naamloze vennootschap ZUIDZAND INVEST, ten voordele van de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST, met zetel te Brugge, Sint Saivatorskerkha of 46, RER Brugge 01335.495.246 opgesteld overeenkomstig astakel 126 van het Wetboek van Vennootschappen, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brugge op 3 april 2012 en ter inzage van de vennoten op de zetel van de vennootschap. De vennoten hebben kosteloos een afschrift kunnen verkrijgen van genoemd splitsingsvoorstel op eenvoudig verzoek gericht aan de vennootschap, Te verzaken aan de artikelen 730, 731 en 733 van het Wetboek van Vennootschappen, overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen, dat het volgende bepaalt: "De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten (...J

2. Aanvaarding van de gedeeltelijke splitsing zonder ontbinding van de naamloze vennootschap ZUIDZAND INVEST ten voordele van de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST.

Als gevolg van de partiële splitsing, kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderd dertienduizend honderd achtentachtig euro drieënveertig (E 213.188,43), om het maatschappelijk kapitaal van de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST te brengen van achthonderd euro (¬ 800,00) op tweehonderd dertienduizend negenhonderd achtentachtig euro drieënveertig (¬ 213.988,43), door creatie van achthonderd zestig (860) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde soort en genietend van dezelfde voordelen als de bestaande aandelen.

3. De nieuwe aandelen in de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST uit te reiken aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap ZUIDZAND INVEST en deze aandelen onder hen te verdelen.

4. Aanpassing van de statuten overeenkomstig de te nemen besluiten.

FORMALITEITEN

a. De bestuursorganen van beide vennootschappen hebben een splitsingsvoorstel opgemaakt. Deze splitsingsvoorstellen werden neergelegd:

" voor de naamloze vennootschap ZUIDZAND INVEST, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge op 42 maart 2012 en bij wijze van melding bekendgemaakt in de Billagen tot het Belgisch Staatsblad op 29 maart 2012, onder nummer 20120329/65187.

" voor de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brugge op 3 april 2012, en bij wijze van melding bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 19 april 2012, ondernummer 20120419176858.

b. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KAREL NIJS BEDRIJFSREVISOR", met zetel te 2550 Kontich, Kleine Meylstraat 16, vertegenwoordigd door de heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, heeft een schriftelijk verslag opgesteld inzake inbreng in natura op datum van 23 april 2012, zoals bepaald in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het besluit luidt als volgt:

"8. BESLUIT

De inbreng in natura bestaat in de inbreng van een deel van het vermogen in de context van de splitsing door overneming van de NV Zuidzand Invest zoals hierboven gedetailleerd beschreven. Het betreft bepaalde onroerende goederen, alsook andere activa ten bedrage van een totaal van 1.577.678,24 EUR en bepaalde passiva waarvan het saldo samen 1.196.636, 55 EUR bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Ms1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111 1111111 I~ 111111 IVIVI

" iaiziisz*

ieERd~

LeGU ter

KOfl~~A~p~~

R~µreAN~v A~detiing grugae ) BRUGGE.

Cy`iffiele ; ;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij onder voorbehoud van de fiscale neutraliteit van de partiële-splitsingstransactie en de vrijstelling van de registratierechten van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering, dit wil zeggen de boekwaarde van het afgesplitst vermogen per 30 september 2011 van de NV Zuidzand Invest NV, voldoet aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De netto-boekwaarde van de ingebrachte activa en passiva bedraagt 381,041,69 EUR (waarvan het kapitaal 213.188,43 EUR bedraagt) komt, rekening houdend met het voorgaande, stemt ten minste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 860 volledig volgestorte aandelen van de vennootschap anno Vintage Invest Comm V, zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van één 1.020ste van het kapitaal.

wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billjkheid van de verrichting ("no faimess opinion").

Kontich, 23 april 2012

Karel Nijs Bedrijfsrevisor BVBA

vertegenwoordigd door

(getekend)

Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en Revisor erkend door de FSMA voor ICB's

Vennoot'

c. de zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST heeft op datum van 19 maart 2012 een verslag opgemaakt overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit verslag wordt samen met het verslag van de bedrijfsrevisor neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

d. De splitsingsvoorstellen werden ín de agenda van de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen vermeld, alsook de plaats waar de aandeelhouders/vennoten van deze stukken kennis konden nemen. De splitsingsvoorstellen, alsmede een exemplaar van de jaarrekeningen, de jaarverslagen en de eventuele verslagen van de commissaris over de laatste drie boekjaren, werden in de zetel van de vennootschappen voor kennisneming ter beschikking gesteld van de respectievelijke aandeelhouders/vennoten, om deze de gelegenheid te bieden uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen.

e. De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren dat er zich geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van respectievelijk de naamloze vennootschap ZUIDZAND INVEST en de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel. BESLUITEN

EERSTE BESLUIT

1. Principieel besluit tot partiële splitsing.

a. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap ZUIDZAND INVEST besluit de vennootschap gedeeltelijk te splitsen zonder ontbinding ten voordele van de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST,

b. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de splitsingsvoorstellen, waarin voorgesteld wordt een gedeelte van de naamloze vennootschap ZUIDZAND INVEST af te splitsen ten voordele van de gewone commanditaire vennootschap ANNOV1NTAGE INVEST.

c, De algemene vergaderingen van beide vennootschappen besluiten te verzaken aan de artikelen 730, 731 en 733 (in zover dit laatste naar de verslagen verwijst) van het Wetboek van Vennootschappen, zoals hoger omschreven.

cl. De algemene vergadering van de vennootschap ZUIDZAND INVEST besluit dat de splitsing zal worden verwezenlijkt door middel van overdracht aan de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST van de in het splitsingsvoorstel beschreven bestanddelen van het actief en passief, op basis van een staat van actief en passief van de vennootschap op 30 september 2011.

e. De algemene vergadering van de gewone commanditaire vennootschap ANNOV1NTAGE INVEST besluit de partiële splitsing van de naamloze vennootschap ZUIDZAND INVEST zonder ontbinding ten voordele van de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE 1NVEST te aanvaarden.

f. Deze partiële splitsing wordt verwezenlijkt met kapitaalverhoging van de vennootschap ANNOVINTAGE INVEST ten bedrage van tweehonderd dertienduizend honderd achtentachtig euro drieënveertig (¬ 213.188,43), met creatie van achthonderd zestig (860) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde soort en genietend van dezelfde voordelen als de bestaande aandelen van de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST.

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen, niet eenparigheid van stemmen, goedgekeurd.

2. Gevolgen

f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

a, Als gevolg van voomoemde partiële splitsing gaat gans het afgesplitste vermogen van de vennootschap ZUIDZAND INVEST, met alle rechten en plichten, over op de vennootschap ANNOVINTAGE INVEST, volgens de modaliteiten zoals vastgelegd in het splitsingsvoorstel.

b. De overgang geschiedt met kapitaalverhoging ten bedrage van tweehonderd dertienduizend honderd achtentachtig euro drieënveertig (¬ 213.188,43), om het maatschappelijk kapitaal van de gewone commanditaire vennootschap ANNOVINTAGE INVEST te brengen van achthonderd euro (¬ 800,00) op tweehonderd dertienduizend negenhonderd achtentachtig euro drieënveertig (¬ 213.988,43), en met toekenning van achthonderd zestig (860) nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde soort en genietend van dezelfde voordelen ais de bestaande aandelen van de vennootschap ANNOVINTAGE INVEST.

c. Uitreiking in de vennootschap ANNOVINTAGE INVEST van de nieuwe aandelen, volledig volgestort, aan de aandeelhouders van de vennootschap ZUIDZAND INVEST ter vergelding van de overdracht van het afgesplitst vermogen van de vennootschap ZUIDZAND INVEST, en verdeling onder hen van deze aandelen als volgt;

- aan de heer Olivier ROELENS, voornoemd, vierhonderd dertig (430) aandelen;

- aan mevrouw Cynthia JOHNSTON, voornoemd, vierhonderd dertig (430) aandelen. Vervolgens stellen de algemene vergaderingen vast dat de partiële splitsing van de vennootschap ZUIDZAND INVEST in het voordeel van de vennootschap ANNOVINTAGE INVEST, werd verwezenlijkt. TWEEDE BESLUIT

De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen in overeenstemming met de voorgaande besluiten. Daaruit blijkt onder meer:

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt tweehonderd dertienduizend negenhonderd achtentachtig euro drieënveertig.

Het is verdeeld in duizend en twintig (1.020) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal, gecoördineerde tekst der statuten, verslag bestuursorgaan, verslag revisor, staat van actief en passief.

Dit uittreksel is afgeleverd ver registratie van het proces-verbaal houdende statutenwijziging overeenkomstig artikel 173 van het Wetboek van Registratierechten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

19/04/2012
ÿþr

Voor-

behouden

aan het

13elgisch

Staatsblac

Mod Word 11,1

1111 1111110111111111111

*12076858*

Ondernemingsnr : 0835.495.246

Benaming

(voluit) : ANNOVINTAGE INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SINT-SALVATORSKERKHOF 16  8000 BRUGGE

(volledig adres)

Onderwerp akte : SPLITSINGSVOORSTEL

Neerlegging van het splitsingsvoorstel  in toepassing van de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van Vennootschappen met afsplitsing naar de Comm.V annoVintage Invest met ondernemingsnummer; 0835,495.246, wonende te 8000 Brugge, Sint-Salvatorskerkhof 16 van de NV Zuidzand Invest met: ondernemingsnummer 0448.005.584, wonende te 8000 Brugge, Sint-Salvatorskerkhof 16.

0. Met splitsing caellikcaestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn.

De verrichting is een met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn. (hierna "partiële splitsing" genaamd), waarbij een deel van het vermogen van NV ZUIDZAND INVEST op de bestaande Comm ,V ANNOVINTAGE INVEST zal overgaan,

De verrichting is mutatis mutandis onderworpen aan de bepalingen van boek XI, titel 11, hoofdstuk 3, afdeling Il W, Venn.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ReceitaGeeeel

L7~Lee tetf30~~P 

seeel

Griffie

1, Bedrijfseconomische motivering van de partiële splitsing

De bedoeling van de partiële splitsing is de activiteit van NV Zuidzand Invest, die bestaat in het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf ("bed and breakfast") in de toeristische sector, af te splitsen van de activiteit van commerciële verhuring, in afzonderlijke vennootschappen die dan elk bepaalde onroerende goederen bevatten die vanuit economisch oogpunt een geheel vormen en onafhankelijk van elkaar moeten kunnen beheerd worden.

In dit kader zal de NV Zuidzand Invest (partieel te splitsen vennootschap) gesplitst worden in 2 afzonderlijke, vennootschappen, Bij deze transactie blijft de oude vennootschap NV Zuidzand Invest weliswaar bestaan. Door de partiële splitsing zal er een deel van het vermogen overgedragen worden naar de reeds bestaande Comm.V annoVintage Invest.

De beide onderscheiden vennootschappen zullen na de partiële splitsing in hoofdzaak nog volgende activiteiten uitvoeren: de verhuring voor commerciële doeleinden door Zuidzand Invest NV en het verschaffen van logies. voor kortstondig verblijf, bed and breakfast en beheer van onroerende patrimonium door annoVintage Invest Comm.V.

2, De rechtsvorm, de naam. het doel en de zetel van de te splitsen vennootschap en de bestaande vennootschap.

2.a. De NV Zuidzand Invest (partieel te splitsen vennootschap)

De NV Zuidzand Invest , is een Naamloze Vennootschap met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Sint-Salvatorskerkhof 16;

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zoals bepaald in artikel van haar statuten wordt hierna letterlijk weergegeven:

"De vennootschap heeft tot doel

Op de laatsla blz, van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

a) Onderzoek en ontwikkeling in verband met alle takken van de internationale handel in alle voedingswaren, luxe-artikelen, textiel, meubelen, gebruiksvoorwerpen en allerlei non-food artikelen;

" Aankoop en verkoop, import en export, verhuur van alle artikelen, food en non-food;

" Aankoop en verkoop, verhuur van alle machines die in de ruimste zin van het woord food en non-food artikelen produceren;

" Aankoop en verkoop van alle mogelijke publicaties en drukwerk, zowel industrieel, reclame-, beeld- als kunstdrukwerk;

b) Het vertegenwoordigen van Belgische bedrijven in binnen- en buitenland, van buitenlandse bedrijven in België en van buitenlandse bedrijven in andere landen dan België met commerciële, financiële en administratieve taken als doel;

c) De import en export, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren, luxeartikelen, textiel, meubelen, gebruiksvoorwerpen en allerlei non-food artikelen;

d) Het verlenen van administratieve en technische dienstprestaties;

e) In België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobilière operaties of ermee verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in de bebouwde kommen in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing;

f) Het kopen, verkopen en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties en in het algemeen van alle roerende waarden;

g) Het nemen van welke participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen;

h) Het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft;

i) Het optreden als tussenpersoon in aile mogelijke handelingen, zowel in binnen- als in buitenland;

j) Alle financiële verrichtingen onder welke vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van eventuele, noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

k) Het makelen van verzekeringen van aile aard als tussenpersoon;

I) Het stellen of laten van alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar doel of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar doel te verwezenlijken, dit alles in de meest ruime zin van het woord."

2.b. De bestaande vennootschap Comm.V annoVintage Invest (verkrijgende vennootschap)

AnnoVintage Invest, is een Gewone Commanditaire Vennootschap met maatschappelijke zetel te 8000 Brugge, Sint-Salvatorskerkhof 16.

Het maatschappelijk doel van de vennootschap zoals bepaald in haar statuten wordt hierna letterlijk weergegeven:

De vennootschap zal tot doel hebben:

1, Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de

ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A. Alle diensten inzake informatica in de ruimste zin

B. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

C. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

D. het verlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

" B. het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

F. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

G. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

H. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

i. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen;

2, Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of toestaan.

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom, naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. a) onderzoek en ontwikkeling in verband met alle takken van de internationale handel in aile voedingswaren, luxeartikelen, textiel, meubelen, gebruiksvoorwerpen en allerlei non-food artikelen;

a. aankoop en verkoop, import en export, verhuur van alle artikelen, food en non-food;

b. aankoop en verkoop, verhuur van alle machines die in de ruimste zin van het woord food en non-food artikelen produceren;

c, aankoop en verkoop van alle mogelijke publicaties en drukwerk, zowel industrieel, reclame-, beeld- als kunstdrukwerk;

b) het vertegenwoordigen van Belgische bedrijven in binnen- en buitenland, van buitenlandse bedrijven in België en van buitenlandse bedrijven in andere landen dan België met commerciële, financiële en administratieve taken als doel;

c) de import en export, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren, luxeartikelen, textiel, meubelen, gebruiksvoorwerpen en allerlei non-food artikelen;

d) het verlenen van administratieve en technische dienstprestaties;

e) in België of in het buitenland, voor haar eigen rekening of voor rekening van derden en/of tussenpersonen, alle immobilière operaties of ermee verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing;

f) het kopen, verkopen en ruilen van aile welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties en in het algemeen van alle roerende waarden;

g) het nemen van welke participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen;

h) het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft;

i) het optreden als tussenpersoon in alle mogelijke handelingen, zowel in binnen- als in buitenland;

j) alle financiële verrichtingen onder welke vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van eventuele, noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

k) het makelen van verzekeringen van alle aard ais tussenpersoon;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

I) het stellen of laten stellen van alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met én of andere branche van haar doel of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar doel te verwezenlijken, dit alles in de meest ruime zin van het woord;

m) het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in hotels, motels en pensions (met hotelservice), hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd; overige accommodaties voor kortstondig verblijf, onder andere in jeugdherbergen en berghutten;

n) het verschaffen van overig logies voor kortstondig verblijf; de verhuur van kamers door particulieren (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden); overige accommodaties voor kortstondig verblijf; bed and breakfast;

o) het verschaffen van collectief logies (al dan niet in combinatie met het verschaffen

van maaltijden).

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle

daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

5. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel, Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

3. Ruilverhouding van de aandelen en. in voorkomend geval, het bedrag van de opleg

Aan de aandeelhouders van NV Zuidzand Invest worden, in vergoeding voor de overgang van een deel van het vermogen van NV Zuidzand Invest naar de Comm,V annoVintage Invest, 860 nieuwe aandelen uitgereikt door de Comm.V annoVintage Invest, waarbij voor ieder aandeel Zuidzand Invest NV, dus 1 aandeel zal worden toegekend door annoVintage Invest Comm.V.

Het maatschappelijk kapitaal van NV Zuidzand Invest bedraagt voor de partiële splitsing 213.188,43 euro gesplitst in 860 aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één achthonderd zestigste deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal van de Comm.V annoVintage Invest bedraagt voor de partiële splitsing 800,00 euro, gesplitst in 160 gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde, die elk één honderdzestigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Gezien de specificiteit van de partiële splitsing is er strikt genomen geen berekening van een ruilverhouding, doch slechts een toekenning van 860 nieuwe aandelen annoVintage ]nest Comm.V aan de aandeelhouders van Zuidzand Invest NV in verhouding tot hun deel in het maatschappelijk kapitaal van Zuidzand Invest NV voor de partiële splitsing,

4. Wijze waarop de aandelen in de verkrilgende vennootschap worden uitgereikt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De houders van aandelen NV Zuidzand Invest zullen naar aanleiding van de partiële splitsing nieuwe aandelen ontvangen, in overeenstemming met de voorvermelde uiteenzetting onder punt 3.

Ten laatste op de eerste bankwerkdag na de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders

die de partiële splitsing zullen goedkeuren, zal de zaakvoerder van Comm.V annoVintage Invest het

aandelenregister van deze vennootschap en daarin de identiteit van de aandeelhouders en het aantal

aan hun uitgereikte aandelen inschrijven, bij voorlegging van het aandelenregister van de

vennootschap NV Zuidzand Invest . Daarbij zal worden uitgegaan van het aandeelhouderschap van NV

Zuidzand Invest zoals het uit het aandelenbezit van die vennootschap zal blijken op datum van de

partiële splitsing.

5. Datum vanaf dewelke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen

De activiteiten van NV Zuidzand Invest m.b.t. het over te dragen deel van haar vermogen, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Comm.V annoVintage Invest vanaf 1 oktober 2011.

6. Datum vanaf dewelke de nieuwe aandelen recht neven te delen ln de winst - biizondere redelinnen betreffende dit recht

De nieuw uitgegeven aandelen nemen deel in het bedrijfsresultaat van de bestaande vennootschap Comm.V. Annovintage Invest en zijn dividendgerechtigd vanaf de datum waarop de partiële splitsing boekhoudkundig in voege treedt ingevolge punt 5 hierboven.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

7. De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen

Geen van de aandeelhouders van NV Zuidzand Invest heeft bijzondere rechten.

De Comm.V annoVintage Invest heeft geen andere effecten dan aandelen.

8. De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag

Alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, zien af van toepassing van artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen. Deze afstand zal worden vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

9. Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële

splitsing deelnemen

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

10. Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de delen van de activa en passiva van het vermogen die zullen overgaan op de verkrijgende vennootschap.

10.1. De verkrijgende Comm.V. AnnoVintage Invest

De delen van de activa en passiva van het vermogen van NV Zuidzand Invest die zullen overgaan op de Comm.V Annovintage Invest ingevolge de partiële splitsing van NV Zuidzand Invest zijn alle activa en passiva die verband houden met de actiiviteiten zoals uiteengezet onder punt 1 van dit voorstel.

e

s r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het betreft volgende activa en passiva:

NV Zuidzand NV Zuidzand Comm.V.AnnoVintage

Invest Invest Invest

Nettowaarde te Nettowaarde na Nettowaarde na splitsing

splitsen splitsing

ACTIEF

Immateriële vaste activa

- Website 261,31 0,00 261,31

Materiële vaste activa _

- Terreinen 1.472.484,32 1.025.816,22 446.668,10

- Gebouwen 2.053.945,10 1.389.757,87 664.187,23

- Inrichting 554.284,70 17.851,42 536.433,28

- I.M. & U. 11.937,48 0,00 11.937,48

- Meubilair 0,00 0,00 0,00

- Rollend materieel 25.002,22 0,00 25.002,22

Financiële vaste activa

- Waarborg 138,51 0,00 138,51

Vlottende activa

- Handelsvorderingen 110,00 0,00 110,00

- Overige vorderingen 907.624,19 1.015.442,42 -107.817,74

- Liquide middelen 7.074,82 7.074,82 0,00

- Overlopende rekeningen 758,37 0,00 758,37

Totaal actief 5.033.621,02 3.455.942,78 1.577.678,24



PASSIEF

Eigen vermogen

- Geplaatst kapitaal 213.188,43 0,00 (*) 213.188,43

- Wettelijke reserves 0,00 0,00 0,00

- HerwaarderingsMW+ 1.990.057,09 1.954.790,75 35.266,34

- Belastingvrije reserves 187.618,79 0,00 187.618,79

- Beschikbare reserves 245.209,25 0,00 245.209,25

- Overgedragen verlies -300.241,12 0,00 -300.241,12

Voorzieningen voor r&k

- Uitgest. Belastingen 96.609,06 0,00 96.609,06

Schulden

- Fin. schulden > ljaar 1.517.411,16 472.849,83 1.044.561,33

- Fin. schulden < ljaar 74.309,19 24.040,87 50.268,32

- Financiële schulden 1.002.860,61 1.002.860,61 0,00

- Handelsschulden 3.360,84 0,00 3.360,84

- Schulden belasting,... 1.039,61 1.039,61 0,00

- Overige schulden 1.837,00 0,00 1.837,00

- Overlopende rekeningen 361,11 361,11 0,00

Totaal passief 5.033.621,02 3.455.942,78 1.577.678,24



(*) Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal verhoogd warden naar 200.000,00 euro door incorporatie van een deel van de herwaarderingsmeerwaarde ten bedrage van 200.000,00 euro.

De afgesplitste bestanddelen omvatten eveneens de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

De hierboven vermelde elementen in de tabel worden ingebracht in Comm.V AnnoVintage Invest (verkrijgende vennootschap) per 1 oktober 2011.

10.2, NV Zuidzand Invest

Alle activa en passiva die in het huidige voorstel niet uitdrukkelijk zijn toegekend aan de Comm.V Annovintage Invest blijven behouden in NV Zuidzand Invest . Ook zullen alle aansprakelijkheden van NV Zuidzand Invest voor de periode tot en met 30 september 2011, blijven bestaan in laatstgenoemde partieel te splitsen vennootschap na de partiële splitsing.

11.. De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen in de verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop de verdeling is gebaseerd

r

Voor-

behouden

aan hot

Bolgisch

Staatsblad

Alle nieuwe aandelen van de Comm.V Ânnovintage Invest die zuÏlén worden uitgegeven ter gelegenheid van de , overgang van activa en passiva ingevolge van de partiële splitsing van NV Zuidzand Invest, zullen worden toegekend aan de aandeelhouders van Zuidzand Invest NV.

De toekenning van de nieuwe aandelen van Comm.V Annovintage Invest aan de aandeelhouders van NV Zuidzand Invest is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van NV Zuidzand Invest voordat de partiële splitsing wordt doorgevoerd.

" Elke aandeelhouder van NV Zuidzand Invest zal aldus nieuwe aandelen in de Comm.V Annovintage Invest verkrijgen, die een zelfde percentage vertegenwoordigen en in de zelfde verhouding als hun bestaande aandeel in het kapitaal van NV Zuidzand Invest.

12. De kosten

De totale kost van de voorgenomen operatie zal ten faste worden genomen van de bestaande vennootschap NV Zuidzand Invest

13. De Algemene Vergadering

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig voorstel door de Algemene Vergadering van de , Aandeelhouders van NV Zuidzand Invest is 20 april 2012, of de datum van enige andere Algemene Vergadering van Aandeelhouders met dezelfde agenda.

14, Neerlegging

De bestuurders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de Coöperatieve Vennootschap met

" Beperkte Aansprakelijkheid "Bofidi Gent", met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126A, of , aan één van haar lasthebbers, met name de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Aulnoit 8, 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende de registratie, de neerleggingen en/of publicaties die verband houden met de oprichting, met beslissingen van de bestuurder(s) en van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten te vervullen met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde, een Sociaal Verzekeringsfonds, een Sociaal Secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als , aannemer.

Tesamen hiermee neergelegd

- Splitsingsvoorstel

De heer Olivier Roelens Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naar en hoedanigheid van de instrumenlorendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/03/2012
ÿþÀ Mal Wad 11.1.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2012 - Annexes du Moniteur belge Uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 28(0212012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met eenparigheid van stemmen werd beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met DRIEHONDERD EURO (300,00 euro) door storting in speciën, om het te brengen van VIJFHONDERD EURO (500,00 euro) naar ACHTHONDERD EURO (800,00 euro) met creatie van ZESTIG (60) nieuwe aandelen, zodat het kapitaal na kapitaalverhoging vertegenwoordigd wordt door HONDERZESTIG (160) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De heer Olivier Roelens

Zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd : verslag Bijzondere Algemene Vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IUI 1IIIm i

*1*

ONITEUR

2 0 -03-

BEL 1SCE-1 STp,

Griffie

r. ~`:~ ree r

A

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) (verkort)

0835.495.246

ANNOVINTAGE INVEST

á 8 liAMr 2111

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP S1NT-SALVATORSKERKHOF 16 - 8000 BRUGGE

KAPITAALSVERHOGING

c

EL GERECh}`é" Bi1NKVAN KOéP#iftieg,'TE BRUGGE (AreI¬ iIg m'use)

2012

26/04/2011
ÿþMad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend'te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i MONITEUtR BELGE NEERGELEGD ter ii-F E r DIREC, t-2L1 CHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

I -04- 20n BRUGGE (Afdeling Brugge)

O APR. 2011

BELGISCH S" AATSBLAD De griffier,

BESTUUR

GVO~"-n.

IIIII

*11063389"

0';: 0835 0835495246

Feena =inrc,

t ,Lire : ANNOVINTAGE INVEST

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : SINT-SALVATORSKERKHOF 16 - 8000 BRUGGE

ahtea : OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d. 04/04/2011 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone

cse Commanditaire Vennootschap".

DL

- Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een "Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam 'annoVintage Invest.

- Zetel: Sint-Salvatorskerkhof 16 - 8000 Brugge.

- Beherend vennoot: De heer Olivier Roelens, wonende te Sint-Salvatorskerkhof 16 te 8000 Brugge.

- Doel: De vennootschap zal tot doel hebben:

1. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

A. alle diensten inzake informatica in de ruimste zin

B. het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen

N en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in

i rechtspersonen en ondememingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

C. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,

N onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest

' ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

D. het verlenen van adviezen van financiële, technische, juridische, commerciële of administratieve aard; in " de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen;

ri) E. het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;



re

F. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

G. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

H. het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

I. het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe- vormen van technologie en hun toepassingen;

2. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden zowel in België als in het. eE buitenland:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen. met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van-onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen. De vennootschap mag alle zakelijke, rechten op onroerende goederen, onder meer deze van erfpacht, opstal en vruchtgebruik verwerven, bezitten of

,toestaan..

Op de laatsi; ven Lu.. k.,B velmsiden : fiecto . Naam en hoedanigheid var; :e instrUinenteier.a3 notar¬ s. reizii van ' cro(o)nt eni

bevoegd de recnlepemoon te:1 asnzren von derden fe vertegenweerd;9ei1

Verso : Naam en handiekemng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bovendien onroerende goederen aan- en/of verkopen zowel in volle eigendom,

naakte eigendom als in vruchtgebruik.

Zij kan tevens onroerende goederen huren en verhuren.

3. Voor eigen rekening het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. A. onderzoek en ontwikkeling in verband met alle takken van de internationale handel in alle voedingswaren, luxeartikelen, textiel, meubelen, gebruiksvoorwerpen en allerlei non-food artikelen;

a. aankoop en verkoop, import en export, verhuur van alle artikelen, food en non-food;

b. aankoop en verkoop, verhuur van alle machines die in de ruimste zin van het woord food en non-food artikelen produceren;

c. aankoop en verkoop van alle mogelijke publicaties en drukwerk, zowel industrieel, reclame-, beeld- als . kunstdrukwerk;

B. het vertegenwoordigen van Belgische bedrijven in binnen- en buitenland, van buitenlandse bedrijven in België en van buitenlandse bedrijven in andere landen dan België met commerciële, financiële en administratieve taken als doel;

C. de import en export, groot- en kleinhandel van alle voedingswaren, luxeartikelen, textiel, meubelen, gebruiksvoorwerpen en allerlei non-food artikelen;

D. het verlenen van administratieve en technische dienstprestaties;

E. in België of in het buitenland, voor, haar eigen rekening of voor rekening . van derden enlof tussenpersonen, alle immobilière operaties of ermee verband houdende verrichtingen te doen, met name aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van aile aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing;

F. het kopen, verkopen en ruiten van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties en in het algemeen van alle roerende waarden;

G. het nemen van welke participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen;

H. het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft;

I. het optreden als tussenpersoon in alle mogelijke handelingen, zowel in binnen- als in buitenland;

J. alle financiële verrichtingen onder welke vorm van lening, kredietopening of andere wijze, met uitzondering van de financiële verrichtingen voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen en onder voorwaarde van het bekomen van eventuele, noodzakelijke machtigingen en aanvaardingen;

K. het makelen van verzekeringen van aile aard als tussenpersoon;

" L. het stellen of laten stellen van alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige andere verrichtingen en handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met én of andere branche van haar doel of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar doel te verwezenlijken, dil alles in de meest ruime zin van het woord;

M. het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in hotels, motels en pensions (met hotelservice), hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt geserveerd.; overige accommodaties voor kortstondig verblijf, onder anderé in jeugdherbergen en berghutten;

N. het verschaffen van overig logies voor kortstondig verblijf; de verhuur van kamers door particulieren (ai dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden); overige accommodaties voor kortstondig verblijf; bed and breakfast;

O. het verschaffen van collectief logies (al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden).

Deze bepalingen zijn niet beperkend doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

5. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Oe vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

i3ovenveimelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

' Voter- .

behouden

aan hr:?"

Beiit-:ch

I Staatsblad

E ~ 7--

. /

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

- Maatschappelijk kapitaal: Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt 500,00 euro.

Het is verdeeld in HONDERD gelijke aandelen zonder nominale waarde.

- Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van dat jaar. - Algemene vergadering: zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni.

Winstverdeling: Het `te bestemmen winstsaldo" of het "te verwerken verliessaldo", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overgangsbepalingen:

1. Eerste boekjaar: begint vanaf heden tot 31 december 2012

2. Eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni 2013.

3. Zaakvoerder: de heer Olivier Roelens. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

- Volmacht

Bij deze wordt volmacht verleend voor onbepaalde tijd aan de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA Bofidi-Revac, Kortrijksesteenweg 1126A  9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers, met name, de heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, mevrouw Leen Vanden Berghe, wonende te Rue Autnoit 8 te 7912 Saint-Sauveur en mevrouw Lindsey Schamp, wonende te Goudberg 49 te 8530 Harelbeke, samen of ieder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds, de aansluiting bij een sociaal secretariaat en het voeren van alle procedures m.b.t. de registratie als aannemer.

Tesamen hiermee neergelegd:

- Geregistreerd exemplaar oprichtingsakte

De heer Olivier Roelens

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van ;tok 8 vermelden . F?ec~o Naam en r3adanrgheid van de instrumenterende notariS, hetzij van de persetoln{er}'; bevoegd de recht:,perstror, ten aanz:en van derden te ver'tigerFYaordi,r~.,9r'

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANNOVINTAGE INVEST

Adresse
SINT-SALVATORSKERKHOF 16 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande