ANSEEUW SYNDIC BURO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANSEEUW SYNDIC BURO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.276.214

Publication

17/12/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13307785*

Neergelegd

13-12-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0543276214

Benaming (voluit): ANSEEUW SYNDIC BURO

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8300 Knokke-Heist, Natiënlaan 178

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit het uittreksel van een akte verleden voor Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist, op dertien december 2013. blijkt dat

1/ De Heer DOBBELAERE Ronny Eddy, Rijksregister nummer : 53.06.02-373.43, geboren te Knokke op twee juni negentienhonderd drieënvijftig, wonend te 8300 Knokke-Heist, Asterstraat 24.

2/ Mevrouw ANSEEUW Hildegarde Marie Catharina, Rijksregister nummer : 51.02.17-396.82, geboren te Diksmuide op zeventien februari negentienhonderd eenenvijftig, wonend te 8300 Knokke-Heist, Asterstraat 24. 3/ De Heer DOBBELAERE Hans, Rijksregister nummer : 85.08.10-055.31, geboren te Knokke op tien augustus negentienhonderd vijfentachtig, wonend te 8310 Brugge (Assebroek), Vestingstraat 86.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de

NAAM:

 ANSEEUW SYNDIC BURO 

ZETEL: 8300 Knokke-Heist, Natiënlaan 178

DUUR:

Onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de bevoegde Rechtbank van

Koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De activiteiten van de vennootschap zullen aanvangen op 1 januari 2014.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

De comparanten verklaren en erkennen :

1/ dat het maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00-) volledig geplaatst

is, het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

2/ dat het gestort is ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00-), waarbij op ieder van de

aandelen ten minste één/vijfde gestort is.

En terstond wordt op de aandelen volledig ingeschreven als volgt :

1. de Heer DOBBELAERE Ronny voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend honderd veertien euro (¬ 9.114,00-), waarvoor hem negenenveertig (49) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend worden.

Op deze aandelen werd slechts drieduizend achtendertig euro (¬ 3.038,00-) gestort.

2. Mevrouw ANSEEUW Hildegarde voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00-) waarvoor haar vijftig (50) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde toegekend worden.

Op deze aandelen werd slechts drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00-) gestort.

3. De Heer DOBBELAERE Hans voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van honderd zesentachtig euro

(¬ 186,00-) waarvoor hem één(1) aandeel wordt toegekend zonder vermelding van nominale waarde.

Op dit één aandeel werd slechts tweeënzestig euro (¬ 62,00-) gestort.

Het geheel van de inbreng in speciën werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van

de vennootschap in oprichting bij BNP Paribas-Fortis zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door

voornoemde instelling en overhandigd aan ondergetekende notaris.

Uitoefening stemrecht: Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

BOEKJAAR:

Het maatschappelijk boekjaar gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van

derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon en dit op allerlei wijzen en volgens de

modaliteiten die haar het best geschikt lijken:

De activiteiten van syndicus, beheer van gebouwen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Handel in onroerende goederen: alle verrichtingen en alle studies uit te voeren die verband houden met alle goederen en/of rechten die onroerend zijn van aard, door incorporatie of door bestemming; evenals met de roerende goederen en/of rechten die eruit voortkomen, alsook alle verrichtingen van burgerlijke, handels, nijverheid of financiële aard die er rechtstreeks of onrechtstreeks mee in verband staan, zoals bijvoorbeeld: de aankoop, het productief maken, het verkavelen, ruilen, verbeteren, het al dan niet gemeubeld verhuren onder welke vorm ook, de verkoop, afstand, het beheer, de wijziging, de bouw en de afbraak van roerende en onroerende goederen, het ondernemen van alle openbare en private werken, en andere.

Alle verrichtingen van mandaat, beheer en commissie betreffende onroerende goederen, onroerende rechten en in het algemeen alle bewerkingen die voortvloeien uit het hoofddoel. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Alle financiële verrichtingen, namelijk de aankoop, de ruil en de verkoop van alle roerende en onroerende waarden, alle commissie en delcredereverrichtingen, de vertegenwoordiging ten titel van commissionair mandatans of agent, van alle openbare of private, natuurlijke of rechtspersonen, alle daden en verrichtingen voor rekening van derden, alle verbintenissen ten titel van borg, aval of om het even welke waarborg voor rekening van derden.

Alle vormen van bemiddeling inzake kredieten, met inbegrip van de activiteiten van zelfstandig tussenpersoon van een kredietinstelling, mits inachtneming van de wettelijke vereisten inzake erkenning en vergunningen van dergelijke activiteiten waar dit vereist zou zijn.

Tussenpersoon in verzekeringen, met inbegrip van de activiteiten als verzekeringsmakelaar, mits in achtneming van de wettelijke vereisten inzake erkenning en vergunningen van dergelijke activiteiten waar dit vereist zou zijn.

Bovengenoemde opsommingen zijn niet beperkend doch enkel aanwijzend. Zij zal haar doel nastreven in België zowel als in het buitenland op allerlei wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. Zij zal deel mogen nemen aan bedrijvigheden van andere vennootschappen met hetzelfde, gelijkaardig of verwant doel, en dit door inbreng, versmelting, borgstelling of hoe dan ook.

Het verstrekken van garanties en/of andere zekerheden jegens derden voor eigen verplichtingen en/of voor verplichting van derden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, adviseur, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, immobiliën, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken en het verrichten van alle handelingen die met het voorgaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële trasacties en de financiële markten.

ARTIKEL ZEVEN - Overdracht van aandelen.

De overdracht van aandelen wordt geregeld door artikelen 249, 251 en 252 W.Venn.. De aandelen kunnen slechts overgedragen worden met instemming van minstens de helft van de vennoten die minsten drie/vierde van het kapitaal van de vennootschap bezitten. Deze instemming is echter niet vereist voor de overdracht van aandelen aan een vennoot, aan de echtgenoot of bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

Voor wat betreft de verkrijging door de vennootschap van eigen aandelen en de inpandgeving van aandelen wordt door de vennoten uitdrukkelijk verwezen naar de artikelen 321 tot en met 327 en artikel 330 W.Venn. BIJZONDERE REGELS BIJ OVERGANG VAN AANDELEN DOOR OVERLIJDEN

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overige vennoten. De overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een vennoot zal steeds onderworpen zijn aan de goedkeuring door alle overige vennoten volgens de procedure zoals hierna voorzien.

A.Procedure goedkeuringsregeling

De procedure voor het al dan niet aanvaarden van de overgang van aandelen aan de erfgenamen en/of legatarissen kan ingesteld worden zowel door deze laatsten als door de overige vennoot of vennoten, of één van hen.

Bij de aanvraag door de erfgenamen en/of legatarissen, te richten aan het bestuursorgaan van de vennootschap bij een ter post aangetekende brief, zullen deze een door een Belgische notaris ondertekende erfrechtverklaring moeten voegen, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de aandelen van de overleden vennoot werden vererfd.

Indien de aandelenoverdracht geweigerd wordt, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de waardering van de deskundige zoals hierna bepaald.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

B.Waardering afkoopwaarde

Behoudens unanieme aanvaarding van de overgang van de aandelen van de overleden vennoot aan zijn rechtsopvolgers binnen de maand na ontvangst van een aangetekende aanvraag, wordt over de aanvaarding of weigering beslist nadat een deskundige is aangeduid in gemeen overleg tussen de vennoten en de erfgenamen en/of legatarissen met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

tussen partijen tot aanduiding van deze deskundige binnen de termijn van één maand zoals hiervoor bepaald, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstverwachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle vennoten, het bestuursorgaan en de erfgenamen en/of legatarissen aangetekend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de erfgenamen en/of legatarissen voor de helft en door de vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

C. Besluitvorming over aanvaarding  gevolgen

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over deze aanvaarding beslist worden door de overblijvende vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan erfgerechtig-den meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om vóór het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De erfgerechten zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de weigerende vennoot of deze derdeovernemer te verkopen.

Meer dan twee vennoten

Zijn er meerdere overblijvende vennoten, dan zal de algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen moet beraadslagen, bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) en gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

Tot aanvaarding dient beslist te worden met toestemming van alle overblijvende vennoten.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de erfgerechtigden meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onverminderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich over de aandelenoverdracht moeten uitspreken, hebben eveneens het recht om, gezamenlijk een kandidaat-overnemer voor te stellen, die de aandelen overneemt aan de prijs en mits de betalingsmodaliteiten zoals hierna bepaald.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de overnemende vennoten of deze derde overnemer te verkopen.

D. Prijs

De prijs per aandeel is de prijs bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige.

E. Betaling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen is de prijs slechts betaalbaar binnen de tien jaar gerekend vanaf ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de aandelenoverdracht, en dit als volgt:

tot beloop van één/tiende uiterlijk twaalf maanden na ontvangst van voormelde beslissing van de algemene vergadering houdende weigering van de aandelenoverdracht, een tweede tiende uiterlijk vóór het verstrijken van het tweede jaar na ontvangst van voormelde beslissing, een derde tiende uiterlijk vóór het verstrijken van het derde jaar na ontvangst van voormelde beslissing, enzovoort...

Op het openstaande saldo van de prijs zal geen interest verschuldigd zijn.

De overnemers zijn vrij om vervroegde betalingen te doen, zonder enige wederbeleggingsvergoeding verschuldigd te zijn.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt op datum van ontvangst van de kennisgeving van de weigering.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

F. Enige vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze

aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

getreden of in het bezit gestelde erfgenamen en/of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

RESERVE EN WINSTVERDELING:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen maakt de nettowinst uit van de vennootschap. Op deze winst wordt jaarlijks vijf procent vooraf genomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Zij ontstaat opnieuw, indien, om gelijk welke reden, het reservefonds verminderd werd.

Wat betreft het overblijvend saldo kan de algemene vergadering beslissen bij gewone meerderheid van stemmen, of het overgebracht zal worden op de rekening van het volgend jaar, ofwel, dat het zal gestort worden op een reservefonds dat zal dienen voor vernieuwing of grote herstellingen van het materieel, voor betaling van belastingen, voor compensatie van waardevermindering, voor de activabestanddelen, enzovoort.

De overblijvende winst wordt aan de vennoten toebedeeld als dividenden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van hen bezit.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto - actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 W.Venn. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terug betaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering in hun voordeel in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn. Alle niet opgevorderde dividenden verjaren ten voordele van de vennootschap vijf jaar na de bepaalde datum voor de uitbetaling ervan.

ONTBINDING:

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto  actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld om in voorkomend geval volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoerders dienen hun voorstellen te verantwoorden, zoals voorzien in artikel 232 W.Venn.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto - actief ten gevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan één / vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één / vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto - actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 W.Venn., kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden; tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door een gemeenschappelijke lasthebber aangesteld door de erfgenamen; bij gebrek aan overeenkomst met betrekking tot voormelde aanstelling worden de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst, totdat de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel op verzoek van de meest gerede partij een lasthebber zal hebben aangeduid.

Het ingevolge erfenis ontvangen vruchtgebruik van de aandelen van een enige vennoot doet geen afbreuk aan de regeling voorzien bij artikel zes van de statuten

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van zijn/hun kosten een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag elk jaar door haar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

In alle akten waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is moet de handtekening van de zaakvoerder(s) onmiddellijk worden voorafgegaan door deze woorden : "Voor  ANSEEUW SYNDIC BURO , besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de (een) zaakvoerder".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

EXTERNE VERTEGENWOORDIGERSMACHT:

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en

beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De

gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd

de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste dinsdag van april om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die door de aandeelhouders worden gesteld conform het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag voor de algemene vergadering ontvangen.

SLOT EN/OF OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in op 1 januari 2014 en wordt afgesloten op 31 december 2014.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in 2015,op de eerste dinsdag van april.

2. Benoeming van zaakvoerders  vaste vertegenwoordiger

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

Mevrouw ANSEEUW Hildegarde die hier aanwezig is en haar mandaat aanvaardt.

Haar ambt is onbezoldigd.

Indien de BVBA ANSEEUW SYNDIC BURO wordt benoemd als zaakvoerder of bestuurder van een andere vennootschap zal het ambt van vaste vertegenwoordiger door Mevrouw Anseeuw Hildegarde worden uitgeoefend, hetgeen deze verklaart te aanvaarden.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit

moment geen commissaris te benoemen.

4. Overname

De oprichters nemen alle verbintenissen over welke werden aangegaan in naam van de vennootschap in

oprichting sedert 1 november 2013.

5. Volmacht

De vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde Mevrouw Anseeuw Hildegarde, aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie de nodige formaliteiten te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank.

6. Naam

De comparanten verklaren voorgelicht te zijn door ondergetekende notaris omtrent de regel dat elke vennootschap een naam dient te hebben die verschillend is van andere vennootschappen en de mogelijkheid voor elke belanghebbende om, ingeval de naam gelijk is of in die mate gelijkend dat hij verwarring kan doen ontstaan, deze te laten wijzigen en daarnaast ook schadevergoeding te vorderen.

De comparant bevestigt tenslotte dat de notaris hem naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hem op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

De comparanten verklaren dat de notaris hen heeft ingelicht over de draagwijdte van artikel 9 van de Organieke Wet Notariaat, omtrent de mogelijkheid om bij tegenstrijdige belangen of een onevenwicht beding een raadsman van hun keuze aan te wijzen.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, in uitvoering van haar maatschappelijk doel, kan verplicht zijn de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen te bekomen of bepaalde voorwaarden te vervullen, gelet op in werking zijnde reglementeringen inzake de toegang tot het beroep.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL:

Luik B - Vervolg

Afgeleverd vóór de formaliteit van registratie overeenkomstig art. 173/1 van het Wetboek op de Registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de rechtbank van koophandel. Eric Deroose, notaris te Knokke-Heist.

Tezamen hiermee neergelegd: expeditie van de akte stichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.04.2016, NGL 30.08.2016 16532-0110-010

Coordonnées
ANSEEUW SYNDIC BURO

Adresse
NATIENLAAN 178 8300 KNOKKE-HEIST

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande