APOTEEK CARDOEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTEEK CARDOEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 432.086.993

Publication

18/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON1TEU

11 -07 LG1SCH S

BELGE

NEERGELEGD

- 2014 20 J0N1 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

AATSBLA D cepitiyiel. KORTRIJK



11111111,1M!1!,1111ill,1111,11111 B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuiR B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

Ondernemingsnr : 0432.086.993

Benaming

(voluit) : APOTEEK GOOSSENS - GRUSON

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Otegemstraat 5, 8850 ZWEVEGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte: ontslag / benoeming bestuurders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 13/06/2014 blijkt:

- Het vrijwillig ontslag als bestuurder met onmiddellijke ingang van:

° de heer André GOOSSENS

° de 'mer Jan GOOSSENS

° de heer Dries GOOSSENS

° de heer Bert GOOSSENS

- De benoeming ais bestuurder van BVBA CARDOEN PHARMA (0422.123.016), Strobomestraat 18a, 8890 Moorslede, vast vertegenwoordigd door de heer Pieter CARDOEN met onmiddellijke ingang tot aan de jaarvergadering van 2019.

Onmiddellijk na de bijzondere algemene vergadering is de raad van bestuur bijeen gekomen en werd met unanimiteit beslist:

-De bevestiging van het einde van het mandaat als gedelegeerd bestuurder en vooriztter van de raad van bestuur van de heer André GOOSSENS met onmiddellijke ingang,

-De benoeming als gedelegeerd bestuurder van BVBA CARDOEN PHARMA (0422.123.016), Strobomestraat 18a, 8890 Moorslede, vast vertegenwoordigd door de heer Pieter CARDOEN, voor de duur van het bestuurdersmandaat.

Pieter CARDOEN,

vaste vertegenwoordiger van BVBA CARDOEN PHARMA

Gedelegeerd Bestuurder

10/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

rLïiifk If In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





(1Il11uiMma~u~uummu~i~~

14 5556*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

11/101VIre, JR ssLG

03 _le_ 201i

L-GrSCH STqii FSB

tAD

NEERGELEGD

- 2 SEP. Mit

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd. KORTRIJK

Grime

0432.086.993

APOTEEK GOOSSENS-GRUSON

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 8550 Zwevegem, Otegemstraat 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAM - OMZETTING IN BVBA - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen op 25

augustus 2014, neergelegd ter registratie dat de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van

de naamloze vennootschap "APOTEEK GOOSSENS-GRUSON" onder meer het volgende beslist heeft:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING NAAM

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in Apotheek Cardoen.

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING IN EEN BVBA

De vergadering wenst de vorm te wijzigen en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid aan te nemen.

STAAT EN VERSLAG

De vergadering erkent kennis gekregen te hebben van de staat van activa en passiva van de vennootschap

afgesloten per éénendertig mei tweeduizend en veertien, waarin het bedrag van het eigen vermogen wordt

vermeld. .

Wegens voorafgaande kennisname ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van bvba Figurad Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor te Sint-Denijs-Westrem, opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de voorgestelde omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Dit verslag, samen met het bijzonder verslag van het bestuursorgaan, zullen neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met een expeditie van deze akte.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt ;

"8, BESLUIT

In het kader van de procedure voor omzetting voorzien door artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen heeft de Raad van Bestuur van APOTEEK GOOSSENS -GRUSON NV, met maatschappelijke zetel te 8550 Zwevegem, Otegemstraat 5 en met ondernemingsnummer BE 0432.086.993  RPR Kortrijk, ons aangesteld om verslag uit te brengen over de staat van activa en passiva die werd afgesloten op 31 mei 2014,

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva afgesloten op 31 mei 2014 die de Raad van Bestuur van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Op basis van onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto actief heeft plaatsgehad, Het netto actief volgens de staat van activa en passiva per 31 mei 2014 bedraagt 462.400,96 EUR, wat niet kleiner is dan het maatschappelijk kapitaal van 62.000,00 EUR.

Wij zijn evenwel genoodzaakt een voorbehoud te formuleren omtrent de correcte waardering van de voorraad, die in onderhavige staat van activa en passiva werd opgenomen voor een bedrag van 107.957,59 EUR, aangezien er geen controletellingen werden uitgevoerd door ondergetekende bedrijfsrevisor, en aangezien de waardering van de voorraad evenmin getoetst werd aan de hand van onderliggende verantwoordingsdocumenten.

Opgemaakt te Sint-Denijs-Westrem op 30 juli 2014.

FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN BVBA vertegenwoordigd door

STEFAAN BEIRENS

Vennoot"

OMZETTING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Y

4

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daarop besluit de vergadering de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel en het doel dezelfde zullen zijn als deze van de huidige vennootschap, en waarvan de activa en passivabestanddelen, met inbegrip van het kapitaal en de re-serves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0432.086.993 waaronder de naamloze vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister te Kortrijk, evenals om het even welke machtigingen en erkenningen welke de naamloze vennootschap haar door eender welke instantie werden verleend.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per éénendertig mei tweeduizend en veertien, Alle verrichtingen die sedert die datum werden gedaan door de naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen,

Door het feit van de omzetting van de naamloze vennootschap wordt heel haar vermogen, roerend en omroerend, actief en passief, lichamelijk en onlichame-lijk, de lopende contracten, dat alles zonder enige uitzondering noch voorbehoud, eigendom van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-heil, die eenvoudig in de plaats wordt gesteld voor de rechten en verplichtingen van de naamloze vennootschap.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), en is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van ieder één/vijftigste van het kapitaal, te overhandigen aan de vennoten, eigenaars voor de omvorming, a rato van één aandeel van de naamloze vennootschap voor één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van de bestuurder van de naamloze vennootschap, te weten de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CARDOEN PHARMA", voornoemd.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast:

A. NAAM ZETEL DOEL DUUR

Artikel 1. RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam APOTHEEK CARDOEN.

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8550 Zwevegem, Otegmstraat 5. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoering dat in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad moet worden gepubliceerd.

Artikel 3.- DOEL.

De vennootschap heeft tot doel : de aan- en verkoop, invoer en uitvoer, de bereiding van artsenij en veeartsenijkundige geneesmiddelen, homeopatie, breukwaren en badagisterie, van kosmetische produkten, onderhouds- en reinigingsmiddelen, toiletartikelen, benodigdheden voor hygiëne, kruiden, dranken, voedingssupplementen, kindervoeding en alles wat mat pharmacie en drogisterij te maken heeft, alsmede alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, met dit doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag belangen nemen, bij middel van inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, met een gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat nuttig is voor de rechtstreekse of onrechtstreekse, gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4. DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

B. KAPITAAL - AANDELEN.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00).

Het is verdeeld in vijftig (50) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk éénhrijftigste (1/50e)

van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Artikel 6.- WIJZIGING VAN HET KAPITAAL

Tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone

algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten en met inachtneming van de

hierna volgende bepalingen,

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, worden bij elke kapitaalverhoging door inbreng in

geld de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het

kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Wordt dit voorkeurrecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde

evenredigheid aangeboden aan de vennoten, die reeds van hun recht gebruik hebben gemaakt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de aandelen waarop overeenkomstig het voorgaande niet werd ingeschreven, kan slechts worden ingeschreven door de personen, aan wie overeenkomstig artikel negen van de statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal.

Artikel 7.- AANDELEN IN ONVERDEELDHEID, MET VRUCHTGEBRUIK BEZWAARD OF IN PAND GEGEVEN

Indien één of meer aandelen aan verscheidene eigenaars toebehoren, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap aangewezen is als eigenaar van de aandelen. Bij overlijden van de enige vennoot evenwel worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in bezit getreden of in bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap en dit tot de dag van de verdeling van de aandelen of het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. Bij afwijking op deze regeling, oefent de persoon, die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de aan deze aandelen verbonden rechten uit.

Indien één of meer aandelen met vruchtgebruik bezwaard zijn, dan wordt het eraan verbonden stemrecht door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Indien één of meer aandelen in pand gegeven zijn, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen.

Artikel $.  AANDELEN OP NAAM  REGISTER

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een voignummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : 1.de identiteit van elke vennoot en het aantal hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdracht en de overgang van aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgende(n) in geval van overgang wegens overlijden.

Van de inschrijving in het register van aandelen worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen.

De overdracht en de overgang van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van vennoten. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen.

Artikel 9.- OVERDRACHT VAN AANDELEN

1. Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

2. a) Indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

b) De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

c) Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

d) In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige, die op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De regelen betreffende overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

Artikel 10.- Overgang van aandelen bij overlijden.

1. Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat zal het overlijden van de enige vennoot niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebrek aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

Zijn er aandelen met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt toepassing gemaakt van artikel zeven van deze statuten.

2. Indien de vennootschap uit meerdere vennoten bestaat, mogen de aandelen van een vennoot niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft der vennoten, die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld. Deze instemming is eveneens vereist, wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals in artikel tien, d) van deze statuten is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfents van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap mededelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden. Artikel 11.- AANSPRAKELIJKHEID VENNOTEN

De aansprakelijkheid van een vennoot Is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng.

De natuurlijke persoon die reeds enige vennoot is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de vennootschap indien hij deze nadien alleen heeft opgericht of indien hij er nadien de enige vennoot van is geworden, behalve wanneer de aandelen wegens overlijden aan hem zijn overgegaan.

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de vennootschap, zodra een nieuwe vennoot wordt opgenomen in de vennootschap of zodra de ontbinding van de vennootschap wordt bekendgemaakt.

C.  BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 12. - ZAAKVOERING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderfzaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der statuten te moeten naleven, maar met het akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet-statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur van deze opdrachten en gebeurlijk de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerders.

De algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid bepaalt de wedde en vermeerdert of vermindert deze van de zaakvoerder(s).

Artikel 13.  BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 14. - VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

D.  ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15, - BEVOEGDHEDEN

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt de algeheelheid van de vennoten.

Zij heeft de bevoegdheden die bij de wet en bij onderhavige statuten bepaald zijn. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Artikel 16.- ALGEMENE VERGADERINGEN

Ieder jaar op de laatste zaterdag van de maand januari om vijftien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer één of meer vennoten die alleen of samen één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, hierom bij aangetekend schrijven verzoeken. De oproeping tot de dientengevolge te houden algemene vergadering moet gedaan worden binnen de drie weken na het gedane verzoek.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van deze zetel, terwijl de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden op de plaats in de oproepingsbrief vermeld.

Behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, die tevens de enige zaakvoerder is, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering door de zaakvoering bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris(sen) tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Samen met de oproepingsbrief worden de bij wet bepaalde stukken toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris(sen), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken,

Artikel 17.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals uiteengezet in artikel 21 van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven, waarvan sprake in voormelde alinea, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 18.- AANWEZIGHEIDSLIJST  VERTEGENWOORDIGING  STEMRECHT

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19.  AANWEZIGHEIDS- EN MEERDERHEIDSQUORUMS

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, kan geen enkele vergadering beraadslagen en besluiten over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij de vergadering waarop aile vennoten aanwezig zijn, eenparig besluit de agenda te wijzigen.

Onverminderd hetgeen hierna volgt, beraadslaagt en besluit de algemene vergadering op geldige wijze, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen, De besluiten worden met gewone meerderheid van stemmen genomen.

Een buitengewone algemene vergadering, die moet beraadslagen en besluiten over een statutenwijziging, kan dit slechts op geldige wijze voor zover de vennoten, die de vergadering bijwonen, ten minste de helft van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wordt dit quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping vereist en de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aantal op die vergadering vertegenwoordigde aandelen. De besluiten worden met drie/vierden meerderheid van stemmen genomen.

Indien de voorgestelde wijzigingen betrekking hebben op het doel en/of de rechtsvorm van de vennootschap, moeten de door de vennootschappenwet vereiste bijzondere aanwezigheids- en meerderheidsquorums in acht worden genomen. De oproepingsbrief moet nauwkeurig vermelde welke statutenwijziging voorgesteld wordt.

Artikel 20.- NOTULEN

Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt die ondertekend worden door de leden van het bureau en door de vennoten die het vragen.

Deze notulen worden in een speciaal register ingeschreven of ingebonden, dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard. De afschriften van of de uittreksels uit deze notulen die in rechte of anders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de zaakvoerder, of indien er meerdere zijn, de meerderheid van de zaakvoerders.

De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden eveneens vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Artikel 21.  SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid va de algemene vergadering behoren,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben verkregen van de vennoten.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen,

E.  INVENTARIS  JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 22.  BOEKJAAR  INVENTARIS  JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar,

Op het einde van elk boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, maakt de zaakvoering de inventaris op,

alsmede de jaarrekening~ De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en

vormt één geheel.

Artikel 23,  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de

vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de

wettelijke reserve.

Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft

bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering

de besteding ervan bepaalt,

F. - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 24.  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft.

De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de voorzitter van de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen de vijf dagen nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank

van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze

op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

ZESDE BESLUIT: BENOEMING VAN NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Vervolgens heeft de algemene vergadering beslist te benoemen tot niet statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CARDOEN PHARMA, met RPR-nummer 0422.123.016, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Cardoen Pieter, voornoemd.

Haar opdracht is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ZEVENDE BESLUIT : OPDRACHT

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de genomen besluiten ten uitvoer te leg-'gen,

" , 1

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd om te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Meester Dominique HENDRYCKX, geassocieerd notaris te Menen

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie akte statutenwijziging;

-gecoördineerde statuten,

-verslag bestuursorgaan;

-verslag bedrijfsrevisor.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het 'Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,

x

"

24/02/2014 : KO113773
13/03/2013 : KO113773
26/04/2012 : KO113773
19/05/2011 : KO113773
22/04/2011 : KO113773
24/03/2010 : KO113773
10/03/2009 : KO113773
26/03/2008 : KO113773
26/02/2007 : KO113773
03/03/2006 : KO113773
20/04/2005 : KO113773
07/03/2005 : KO113773
03/03/2004 : KO113773
30/04/2003 : KO113773
23/02/2002 : KO113773
08/02/2001 : KO113773
22/02/2000 : KO113773
25/02/1999 : KO113773
01/01/1997 : KO113773
01/01/1993 : KO113773
01/01/1992 : KO113773
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 30.01.2016, NGL 02.02.2016 16037-0568-014
01/01/1989 : KO113773
14/05/1988 : KO113773

Coordonnées
APOTEEK CARDOEN

Adresse
OTEGEMSTRAAT 5 8550 ZWEVEGEM

Code postal : 8550
Localité : ZWEVEGEM
Commune : ZWEVEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande