APOTHEEK VIERSTRAETE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK VIERSTRAETE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 515.953.490

Publication

10/06/2013
ÿþbtod Word 11.1

4

( ~_ _.-.p~ "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

oNITEuK

0 3 -06-ISCH STA

.1r.,-.1_ GE NEERP,PI...EGO

'Oyd tTS3I-4 2 7, 05. 2013

tRECi11-SAt-,lfi 1~A1~DEL

KORT ~'1 Jr

Ondernernirzgsnr : Benaming

(voluit) : Apotheek Vierstraete

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rollegemplaats 8 - 8510 Rollegem

(volledig adres)

Onderwero akte : Neerlegging verslag quasi-inbreng

Hierbij worden volgende verslagen neergelegd:

- Het bijzonder verslag van de zaakvoerder dd. 14 mei 2013 en het deskundig revisoraal verslag dd. 13 mei 2013 over de quasi-inbreng van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een BVBA VRC bedrijfsrevisoren, Lichterveldestraat 39A, 8820 Torhout, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor.

Vierstraete Stefaan

Zaakvoerder

0515.953.490

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedánigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2013
ÿþMod 2,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 1, 02, 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

W?IJK

Voor" behoud

aan he Belgisc Staatsba

Ondememingsnr : 0S,15; £ E 1 Ç 0

Benaming

(voluit) : Apotheek Vierstraete

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : te 8510 Kortrijk (Rollegem), Rollegemplaats 8

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Stan Devos, notaris te Zwevegem, op 18 februari 2013, ter registratie, blijkt dat : De heer VIERSTRAETE Stefaan August, geboren te Kortrijk op 30 mei 1945, en mevrouw MASUREEL; Joanna Maria, geboren te Hulste op 5 december 1942, echtgenoten, samenwonende te 8510 Kortrijk; (Rollegem), Rollegemplaats 11, een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met; beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam « Apotheek Vierstraete», met maatschappelijke; zetel te 8510 Kortrijk (Rollegem), Rollegemplaats 8, en een maatschappelijk kapitaal van tweehonderd en twaalf', duizend achthonderd euro (212.800,00E) verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale; waarde.

De verschijners verklaren bij deze inbreng te doen in de vennootschap van het hierna beschreven, ' onroerend goed, ter waarde van tweehonderd en twaalf duizend achthonderd euro (212.800,00¬ ), volledig. volstort.

Beschrijving van de inbreng

GEMEENTE KORTRIJK  tiende afdeling - Rollegem

In een building op en met grond, gelegen Rollegemplaats 8, bekend ten kadaster sectie C, perceelnummer 467 C, voor een oppervlakte volgens kadaster en titel van drie are zesennegentig centiare (3a 96ca):

Het vruchtgebruik gedurende twintig jaar vanaf de oprichting van het handelsgedeelte gelegen op het gelijkvloers en omvattende:

1) in privatieve en uitsluitende eigendom:

Een winkelruimte, een badkamer, een bureau, een berging, een loggia, de parking met uitzondering van het privatieve genot van de zones 1 en 2 aangeduid op het aangehechte plan van het gelijkvloers en tuin; hieraan wordt de zolder op de derde verdieping verbonden.

2) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfenveertigveertig/honderdsten (45/100) van en in de gemeenschappelijke delen van de eigendom waaronder de grond.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor Bart Roobrouck, VRC eedriesrevisoren, te Torhout, Lichterveldestraat 39 A.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APOTHEEK: VIERSTRAETE" bestaat uit de inbreng van het vruchtgebruik van een onroerend goed voor een totaal bedrag van 212.800,00 EUR. De vergoeding van de deze inbreng in natura bestaat uit 100 aandelen zonder nominale waarde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor' de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-het onroerend goed is bezwaard met een hypothecaire inschrijving voor een hoofdsom van 25.000,00 EUR;

-de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord, is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomst met het, aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet= overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit het honderd (100) volgestorte aandelen van de BVBA "APOTHEEK VIERSTRAETE" zonder vermelding van waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichtingen in het kader van artikel 219 van het Wetboek. van Vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden aangewend worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 37810

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting."

Uittreksel uit de statuten

Artikel 1. r Rechtsvorm - Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Apotheek Vierstraete".

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.".

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8510 Kortrijk (Rollegem), Rollegemplaats 8. De

maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden.

Artikel Doel

De vennootschap heeft ais doel, zowel in het binnen- als in het buitenland, onder welke vorm en op welke

wijze ook, en dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden:

I. Het oprichten, overnemen en uitbaten van apotheken, aankoop en verkoop, in- en uitvoer, fabricatie in 't groot en 't klein van scheikundige, farmaceutische en parafarmaceutische artikelen;

2. de handel in kruiden, drogisterij-, parfumerie-, schocnheids-, toilet-, verband-, dieet- laboratorium-, optische en onderhoudsartikelen en aanverwante producten of diensten;

3. het ondernemen van industriële en klinische ontledingen;

4. iedere handelsbedrijvigheid welke met de gezondheidszorg verband houdt, in de ruimste zin genomen;

5. het waarnemen van bestuursmandaten, begeleiding, managementteen consultancy in de geneesmiddelen-en apotheeksector.

Il. a. Het verwerven en het beheren van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

b. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen;

c. Het uitoefenen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of rechtspersonen, het optreden als vereffenaar van vennootschappen of andere rechtspersonen;

d. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële vaste activa.

e. Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

f, Het beheer van een eigen onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, restaureren, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich bcrg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

g. het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, Kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen, dit alles voor eigen rekening.

h, het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijzé ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van 6 april 1995 inzake het statuut van en het toezicht op de beleggingsinstellingen, en uitvoeringsbesluiten.

In het algemeen mag zij geen andere handelingen stellen waarvoor de wet een machtiging of erkenning vereist, tenzij zij aan de terzake geldende voorwaarden zou voldoen.

Artikel 4. : Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5. ; Kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd en twaalf duizend

achthonderd euro (212.800,00¬ ) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde. Het

maatschappelijk kapitaal moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Vanaf de oprichting is het bedrag van

het kapitaal volstort zoals de wet vereist.

Artikel 12. : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, benoemd door de algemene

vergadering bij gewone meerderheid van stemmen voor bepaalde of onbepaalde termijn en is steeds door haar

afzetbaar.

De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering.

Artikel 13. ; Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel

van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene

vergadering bevoegd is.

Artikel 14. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 15. : Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 16. : Aansprakelijkheid

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is

verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het

gemeen recht en de vennootschappenwet.

Artikel 19. : Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om vijftien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20. : Oproeping

De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van

bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien aile vennoten

aanwezig zijn op de algemene vergadering.

Artikel 21. : Buitengewone Algemene Vergadering

Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap

zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen.

Artikel 22.: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in

België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 25. : Stemrecht - Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De vennoot die meerdere aandelen bezit, beschikt over zoveel stemmen als aandelen.

Het uitoefenen van het stemrecht mag het voorwerp van overeenkomsten tussen vennoten uitmaken, zoals

bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 26. : Schorsing van het stemrecht - Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik

a)Wanneer de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

b)Behoudens afwijkende bepalingen in deze statuten, mag het stemrecht, verbonden aan een aandeel in

onverdeeldheid, slechts worden uitgeoefend door een persoon, aangeduid door alle medeëigenaars.

c)Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht

uitgeoefend door de vruchtgebruiker,

d)Het stemrecht verbonden aan aandelen die ln pand zijn gegeven, wordt door de eigenaar-pandgever

uitgeoefend.

Artikel 29. Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Op het einde van ieder boekjaar worden de rekeningen afgesloten, De zaakvoerder maakt de inventaris, de

jaarrekening en het jaarverslag op overeenkomstig de wet.

Artikel 30.

De jaarrekening, het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing, liggen

ter inzage van de vennoten in de zetel van de vennootschap, vijftien dagen voor de algemene vergadering.

Artikel 31.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris-revisor, indien van toepassing,

en keurt al of niet de jaarrekening goed.

De zaakvoerder moet een verificatietaak met betrekking tot de goed te keuren jaarrekening opdragen aan

een accountant, die lid is van het Instituut van Accountants of een bedrijfsrevisor die lid is van het instituut van

de bedrijfsrevisoren of een erkend boekhouder.

{ . ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de vergadering drie weken uit te stellen. In die hypothese is artikel 285 Wetboek van vennootschappen van toepassing. Na de goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de kwijting te verlenen aan de zaakvoerder (en de commissaris "

revisor, indien van toepassing).

Artikel 32.

De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt:

Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze vaarafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt,

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de bepalingen van de vennootschappenwet.

Arlike3 37.: ~/esdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-acliva onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledige gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

1) Eerste boekjaar en jaarvergadering Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2014. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van de maand mei 2015.

2) Commissaris Aangezien er blijkt uit de te goeder trouw verrichte schattingen dat voor het eerste maatschappelijk boekjaar de vennootschap voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 paragraaf 1 Wetboek van vennootschappen, wordt er beslist geen commissaris te benoemen.

, 3) Benoeming zaakvoerder En onmiddellijk hebben de comparanten, optredend ais buitengewone algemene

vergadering, het aantal zaakvoerders vastgesteld op één.

Wordt voor onbepaalde duur tot niet statutaire zaakvoerder benoemd: de heer Vierstraete Stefaan, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen is door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

In geval van ontslag gegeven door, of van het overlijden, langdurige ziekte of permanente onbekwaamheid van de zaakvoerder wordt als zaakvoerder aangesteld: mevrouw Masureel Joanna, voornoemd.

In geval van vooroverlijden, langdurige ziekte of permanente onbekwaamheid van mevrouw Masureel Joanna, voornoemd, worden als zaakvoerders aangesteld:

- De Heer Vierstraete Bruno Marcel Kristiaan, geboren te Kortrijk op 11 maart 1976, wonende te 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 1;

- De Heer Vierstraete Thomas Dries, geboren te Kortrijk op 27 november 1977, wonende te 9840 De Pinte, Leliestraat 17. Het mandaat als zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij er op de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

4) Volmacht Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling wordt verleend aan 'Accountancy Van As Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid', te Kortrijk, Morinnestraat 1 of haar afgevaardigde om " alle formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals ondememingsloketten en de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de directe belastingen, evenals andere formaliteiten zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle latere wijzigingen.

5) Overname verbintenissen De comparanten verklaren dat verbintenissen of handelingen gesteld door de oprichters in naam en voor rekening van de vennootschap véér heden dienen overgenomen te worden,

" overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, sinds 1 januari 2013.

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL "

-

Opgemaakt door notaris Stan Devos, te Zwevegem (Sint-Denijs)

Bijlage: uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

NEERGELEGD

02JU12015

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, ;l{.TRIJK

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

1

11111111

*150 4331

Dndernemingsnr : 0515.953.490

Benaming

(voluit) : Apotheek Vierstraete

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk, Rollegemplaats 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging statuten

Er blijkt dat de bijzondere algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid APCOR, gehouden op 20 april 2015, heeft beslist aan te stellen als vaste vertegenwoordiger, ' de heer Corne Pieterjan Roger, wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 291, voor het geval de besloten, vennootschap met beperkte aanspraklijkheid APCOR, met zetel te 8560 Wevelgem, Menenstraat 291, ondernemingsnummer BE0830.404.429 wordt aangesteld als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aanspraklijkheid Apotheek Vierstraete.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Elfen Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem, op 20

april 2015, ter registratie, dat is bij e e n g e k o men:

De buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte,

Aansprakelijkheid Apotheek Vierstraete, waarvan de zetel gevestigd is te 8510 Kortrijk, Roflegemplaats 8,

en dat ondermeer volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT WIJZIGING NAAM

De algemene vergadering beslist dat de naam van de vennootschap voortaan luidt "Apotheek Corne".

De algemene vergadering beslist dienovereenkomstig tot de wijziging van artikel 1 van de statuten. Het;

eerste lid luidt voortaan als volgt: "De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm heeft:

aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Apotheek,

Corne".

TWEEDE BESLUIT  ONTSLAG ZAAKVOERDER

De algemene vergadering neemt akte van het ontslag van de zaakvoerder de heer Vierstraete,voomoemd,

en daarbij horende opvolgende zaakvoerders, met onmiddellijke ingang.

DERDE BESLUIT BENOEMING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering beslist tot het benoemen van de niet-statutaire zaakvoeder voor opbepaalde.

duur, met ingang vanaf heden, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid APCOR, voornoemd,

met als vaste vertegenwoordiger Pieterjan Corne, wonende te 8560 Wevelgem, Menenstraat 291.

VIERDE BESLUIT VOLMACHT VOOR DE COORDINATIE EN MACHTEN AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en;

geeft volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen

op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

-VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL-

BIJLAGEN:

- uitgifte

- coördinatie van de statuten

Opgemaakt door Elien Turpyn, geassocieerd notaris te Zwevegem

Op de laatste blz. van Luik 3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
APOTHEEK VIERSTRAETE

Adresse
ROLLEGEMPLAATS 8 8510 ROLLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Rollegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande