APOTHEKER NEYT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEKER NEYT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.149.093

Publication

31/08/2012
ÿþ1

Voor-behoudel aan het Belgisch Staatsblkt

ll

" iaiasoai

mod 11.1

i~ dat

~aeleGc, t.. S~Gii-fe

s ':i~R

~~E + c.l~+~

~gR,~GL 4¢s,t, ,ru0.,,

~~á

Grt te

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : o84 '` J . ©S 3

Benaming (voluit) : Apotheker Neyt

(verkort):

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldstraat 47

8340 Damme

Onderwerp akte :Oprichting - benoeming - volmacht

Blijkens akte verleden voor notaris Bernard Waûters, te Brugge (Assebroek), op 17 augustus 2012, is opgericht door 1. de heer NEYT Dany Jerome, geboren te Blankenberge op vierentwintig augustus negentienhonderdzevenenvijftig, wonende te 8340 Damme, Veldstraat 47 en 2. de heer NEYT Thomas Roger Paul, geboren te Brugge op elf mei negentienhonderdachtentachtig, wonende te 8340 Damme, Veldstraat 47, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, APOTHEKER NEYT, met zetel te Damme, Veldstraat 47, voor onbepaalde duur en met als doel,: zowel in België als in het buitenland:

Het voeren van alle activiteiten die normaliter behoren tot deze van de uitbating van een;! officina-apotheek, toegankelijk voor het publiek, niet inbegrip van alle handelingen die;' daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden of er nauw bij aansluiten en derhalve onder meer: de magistrale bereiding van en kleinhandel in geneesmiddelen, allo- of homeopathisch; de aflevering van farmaceutische, para farmaceutische en homeopathische: producten, verbandstoffen, gezondheidsvoedingswaren, kindervoeding en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging, schoonheidsproducten en de eraan; verbonden zorgenverstrekking, parfumerieën en cosmetica, drogisterijartikelen en optiek, dit alles in de ruimste zin; voorgaande opsomming is slechts exemplatief en niet limitatief.

De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel en verhuur van alle apparatuur: en materialen die met voorgaande verband houden.

Het verlenen van diensten en raadgevingen inzake de beroepsactiviteit van het beroep', apotheker.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die; rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten', vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of zaakvoerders van; de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één tweehonderd vijftigste van;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volgestort in speciën ten belope van het geheel, hetzij vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00), door storting van dit bedrag op een bijzondere bankrekening op naam van de voormelde vennootschap in oprichting. Ondergetekende notaris bevestigde op basis van het bankattest dat een som van vijfentwintigduizend euro (¬ 25.000,00) werd gestort bij de naamloze vennootschap Fortis Bank, met zetel te 1000 Brussel, Warandeberg 3. Het bankattest werd door deze bank afgeleverd op 17 augustus 2012 en zal door ondergetekende notaris worden bewaard in het dossier op naam van de vennootschap.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. In de mate de zaakvoerders benoemd worden door de vennoten zonder vaststelling van tijdsduur, wordt de benoeming geacht te zijn voor onbepaalde duur tot aan de herroeping van het mandaat door de vennoten.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Werden benoemd tot statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur:

- de heer Dany NEYT, wonende te 8340 Damme, Veldstraat 47.

- de heer Thomas NEYT, wonende te 8340 Damme, Veldstraat 47.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld,

Indien er meer dan één zaakvoerder benoemd is, vormen deze het college van zaakvoerders.

Indien er een college van zaakvoerders is, benoemt dit college van zaakvoerders onder haar leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter, wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het bestuursorgaan dient over de voorafgaande en schriftelijke machtiging van de algemene vergadering beslissend met een bijzondere meerderheid van drie vierden (314) van de stemmen, te beschikken voor: het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiele en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde het bedrag van vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) overtreft.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

Binnen het kader van hun mandaat is de vennootschap geldig vertegenwoordigd door bijzondere gevolmachtigden.

De vennootschap wordt in het buitenland vertegenwoordigd door iedere persoon daartoe uitdrukkelijk aangesteld door het bestuursorgaan,

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de derde zaterdag van de maand juni om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, vormt de te bestemmen winst van het boekjaar van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Beiglsch

Staatsblad

4

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.4

-4 ,"

r,

ti mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal worden verdeeld onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een gelijk recht.

Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van voormeld uittreksel op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2013.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in 2014.

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder ; andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-nummer) werd verleend aan Alaska Antwerpen - Waasland, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, accountants en belastingconsulenten met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 d, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu mevrouw Eveline Smet, mevrouw Cindy Collier en mevrouw Carine Dhaen, elk afzonderlijk optredend, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Bernard Waûters

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Dit uittreksel is afgeleverd vôôr registratie van de oprichtingsakte overeenkomstig artikel 173

van het Wetboek van Registratierechten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
APOTHEKER NEYT

Adresse
VELDSTRAAT 47 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande