APPARO SPORT ACADEMIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPARO SPORT ACADEMIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 878.716.268

Publication

17/04/2014
ÿþtep MM Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-3. 04, 2014

NEERGEL EGD

RECHTBANK KOOPHAIiifflié. KORTRIJK

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit)

(verkort):

Rechtsvorm :

Zetel:

(volledig adres)

Onderwerp akte: 0878.716.268

APPARO SPORT ACADEMIE

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 8870 Izegem, Lodewijk Dosfelstraat 15

WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

II 11 II



*14083849*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Ann STROBBE te Wevelgem, op vijfentwintig maart tweeduizend en veertien, geregistreerd te Menen op 27 maart 2014, boek 206, bled 14, vak 1,

BLIJKT:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "APPARO SPORT ACADEMIE", met zetel te 8870 Izegem, Lodewijk Dosfelstraat 15; vennootschap opgericht blijkens akte verleden voor notaris Claudine Mergaert te Staden op 12 januari 2006, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 januari nadien onder nummer 06023463 en waarvan de statuten niet werden gewijzigd, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT WIJZIGING NAAM

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in: "APPARO PLUS", afgekort: "APPARO +"

TWEEDE BESLU1T VERSLAG BESTUURSORGAAN

De vergadering erkent lezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan nopens de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap, en waarin een omstandige verantwoording wordt gegeven van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap.

De vergadering keurt, na beraadslaging, zelfde verslag integraal goed.

Het origineel van dit verslag zal neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering erkent kennis te hebben gekregen van een toestand van de vennootschap, opgemaakt per 31/12/2013 (sindsdien geen wijzigingen meer).

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van de bestaande tekst van het doel door hetgeen volgt

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

I. HET ORGANISEREN VAN SPORT- & VRIJE TIJDS ACTIVITEITEN EN ONTWIKKELEN VAN COMMERCIELE ACTIVITEITEN IN DEZE SECTOREN. DIT OMVAT ONDER MEER:

het verstrekken van sportopleidingen in allerlei sporttakken.

. het werven van leden voor APPARO PLUS en het lidmaatschap afhankelijk stellen van een jaarlijks te betalen lidgeld.

. groot- en kleinhandel in allerlei toestellen (ballenwerpmachines, snelheidsmeters, hartslagmeters, enzoverder) en attributen (netten, afscheidingen, verplaatsbare doelen, enzoverder) nodig voor het geven van die sportopleidingen of om de kwaliteit en wetenschappelijke waarde van deze opleidingen te waarborgen.

, het aankopen van allerlei sportartikelen (ballen, rackets, bats, golfclubs, ski's, racefietsen, mountainbikes en dergelijke) en sportuitrusting (skilaarzen, sportshirts, sportschoenen, en dergelijke) met het oog op de verhuur en verkoop van die artikelen,

het opstellen en verhuren of verkopen van cursussen, sportverslagen, al of niet individuele sportbegeleidingsplannen en andere, met het oog op een sportopleiding opgestelde, publicaties.

. het publiceren van deze publicaties op internet, al of niet na aanmelding met paswoord en al of niet tegen betaling toegankelijk gemaakt.

. _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

. het uitbouwen van een website en het verkopen van online publiciteit voor sportartikelen op deze website en het uitbouwen van een e-shop voor de verkoop van allerlei toestellen, attributen, sportartikelen en sportuitrusting.

het uitgeven van boeken rond opleidingen in diverse sporttakken in samenwerking met bestaande uitgeverijen of via een nieuwe, door de vennootschap, op te richten uitgeverij.

. het aankopen of huren van bestaande sportclubs of het inrichten van nieuwe sportclubs, het aankopen of huren van bestaande sportterreinen of inrichten van nieuwe sportterreinen met het oog op het verhuren of doorverhuren van deze terreinen. In deze clubs kan al of niet een horecazaak ingericht worden, hetzij door de vennootschap zelf, hetzij door samenwerking met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen te nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan tot inrichting van deze horecazaken eveneens de infrastructuur doorverhuren voor derden-uitbaters of beroep doen op het systeem van franchising.

het aankopen of huren, het verhuren of doorverhuren en verkopen van caravans en motorhomes met de bedoeling om sportkampen te organiseren in binnen- en buitenland. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

het organiseren van hobby en verzamelbeurzen

. het aankopen en verkopen van verzamelobjecten zoals onder meer postzegels, telecards, strips en eender welk ander verzameiobject.

Il. HET VERSTREKKEN VAN ALGEMENE CONSULTANCY OP HET VLAK VAN ALGEMEEN MANAGEMENT, SALES MANAGEMENT EN MARKETING MANAGEMENT. DIT OMVAT ONDER MEER

het verstrekken van management advies, management opleidingen en organiseren en implementeren van management by objectives en situationeel management.

het opstellen van een business plan met inbegrip van het bepalen van de positie en strategie van de betrokken partij

het verstrekken van opleidingen rond management, opleiding rond coachen van zowel leidinggevenden als teamleden binnen diverse organisaties, marketing opleidingen en sales trainingen.

, het opstellen van een marketing plan met inbegrip van bepalen van doelgroepen, segmenten, targets, positie op de markt, advies inzake product portfolio, analyse van bestaande klantengroepen en concurrentieanalyses.

. het opstellen van sales plannen, het organiseren van sales teams, het opstellen van oordeelkundige sales regio's met bijhorende gewogen objectieven

. het organiseren en uitwerken van affine sales strategieën en sales activiteiten via websites en webshops in binnen- en buitenland met inbegrip van het ontwikkelen van die websites en webshops, al of niet met een externe partner.

. het organiseren van beurzen, met inbegrip van het ontwerpen, en opbouwen van stands en het bepalen en implementeren van de sales strategie op de beursvloer.

. instaan voor copywriting en het aanleveren van wervende teksten voor websites, perscampagnes, mailings, publiciteitscampagnes, e-mailcampagnes, publireportages, getuigenissen van klanten en andere teksten.

. vertaling van dergelijke teksten vanuit het frans, engels en duits naar het nederlands.

Ill. HET IMPORTEREN EN EXPORTEREN VAN DIVERSE HANDELSGOEDEREN ZOWEL INTRACOMMUNAUTAIR (BINNEN DE EUROPESE UNIE) ALS EXTRA COMMUNAUTAIR (BUITEN DÉ EUROPESE UNIE). DIT OMVAT ONDER MEER:

aankoop van Belgische streekproducten en verkoop in het buitenland.

. aankoop van buitenlandse streekproducten en, indien van toepassing, invoer van deze binnen de Europese Unie en verkoop van deze producten binnen de Europese Unie.

. aankoop van Belgische handelsgoederen en verkoop in het buitenland.

. aankoop van buitenlandse handelsgoederen en, indien van toepassing, invoer van deze binnen de Europese Unie en verkoop van deze producten binnen de Europese Unie.

. ontwikkelen of ontwerpen van nieuwe producten, diensten en handelsgoederen en deze zowel op de Europese markt als internationaal verdelen.

, afsluiten van overeenkomsten met diverse binnen- en buitenlands bedrijven om bovenvermelde verkopen via derden te realiseren.

. ontwerpen, vertalen en ontwikkelen van websites en webshops, in binnen- en buitenland, al of niet in samenwerking met een lokale partner, om deze verkopen te realiseren.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

VIERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan de genomen besluiten hiervoor.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hierbij neergelegd : expeditie van de akte; verslag van de zaakvoerder met staat van actief en ' passief per 31/12/2013: gecoördineerde statuten

2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behmktlen

aan het

Belgisch Staatsblad

'

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)Men) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 17.07.2013, NGL 24.07.2013 13356-0162-009
25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 09.03.2009, NGL 17.09.2012 12568-0383-014
25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 14.03.2011, NGL 17.09.2012 12568-0386-014
24/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 12.03.2012, NGL 17.09.2012 12568-0387-013
21/09/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 08.03.2010, NGL 17.09.2012 12567-0171-013
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 30.03.2008, NGL 24.06.2008 08259-0358-014
25/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 10.03.2007, NGL 14.05.2007 07146-0271-011

Coordonnées
APPARO SPORT ACADEMIE

Adresse
LODEWIJK DOSFELSTRAAT 15 8870 IZEGEM

Code postal : 8870
Localité : IZEGEM
Commune : IZEGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande