ARCADE

Association sans but lucratif


Dénomination : ARCADE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 415.028.752

Publication

15/05/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter rifle

Ondernemingsnr : 415.028.762

Benaming

(voluit) : ARCADE

litiliii0118q1111

11

11

(verkort)

Rechtsvorm VZ\N

Zetel: Zevekotestraat 58b,8470 Gistel

Onderwerp akte: Benoeming bestuurder

De Algemene Vergadering van de VZW Arcade, bijeengekomen op 23 april 2014, heeft kennis genomen' van de voordracht door de Raad van bestuur van mevrouw CAUTEREELS Kathleen als bestuurder.

De leden van de Algemene Vergadering, benoemen in unanimiteit, mevrouw CAUTEREELS Kathteen,' geboren te eerse op 19/1111967, wonende te 8211 Aartrijke, Noordstraat 82, als bestuurder voor de periode die eindigt op 17 april 2017.

Gistei, 23/04/2014

Tim Vansevenant Christine Snauwaert

Voorzitter Secretaris

------- -

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2014
ÿþ M00 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

111121tlaqu

Vd 111111

behi aai Bel Staa

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

2 7 OKT 2014

Ondernemingsnr : 0415,028.752 Benaming

(voluit) : Arcade

Griffie

ctcndc

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Zevekotestreat 58b, 8470 Gistel

Onderwerp akte : Benoeming Commissaris

De algemene vergadering van de VZW Arcade heeft op 22/10/2014, overeenkomstig artikel 12 van haar statuten d.d. 22/10/2014, de CVBA "Vandelanotte Bedrijfsrevisoren" met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door de heer Francis Rysman, benoemd tot commissaris voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Het mandaat zal bijgevolg een einde nemen na de algemene vergadering van 2017,

Gistel, 22/10/2014

Tim VANSEVENANT Inge ALGOET

Voorzitter Ondervoorzitter



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

05/11/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr _ 0415.028.752 Benaming

(voluit) : Arcade

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

Z 7 OKT 2014

Gent Afdeling Ooste e

De griffier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

{verkort)

Rechtsvorm : VZW

Zetel Zevekotestraat 58b, 8470 Gistel

Onderwerp akte : Statutenwijziging

De algemene vergadering van 22/10/2014 heeft, overeenkomstig artikel 8 van de wet van 27/06/1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, zoals gewijzigd door de wet van 2/05/2002 en de wet van 16/01/2003, beslist de statuten van de vereniging zonder winstoogmerk "Arcade" (hierna "vereniging" genoemd), te wijzigen en volledig te vervangen als volgt:

TITEL]. Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1. De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam "Arcade".

Art. 2. De zetel van de vereniging is gevestigd in de Zevekotestraat 58b, te 8470 Gistel, in het gerechtelijk arrondissement West-Vlaanderen.

Art. 3. De vereniging heeft tot doel activiteiten te ontplooien gericht op kwalitatieve hulpverlening aan kinderen,

jongeren hun gezinnen en hun context, die zich in een problematische leefsituatie bevinden.

Deze hulpverlening situeert zich binnen de bijzondere jeugdzorg en de integrale jeugdhulp.

Vanuit de maatschappelijke opdracht en de specifieke mensvisie van de vereniging wordt hulp verleend aan

alle gezinnen, zonder onderscheid op politiek, filosofisch, godsdienstig of maatschappelijk vlak.

Art. 4. De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel. Zij mag hiertoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins, en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

De vereniging kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van deze activiteiten integraal naar de realisatie van het maatschappelijk doel gaat.

Ast. 5. De vereniging is voor een onbepaalde duur opgericht. Zij kan te allen tijde ontbonden worden. TITEL 11. Leden, aanvaarding, uittreding, verplichtingen

Art. B. Het aantal leden is onbeperkt maar moet tenminste vijf bedragen. De vereniging telt enkel werkelijke leden als leden.

Art, 7. Zowel natuurlijke als rechtspersonen kunnen als lid worden toegelaten.

In geval van een rechtspersoon zal deze worden vertegenwoordigd door de persoon door de rechtspersoon gemandateerd. Bij beëindiging van het mandaat van de rechtspersoon is de mandataris ontslagnemend.

Kandidaat-leden kunnen zich kandidaat stellen bij de voorzitter van de raad van bestuur. De algemene vergadering is bevoegd om nieuwe leden te aanvaarden.

Art. 8. Leden moeten hun ontslag bij gewoon of elektronisch schrijven indienen bij de raad van bestuur, en het gaat in 30 dagen na ontvangst.

De uitsluiting van een lid kan slechts worden uitgesproken door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derden der stemmen.

Art. 9, De raad van bestuur kan leden tijdelijk schorsen tot aan een beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzrt van cie peso¬ o)n(en) bevoegd de vereniging. stichting oi organisme ten aanzien van derden te ver¬ egenvioordigen Verso Naam cri handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MRD 2.2

Art, 10. De leden zijn geen bijdrage verschuldigd, maar kunnen wel vrijwillig inbrengsten doen of bijdragen storten.

Geen enkel lid (of zijn rechtsopvolgers) kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de vereniging op grond van de enkele hoedanigheid van lid. Deze uitsluiting van rechten op activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om welke reden ook, alsook bij de ontbinding van de vereniging. Evenmin hebben leden het recht de door hen en hun rechtsvoorgangers gedane inbrengsten of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te doen leggen. Zij hebben geen persoonlijke verplichtingen uit hoofde van de vereniging.

TITEL III. Algemene vergadering

Art. 11. De algemene vergadering bestaat uit alle werkelijke leden van de vereniging. Alle werkelijke leden hebben het recht om deel te nemen aan de vergaderingen. Elk lid beschikt over één stem. Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen. Een vertegenwoordiger kan slechts over één volmacht beschikken,

Art. 12. : De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-de wijziging van de statuten

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders

-de benoeming en de afzetting van commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

-goedkeuring van de begroting en van de rekening

-de ontbinding van de vereniging

-de uitsluiting van een lid

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

-het instellen van de aansprakelijkheidsvordering tegen de bestuurders of de commissarissen.

Art, 13. Er wordt jaarlijks tenminste één algemene vergadering gehouden op initiatief van de raad van bestuur. Buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens als de omstandigheden het vereisen of wanneer een vijfde van de leden erom verzoekt.

Art, 14. Alle leden moeten worden opgeroepen. De oproepingsbrief vermeldt dag, uur en plaats van de algemene vergadering, alsook de agenda. De oproepingen tot de algemene vergadering dienen via gewone brief of elektronisch te gebeuren, tenminste acht dagen op voorhand, Zij kunnen alleen geldig gedaan worden onder handtekening van de voorzitter of door twee bestuurders.

Art. 15. De vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur; bij ontstentenis van deze, door de ondervoorzitter; bij ontstentenis van deze laatste, door de oudste van de aanwezige bestuurders. De voorzitter wijst de secretaris aan.

Art. 16. De aanwezigheidsquora, meerderheidsquora en stemmingen op de algemene vergadering worden geregeld als volgt:

-Het aanwezigheidsquorum voor alle agendapunten is de helft der leden die moet aanwezig of vertegenwoordigd zijn, behalve voor een statutenwijziging waar 2/3de der leden moet aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

-Voor de meerderheidsquora wordt de wettelijke regeling gevolgd. Het meerderheidsquorum voor normale punten is de eenvoudige meerderheid van aanwezige en vertegenwoordigde leden. Voor een statutenwijziging, de uitsluiting van een lid en voor de omvorming tot een VSO is het meerderheidsqourum 2/3de der aanwezige en vertegenwoordigde leden. Voor de wijziging van het doel van de vereniging en voor de ontbinding van de vereniging is het meerderheidsquorum 4/5de der aanwezige en vertegenwoordigde leden.

-Er wordt normaal gestemd bij handopsteking. Bij staking van stemmen is de stem van wie de vergadering voorzit, doorslaggevend. De stemming is geheim indien minstens de helft van de aanwezige en vertegenwoordigde leden hierom verzoekt, In dit geval is bij staking van stemmen, het voorstel verworpen. Wanneer er gestemd moet worden over de uitsluiting van een lid, gebeurt dit altijd bij geheime stemming,

Art. 17. Van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt, dat op de eerstvolgende vergadering wordt goedgekeurd. Het wordt ondertekend door de voorzitter en de secretaris en in een register bewaard op de zetel van de vzw. De leden van de algemene vergadering kunnen ten allen tijde op eenvoudig verzoek een kopie van de notulen krijgen of er inzage in nemen. Derden die van een wettig belang doen blijken, kunnen afschriften of uittreksels van de verslagen bekomen,

De besluiten van de algemene vergadering worden aan de leden en aan de bestuurders bekend gemaakt via een persoonlijke toe sturing (per post of elektronisch) van een kopie van het verslag.

TITEL IV. Raad van bestuur, dagelijks bestuur

Art, 18. De vereniging zonder winstoogmerk wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minimaal drie bestuurders. De raad van bestuur treedt op als een college.

MOD 2,2

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders worden door de algemene vergadering benoemd bij gewone meerderheid van stemmen voor een termijn van vijf jaar. Bestuurders zijn steeds herbenoembaar, Indien een bestuurder tijdens de duur van het mandaat de leeftijd van zeventig jaar bereikt, kan die zich niet opnieuw herkiesbaar stellen voor een volgende termijn.

Indien iemands bestuursmandaat voortijdig eindigt door overlijden, vrijwillig ontslag, afzetting, kan de algemene vergadering deze bestuurder vervangen voor de rest van de termijn die de te vervangen bestuurder nog had.

Ook al is een bestuurder nog niet vervangen, toch oefenen de overige bestuurders onverminderd de volledige bevoegdheden van de raad van bestuur uit.

Art. 19. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen bij gewone meerderheid van stemmen. Het mandaat eindigt ook bij het verstrijken van de termijn van vijf jaar of door wettige redenen.

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke of elektronische kennisgeving aan de voorzitter van de raad van bestuur.

Art. 20. De raad van bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris. Bij ontstentenis of verhindering van de voorzitter worden zijn functies waargenomen door de ondervoorzitter; bij ontstentenis van deze laatste, door de oudste van de aanwezige bestuurders.

Art. 21. De raad vergadert op bijeenroeping, bij gewone brief of elektronisch, door de voorzitter of door twee bestuurders.

Art. 22. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake beheer. Alles wat niet uitdrukkelijk voorbehouden wordt aan de algemene vergadering, hetzij door de statuten, hetzij door de wet, behoort tot de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Art. 23. De raad is verantwoordelijk voor het bestuur van de vereniging, het dagelijks bestuur inbegrepen, zonder bijkomende goedkeuring van de algemene vergadering. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en beschikking, ook voor het vervreemden, zelfs om niet, en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, zonder limiet op de termijn, van roerende en onroerende goederen. Hij is bevoegd voor alle handels-, verzekerings- en bankverrichtingen, inclusief het opheffen van hypotheken.

De raad van bestuur vertegenwoordigt als college, via haar beslissingen, de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en handelingen. Zij kan optreden in alle rechtsgedingen, tegen of door de vereniging gevoerd. Zij beslist autonoom over het al dan niet gebruiken van rechtsmiddelen. Zij verbindt geldig de vereniging in alle types van contracten die er zijn. Evenwel zal steeds de gezamenlijke handtekening van 2 benoemde bestuurders volstaan om de vereniging te verbinden en te vertegenwoordigen in alle materies behorend tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, met uitzondering van hetgeen hierna volgt; het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor.

Evenwel kan de raad van bestuur voor specifieke en welomlijnde handelingen, en steeds wat betreft de aankoop van onroerende goederen of andere notariële akten, deze delegeren aan twee of meerdere bestuurders, waaronder de voorzitter, of bij diens afwezigheid de ondervoorzitter, die dan gezamenlijk zullen optreden.

Art, 24, De raad van bestuur kan slechts geldig vergaderen indien de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is, ledere bestuurder beschikt over één stem. Een bestuurder kan zich schriftelijk laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Het aantal volmachten per aanwezige bestuurder is beperkt tot één,

Art, 25, De besluiten van de raad van bestuur moeten goedgekeurd worden door tenminste de helft van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders. Bij staken van stemmen is de stem van wie de vergadering voorzit, doorslaggevend.

De stemming is geheim indien minstens de helft van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders hierom verzoekt, In dit geval is bij staking van stemmen, het voorstel verworpen.

Art. 26.

Het dagelijks bestuur van de vereniging, zowel op intern vlak als op vlak van externe vertegenwoordiging, kan door de raad van bestuur worden overgedragen aan één of meer personen, die alleen of gezamenlijk of ais college kunnen handelen.

Bij gebrek aan een wettelijke omschrijving van wat het "dagelijks bestuur" omvat, worden tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle bestuurshandelingen die de noden van het dagelijks leven van de vereniging of die welke zowel wegens hun geringe belang als wegens de nood aan een snelle oplossing geen optreden van de raad van bestuur verantwoorden.

De benoeming van de personen belast met het dagelijks bestuur alsook hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door opname van de akten tot benoeming en ambtsbeëindiging in het verenigingsdossier dat ter griffie van de Rechtbank van Koophandel wordt bijgehouden, en van een uittreksel uit voormelde akten, bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekend gemaakt. Uit voormelde stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vereniging vertegenwoordigen, de vereniging ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

}

Voor-

üehoudén

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Luik B - vervolg

Art. 27. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit, Ze zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van hun mandaat maar niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen en de verplichtingen van de vereniging, tenzij wettelijk anders bepaald.

TITEL V. Begrotingen en rekeningen

Art. 28. Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd.

TITEL VI. Ontbinding en vereffening

Art. 29. In geval van vrijwillige ontbinding, duidt de algemene vergadering één of twee vereffenaars aan en bepaalt hun bevoegdheid.

Art. 30. In geval van ontbinding, hetzij vrijwillig, hetzij gerechtelijk, wordt het netto overblijvend maatschappelijk actief, na het vereffenen van de schulden en het aanzuiveren van de lasten, overgedragen aan een vereniging met een gelijkaardig doel als de vereniging, aan te duiden door de algemene vergadering.

Art, 31. Voor al wat in deze statuten niet is voorzien, zal gehandeld worden in overeenstemming met de wet van 27 juni 1921, op de verenigingen zonder winstoogmerk zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en eventuele latere wetten.

Gistel, 22/10/2014

Tim VANSEVENANT Voorzitter

Inge ALGOET Ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vernielden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

05/11/2014
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 0415.028.752 Benaming

(voluit) : Arcade (verkort)

Rechtsvorm: VZW

Zetel ; Zevekotestraat 58b, 8470 Gistel

Onderwerp akte : Samenstelling raad van bestuur na benoeming ondervoorzitter en verklaring dagelijks bestuur

De raad van bestuur van de VZW Arcade, in vergadering bijeengekomen op 22/10/2014, stelt vast dat de Raad van bestuur, na benoeming van mevrouw Inge Algoet als ondervoorzitter in de vergadering van 17/09/2014, is samengesteld uit de volgende leden met volgende functies:

ALGOET Inge, Brugse Heirweg 103, 8211 Aartrijke, ° 14/03/1963 te Kortrijk, ondervoorzitter;

CAUTEREELS Kathleen, Noordstraat 82, ° 19/11/1967 te Beerse, bestuurder;

DERLUYN Irene, Abelenlaan 7, 8470 Gistel, ° 25/02/1956 te Roeselar, bestuurder; SAGAERT Rosa, Pastorieweg 2, 8310 Sint-Kruis, ° 01/09/1949 te Zwevegem, bestuurder; SNAUWAERT Christine, Schoolstraat 4, 8470 Gistel, ° 08/06/1964 te Oostende, secretaris; VANSEVENANT Tim, Kerkstraat 24, 8470 Gistel, °2210211979 te Torhout, voorzitter. Alle mandaten gelden voor de periode die eindigt op 17 april 2017.

Artikel 23 van de statuten bepaalt de omvang van de bevoegdheden en de wijze waarop zij die uitoefenen als volgt:

De raad is verantwoordelijk voor het bestuur van de vereniging, het dagelijks bestuur inbegrepen, zonder bijkomende goedkeuring van de algemene vergadering. Hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en beschikking, ook voor het vervreemden, zelfs om niet, en van het hypothekeren, van het lenen en uitlenen, zonder limiet op de termijn, van roerende en onroerende goederen. Hij is bevoegd voor alle handels-, verzekerings- en bankverrichtingen, inclusief het opheffen van hypotheken.

De raad van bestuur vertegenwoordigt ais college, via haar beslissingen, de vereniging, zonder bijkomende machtiging van de algemene vergadering, in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke akten en handelingen. Zij kan optreden in alle rechtsgedingen, tegen of door de vereniging gevoerd. Zij beslist autonoom over het ai dan niet gebruiken van rechtsmiddelen. Zij verbindt geldig de vereniging in alle types van contracten die er zijn. Evenwel zal steeds de gezamenlijke handtekening van 2 benoemde bestuurders volstaan om de vereniging te verbinden en te vertegenwoordigen in alle materies behorend tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, met uitzondering van hetgeen hierna volgt; het louter bewijs van hun benoeming volstaat hiervoor.

Evenwel kan de raad van bestuur voor specifieke en welomlijnde handelingen, en steeds wat betreft de aankoop van onroerende goederen of andere notariële akten, deze delegeren aan twee of meerdere bestuurders, waaronder de voorzitter, of bij diens afwezigheid de ondervoorzifter, die dan gezamenlijk zullen optreden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ti

"1920289

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

Griffie Rechtbank Koophandel

ÎÎ T 2014



Gent AfdeGrr.rti. °

C______

De griffier

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vo" or-

i

behouden aan het Belgisch Staatsblad

rI "

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

De raad van bestuur van de VZW Arcade, in vergadering bijeengekomen op 22/10/2014, beraadslagend en beslissend in overeenstemming met de statuten, geeft conform artikel 26 van de statuten machtiging aan de algemeen directeur, Luc Wicke (Vaartstraat 1E, 8470 Gistel, ° op 19/01/1956 te Tielt), alle handelingen behorend tct het normaal dagelijks bestuur alleen te stellen, waartoe volgende zaken uitdrukkelijk behoren;

-alle administratieve handelingen waarbij voor "de werkgever" moet opgetreden/getekend worden, zoals ondertekenen werkgeversdocumenten, arbeidsccntracten, ....;

" administratie en contracten met leveranciers, energie-, nuts- en telecommunicatiebedrijven,

verzekeringsmaatschappijen en andere dienstverleners;

-opmaken, ondertekenen en neerleggen van alle fiscale, wettelijke en administratieve documenten en

formulieren;

-aanvaarden aangetekende zendingen;

" dagelijkse bankverrichtingen;

" selectie en aanwerving van personeel, behalve kaderpersoneel wat een bevoegdheid blijft van de raad van bestuur;

" vertegenwoordiging van de vereniging t.a.v. de overheid, werkgevers- en werknemersorganisaties, en alle andere organisaties waarmee in functie van de doelstelling van de vereniging wordt samengewerkt.

Deze opsomming is aanwijzend, niet beperkend.

In hoogdringende gevallen kan bij afwezigheid van de algemeen directeur dit overgenomen worden door een ander directielid, het zij Marleen Vandekerckhove (Stokkellaan 37, bus 301, 8400 Oostende, ° op 22/03/1965 te Oostende) of Bart D'Hooghe (Bosweg 17, 8490 Snellegem, ° op 31/03/1957 te Veume). Zij zijn in deze situatie gemachtigd alleen op te treden.

Ontslag van personeel kan slechts na uitdrukkelijk akkoord van de raad van bestuur of de voorzitter.

De raad van bestuur machtigt de algemeen directeur om in geval van ontslag cm dwingende reden samen op te treden met de voorzitter (of bij diens afwezigheid, de ondervoorzitter) en een bestuurder.

De maximum som die per bankverrichting door de directie mag betaald worden, wordt beperkt tot een bedrag door de raad van bestuur te bepalen. Dit kan herbepaald worden telkens de raad dit nodig acht.

Gistel, 22/10/2014

Tim VANSEVENANT Inge ALGOET

Voorzitter Ondervoorzitter

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

03/05/2012
ÿþ iNOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 415.028.752 Benaming

(voluit) : ARCADE

Necergelegd ter griffie ri ¬ 4e

rechtbank van koo h .ndç Brugge  walerg teGoatencie

°p 2 0 APR, 2I gift

Voor- *12083969*

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(verkort) :

Rechtsvoren : VZW

Zetel : Zevel<otestraat 58b, 8470 Gistel

onderwerp akte : Benoeming, ontslag, herbenoeming en einde mandaat bestuurders

De Algemene Vergadering van de VZW Arcade, bijeengekomen op 18 april 2012, heeft kennis genomen van het ontslag van

" de Heer Jean-Pierre MARKEY dat inging op 26111/2011;

" de Heer André BRYON, dat inging op 15/03/2012.

Mevrouw Hilda TANGHE kon zich, wegens de leeftijdsgrens bepaald in artikel 18 van onze statuten, niet opnieuw kandidaat stellen en dient haar ontslag in als bestuurder. Ze blijft evenwel lid van de Algemene, Vergadering.

De Algemene Vergadering nam kennis van de hernieuwing van de kandidaturen van volgende personen, die allen herbenoemd worden ais bestuurders: Mevrouw Inge ALGOET, Mevrouw DERLUYN Irene, Mevrouw SNAUWAERT Christine, Mevrouw SAGAERT Rosa, de Heer VANSEVENANT 11m.

De Raad van Bestuur is dan ook vanaf heden, voor een periode van 5 jaar, eindigend op 17 april 2017, als volgt samengesteld:

" ALGOET Inge, Eernegemsestraat 60, 8211 Aartrijke, ° 14/03/1963 te Kortrijk;

" DERLUYN Irene, Abelenlaan 7, 8470 Gistel, ° 25/02/1956 te Roeselare;

" SAGAERT Rosa, Zevekotestraat 58, 8470 Gistel, ° 01/09/1949 te Zwevegem;

" SNAUWAERT Christine, Schoolstraat 4, 8470 Gistel, ° 08/06/1964 te Oostende;

" VANSEVENANT Tim, Callaertswalledreef 1, 8470 Gistel, °2210211979 te Torhout.

Gistel, 18/04/2012

Tim Vansevenant Christine Snauwaert

Bestuurder Secretaris

Benoeming voorzitter en secretaris.

De Raad van Bestuur van de VZW Arcade, bijeengekomen op 18 april 2012 aansluitend op voornoemde

Algemene Vergadering, heeft onder zijn leden een voorzitter en een secretaris gekozen.

De Heer Tim VANSEVENANT wordt unaniem als voorzitter gekozen.

Mevrouw Christine Snauwaert wordt unaniem herbevestigd in haar functie als secretaris.

Gistel, 18/04/2012

Tim Vansevenant Christine Snauwaert

Voorzitter Secretaris

Op de.ia.atste blz van Luik B vetmelden Recto Naam en hoedanigheid van de; nstrumenterende notaris. hetzit van de perso(c)nien) bevoegd de vereniging, strchtfng of organisme ten aanzien van derden te vertegenv:oordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/02/2011
ÿþ Lu MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

VI1R1MIVN~IN1V11

Va beha

aan

Belç Staal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 415.028.752

Benaming

(voluit) : ARCADE

(verkort) :

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Zevekotestraat 58b, 8470 Gistel

Onderwerp akte : Wijziging verklaring dagelijks bestuur

Verklaring dagelijks bestuur

De raad van bestuur, in vergadering bijeengekomen op 19/01/2011, beraadslagend en beslissend in overeenstemming met de statuten, geeft conform artikel 27 van de statuten machtiging aan de algemeen directeur, Luc Wicke (Vaartstraat le, 8470 Gistel, ° op 19/01/1956 te Tielt), alle handelingen behorend tot het normaal dagelijks bestuur alleen te stellen, waartoe volgende zaken uitdrukkelijk behoren:

- alle administratieve handelingen waarbij voor "de werkgever" moet opgetreden/getekend worden, bvb ondertekenen werkgeversdocumenten, arbeidscontracten, ....

- administratie en contracten met leveranciers, energie-, nuts- en telecommunicatiebedrijven, verzekeringsmaatschappijen en andere dienstverleners

- opmaken, ondertekenen en neerleggen van alle fiscale, wettelijke en administratieve documenten en formulieren

- aanvaarden aangetekende zendingen

- dagelijkse bankverrichtingen

- selectie en aanwerving van personeel, behalve kaderpersoneel wat een bevoegdheid blijft van de raad van bestuur

- vertegenwoordiging van de vereniging t.a.v. de overheid, werkgevers- en werknemersorganisaties, en alle andere organisaties waarmee in functie van de doelstelling van de vereniging wordt samengewerkt.

Deze opsomming is aanwijzend, niet beperkend.

In hoogdringende gevallen kan bij afwezigheid van de algemeen directeur dit overgenomen worden door de directie thuisbegeleiding ('t Veer en De Loods) (Marleen Vandekerckhove, Stokkellaan 37/301, 8400 Oostende, ° op 22/03/1965 te Oostende) en de adjunct-directie van Weid' en Wilgen (Bart D'Hooghe, Bosweg 17, 8490 Snellegem, ° op 31/03/1957 te Veurne), elk wat betreft hun voorziening. Zij zijn in deze situatie gemachtigd alleen op te treden.

Ontslag van personeel kan slechts na uitdrukkelijk akkoord van de raad van bestuur of de voorzitter,

De raad van bestuur machtigt de directeur om in geval van ontslag om dwingende reden samen op te treden met de voorzitter en een bestuurder. Is de voorzitter afwezig, dan wordt dit opgenomen samen met twee bestuurders.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-pehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

De maximum som die per bankverrichting door de directie mag betaald worden, wordt beperkt tot een bedrag door de raad van bestuur te bepalen. Dit kan herbepaald worden telkens de raad dit nodig acht.

Deze verklaring vervangt de vorige verklaring d.d. 23/09/2004.

Hilda Tanghe Christine SNAUWAERT

Voorzitter Secretaris

Luik B - Vervolg

MOD 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCADE

Adresse
ZEVEKOTESTRAAT 58B 8470 GISTEL

Code postal : 8470
Localité : Zevekote
Commune : GISTEL
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande