ARDORA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARDORA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.697.110

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 01.07.2014 14252-0329-015
16/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va de akte

Ondernemingsnr : 0841.697.110

Benaming

(voluit) : ARDORA

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molen aarsstraat 11, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel op 10 december 2014 blijkt het ontslag als zaakvoerder van de heer Vansteelandt Donat, Graaf de Muelenaerelaan 23, 8000 Brugge, met ingang van 10 december 2014. Er wordt hem décharge verleend voor de periode tot en met 10 december 2014.

Valart Collaku

Zaakvoerder

11E111003

Op de laatste blz. van Laik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de ersv o n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 22.05.2013 13129-0044-015
13/12/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd

09-12-2011

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*11307315*

Ondernemingsnr :

0841697110

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. Onderneming voor stadsvervoer en wegvervoer. Dit omvat personenvervoer, al dan niet volgens een dienstregeling, met autobussen, minibussen of personenwagens voor oner andere chartervervoer, busreizen, toeristische excursies, et cetera ... Exploitatie van taxi s. De verhuur van personenauto s met chauffeur.

Benaming (voluit): ARDORA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8400 Oostende, Molenaarsstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Henri Baeke te Oostende op 6 december 2011, nog te

registreren te Oostende I blijkt dat:

1. er door de volgende personen:

De heer COLLAKU Valart, geboren te Prizren (Joegoslavië) op 10 juni 1973 en zijn echtgenote mevrouw RUKA, Venera, geboren te Prizren (Joegoslavië) op 30 oktober 1972, beiden wonende te 8400 Oostende, Molenaarsstraat 11,

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

1. Onderneming voor goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten. Organisatie van het vrachtvervoer. Koerierdiensten. De verhuur van vrachtwagens met chauffeur.

2. Verhuizing van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken, levering van meubels en huishoudapparaten.

4. Opslag in koelpakhuizen en overige opslag, overige vrachtbehandeling en vervoersondersteunende activiteiten.

2. de vennootschap de naam "ARDORA" draagt.

4. de vennootschap tot doel heeft:

zowel in binnen- en buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

3. de zetel van de vennootschap gevestigd is te 8400 Oostende, Molenaarsstraat 11.

5. Het uitbouwen en runnen van een adviesbureau voor de nijverheids- en dienstensector met inbegrip van alle activiteiten die daarbij dienstig zijn of nuttig kunnen worden, onder andere:

" Het verstrekken van bedrijfsadvies en/of het verzekeren van management voor het opstarten en opvolgen van het beleid in de meest diverse sektoren uit de nijverheid en dienstensector (onder andere alle werkzaamheden op het gebied van management consult, personeelsbeleid, financieel beleid, public relations service, marketing, publiciteit en promotie, organisatie, regie en uitwerking van publicitaire shows, promotiecampagnes en publicitaire edities, folders en catalogi, organisaties van meetings, recepties, beurzen en congressen, vertegenwoordiging en animatie op beroepsbeurzen en

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

salons, het helpen ontwikkelen en organiseren van een  missie , businessplans en een image-building voor de klanten en adviesverlening van allerlei aard).

" Het verschaffen van de nodige middelen, in de meest uitgebreide betekenis van het woord om een degelijk zakelijk beleid te verzekeren.

" Het ter beschikking stellen van gebouwen, terreinen, installaties, apparatuur, organisatie, personeel en diensten voor bedrijven, maatschappijen en personen die hierom verzoeken.

" Meer bepaald alle apparatuur en diensten leveren die verband hebben met informatica met inbegrip van de handel in zowel hard- als software.

" Aan- en verkoop, import en export van alle goederen in de meest ruime zin.

" Het selecteren, aanwerven, opleiden van aangepast personeel.

" Het verzorgen, verwerken en opvolgen van het sekretariaatsgebeuren, administratief, financieel en sociaal beheer van ondernemingen.

" Het optreden van tussenpersoon in de handel.

6. Voor eigen rekening: een patrimonium bestaande uit zowel roerende als onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Aldus mag de vennootschap verwerven, door inschrijving of aankoop en beheren; aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen. Tevens mag de vennootschap aankopen, verkopen, oprichten, in huur geven en nemen, leasen, onderhouden, verbeteren, veranderen en verfraaien; alle onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde, in België als in het buitenland. Dit behelst onder meer ook:

" Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

" Optreden als bemiddelaar inzake verwerving van vastgoed, financiering en verzekering in het kader van voormelde aktiviteiten.

" Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

" Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

" Het toestaan van leningen, het stellen van zekerheden alsmede alle borgstellingen aan derden tegen vergoeding.

Het sociaal doel breidt zich ook uit tot alle hierop aansluitende producten en activiteiten.

De vennootschap kan de uitbating van een of meerdere vestigingen of de vertegenwoordiging van één of meerdere producten/merken/diensten in franchising of in gelijk welke andere vorm uitbesteden aan derden.

Deze opsomming is louter exemplatief en geenszins beperkend. De vennootschap zal, zowel in binnen- als buitenland, alle roerende en onroerende goederen mogen bezitten en alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, of dit geheel of ten dele kunnen vergemakkelijken.

De opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt evenwel beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

5. de vennootschap opgericht wordt voor onbeperkte duur.

6. Het geheel geplaatste kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigend en onderschreven in speciën door:

- de heer COLLAKU Valart, voornoemd, tot beloop van 18.414,00 EUR, waarvoor hem 99 aandelen worden toegekend,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

- mevrouw RUKA Venera, voornoemd, tot beloop van 186,00 EUR, waarvoor haar 1 aandeel wordt

toegekend.

Alle aandelen worden ten belope van één/derde volgestort.

De vennootschap uit dien hoofde over een bedrag van 6.200,00 EUR.

De gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting, bij

de naamloze vennootschap VDK Spaarbank.

Aldus dient nog 12.400,00 EUR te worden volstort.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Iedere zaakvoerder kan bijzondere gevolmachtigden voor welbepaalde verrichtingen of aangelegenheden en/of de vertegenwoordiging ter zake aanstellen, mits die bevoegdheden voldoende duidelijk te omschrijven.

Wanneer er meer dan 1 zaakvoerder is, zijn er twee handtekeningen nodig voor bedragen boven de 10.000,00 EUR.

Tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap werden voor onbepaalde duur benoemd: de heer Collaku Valart, voornoemd én de heer Vansteelandt Donat, wonende te 8000 Brugge, Graaf de Mûelenaerelaan 23.

8. Elk jaar op de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur of indien deze dag een feestdag zou zijn, op de eerstvolgende werkdag, zal een algemene vergadering gehouden worden ten zetel of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

9. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2012.

10. De bruto opbrengst van het boekjaar, na aftrek van de algemene onkosten, de waardecorrecties, de

nodige afschrijvingen en de fiscale voorzieningen, maakt de netto-winst uit van het boekjaar.

Van deze netto-winst wordt na aftrek van de gebeurlijke overgedragen verliezen, vijf ten honderd voorafgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra het reservefonds één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder welke bestemming aan het saldo zal gegeven

worden.

11. Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal haar vereffening door één of meer overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen aan te stellen vereffenaar(s) geschieden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de wijze van vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De dwingende voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen inzake de vereffening van vennootschappen zullen daarbij moeten nageleefd worden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten waarbij aan elk aandeel dezelfde rechten zullen toekomen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

Expeditie oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

15/04/2015
ÿþMod Word 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie mule akte

Griffie Rechtbantç Koophandel

2 APR 2015

Gent Afdeâij ostende

Ondernemingsnr : 0841.697.110

Benaming

(voluit) : ARDORA

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenaarsstraat 11, 8400 Oostende

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden ter maatschappelijke zetel op 17 maart'' 2015 blijkt de benoeming als zaakvoerder van Collaku Ardor, Molenaarsstraat 11, 8400 Oostende, met ingang van 05 januari 2015.

Valart Collaku

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
ARDORA

Adresse
MOLENAARSSTRAAT 11 8400 OOSTENDE

Code postal : 8400
Localité : OOSTENDE
Commune : OOSTENDE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande