ARGOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARGOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.832.461

Publication

26/03/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

nnexes du Moniteur belge

26/03/2014

.lg

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0879.832.461

Benaming (voluit) : UNITED PETFOOD

(verkort) : UP

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Anna Bijnslaan 6

8800 KORTRIJK

Onderwerp akte :Wijziging naam - wijziging doel - omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - statuten - uittreden bestuurders - benoeming zaakvoerder

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap « UNITED PETFOOD » met zetel te 8500 Kortrijk, Anna: Bijnslaan 6 BTW BE 0879.832.461, RPR Kortrijk, opgemaakt door geassocieerd notaris,' SABINE DESTROOPER te Ledegem op ZESENTWINTIG FEBRUARI TWEEDUIZEND EN'. VEERTIEN, "lste kantoor der registratie te Kortrijk Geregistreerd op 4 maart 2014 Elf bladen nul renvooien Boek 974 Blad 42 Vak 7 Ontvangen: vijftig euro (50E) de adviseur ai.':  ontvanger a.i. (getekend:) Christelle De Graeve" blijkt dat:

VOORAFGAANDE VASTSTELLINGEN

I. Alle aandeelhouders zijn aanwezig.

II, Er zijn thans duizend (1.000) aandelen met een fractiewaarde van ieder

één/duizendste van het maatschappelijk vermogen.

Alle aandelen zijn op naam.

Alle aandelen zijn aanwezig of vertegenwoordigd, en dat bijgevolg alle formaliteiten;

van bijeenroeping overbodig zijn.

III. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

IV. De vennootschap bestaat sedert meer dan twee jaar.

V. Er is geen statutaire beschikking die zich verzet tegen de omzetting van de

naamloze vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm:

DEEL ÉÉN

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING NAAM

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijziging in "ARGOS".

De vergadering besluit artikel één van de statuten aan te passen aan het genomen besluit.

TWEEDE BESLUIT - WIJZIGING VAN HET DOEL

a/ De voorzitter, de heer Dominiek Dumoulin, geeft lezing van het verslag van de Raad van Bestuur van 26 februari 2014 dat de voorgestelde uitbreiding van het doel van de, vennootschap omstandig verantwoordt.

Bij dit verslag is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten op 31 december 2013.

b/ Na dit verslag eenparig te hebben goedgekeurd besluit de vergadering het doel van:' de vennootschap uit te breiden en te herformuleren om het als volgt te bepalen:

" De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen;

alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten':

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

(vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend ; goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor.het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN

DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard (inclusief computerservices);

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coordineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Het verlenen van administratieve prestaties.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa; 5.De aan- en verkoop, commissiehandel, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen (inclusief het optreden als tussenpersoon in de handel).

6.Alle verrichtingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de commercialisering en distributie onder alle vormen, de stockering, de conditionering, de in- en uitvoer, dit alles in' de meest uitgebreide zin van het woord, van petfood (honden- en kattenvoer).De groot- en kleinhandel in voeders en alle materialen, benodigdheden en producten aanverwant aan de voeders, granen en andere landbouwproducten.

7. De handel in alle land- en tuinbouwproducten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van ergen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag onder andere alle roerende en onroerende goederen, materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel =nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan."

cl Aanpassing van de statuten

De vergadering besluit artikel drie van de statuten aan te passen aan het vorige besluit door het te herformuleren zoals hiervoor vermeld.

DERDE BESLUIT - OMZETTING IN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Punt één: verslag raad van bestuur en bederevisor

De voorzitter geeft lezing van:

het verslag van de raad van bestuur van 26 februari 2014 met bijgevoegde staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013.

het verslag dedato 24 februari 2014 van de heer Yves Christiaens, bedrijfsrevisor, voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "Vander Donckt  Roobrouck  Christiaens Bedrijfsrevisoren" kantoorhoudende te Roeselare, aangewezen overeenkomstig artikel 777 Wetboek van Vennootschappen, over de staat van actief en passief opgemaakt op 31 december 2013.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit als volgt:

Onze werkzaamheden in het kader van onze verslaggeving van de omzetting van de naamloze vennootschap "UNITED PETFOOD" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de boekhoudkundige staat per 31 december 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Het netto-actief volgens deze staat van activa en passiva per 31 december 2013 bedraagt 112.832,13 EUR, en is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 80.000, 00 EUR. Dit verslag werd opgesteld door de bedrijfsrevisor en is bestemd om voorgelegd te worden bij de akte van omzetting van de NV "UNITED PETFOOD"

Punt twee: Omzetting

De vergadering besluit de naamloze vennootschap "UNITED PETFOOD", huidige benaming " ARGOS " conform artikel 774 en volgende Wetboek van Vennootschappen om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

s

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~

"

mod 11.1

De naam, de zetel, het doel, de duur en het kapitaal van de vennootschap blijven ongewijzigd.

Het maatschappelijk kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle passiva en activa, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0879.832.461 waaronder de naamloze vennootschap is ingeschreven in het KBO te Kortrijk evenals het B.T.W.-nummer BE 0879.832,461, en om het even welke machtigingen en erkenningen welke aan de naamloze vennootschap door eender welke instantie werden verleend.

De omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap op 31 december 2013.

Het kapitaal van de vennootschap zal vertegenwoordigd worden door duizend aandelen zonder nominale waarde, te overhandigen aan de vennoten, eigenaars véér de omzetting a rato van één nieuw aandeel voor één aandeel van de naamloze vennootschap. Punt drie: Uittreding en kwiitinq bestuurders

Bijzondere algemene vergadering van 30 september 2013,

Op de bijzondere algemene vergadering van 30 september 2013 werd het ontslag van mevrouw Ann Deman, wonende te Kortrijk, Antoon Herbertstraat 10 [rijksregisternummer: 69.05,12-192.59] ais bestuurder aanvaard met ingang op 30 september 2013 en werd met ingang van 30 september 2013 de heer Dominiek Dumoulin, voornoemd, benoemd tot bestuurder,

In de erop volgende vergadering van de raad van bestuur werd de heer Dominiek Dumoulin benoemd tot gedelegeerd bestuurder.

Omzetting

De omzetting van de naamloze vennootschap in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid stelt een einde aan de opdracht van de huidige bestuurders, de BVBA ANDO en de heer Dominiek Dumoulin, beiden voornoemd.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar zal gelden als kwijting voor de uitoefening van hun opdracht sinds 1 januari 2014.

DEEL TWEE

EERSTE BESLUIT - STATUTEN

TITEL I. - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één - Naam.- "ARGOS".

Artikel twee - Zetel.- 8500 KORTRIJK, Anna Bijnslaan 6.

Artikel drie - Doel.- De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11,1

ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

II. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1.Het verlenen van diensten en adviezen aan derden van financiële, technische, commerciële of administratieve aard (inclusief computerservices);

2.Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, In aile bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3.Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies. Het verlenen van administratieve prestaties.

4.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa; 5.De aan- en verkoop, commissiehandel, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen (inclusief het optreden als tussenpersoon in de handel).

S.Alle verrichtingen met betrekking tot de aan- en verkoop, de commercialisering en distributie onder alle vormen, de stockering, de conditionering, de in- en uitvoer, dit alles in de meest uitgebreide zin van het woord, van petfood (honden- en kattenvoer).De groot- en kleinhandel in voeders en alle materialen, benodigdheden en producten aanverwant aan de voeders, granen en andere landbouwproducten.

7. De handel in alle land- en tuinbouwproducten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of , gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan ook optreden als bestuurder of als vereffenaar in andere vennootschappen.

De vennootschap mag onder andere aile roerende en onroerende goederen, ' materialen en installaties kopen, verkopen, huren, verhuren, leasing contracten aangaan, ruilen, oprichten, doen oprichten.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op om het even welke manier en op de wijze die haar geschikt lijkt.

Zij mag in het algemeen, zowel in België, als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op haar doel.

Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

mod 11.1

aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te 'breiden of te' vergemakkelijken.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt uitsluitend beperkt door de exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunningfattest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunninglattest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Artikel vier - Duur.- onbeperkt

TITEL Il. - KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf - Kapitaal.- tachtig duizend euro (¬ 80.000,-) vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen met stemrecht zonder nominale waarde, doch die elk een gelijke fractiewaarde van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Artikel dertien - Benoemen en uittreden van de zaakvoerder.-

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meerdere natuurlijke of rechtspersonen, vennoot of niet-vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten wordt de vennootschap bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel veertien - Bevoegdheid - Vertegenwoordiging.-

Ieder zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder alleen optredend, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs " indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder of zaakvoerders mogen één of meerdere lasthebbers aanduiden voor bepaalde handelingen of voor een reeks bepaalde handelingen,

Artikel zeventien - Controle.-

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door een bedrijfsrevisor die commissaris wordt genoemd.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van drie jaar.

Zo de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, gebeurlijk met bijstand van een accountant; onverminderd het recht ter vervanging van het individueel controlestelsel een commissaris , te benoemen.

TITEL V. - ALGEMENE VERGADERING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4 ~ Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij liëf érgiscli Staats ilad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



Artikel negentien - Biieenroeping.- in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats, vermeld in het bericht van bijeenroeping de derde vrijdag van de maand juni om elf uur.

Artikel tweeëntwintig - Stemrecht.- Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel zesentwintig - Boeklaar.- één januari - éénendertig december.

Artikel achtentwintig - Wetteliike reserve - Bestemming van de whist.-

Het batig saldo van de balans, na aftrek van aile kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het overige staat ter beschikking van de algemene vergadering die een dividend kan uitkeren, bijkomende vergoedingen voor de zaakvoerder kan toekennen, of die ook de winst kan overdragen naar een volgende boekjaar of aanwenden tot het spijzen van een reservefonds van algemene of bijzondere aard, en mits inachtneming van de beperkingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Deze besluiten worden genomen bij gewone meerderheid,

Artikel éénendertig - Vereffeninq.-

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, wordt de verdeling door de bevoegde rechtbank van koophandel goedgekeurd.

TWEEDE BESLUIT - BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

In deze akte omzetting worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders zonder beperking van duur:

- De heer Dominiek Dumoulin, wonende te Kortrijk, Anna Bijnslaan 6 [Rijksregisternummer: 70,12.16-295.031, die aanvaardt.

Mevrouw Griet Meganck, wonende te Zwevegem, Beekstraat 68 [Rijksregisternummer: 69.12.23-258.031, die aanvaardt.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge





VOOR UITTREKSEL,

Sabine Destrooper, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk:

1, Afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 26 februari 2014;

2. Het verslag van de Raad van Bestuur de dato 26 februari 2014 mbt de uitbreiding van het doel met bijgevoegde staat van actief en passief op 31 de cember 2013;

3. Het verslag van de Raad van Bestuur de dato 26 februari 2014 mbt de omzetting met bijgevoegde staat van actief en passief op 31 december 2013;

4. Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 24 februari 2014 mbt de omzetting van de vennootschap met bijgevoegde staat van actief en passief op 31 december 2013;

5. De gecoördineerde tekst van de statuten,



Op de laatste blz. van luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.07.2012 12356-0399-010
29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 26.07.2011 11336-0030-010
26/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 23.07.2010 10326-0348-012
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 23.07.2009 09448-0130-015
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.06.2008, NGL 23.07.2008 08437-0205-015
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.07.2015, NGL 30.07.2015 15376-0506-013

Coordonnées
ARGOS

Adresse
ANNA BIJNSLAAN 6 8500 KORTRIJK

Code postal : 8500
Localité : KORTRIJK
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande