AROUND MEDIA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : AROUND MEDIA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 598.916.701

Publication

06/03/2015
ÿþ ~i._.2~{y..~y~" _(( Mod word 11.1

I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 4 FL.

Rechtbank --:14NEá)EL Gedtele, KGïl"íRiJlC

i

Ondernemingsnr : 0 59 8 .140.01

Benaming

(voluit) : AROUND MEDIA t" ~

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Botenkopersstraat 2, 8500 KORTRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Heden, 20-02-2015

Zijn verschenen:

1/ De heer Eeckhaut Samuel, identiteltskaartnummer 591-1962131-20, rijksregisternummer 90.02.09255.21, geboren te Waregem op 9 februari 1990, wonende te 8500 Kortrijk, Leiestraat 13/0021

2/ De heer Morlion Thijs, identiteitskaartnummer 591-5072330-11, rijksregistemummer 91.10.30-175.33, geboren te Poperinge op 30 oktober 1991, wonende te 8647 Lo-Reninge, Oude-eiermarkt 6

3/ De heer Vanspranghe Wannes, identiteitskaartnummer 591-1543471-12, rijksregisternummer 87.11,09331.42, geboren te leper op 9 november 1987, wonende te 8800 Roeselare, Stationsdreef 105

4/ De heer Derynck Arne, identiteitskaartnummer 591-5932197-70, rijksregisternummer 91.09.20-219.88,, geboren te Torhout op 20 september 1991, wonende te 9040 Gent, Antwerpsesteenweg 481/0301

5/ De heer Goris Jacco, identiteitskaartnummer 591-1881384-74, rijksregistemummer 91.08.12-157.92, geboren te Roeselare op 12 augustus 1991, wonende te 8800 Roeselare, Prinsenhof 13

Verder genoemd "de oprichters"

Zij verklaren bij deze onderhandse akte een vennootschap onder firma op te richten, overeenkomstig de artikelen 201 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, met hiernavolgende statuten.

STATUTEN

Artikel 1

Bij deze wordt tussen verschijners een vennootschap onder firma opgericht onder de benaming "AROUND MEDIA".

Artikel 2

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8500 Kortrijk, Botenkopersstraat 2.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het'

buitenland, op te richten.

Artikel 3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor zover dit alles wettelijk toegelaten is en de vennootschap en/of haar medewerkers en/of fysische of rechtspersonen waarmee de vennootschap de gepaste samenwerkingsovereenkomsten heeft gesloten, de nodige erkenningen en/of vergunningen heeft, het uitvoeren van de hierna beschreven activiteiten en van de daarmee in verband staande activiteiten in overeenstemming met de wettelijke bepalingen terzake:

De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

A.De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland en zowel Business-to-Consumer ais Business-to-Business:

" Het ontwerpen van 3D, interactieve 3D en digitale reconstructies in de ruimste zin  indien gewenst gecombineerd met augmented of virtual reality  op basis van innovatieve gametechnologie voor diverse doelgroepen, waaronder de academische, de culturele en de private sector met als doel educatie, ontspanning, promotie, marketing, communicatie en andere.

" Het aanbieden van bovenstaande 3D visualisaties en bijhorende elementen, in het om het even welke vorm, zowel virtueel als fysiek. Ook fysieke 3d prints gebaseerd op bovenvermelde virtuele reconstructie behoren tot de mogelijkheden.

" Het ontwikkelen van software en applicaties voor diverse platformen.

" Het, indien nodig, zo accuraat mogelijk onderzoeken van de historische werkelijkheid en deze op een zo correct mogelijke manier, en overleg, te vertalen naar de voorafgaande 3D visualisatie.

-Het organiseren van activiteiten en conceptontwikkelingen op het vlak van grafisch design, waaronder het ontwerpen van (3D) modellen, video's, standen of boeken.

" Het ontwikkelen van en onderzoek naar nieuwe mogelijkheden en technologieën die gebruikt kunnen worden om bovenstaande doelen te perfectioneren.

" Het stimuleren en katalyseren van het gebruik van 3D technologie in diverse domeinen ter bevordering van de interdisciplinaire samenwerking tussen eerder genoemde sectoren.

" Het oprichten van één of meerdere e-shops om de bovenstaande besproken elementen tegen betaling aan te bieden bij klanten zowel in België als in het buitenland.

" Het ontwikkelen, ontwerpen, bedenken en programmeren van videogames en computerprogramma's in de ruimste zin, zowel door onszelf als voor derden.

" Consulting in de ruimste zin: ons ter beschikking stellen van onze diensten naar derden

" Handel in computers, randappartuur en software.

B.In België of in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

1)het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2)Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3)Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

4)De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

5)Alle mogelijke vormen van adviesverlening.

De vennootschap zal op aile wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening

te zijn aangegaan van de vennootschap.

Artikel 5

1/ De heer Eeckhaut Samuel , voornoemd, brengt in de vennootschap een som van honderdentwee euro (102,00 ¬ ) in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

In gemeen overleg worden hem hiervoor twaalf (12) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend.

2/ De heer Morlion Thijs , voornoemd, brengt in de vennootschap een som van honderdentwee euro (102,00 ¬ ) in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

In gemeen overleg worden hem hiervoor twaalf (12) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend.

31 De heer Vanspranghe Wannes , voornoemd, brengt in de vennootschap een som van honderdentwee euro (102,00 ¬ ) in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening,

ln gemeen overleg worden hem hiervoor twaalf (12) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend.

4/ De heer Derynck Arne , voornoemd, brengt in de vennootschap een som van honderdentwee euro (102,00 ¬ ) in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

In gemeen overleg worden hem hiervoor twaalf (12) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend.

5/ De heer Goris Jacco , voomoemd, brengt in de vennootschap een som van honderdentwee euro (102,00 ¬ ) in, die geboekt werd op een maatschappelijke bankrekening.

In gemeen overleg worden hem hiervoor twaalf (12) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend.

Vergoeding van de inbreng in geld  splitsing vermogenswaarde en lidmaatschapsrechten

De aldus onderschreven aandelen worden, als volledig volstort toegekend aan de onderschrijver ervan,

respectievelijk:

- twaalf (12) aandelen aan de heer Eeckhaut Samuel, waarvan de vermogenswaarde hem alteen toekomt en waarvan de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, eigen zullen zijn aan hemzelf.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van één (1) tot en met twaalf (12) en zullen ingeschreven worden op naam de heer Eeckhaut Samuel alleen.

De inschrijving van deze twaalf aandelen, genummerd van één (1) tot en met twaalf (12), op naam van de heer Eeckhaut Samuel alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot met betrekking tot deze twaalf aandelen.

- twaalf (12) aandelen aan de heer Morlion Thijs , waarvan de vermogenswaarde hem alleen toekomt en waarvan de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, eigen zullen zijn aan hemzelf.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van dertien (13) tot en met vierentwintig (24) en zullen ingeschreven worden op naam van de heer Morlion Thijs alleen.

De inschrijving van deze twaalf aandelen, genummerd van twaalf (12) tot en met vierentwintig (24), op naam van de heer Morlion Thijs alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot met betrekking tot deze twaalf aandelen.

- twaalf (12) aandelen aan de heer Vanspranghe Wannes , waarvan de vermogenswaarde hem alleen toekomt en waarvan de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, eigen zullen zijn aan hemzelf..

Deze aandelen zullen genummerd zijn van vijfentwintig (25) tot en met zesendertig (36) en zullen ingeschreven worden op naam van de heer Vanspranghe Wannes alleen.

De inschrijving van deze twaalf aandelen, genummerd van vijfentwintig (25) tot en met zesendertig (36), op naam van de heer Vanspranghe Wannes alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot met betrekking tot deze twaalf aandelen.

- twaalf (12) aandelen aan de heer Derynck Arne , waarvan de vermogenswaarde hem alleen toekomt en waarvan de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, eigen zullen zijn aan hemzelf.

Deze aandelen zullen genummerd zijn van zevenendertig (37) tot en met achtenveertig (48) en zullen ingeschreven worden op naam van de heer Derynck Arne alleen,

De inschrijving van deze twaalf aandelen, genummerd van zevenendertig (37) tot en met achtenveertig (48), op naam van de heer Derynck Arne alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot met betrekking tot deze twaalf aandelen.

- twaalf (12) aandelen aan de heer Goris Jacco , waarvan de vermogenswaarde hem alleen toekomt en waarvan de lidmaatschapsrechten die aan dezelfde aandelen verbonden zijn, eigen zullen zijn aan hemzelf.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze aandelen zullen genummerd zijn van negenenveertig (49) tot en met zestig (60) en zullen ingeschreven worden op naam van de heer Goris Jacco alleen.

De inschrijving van deze twaalf aandelen, genummerd van negenenveertig (49) tot en met zestig (60), op naam van de heer Goris Jacco alleen, houdt in dat hij alleen jegens de vennootschap geldt als vennoot met betrekking tot deze twaalf aandelen.

De heer Eeckhaut Samuel, Morlion Thijs, Vanspranghe Wannes, Derynck Arne en de heer Goris Jacco verklaren uitdrukkelijk in te stemmen met het voorgaande.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van VIJFHONDER EN TIEN EURO (510,00 ¬ ), vertegenwoordigd door zestig (60) aandelen, volledig volgestort.

Artikel 6

Ten opzichte van de vennootschap zijn aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschorst.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruikers.

Artikel 7

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht gegeven op een intrest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 8

a. Overdracht onder levenden:

De vennoten mogen hun aandelen niet aan een derde of een of meerdere medevennoten, noch geheel noch gedeeltelijk overdragen, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

De medevennoten beschikken over een termijn van twee maanden die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de vennoot die aandelen wenst over te dragen verwittigd worden, om zich uit te spreken over het aanbod dat hun gedaan werd.

Deze aankoop geschiedt in verhouding met het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen. In geval een of meerdere vennoten hun recht van voorkoop niet uitoefenen, zijn de andere medevennoten die hun recht van voorkoop wel uitoefenen, verplicht de resterende door de overdrager aangeboden aandelen, hetzij zelf aan te kopen in verhouding hierboven aangeduid, of in elke andere verhouding die zij onderling bij overeenkomst tussen hen bepalen, hetzij door een derde te laten aankopen volgens de regels hierna uiteengezet.

b. Toestemming;

A. Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel

toegelaten met uitdrukkelijk geschreven toestemming van de andere vennoot.

Deze laatste beschikt over een termijn van twee maanden, die ingaat op datum van het aangetekend

schrijven waardoor hij door de vennoot die aandelen wenst over te dragen, verwittigd wordt, om zich uit te

spreken over het aanbod dat hem gedaan werd.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken mede-vennoot geacht met de

overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de aandelen over te nemen aan de prijs berekend

overeenkomstig de bepalingen hierna vermeld.

De afkoop geschiedt volgens de bepalingen hierna vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

B. Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen aan derden alleen toegelaten met de uitdrukkelijk geschreven toestemming blijkend uit notulen van een algemene vergadering, van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van minstens drie/vierden van het kapitaal; voor het bepalen van dit quorum wordt geen rekening gehouden met de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De algemene vergadering die over de overdracht van aande-'Ien aan derden moet beraadslagen, zal bijeengeroepen worden door de zaakvoerders, op verzoek van de vennoot die aandelen wenst over te dragen. De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag. De beslissingen moeten per aangetekende brief aan de vennoot die aandelen wenst over te dragen medegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De afwezigheid van een vennoot op een dergelijke algemene vergadering - tenzij hij schriftelijk zou stemmen of geldig zou vertegenwoordigd zijn - impliceert zijn instemming.

Hetzelfde geldt voor elke blanco stemming.

Bij weigering van toestemming - waartegen geen verhaal mogelijk is - zijn de vennoten, die zich tegen de overdracht verzetten, verplicht de aandelen terug te kopen tegen de waarde en volgens de bepalingen vastgesteld overeenkomstig de hierna volgende artikelen.

De terugkoop door de vennoten die zich verzetten zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elk van hen bezit.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, aan de terugkoop deelnemen. De verdeling zal dan geschieden in verhouding met het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen dan gezegd pro-rata overnemen.

c. Wegens overlijden:

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

Voor wat de echtgenoten, afstammelingen en andere erfgenamen en legatarissen van de vennoten betreft, deze zullen voor hun aanvaarding steeds onderworpen zijn aan de bepalingen voorzien in het artikel aangaande de overdracht van aandelen aan derden.

Indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen krijgen, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de bepalingen hierna vermeld.

De afkoop geschiedt volgens de bepalingen hierna vermeld.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

Indien de vennootschap slechts twee leden telt, zal, bij het overlijden van een van hen, over deze aanvaarding beslist worden door de overlevende vennoot en deze beslissing zal aan de belanghebbenden moeten medegedeeld worden, per aangetekende brief, binnen de twee maanden na het overlijden.

De overlevende vennoot zal naar eigen goeddunken over de aanvaarding van een nieuwe vennoot beslissen, vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van de andere erfgenamen en legatarissen.

Blijven er meerdere overlevende vennoten over, dan wordt, binnen de twee maanden na het overlijden, door de zaakvoerders een algemene vergadering bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden medegedeeld per aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

d. Waardebepaling van de aandelen:

Behoudens een andersluidende schriftelijke overeenkomst tussen partijen, moet de prijs van iedere overdracht van een aandeel, deze zijn, vastgesteld door de jaarvergadering.

Deze waarde wordt vastgesteld op voorstel van de zaakvoerders, op basis van de laatste jaarrekening, en voor haar berekening wordt rekening gehouden zowel met de winst, reserves en waardeverhogingen, als met de eventuele verliezen en waardeverminderingen. Zolang zij niet door een volgende vergadering werd gewijzigd zal deze waarde ais basis dienen voor elke overdracht van aandelen die zich voordoet.

Bij eventuele ontstentenis van voornoemde waardebepaling, of indien ten gevolge van om het even welke omstandigheid gezegde basiswaarde, vastgesteld door de laatste jaarvergadering, met meer dan tien ten honderd stijgt of daalt, moeten de zaakvoerders, op eenvoudig verzoek van een der bij de overdracht van aandelen betrokken partijen, een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen teneinde een nieuwe prijs te bepalen; deze vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag. Indien deze vergadering niet unaniem met een nieuw vastgestelde prijs instemt, dan stelt de vergadering één of drie accountants of bedrijfsrevisoren aan, teneinde de prijs van de afstand te bepalen.

Indien deze vergadering niet unaniem met de aanstelling instemt moeten de zaakvoerders op eenvoudig verzoek van één der bij de overdracht van aandelen betrokken partijen, bij verzoekschrift aan de Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap, aanstelling vragen van één of drie accountants of bedrijfsrevisoren teneinde de prijs van de afstand te bepalen.

Bij deze waardebepaling zal de deskundige zich steunen op onder meer.

I.Atle gegevens die de waarde kunnen beïnvloeden zoals de reserves, waardeverhogingen, verliezen,

waardeverminderingen.met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

2.De deskundige zal de waarde bepalen per aandeel. Hij zal eveneens de te betalen prijs bepalen per schuldenaar. De uitspraak van de deskundige(n) is bindend en zonder verhaal.

e. Betaling van de terugkoopprijs:

De terugkoopprijs die toekomt aan de overdragende vennoten en aan de niet aangenomen erfgenamen of legatarissen en rechthebbenden van een overleden vennoot is, behoudens andersluidende overeenkomst, slechts betaalbaar binnen de vijf jaren, met ingang van de dag van de overdracht of van het overlijden, tot het beloop van een/vijfde op het einde van het eerste jaar, van een tweede eenlvijfde op het einde van het tweede jaar, enzovoort en van het laatste een/vijfde op het einde van het vijfde jaar.

De intresten op bedoelde sommen zullen berekend worden tegen de intrestvoet van de ECI3 voor basisfinanciering, vermeerderd met drie procent.

Nochtans zullen de alzo door de ovememende of overlevende vennoten opgekochte aandelen door hen niet mogen afgestaan worden alvorens volledige betaling aan de overdragende vennoten, erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden.

De overnemers zullen steeds het recht hebben om vervroegd te betalen hetzij door verhoogde voorschotten hetzij door een volledige afbetaling.

Artikel 9

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een zaakvoerder die in naam van de vennootschap alle handelingen mag stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap, de heer Eeckhaut Samuel, Leiestraat 13/0021 te 8500 Kortrijk en de heer Morlion Thijs, Oude-eiermarkt 6 te 8647 Lo-Reninge en de heer Vanspranghe Wannes, Stationsdreef 105 te 8800 Roeselare en de heer Derynck Ame, Antwerpsesteenweg 481/0301 te 9040 Gent en de heer Goris Jacco, Prinsenhof 13 te 8800 Roeselare. Financiële overeenkomsten moeten door beide zaakvoerders ondertekend worden, Voor aankopenverbintenissen boven de 1000 E zijn echter de handtekeningen van beide zaakvoerders nodig.

Artikel 10

De vennoten zuilen al hun zorgen aan de maatschappelijke zaken besteden. Zolang de vennootschap duurt, zullen zij zich onthouden van elke rechtstreeks of onrechtstreekse deelneming aan enige handels- of nijverheidsonderneming van dezelfde of een andere aard, tenzij in gemeen overleg met al de vennoten en mits schriftelijke toelating.

Artikel 11

Ieder boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 juni 2016

Artikel 12

De nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in dezelfde verhouding als het aantal aandelen in hun bezit.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijke vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij enkele meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit vorige jaren geheel of gedeeltelijk za! worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13

Bij beslissing van de vennoten met tweederde-meerderheid kan aan iedere vennoot boven op zijn aandeel in de winst, een vergoeding worden toegekend die voor elkeen zal bepaald worden volgens de aard van zijn Werkzaamheden in de vennootschap. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden.

De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 14

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden in dezelfde evenredigheid als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Artikel 15

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de derde zaterdag van de maand december om

negentien uur.

Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in december 2016,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 16 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake, minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden ten maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld.

Artikel 16

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten uitnodigen per aangetekende brief die hij ten laatste vijftien dagen voor de vergadering in de post afgegeven moet hebben.

Deze brief moet de agenda vermelden.

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Eeckhaut Samuel of, in zijn afwezigheid, door de oudste van de aanwezige vennoten,

Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de " vergadering op de zetel toekomen.

Om geldig te beraadslagen en te besluiten, moet de meerderheid van de vennoten op de vergadering aanwezig zijn of geldig vertegenwoordigd zijn. Behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid van de stemmen.

Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering over dezelfde agenda regelmatig mogen beraadslagen en besluiten, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, email of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en zaakvoerders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld,

is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 17

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen warden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredend lid over te nemen, zoals bepaald in artikel 8 hiervoor.

Artikel 18

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overlevende vennoten.

} Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, de weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Artikel 19

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke reden ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap, Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 8.

Artikel 20

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de in functie zijnde vennoten-zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zalfzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandels is bevestigd of gehomologeerd.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen,

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Artikel 21

Op de netto-opbrengst van de vereffening zullen de vennoten hun inbrengen terugnemen. Het saldo zal

worden verdeeld volgens de verhoudingen bepaald in artikel 12 en 13.

Het eventueel nettoverlies zal volgens dezelfde verhouding verdeeld worden onder de vennoten.

Aldus opgemaakt in vijf exemplaren, waarvan elke partij erkent één ontvangen te hebben, Te Kortrijk, op 20-02-2015

Eeckhaut Samuel Morlion Thijs

Zaakvoerder Zaakvoerder

Vanspranghe Wannes Derynck Ame

Zaakvoerder Zaakvoerder

Goris Jacco

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/04/2015
ÿþII

Mad2,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 0 t`n. rif313

Rechtba van KOOPHANDEL

Geit, afd KOMPi}K

Griffie

Ondernemingsnr : 0598916701

Benaming

(voluit) : AROUND MEDIA

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : Boten kopersstraat 2, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : VERPLAATSING ZETEL

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de data 02 april 2015 blijkt dat de zetel van de vennootschap wordt verplaatst van 8500 Kortrijk, Botenkopersstraat 2A naar 8500 Kortrijk, Doomiksestraat 631U

Eeckhaut Samuel

zaakvoerder

i IIU1uiiu2681i*~

*1506

i

si

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 17.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0500-016

Coordonnées
AROUND MEDIA

Adresse
GROTE HEERWEG 67 8791 BEVEREN-LEIE

Code postal : 8791
Localité : Beveren
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande