ART, ARCHITECTURE AND MORE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ART, ARCHITECTURE AND MORE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.335.111

Publication

15/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 10.07.2013 13289-0283-011
29/01/2013
ÿþLuik~;B~~

mod 11.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegginglergriffie van de akte

MONITEUR BPI nr-

beh

aa

Be 5ta;

I

i

ui

t6 -Q ELGISCH

oNEERG ELE GD

;L;.-2 a 8.12. 2a12

1-TA,;

FECKT8 K~R~~~é EL

ÓRI

i " 1301 5~8~

B

Ondernemingsnr : BE^0812.335,111

Benaming (voluit) : Art, Architecture and more

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jules Baertstraat 3

8510 Kortrijk-Bellegem

Onderwerp akte

WIJZIGING STATUTEN  ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER;

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 21/12/2012, blijkt dat volgende besluiten werden genomen :

BESLUIT.

De vergadering besluit het verslag van de zaakvoerder houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, waarbij gevoegd een samenvatten- de staat van de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 30/09/2012, goed te keuren, BESLUIT.

De vergadering besluit het doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping in:, het artikel drie van de statuten van volgende tekst

"Het optreden als artistiek creatief bureau, het ontwerp van concepten en creëren. van producten in de ruimste zin van het woord.

"Voorgeschreven omschrijving van het doel in indicatief en is geenszins limitatief, noch beperkend te interpreteren".

BESLUIT.

De vergadering besluit het artikel negen van de statuten te wijzigen als volgt -toevoeging na de aanduiding 9.6 van volgende tekst :

"indien niet voldaan is aan voormelde voorwaarde ingevolge het overlijden van een natuurlijke persoon/architect-vennoot, beschikt de vennootschap over een termijn van zes maanden, om zich in regel te stellen. De vennootschap mag in die periode het beroep van architect verder blijven uitoefenen.

"Indien de overblijvende vennoot geen architect is, zal de vennootschap echter tot': reg ularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in , overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen, die in naam en voor' rekening van de vennootschap, dan wel in eigen naam en voor eigen rekening zal,: optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn, maar dient op de tabel opgenomen te zijn.

"De regularisatie kan gebeuren door overdracht van aandelen aan een architect, al dan niet vennoot, zodat wordt voldaan aan voormelde voorwaarde.

"Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de: vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

"De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 71.1

kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

"Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien".

-schrapping in de tweede paragraaf van het punt 9.6 van het zinsgedeelte "de vennootschap niet langer het beroep van architect uitoefent" en vervangen door volgende tekst "zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien".

-schrapping van de derde paragraaf.

BESLU IT.

De vergadering besluit einde artikel veertien van de statuten volgende tekst toe te voegen:

"De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap. Elke benoeming van een nieuwe zaakvoerder/bestuurder wordt gemeld, met opgave van de naam van de kandidaat en de plaats waar hij de hoofdzetel van zijn activiteit gevestigd heeft".

BESLUIT.

De vergadering besluit het artikel zeventien van de statuten te wijzigen als

volgt :

-toevoeging na de eerste paragraaf in de aanduiding 17.2 van volgende tekst: "De reg ularisatie kan gebeuren door de benoeming van een nieuwe zaakvoerder. " Bij gebreke aan regularisatie binnen voormelde termijn van zes maanden, zal de vennootschap het beroep van architect niet verder mogen uitoefenen tot de regularisatie.

"De vennootschap zal, tot regularisatie, voor alle handelingen die behoren tot het beroep van architect, in overleg met de opdrachtgevers, een derde architect aanwijzen die in eigen naam en voor eigen rekening zal optreden. Deze architect kan zowel een natuurlijke als een rechtspersoon zijn en dient op de tabel opgenomen te zijn.

"Indien regularisatie niet mogelijk blijkt te zijn, moet onverwijld een algemene vergadering worden gehouden waar wordt beraadslaagd en beslist tot ontbinding en vereffening van de vennootschap of tot wijziging van het maatschappelijk doel van de vennootschap, zodat zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien"

-schrapping in de vierde paragraaf in de aanduiding 17.2 van volgende tekst : "de vennootschap niet langer het beroep van architect uitoefent" en vervangen door volgende tekst : "zij niet langer als een architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien".

-schrapping van de laatste paragraaf.

BESLUIT.

De vergadering besluit in het artikel negentien van de statuten einde de rubriek "Bijeenkomst -- Bijeenroeping"' volgende tekst toe te voegen :

"De zaakvoerder is dan verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen. "Volmachten voor de vertegenwoordiging van architect-aandelen op de algemene vergadering kunnen slechts gegeven worden aan andere stemgerechtigde vennoten die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Volmachten voor de vertegenwoordiging van de overige aandelen kunnen slechts gegeven worden aan natuurlijke personen niet een niet-onverenigbaar beroep".

BESLUIT.

De vergadering besluit de vijfde paragraaf van het artikel twintig van de statuten te

schrappen=

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden .man hè. t Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

BESLUIT.

De vergadering besluit in het artikel zeven en twintig van de statuten het zinsgedeelte "de vennootschap niet langer het beroep van architect uitoefent" te schrappen en te vervangen door volgende tekst "zij niet langer als architect-rechtspersoon in de zin van artikel 2, §2 van de Wet van 20 februari 1939 op de bescherming van de titel en van het beroep van architect is te aanzien".

BESLUIT.

De vergadering besluit in het artikel acht en twintig van de statuten einde paragraaf acht volgende tekst toe te voegen : "en tienjarige aansprakelijkheid".

BESLUIT.

De vergadering aan de niet-statutaire zaakvoerder Mevrouw Rosseel Sabine op haar verzoek eervol ontslag te geven en haar kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat over de afgelopen periode.

BESLUIT.

Gezien het ontslag van de niet-statutaire zaakvoerder besluit de 'vergadering als nieuwe niet-statutair zaakvoerder te benoemen voor de verdere duur van de vennootschap de Heer Vertriest Christ, voornoemd, die aanvaardt.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Kortrijk.

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte dd. 21/12/2012

-gecoördineerde statuten

Notaris Pascal Denys

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Voor-

behouden

.aan heàt

` Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 20.08.2012 12428-0271-010
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 31.08.2011 11474-0028-010

Coordonnées
ART, ARCHITECTURE AND MORE

Adresse
JULES BAERTSTRAAT 3 8510 BELLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Bellegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande