ART GALLERY ALPHONSE D'HEYE, BIJHUIS VAN ART S.A.R.L.

Divers


Dénomination : ART GALLERY ALPHONSE D'HEYE, BIJHUIS VAN ART S.A.R.L.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 547.727.920

Publication

17/03/2014
ÿþ*19062856

!ll

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffierde-aktc

NEERGELEGDTER GRIFFIEVAN DE

I

RECHTBANKVAN KOORHANDEL TE BRUGGE (ASDEUN G BRUQQE)

Griffie

De griffier.

op: 0 if WC 2414

Qndernemingsnr : ' . 47 72T--gzo

Benannin g

(voluit) (verkort)

ART GALLERY ALPHONSE D'HEYE, bijhuis van ART S.A.R.L.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap naar Luxemburgs recht

Zetel : Rue de Reckenthal 184, 2410 Luxemburg, Groothertogdom Luxemburg

(hoofdhuis), en Zeedijk 652, 8300 Knokke, België (bijhuis)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Opening bijhuis - benoeming wettelijk vertegenwoordiger

Bij notariële akte werd opgericht, op 5 augustus 2013, de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; ART S.A.R.L., gevestigd te Rue de Rechenthal 184, te Strassen (Groothertogdom Luxemburg). Hety maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 12.500 EUR en is vertegenwoordigd door 125, aandelen met elk een nominale waarde van 100 EUR. Elk aandeel werd volledig onderschreven en volstort. De statuten zijn na de oprichting niet meer gewijzigd. De vennootschap heeft aile noodzakelijke vergunningen en autorisaties verkre en: autorisation d'établissement, numéro de matricule en numéro d'identification.

Cie s.a.r.l. ART heeft als zaakvoerder Franck W. AERNOUDTS

Het doel van de onderneming conform artikel 2 van de statuten is:

De vennootschap heeft als doel de aankoop en de verkoop van kunstvoorwerpen (schilderijen, beelden,. tekeningen, enz...), het maken van zijn eigen kunstwerken onder de artiestennaam Alphonse D'HEYE, of eens andere artiestennaam, alsook de verkoop van deze werken, de organisatie van exposities met een educatief of, commercieel doel, de investering In kunst en kunstwerken in de ruimste betekenis van het woord, het leasen en; of het huren van kunstwerken, de organisatie van veilingen van kunstvoorwerpen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel het nemen van participaties in alle Luxemburgse of buitenlandse, vennootschappen, eveneens als het beheer en het te gelde maken van de portefeuille. Op algemene wijze mag_ zij allerhande commerciële, financiële, roerende of onroerend verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks vergband houden met haar maatschappelijk doel, en dit zowel op administratief, commercieel of industrieel vlak.

De vennootschap heeft tot doel het beheer van haar eigen onroerend patrimonium door de aankoop, de: huur, de leasing, het te gelde maken en de verkoop van alle eigendommen en zakelijke rechten, zowel in het groothertogdom Luxemburg als in het buitenland.

Zij mag betrokken zijn, op welke wijze ook, in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, doei hebben, analoog, gelijklopend of aanvullend, of van die aard zijn de ontwikkeling van de onderneming te; bevorderen.

In de uitoefening van al haar activiteiten, kan de vennootschap ook door een eenvoudige beslissing van; haar zaakvoerder(s) filialen, bijhuizen, agentschappen of administratieve zetels oprichten, zowel in het` Groothertogdom Luxemburg als in het buitenland.

Zij kan leningen en voorschotten toestaan, met of zonder waarborg, hypotheken vestigen, zicht borg stellen voor andere vennootschappen of natuurlijke personen.





In een bijzonder verslag van de zaakvoerder, gehouden ter zetel van de vennootschap op 20 februari 2014, is besloten tot de oprichting van een bijhuis in België. Over de navolgende voorstellen werd unaniem positief beslist:

1. Het openen van een bijhuis in België onder de benaming "ART GALLERY ALPHONSE D'HEYE'

2. Het doel van dit bijhuis is de uitbating van een kunstgallerij, het houden van exposities met een educatief of commercieel doel en ook de aankoop en verkoop van schilderijen en kunstwerken

Op de laatste biz, van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

Op de laatste bit. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3. De zetel van dit bijhuis is Zeedijk 652, 8300 Knokker België.

4. Als wettelijk vertegenwoordiger van het bijhuis, met de meest uitgebreide bevoegdheden voor het dagelijkse bestuur en de bevoegdheid het bijhuis te verbindne, wordt aangewezen de heer Franck W. Aernoudts, wonende te Rue de Reckenthal 184, Résidence Ste Victoire, 2410 Strassen, Groothertogdom Luxemburg.

5. Het bijhuis wordt opgericht voor een onbepaalde duur en heeft als startdatum 1 maart 2014.

6. De boekhouding zal elk jaar afgesloten worden op 31 december

Gelijktijdig wordt ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd:

- Een notarieel gewaarmerkt afschrift van de statuten van de Luxemburgse vennootschap

- Een integrale vertaling van de statuten naar het Nederlands

Bewijs van inschrijving in de Luxemburgse Kamer van Koophandel

- Notulen van de beslissing van het besta ursorgaan tot oprichting van een bijhuis

Franck W. Aernoudts

wettelijk vertegenwoordiger bijhuis

zaakvoerder ART S.A.R.L.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ART GALLERY ALPHONSE D'HEYE, BIJHUIS VAN ART…

Adresse
ZEEDIJK 652 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande