ARTEAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTEAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.574.511

Publication

10/12/2014
ÿþ Mod Ward t1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONlTEUI

0 2 -12 BELGISCH S

Ondernemingsnr . 0837.574.511

Benaming

(voluit} " Arteas

(verkort)-

Rechtsvorm Besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouter 7, 9810 Eke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering dd. 20 oktober 2014 beslist om de maatschappelijke zetel en het adres van de inrichting van de maatschappelijke zetel over te brengen naar het volgend adres :

Bergstraat 47

8790 Waregem

Deze wijziging vangt aan vanaf 20 oktober 2014,

Tevens beslist de bijzondere algemene vergadering om de heer Béatse Hendrik te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap.

est-

De bijzondere Algemene vergadering beslist tevens dat de BVBA Larina vertegenwoordigd door Dhr. Hendrik Béatse, met maatschappelijke zetel te Bergstraat 47, 8790 Waregem, benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap.

Dhr. Béatse Hendrik

Voorzitter

Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden - Recto : Naaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o}n(êrr., bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van dt rden te vertegerïv,00rdigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

*14220444*

111101

bE

~

st

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.09.2013 13592-0515-010
24/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

I1I II Il lI I II I I I II I II II

*izisesaa*

l

be a B,

+7tK

VI

NEERGELEGD

.1'3 SEP. 1012

4 RECHT VAN

KOOPHA\ TE GENT

Ondernemingsnr : 0837.574.511

Benaming

(voluit) : ARTEAS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koning Leopold 11-laan 131, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder van 27 juli 2012 :

De maatschappelijke zetel wordt met ingang van 1 augustus 2012 overgeplaatst naar volgend adres : Kouter 7, 9810 Eke.

Voor eensluidend uittreksel,

Béatse Hendrik,

Zaakvoerder.

15/07/2011
ÿþMac 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

l

A~AYNI@YAV~l bld

" 1118553

1I1 NEERGELEGD

0 5 MU 2011

REC}e\K

VAN

KOOPHXNDEL TE GENT



Ondernemingsnr : - 59Çi " Ç-

Benaming

(voluit) : ARTEAS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Koning Leopold II-laan 131 - 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan VAN CAENEGEM te Kruishoutem op achtentwintig juni tweeduizend en elf, dragende het registratierelaas "Geregistreerd zes bladen, geen verzendingen, te Kruishoutem op één juli tweeduizend en elf, boek 473, blad 32, vak 17. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. inspecteur ar (getekend) S. DE SMET. dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ARTEAS", met zetel te 9000 Gent, Koning Leopold 11-laan 131, opgericht werd, met als:

Vennoten:

1.De Heer BÉATSE Hendrik André Gerd, geboren te Ronse op één februari negentienhonderd vierenzeventig, nationaal nummer 74.02.01-135.45, wonende te 7912 Saint-Sauveur, Rue Bailly 18.

2.De Meer BÉATSE Paul Jean Adolphe Antoine, geboren te Ronse op veertien december negentienhonderd éénenveertig, nationaal nummer 41.12.14 137-97, echtgenoot van Mevrouw DE BOCK Anny Maria Angela, wonende te 9681 MaarkedaVNukerke, Tenhole 3.

Hierna genoemd "de oprichters", "de vennoten" of "de komparanten".

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : ARTEAS.

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken; uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar ondernemingsnummer.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9000 Gent, Koning Leopold 11-laan 131.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde: op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder, administratieve zetels, agentschappen,; werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL

De vennootschap heeft ais doel :

Advies- en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

Advies- en dienstverlening inzake automatisering, ICT, communicatie, telefonie en multimedia; inzake,

integrale kwaliteitszorg en diverse zorg-, kwaliteits  en veiligheidssystemen; inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management en diverse technische; aangelegenheden; inzake product-management, design en vormgeving; inzake publiciteit en marketing;

inzake de administratieve organisatie en de implementatie van bedrijfsprocessen; projectmanagement en; totaalbegeleiding voor voormelde activiteiten evenals alle ondersteunende en aanverwante dienstverlening.

Het optreden als managementvennootschap; het beheren van vennootschappen, het optreden als holding, het verrichten van alle managementactiviteiten van holdings.

Het uitbaten van een of meerdere garage- en carrosseriebedrijven.

Het afstellen en reviseren van motoren; de installatie van onderdelen en accessoires in voertuigen, inclusief: de ombouw- en uitbouwwerkzaamheden; in het algemeen het verrichten van aile onderhouds- en; herstellingswerkzaamheden aan voertuigen en machines.

Het ontwerpen, vervaardigen, monteren, onderhouden en herstellen van voormelde goederen. Het,

yerri.chtenxan alla werkzaamheden inzake algernene mechaniek enautomatisatie. __ _

Op de laatste blz. van Luik B vernielden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het verhuren en leasen van motorvoertuigen. Het uitbaten van een takeldienst, taxi- en ceremoniebedrijf, carwash, service- en benzinestation. Het aanbieden van diverse diensten op het vlak van motorvoertuigen, garage  carrosseriebedrijven, vervoer en mobiliteit.

Het uitvoeren van technische studies, audits en expertises inzake voormelde activiteiten.

Het geven van seminaries, opleidingen en presentaties. Het schrijven, verzorgen, begeleiden en uitgeven van literaire werken en bijdragen, handboeken, van diverse bijdragen in diverse vormen.

Het verlenen van diverse administratieve ondersteuning. Diverse zakelijke dienstverlening.

Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, nieuwe en tweedehandse rijwielen, motorrijwielen, autovoertuigen, motorvoertuigen en voertuigen in het algemeen; onderdelen en wisselstukken, accessoires en toebehoren, elektrische en mechanische onderdelen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere verkoopsorganisaties en verkoopssystemen; verkoop via internet en via diverse verkoopkanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen. De bemiddeling en het beheer van onroerend goed voor rekening van derden. Het optreden als vastgoedmakelaar, syndicus en rentmeester.

Het optreden als algemene bouwonderneming, al dan niet in coördinatie niet onderaannemers. Het uitvoeren van alle activiteiten behorende tot de sector bouw, renovatie en afwerking, al dan niet in coördinatie met onderaannemers.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

BEVOEGDHEDEN

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van vennoten gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde vrijdag van de maand juni om zestien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een bijzonder of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

SCHRIFTELIJKE ALGEMENE VERGADERING

§1. De vennoten kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

§2. Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door aile zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

§3. Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle vennoten ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle vennoten ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

§4. Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen v66r een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vôôr die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten :

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder: de Heer Béatse Hendrik, voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet,

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. geen commissaris te benoemen.

Volmachten

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder(s) tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AB Partners Oudenaarde, met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26, ondernemingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW enzovoort.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Nota ris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 28 juni 2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 29.08.2016 16540-0080-012

Coordonnées
ARTEAS

Adresse
BERGSTRAAT 47 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande