ARTOSIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARTOSIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 456.393.809

Publication

15/01/2014 : KO136961
13/11/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MONITEUR B

05 _11. 1

;ELGISCH STAri

tieb CF:j_

IIRIEffil luH

ELGE i14

SCS1 :t'

NEERGELEGD

1 9 SEP, 211144

Rechtbank van KOOPHANDE Gent afeti PTR1IK

L

-,

Ondernemingsnr : 0456.393.809

Benaming

(voluit) : ARTOSIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8510 Kortrijk - Bellegem, 't Rode Paard 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming vereffenaar

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Ann Daels, te Kortrijk, tweede kanton, op 26 augustus 2014, ter

registratie, waaruit blijkt ondermeer hetgeen volgt:

1. De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te geven van ;

a. Het bijzonder verslag overeenkomstig artikel 181§1 Wetboek Vennootschappen opgesteld door de zaakvoerder in datum van 25 juni 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief afgesloten volgens boekhoudkundige toestand op 31 mei 2014, gehecht;

b. Het verslag overeenkomstig artikel 181 § 1 Wetboek van Vennootschappen opgesteld door de bedrijfsrevisor, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEDRIJFSREVISORENKANTOOR DUJARDIN", met zetel te 8560 Wevelgem, Kortrijkstraat 12, over de boekhoudkundige toestand van de vennootschap omschreven in het verslag van cie zaakvoerder, met vermelding of daarin de toestand van cie vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"5. BESLUIT

Het bestuursorgaan van de BVBA ARTOSIM heeft, in het kader van de voorgenomen ontbinding, een tussentijdse staat van actief en passief per 31 mei 2014 opgesteld, die rekening houdende met de vooruitzichten op de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 257.771,66 EUR en een netto-actief t.b.v. 245.704,71 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze boekhoudkundige staat op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap, onder voorbehoud van de niet-geboekte voorziening voor de kosten verbonden aan de ontbinding en de vereffening van de vennootschap, zoals ereloon bedrijfsrevisor, ereloon vereffenaar, ereloon accountant, ereloon notaris, ... t,b.v. 3.000,00 EUR.

Inclusief correctie bedraag het netto-actief 242.704,71 EUR.

Op de liquidatie-uitkering dient een roerende voorheffing ad 10% ingehouden te worden. Deze schuld Is opeisbaar op datum van de uitkering van de reserves aan de aandeelhouders.

Bij het uitkeren van de reserves aan de aandeelhouders zal vennootschapsbelastingen verschuldigd zijn op de belastingvrije reserves t.b.v. 12.522,94 EUR, wegens het niet meer vervuld zijn van de oneantastbaarheidsvoorwaarde.

Ik dien een principieel voorbehoud te formuleren nopens eventuele kosten n.a.v, bodemsanering t.g.v. bodemverontreiniging gezien de bodemgesteldheid van de onroerende goederen mij onbekend is,

lk dien tevens een principieel voorbehoud te formuleren voor eventuele belastinglatenties naar aanleiding van eventuele fiscale controles.

Voormelde staat geeft, onder voormelde voorbehouden en onder voorbehoud dat de vooruitzichten van de het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd door de vereffenaar, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weer,

Wevelgem, 18 augustus 2014

(getekend)

BVBA Bedrijfsrevisorenkantoor Dujardin,

vertegenwoordigd door BVBA Plet Dujardin,

vertegenwoordigd door dhr. Piet Dujardin."

Er worden geen opmerkingen gemaakt op de verslagen.

De enige drie vennoten sluiten zich aan bij de conclusies vervat in de verslagen.

Op de laatste ' Iz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

rechtspersoon ken aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

s Bij toepassing van artikel 181 § 4 Wetboek van Vennootschappen bevestigt de ondergetekende notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is in verband met deze invereffeningstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge Op haar vraag hieromtrent gesteld aan de aanwezige zaakvoerder van de vennootschap heeft deze meegedeeld dat geen overeenkomsten bestaan waarbij de vennootschap zich heeft verbonden niet in vereffening te gaan of waarbij de vennootschap zich verplicht heeft de ontbinding te onderwerpen aan bijzondere voorwaarden waarmee hiervoor geen rekening werd gehouden.

c. Na de uiteenzetting van de voorzitter juist te hebben bevonden, beslist de algemene vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden te rekenen vanaf heden.

Ze bestaat vanaf heden nog enkel voor haar vereffening.

Ondergetekende notaris heeft de comparanten erop gewezen dat alle stukken uitgaande van de ontbonden vennootschap dienen te vermelden dat zij in vereffening is alsook dat iedere wijziging van de naam van de vennootschap in vereffening verboden is.

2, De algemene vergadering beslist vervolgens als vereffenaar aan te stellen ; mevrouw HENNION Linda Anna Celina, geboren te Kortrijk op 13 november 1952, echtgenote van de heer TERRYN Robert, wonende te 8510 Kortrijk  Bellegem, 't Rode Paard 38, hier aanwezig die bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod en verklaart te aanvaarden, onder de opschortende voorwaarde van bevestiging (homologatie) van haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Mevrouw HENNION Linda, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot bevestiging (homologatie) van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna eventueel benoemde plaatsvervangende vereffenaar te ondertekenen.

Hierna «de vereffenaar» genoemd.

3. De algemene vergadering beslist vervolgens als plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van mevrouw HENNION Linda, voornoemd, door de rechtbank van Koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd,

De plaatsvervangende vereffenaar is : de heer TERRYN Robert Leopold Richard, geboren te Kortrijk op 9 juni 1951, echtgenoot van mevrouw HENNION Linda, voornoemd, wonende te 8510 Kortrijk  Bellegem, 't Rode Paard 38..

De vergadering beslist dat de plaatsvervangende vereffenaar, bij bevestiging of homologatie van zijn benoeming, zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet-bevestiging of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van mevrouw HENNION Linda, voornoemd, door de rechtbank van koophandel én van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar.

4. De algemene vergadering beslist daarna dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben om zijn mandaat uit te oefenen, namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder zijn toevlucht te moeten nemen tot machtiging van de algemene vergadering in de gevallen waarin deze is voorzien.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun tijdelijke machten toekennen, die naar zijn oordeel passen voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten waarbij de vennootschap in vereffening verbonden wordt, zullen worden getekend door de vereffenaar,

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189 bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat client onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie toegezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

5. Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de statutaire zaakvoerder, te weten mevrouw HENNION Linda, voornoemd. De vergadering aanvaardt dit ontslag en geeft kwijting.

Voor zoveel als nodig wenst de algemene vergadering te verduidelijken dat, vermits ook het besluit tot ontslag en décharge van de zaakvoerder is genomen onder de onder het tweede besluit vermelde

opschortende voorwaarde, de zaakvoerder tot aan de vervulling van deze voorwaarde actief het bestuur van de vennootschap blijft waarnemen, en zijn ontslag slechts zef ingaan op het ogenblik van de homologatie van de benoeming van de vereffenaar, De eerste algemene vergadering na het definitief worden van het ontslag van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

,

Voor-behoude n aan het Belaisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

de zaakvoerder zal zich uitspreken over de décharge voor de uitoefening van diens mandaat in de periode

tussen vandaag en het definitief worden van het ontslag. "

6. Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de algemene vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist aldus:

- om in fine van artikel 1 van de statuten een nieuwe alinea toe te voegen : "De vennootschap werd ontbonden en in vereffening gesteld bij proces verbaal van algemene vergadering gehouden voor notaris Ann Daels te Kortrijk, tweede kanton, op 26 augustus 2014. Zij bestaat dus enkel nog voor haar vereffening?

- vervanging van artikel 4 van de statuten door de volgende tekst : "De vennootschap bestaat met ingang van 26 augustus 2014, enkel nog voor haar vereffening."

7. De vergadering verleent aan de vereffenaar alle machten om de statuten te laten coördineren, om er voor te zorgen of te laten voor zorgen dat deze worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel en om de genomen beslissingen uit te voeren.

De vergadering stelt de hierna genoemde persoon aan als bijzondere gevolmachtigde, met de mogelijkheid tot in deplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake stopzetting ;bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Bdlasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met bèperkte aansprakelijkheid "FISCAAL KANTOOR VANTHUYNE", met zetel te 8800 Roeselare, Koning Albert 1-Laan 82 bus 2.

VOOR GELIJKVORMIG EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd ;

- expeditie van de akte;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- afschrift van de beschikking van de rechtbank van Koophandel te Kortrijk in datum van 04 september 2014

tot bevestiging of homologatie van de benoeming van de vereffenaar, zijnde mevrouw HENNION Linda;

-

gecoördineerde tekst van de statuten.

Notaris Ann Daels te Kortrijk, tweede kanton

20/01/2015 : KO136961
20/02/2013 : KO136961
13/01/2012 : KO136961
19/01/2011 : KO136961
25/01/2010 : KO136961
30/12/2008 : KO136961
18/01/2008 : KO136961
02/02/2007 : KO136961
21/12/2005 : KO136961
27/12/2004 : KO136961
05/07/2004 : KO136961
20/02/2004 : KO136961
08/12/2003 : KO136961
12/02/2003 : KO136961
07/11/2001 : KO136961
11/01/2001 : KO136961
28/12/1999 : KO136961
08/01/1999 : KO136961
02/12/1995 : KOA14266
09/03/2016 : KO136961

Coordonnées
ARTOSIM

Adresse
T RODE PAARD 38 8510 BELLEGEM

Code postal : 8510
Localité : Bellegem
Commune : KORTRIJK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande