ASBROEK-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASBROEK-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.378.025

Publication

17/10/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de a,

RGELEGD tier GR!

Mod POF 11.1

1111,11111.1111u!I

Ak''HTBAN{C UAN KOOPN F!" IE de

BRUGGE KOOPHANDEL TE

(Afdp.lrng Brume

op: o 8 OK,t 28ïz '

tee ge47

Griffie



~ x ~

i

C?ndernemingsnr

Benaming tvoluit): ASBROEK 1NVEST

I

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Westkapellesteenweg 10, 8340 Damme

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

3 Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, meester Lucas VANDEN BUSSCHE, notaris te Knokke-Heist, op één oktober tweeduizend en twaalf, neergelegd voor de formaliteit van de registratie, blijkt dat :

1. De Heer JACXSENS Johan Richard Gerard, geboren te Brugge op elf april negentienhonderd achtenvijftig, en zijn echtgenote, Mevrouw VAN SPEYBROECK Sabine I Maria, zonder beroep, geboren te Beemem op zes februari negentienhonderd eenenzestig, wonende te 8340 Damme, Westkapellesteenweg 10.

L 2. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "VASTGOED MD", met zetel te 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 88. B.T.W. BE 0470.065.067., RPR Brugge. Hier vertegenwoordigd door haar twee statutaire zaakvoerders, die bevoegd zijn om de vennootschap gezamenlijk te verbinden: de Heer MAERTENS Francis en Mevrouw DE SMET Catherine, beiden nagenoemd, tot statutair zaakvoerders benoemd bij de oprichting van de vennootschap.

3. De Heer MAERTENS Francis Pierre Ferdinand, geboren te Moeskroen op zeven maart negentienhonderd vijfenzestig, en zijn echtgenote mevrouw DE SMET Catherine AngèIe Ç Etienne, geboren te Assebroek op drieëntwintig september negentienhonderd zesenzestig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 88.

4. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, "GAMA COMPANY", met zetel te 8490 Jabbeke, Snellegemstraat 2A. B.T.W. BE 0417.445.141., RPR Brugge.

Hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder nagenoemde Heer POLLET Luc, met macht om afzonderlijk op te treden overeenkomstig de statuten, tot deze functie benoemd op 30 I september 2009, gepubliceerd als voormeld.

5. De Heer POLLET Luc Jules Camiel, geboren te Torhout op zeven september negentienhonderd vijftig, en zijn echtgenote Mevrouw LOGGHE Christiane Agnes, geboren te Torhout op 10 februari 1960, wonende te 8490 Jabbeke, Snellegemstraat 2/A000.

ten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "ASBROEK INVEST".

F Het kapitaal bedraagt DRIEHONDERDDUIZEND EURO (E 300.000,00) vertegenwoordigd

4 door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

Îéénhonderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100)

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 9 ~7 8-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

aandelen werden als volgt onderschreven:

11. De Heer JACXSENS Johan - Mevrouw VAN SPEYBROECK Sabine, voor zestig (60) Iaandelen, hetzij voor een bedrag van honderdtachtigduizend euro (£ 180.000,00).

12. VASTGOED MD BVBA, voor tien (10) aandelen, hetzij voor een bedrag van dertigduizend euro (£ 30.000,-).

3. De Heer MAERTENS Francis - Mevrouw DE SMET Catherine, voor van tien (10) aandelen, hetzij voor een bedrag van dertigduizend euro (£ 30.000,-).

14. GAMA COMPANY BVBA, met zetel te 8490 Jabbeke, Snellegemstraat 2A, voor tien (10) aandelen, hetzij voor een bedrag van dertigduizend euro (£ 30.000,-).

5. De Heer POLLET Luc - Mevrouw LOGGHE Christiane, voor tien (10) aandelen, hetzij voor een bedrag van dertigduizend euro (£ 30.000,-).

Totaal : honderd (100) aandelen.

1 De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van DRIEHONDERDDUIZEND EURO (£ 300.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij kbc bank.

;ZETEL

De zetel is gevestigd te 8340 Damme, Westkapellesteenweg 10.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor rekening van derden en voor eigen rekening, het uitvoeren van alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de bouw, het bouwen, verbouwen, laten bouwen en herstellen, kopen en verkopen, huren en verhuren, ruilen en verkavelen van alle onroerende I goederen, expertise van onroerende goederen, projectontwikkeling en dit zowel voor private I bouw als industriebouw en openbare bouwwerken.

De vennootschap heeft verder tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

o Het verlenen van dienstprestaties van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, daartoe behoren techno-consult, concessies, assistentie op gebied van management, engineering, consulting, merchandising en franchising, technisch, I commercieel en administratief beheer en advies;

o Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

Binnen dit kader:

- Overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of 1 verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/o:vorderingen;

- Overgaan tot het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, l onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld;

o Het besturen van vennootschappen welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in I vennootschappen en andere rechtspersonen;

o Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen of het participeren in bestaande of noop te richten vennootscha en; de vennootschap kan door middel van inschrijving,

4

Voorbehouden aan het Be-EecÏi Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ Voor- Luik B - vervolg

behouden I in reng, fusie, opslorping, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk, verwant, verknocht of analoog is aan het hare of

aan het I waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel; zij kan alle brevetten, licenties en vergunningen solliciteren of deze aankopen, overdragen en uitbaten en alle genotsrechten terzake toestaan.

r"ëÏgíscfi o Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding borgstellen of haar I aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op

Staatsblad lkorte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappij en en kapitalisatieondernemingen. I o Het stellen van zekerheden voor zichzelf en voor derden.

lDe vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het I statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de j beleggingsadviseurs en in alle uitvoeringsbesluiten op deze wetgeving.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de I vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften ter zake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de 1 vennootschap gesteld zijn van technische- en/of andere kennis, bewezen door een of meer I activiteitsattesten. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten. Zij mag alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die rechtstreeks of j onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

1 DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de 1 rechtspersoonlijkheid.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), Î natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. STATUTAIR ZAAKVOERDER(S)

1 Worden benoemd tot statutair zaakvoerders voor onbepaalde duur:

11/ De Heer JACXSENS Johan Richard Gerard, geboren te Brugge op elf april negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 8340 Damme, Westkapellesteenweg 10;

2/ De Heer MAERTENS Francis Pierre Ferdinand, geboren te Moeskroen op zeven maart I negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 88;

13/ De Heer POLLET Luc Jules CamieI, geboren te Torhout op zeven september I negentienhonderd vijftig, wonende te 8490 Jabbeke, Snellegemstraat 2/A000.

De zaakvoerders vormen een college van zaakvoerders. Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen indien alle Ieden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. 1 De beslissingen worden genomen met unanimiteit.

I'et dagelijks bestuur van de vennootschap alsook de vertegenwoordiging van de vennootschap wat dat bestuur aangaat, mogen worden opgedragen aan één of meerdere personen-aandeelhouders.

1 ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand november om achttien uur.

1Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergaderingehouden worden op de









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge















r

Voor-

behouden Luik B - vervolg

aan het

Belgisch eerstvolgende werkdag.

Staatsblad

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, I gezonden.

I Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend I geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn, tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen genomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

BOEKJAAR

IHet boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

I De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht 1 zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

i De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. 1 Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor Ide vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

IDe overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij I meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden

worden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der

statuten (artikel 286 W.Venn. en 343 W.Venn.)

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik,

I of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene

I vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

I De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide

bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van

I Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de

I vereffenaar(s).

g GEMEEN RECHT

;s Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van

j I het Wetboek van Vennootscha2en.

Luik B - vervolg

lu. OVERGANGSBEPALINGEN

1 L Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig juni tweeduizend veertien.

2, Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de

statuten.

3, Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

i De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

i zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd izijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden Ivan onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap

d o I rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11 1 De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en

L« i de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van

Cl à

Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden

c i nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN

De verschijners hebben bovendien besloten:

a, het aantal statutair zaakvoerders werden vastgesteld op drie (3).

Clwi 1

l b. werden benoemd tot deze functie voor onbepaalde duur:

ni

1 li De Heer JACXSENS Johan Richard Gerard, geboren te Brugge op elf april

i negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 8340 Damme, Westkapellesteenweg 10;

c12/ De Heer MAERTENS Francis Pierre Ferdinand, geboren te Moeskroen op zeven maart

c ï negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 8310 Brugge (Assebroek), Weidestraat 88;

4' 13/ De Heer POLLET Luc Jules Camiel, geboren te Torhout op zeven september

r+ j negentienhonderd vijftig, wonende te 8490 Jabbeke, Snellegemstraat 2/A000;

b [Allen voornoemd, die verklaarden te aanvaarden en bevestigden dat zij niet getroffen zijn

et

I door een besluit dat zich daartegen verzet.

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

et

et d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e

41 le, geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT

r

I De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Accountancy VDP BVBA, M.Lippensplein 3, 8300 Knokke - Heist, BE

Cl à 0817.131.562, en aan alle bedienden en aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de

41

: I l nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-

gi administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Cl Î VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Thomas Dusselier.

I~

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ASBROEK-INVEST

Adresse
WESTKAPELLESTEENWEG 10 8340 DAMME

Code postal : 8340
Localité : DAMME
Commune : DAMME
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande