ASPIES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ASPIES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 841.619.114

Publication

19/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Aspees

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Helmstraat 2A - 8000 Brugge

Onderwerp akte : Oprichting

BENAMING

1111111111,11141,1,1101

Ondernemingsnr : OB

Benaming

(voluit) :

ASPIES

Vennootschap onder firma

OPRICHTERS

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

?ECHTBANK VAN ;(^.OP; .ANDEL TE

BRUGGE (Akisting Brugge) op: u ? BEC. 2010

Griffie De oriffier,

Lt

V1 beha aai Bel Staa

-Ripa-vifbijllët Bctgisch Staatsblact- 19f12/2U11 = Annures-tiü iGlaaite-ur belge

1.De heer Cari Beernaert

geboren te Brugge op 14/12/1967, wonende te Engelstraat 1, 8000 Brugge

2 De heer Karel Smis,

geboren te 0810511966, wonende te Albrecht Rodenbachstraat 43, 8020 Oostkamp.

OPRICHTING

te Brugge, 1 november 2011.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8000 Brugge, Helmstraat 2A. Deze mag zonder statuutswijziging verplaatst worden in België.

DOEL

Deze vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)verlenen van managementadvies van technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, techniek, automatisatie en algemeen beheer, onder de vorm van training, opleiding, selectie, marktonderzoek, aan- en verkoop, marketing, organisatie- en personeelsbeleid;

b)het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

c)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

d)het waarnemen van alle bestuursdaden, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

e)het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa;

Ode aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in het kort tussenpersoon in de handel;

g)alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijksoortig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, roerende of onroerende industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag leningen verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf 1 november 2011. Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ¬ 250 en wordt vertegenwoordigd door tien aandelen van een gelijke nominale waarde van ¬ 25 elk en is ingeschreven zoals hoger uiteengezet.

BEHEER

Tot de statuaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap de heer Carl Beernaert.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden. Zij zal gehouden worden elk jaar op 20 juli om 19 uur.

JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 april en eindigt op 31 maart. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 maart 2013.

1.de eerste gewone algemene vergadering zal doorgaan op 20 juli 2013. 2.het eerste boekjaar loopt vanaf 1 november 2011 tot en met 31 maart 2013.

Carl Beernaert Karel Smis

a Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Billagen bij hëf Bélgisch Stàáfsblád - I9/I2120II =Annexes du Moniteur Iiëlgé







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ASPIES

Adresse
HELMSTRAAT 2A 8000 BRUGGE

Code postal : 8000
Localité : BRUGGE
Commune : BRUGGE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande