ASTUCE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ASTUCE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.622.830

Publication

07/12/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1I~11111111111ï!,111111111111111111111ï!,11111111111i

1 19

Ondernemingsnr:0501

;; Benaming (voluit) : ASTUCE

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTSANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdaling Brugge)

°p: 2 8 Nov. 2012

Grift 3ree

822130

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dumortierlaan 107B

8300 Knokke-Heist (Knokke)

Onderwerp akte : CVBA: oprichting

;; Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 22 november 2012, neergelegd voor,; registratie, blijkt dat er door : 1, De heer DECHAMPS Frédéric Paul Marie-José [IK 590-0201316-67] [RR 79.07.10-327,141 bestuurder van;, vennootschappen, geboren te Deinze op tien ]uil negentienhonderd negenenzeventig, echtgenoot van mevrouw GYSELINCK Dominique hierna genoemd, wonende te 9051 Gent (Afsnee), Kleine Goedingenstraat 36.

2. Mevrouw GYSELINCK Dominique Angélique Clémentine [IK 590-0540968-25] [RR 71.07.01-014.41],;: : zaakvoerder, geboren te Gent op één juli negentienhonderd eenenzeventig, echtgenote van de heer!: DECHAMPS Frédéric voornoemd, wonende te 9051 Gent (Afsnee), Kleine Goedingenstraat 36.

Welke verklaren en bevestigen dat zij gehuwd zijn onder het stelsel van scheiding van goederen blijkens' huwelijkscontract verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op acht september tweeduizend en vier;' en dat zij tot op heden geen wijziging aan het stelsel zelf hebben aangebracht.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EQUILIBRIUM", met zetel te 9051 Gent;; (AfSnee), Kleine Goedingenstraat 36, RPR Gent BTW-BE 0863.919.711. Opgericht blijkens akte verleden door notaris Marc Van Cauwenberghe te Deinze op zevenentwintig februari;: tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zeventien maart daarna, ander nummer 04044620, waarvan de statuten voor het Laatst werden gewijzigd blijkens proces-verbaal van: buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op negentien; augustus tweeduizend en acht, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijf september!1 daarna, onder nummer 08144214.

Een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht.

Naam : ASTUCE

Zetei : 8300 Knokke-Heist, Dumortierlaan 107B

De vennootschap heeft tot dcel, de aan- en verkoop, grcot- en kleinhandel, import en export, zowel in België als;, in het buitenland, rechtstreeks of via tussenpersoon, van:

- alle tabaksartikelen, rookwaren en accessoires;

- alle schrijfartikelen in het algemeen;

- bileken, tijdschriften, dagbladen en persartikelen in het algemeen;

- bureel- en computerbenodigdheden en papierwaren; ;. - loterijbiljetten en aanverwante producten; - geschenkartikelen, lederwaren, uurwerken, temperatuur- en vochtigheidsmeters;

De vennootschap heeft nog tot doel, het uitbaten van een privégelegenheld met het serveren van kleine snacks: 5; en drank, evenals het verzorgen en organiseren van activiteiten en evenementen in de meeste ruimen zin van het woord.

De vennootschap kan overgaan tot aile verrichtingen, financiële en onrcerende, zo voor eigen als voor rekening;? van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dlt;; zowel in België als in het buitenland.

Zij za! door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen ofii vennootschappen, die eenzelfde of aanverwant doel nastreven.

Zij kan ook de functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Duur " De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Kapitaal ;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal

overtreft.

Inbreng in geld:

1. De heer DECHAMPS Frédéric voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van vierduizend vierhonderd vierenzestig euro (¬ 4.464,00), waarvoor hem vierentwintig (24) aandelen op naam werden toegekend met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel.

2. Mevrouw GYSELINCK Dominique voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van vierduizend vierhonderd vierenzestig euro f¬ 4.464,001, waarvoor haar vierentwintig (24) aandelen op naam werden toegekend, met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EQUILIBRIUM" voornoemd, verklaart een inbreng te doen in geld ten belope van negenduizend zeshonderd tweeënzeventig euro (¬ 9.672,00), waarvoor haar tweeënviifíig (52) aandelen op naam werden toegekend, met een nominale waarde van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00) per aandeel.

De oprichter verklaart dat een storting werd gedaan ten bedrage van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.20D,OD) zodat alle aandelen voor een/vierde deel volstort zijn.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bestuurders al dan niet vennoten, door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten benoemd.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

° Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Zijn er meer dan twee bestuurders, dan vormen zij een Raad van Bestuur.

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt, Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt. De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht. Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, met opgave van de agenda, ten minste vijf voile dagen vóár de vergadering. De Raad van Bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Ais echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten minstens twee dagen voor de vergadering worden meegedeeld aan de voorzitter of de ondervoorzitter.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter.

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders, wanneer er een Raad van Bestuur bestaat, een voorlopige vervanger benoemen.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

De Raad van Bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die door de wet of de statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De Raad van Bestuur mag, binnen de grenzen van zijn bevoegdheden, bijzondere volmachten geven aan de lasthebbers van zijn keuze.

De Raad van Bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De Raad van Bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door één gedelegeerd-bestuurder.

Algemene vergaderinq :

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

aVoor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

N

t

ii

i

n ,Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

" De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen binnen de zes maanden na de afsluiting van

het boekjaar, meer bepaald iedere laatste donderdag van de maand juni om negentien uur.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni

tweeduizend veertien om negentien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boeklaar :

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op tweeëntwintig november tweeduizend en twaalf om te eindigen op eenendertig

december tweeduizend dertien.

Bestemming van de winst - Reserve.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van

het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van

de nettowinst.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

De oprichters hebben besloten het aantal bestuurders vast te stellen op drie en tot eerste bestuurders te

benoemen:

1. De heer DECHAMPS Frédéric voornoemd.

2. Mevrouw GYSELINCK Dominique voornoemd,

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EQUILIBRIUM" voornoemd, met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw GYSELINCK Dominique voornoemd.

Zij zijn allen persoonlijk aanwezig en verklaren uitdrukkelijk hun mandaat te aanvaarden.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. Daarna ,zijn de bestuurders in raad van bestuur bijeengekomen om tot voorzitter te benoemen, de heer DESCHAMPS Frédéric, voornoemd.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld v66r de ondertekening van de oprichtingsakte.

AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER,

1. Met eenparigheid van stemmen wordt door de oprichter aan de naamloze vennootschap "Stimaa", met zetel te 3583 Beringen, Trommelaar 35 met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T W."-nummer, en voor de activering van het ondernemingsnummer bij het ondernemingsloket.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan mevrouw GYSELINCK Dominique voornoemd de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij "Beifius Bank", Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van alle verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde !asthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte vóór registratie.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

i.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 30.07.2015 15373-0236-017

Coordonnées
ASTUCE

Adresse
DUMORTIERLAAN 107 B 8300 KNOKKE

Code postal : 8300
Localité : Knokke
Commune : KNOKKE-HEIST
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande