ATELIER VIERKANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ATELIER VIERKANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 458.044.688

Publication

26/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 23.06.2014 14206-0360-017
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 06.08.2013 13394-0590-016
03/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 31.07.2012 12371-0350-017
24/10/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (lard lig Brugge)

op: 12 «reek.

i~~~~mui~~mxm~uu

" 11160600

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

et

Ondernemingsnr : 0458.044.688

Benaming : ATELIER VIERKANT

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jorisstraat 88a

8730 Beernem

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Els Van Tuyckom te Brugge Sint Kruis op 7 oktober', 2011:

BESLUITEN

1) De algemene vergadering bevestigt en beslist met éénparigheid van stemmen om dei nominale waarde der aandelen af te schaffen zodat elk aandeel een breukwaarde van het ' kapitaal vertegenwoordigt.

(In de akte oprichting was reeds een overgangsbepaling in het artikel 5 desaangaande) verwerkt betreffende de omzetting van aandelen met nominale waarde naar aandelen zonder; nominale waarde van zodra de wet van 13 april 1995 in voege was getreden).

2)De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen het kapitaal om te' , zetten in Euro, van één miljoen tweehonderd tachtigduizend Belgische frank (1.280.000'. Bef) naar éénendertigduizend zevenhonderd dertig euro zevenendertig cent (¬ 31.730,37).; De vergadering beslist vervolgens om het maatschappelijk kapitaal te verhogen door; incorporatie van beschikbare reserves ten belope van een bedrag van tweehonderd; negenenzestig euro drieënzestig cent (¬ 269,63), waardoor elk aandeel een gelijk deel in! het kapitaal vertegenwoordigt, zodat het kapitaal uiteindelijk tweeëndertigduizend euro (¬ ; 32.000,00) bedraagt en wijziging artikel 5 der statuten, zoals hierna opgenomen in de derde, ; beslissing.

3)De algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, de statuten aan te passen aan vorige beslissingen, het Wetboek van Vennootschappen en de Wet op het: !' Deugdelijk Bestuur, door volledig nieuwe hemummerde statuten aan te nemen, als volgt : STATUTEN

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de benaming "ATELIER; VIERKANT".

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8730 Beernem, Sint-Jorisstraat 88 a.

De vennootschap heeft tot doel

Het ontwerpen en vervaardigen van diverse artisanale, keramische producten, vooral: bloem- en plantpotten en dergelijke uit diverse materialen en vormen; en dit in de breedste! ` zin van het woord.

Het ontwerpen en vervaardigen van kunstvoorwerpen en geschenkartikelen.

De handel; aankoop en verkoop van geschenkartikelen; decoratiematerialen,: kunstvoorwerpen en dergelijke.

Het kweken en handel drijven van bloemen en planten.

Deze opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag eveneens alle commerciële,, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die direct of indirect bij.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1



het maatschappelijk doel aansluiten, of van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op TWEE EN DERTIGDUIZEND EUR (¬ 32.000,00), vertegenwoordigd door honderd achtentwintig (128) aandelen op naam, met ieder een fractiewaarde van één/honderd achtentwintigste van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet, te benoemen bij eenvoudige meerderheid door de algemene vergadering der vennoten. Zij worden benoemd voor bepaalde of onbepaalde duur, door de algemene vergadering te bepalen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk de meest uitgebreide macht van bestuur en van beschikking over de goederen van de vennootschap en om alle akten en daden te stellen en alle verrichtingen te doen met betrekking tot het doel van de vennootschap. Alles wat niet krachtens de wet of onderhavige statuten aan de algemene vergadering der vennoten wordt voorbehouden behoort tot de bevoegdheid van de zaakvoerders.

De zaakvoerders mogen bepaalde machten, waaronder het dagelijks bestuur en de technische leiding, overdragen aan derden, al dan niet vennoten, mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht.

In alle akten die van de vennootschap uitgaan, dient de handtekening van de zaakvoering voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van haar hoedanigheid.

Het aantal zaakvoerders, hun functie en hun machten kan steeds door de algemene vergadering der vennoten gewijzigd worden zonder de formaliteiten voorgeschreven voor de verandering aan de statuten te moeten naleven.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten, zaakvoerder(s), de eventuele commissaris, de houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt conform de wettelijke bepalingen ter zake aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, houders van certificaten (die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven) en de obligatiehouders, met

" opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel zeventien van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in gemeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. De vennoten, houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,~" xoor-

" behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moet de vennoot als zodanig in het

register van aandelen zijn vermeld. "

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk maatschappelijk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de

" wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de één en dertigste december van ieder jaar.

De datum der jaarvergadering dient gebracht te worden op de laatste zaterdag van de maand mei om veertien uur. Zij zal plaats hebben in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aan te duiden in de bijeenroepingsbrieven.

Op het einde van elk maatschappelijk jaar worden de boeken afgesloten en wordt een inventaris en een jaarrekening opgemaakt, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 Wetboek van Vennootschappen.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, onkosten en delgingen, vertegenwoordigt de zuivere winst van de vennootschap. Het saldo zal, na aftrek - voor de wettelijke reserve -, aangewend warden volgens beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Notaris Els Van Tuyckom,

Neergelegd : expeditie van de buitengewone algemene vergadering.

:l oor-

,, 'behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de rijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE der

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op: 2600011

Griffie

pe griffier.

11111 i fl1 li 11fl

*11135923*

11

Onderr emingsnr : 0458.044.688

Benaming

(voluit) : ATELIER VIERKANT

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sint-Jorisstraat 88 a, 8730 Beernem

Onderwer, akte : ontslag en benoeming van zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten d.d. 9 augustus 2011:

1. De vergadering aanvaardt het ontslag van alle (niet-statutaire) zaakvoerders van de vennootschap, met

ingang van 1 augustus 2011:

- de heer Willy JANSSENS, wonende te 8310 Assebroek (Brugge), Astridlaan 413 A;

- de heer Bert JANSSENS, wonende te 8310 Assebroek (Brugge), Daverlostraat 174;

- de heer Dries JANSSENS, wonende te 9000 Gent, Suzanne Lilarstraat 80;

- de heer Ward JANSSENS, wonende te 8730 Beernem, Gevaerts-Noord 6.

Er wordt hen eervol ontslag verleend.

2. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, met ingang van 1 augustus 2011 en voor een` onbepaalde duur: de NV 'ATELIERS INTERNATIONAL', met zetel te 8730 Beernem, Sint-Jorisstraat 88 a, RPR Brugge 0838.329.923.

De vergadering neemt verder kennis van de beslissing van de raad van bestuur van voormelde: vennootschap om - overeenkomstig artikel 61 § 2 van het Wetboek van vennootschappen - de heer Willy. JANSSENS, wonende te 8310 Assebroek (Brugge), Astridlaan 413 A, aan te stellen als vaste, vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat in onderhavige vennootschap.

Dit mandaat is bezoldigd.

De vennootschap - vertegenwoordigd als voormeld - verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Deze beslissingen worden met unanimiteit van stemmen genomen.

ATELIERS INTERNATIONAL NV, zaakvoerder

Willy JANSSENS, vaste vertegenwoordiger

Op de laatste biz. van t.uik B vermelden . Recto Naam en hcedanione d van de instrumenterende notaris, hetzii van de persc(a)n(en1 bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoord=:oen

Verso . Naam en handtekening.

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 30.08.2011 11460-0131-016
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 24.08.2010 10437-0208-018
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 27.07.2009 09473-0146-018
01/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 27.06.2008 08301-0089-014
10/03/2008 : BG084596
13/06/2007 : BG084596
28/06/2006 : BG084596
27/06/2005 : BG084596
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 16.07.2015 15313-0093-017
15/06/2004 : BG084596
23/06/2003 : BG084596

Coordonnées
ATELIER VIERKANT

Adresse
ST JORISSTRAAT 88 8730 BEERNEM

Code postal : 8730
Localité : BEERNEM
Commune : BEERNEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande