AUBESPINE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUBESPINE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.923.484

Publication

08/01/2014
ÿþ i-t Laad word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

isstilgo

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

0840.923.484 AUBESPINE

1

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Vlamertingsestraat 83, 8906 leper (Elverdinge)

Neerlegging Bijzonder Verslag van de Zaakvoerders - Art. 332 van het Wetboek van Vennootschappen

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Isabelle de Mortemart Zaakvoerder

Voor behouc

aan h,

Belgls Staatsb

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 21.12.2013 13696-0319-013
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 30.12.2014 14710-0209-012
22/11/2011
ÿþ Mnd 2.1

In de bijlagen bij het l'elgisch Staatsbad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : OQ40. n , `)

Benaming

(voluit) : AUBESPINE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 8906 leper (Elverdinge), Vlamertingsestraat 83 Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Kristien Puype te Poperinge op 4 november 2011, ter registratie, houdende oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid door 1) De Heer du CAUZÉ Graaf de NAZELLE Eric Marie Armand François, geboren te Reims (Frankrijk) op 24 april 1954, van Franse nationaliteit, en zijn echtgenote 2) Mevrouw de ROCHECHOUART de MORTEMART Isabelle Marguerite Marie Victumienne, geboren te Parijs (achtste arrondissement) (Frankrijk) op 15 april 1960, van Franse nationaliteit, beiden wonende te 1050 Brussel (Elsene), François Roffiaenstraat 9/A, blijkt dat :

- de vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming "AUBESPINE";

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te 8906 leper (Elverdinge), Viamertingsestraat 83 .

- de vennootschap heeft tot doel : - het verwerven, behouden, beheren, verhuren en uitbreiden van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen. - het verlenen van managementprestaties en administratieve dienstprestaties. - het optreden als tussenpersoon in de handel. - het verlenen van advies inzake management, bedrijfsvoering, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht alsook de implementatie van dit advies. - het uitbaten van een restaurant, tearoom, café, feestzaal. - de organisatie van gastronomische weekends. - ter beschikking stellen van faciliteiten voor recreatiedoeleinden, zoals fietsen, pony's, enzovoort. - de aan- en verkoop van streekproducten en meer in het algemeen allerhande goederen die verband houden met het toerisme en de logiesverstrekking. - het uitbaten van een hotel, het verstrekken van logies, gastenkamers met of zonder ontbijt en de hieraan verbonden diensten. De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeven van derden, rekening houdend met de wettelijke bepalingen terzake. De vennootschap mag het mandaat van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen In rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dit doel te bevorderen of te vergemakkelijken. De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of op elke andere wijze in vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel In België als In het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt acht.

- de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,00 EUR. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1l100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de 100 aandelen werd ingeschreven als volgt :

° door dhr. du CAUZÉ Graaf de NAZELLE Eric, op 50 aandelen, volstort in speciën ten belope van 3.100,00 EUR.

° door mevr. de ROCHECHOUART de MORTEMART Isabelle voornoemd, op 50 aandelen, volstort in speciën ten belope van 3.100,00 EUR.

Het bedrag van E 6.200,00 door inbreng in geld is volledig volstort op een rekening bij BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting, derwijze dat de vennootschap uit dien hoofde de beschikking heeft over een som van ¬ 6.200,00.

- Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en zal worden afgesloten op 30 juni 2013. - de jaarvergadering zal gehouden worden op de 3de vrijdag van de maand december om 16 uur.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verlichten die nodig of dienstig zijn tot venryezen eing van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam .:n hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(c`:n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

m

Voor

behoude aan 1101 Betglscl

Staatsbi i

"111]5540"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig vetbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger. Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd : 1) de heer du CAUZÉ Graaf de NAZELLE Eric, en 2) mevrouw de ROCHECHOUART de MORTEMART Isabelle, beiden wonende te 1050 Brussel (Elsene), François Roffiaenstraat 9/A, die verklaard hebben hun mandaat te aanvaarden.Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

- Bij ontbinding van de vennootschap worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE EN KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN

De comparanten hebben bijzondere volmacht verleend aan dhr. Marc Dejonckheere, te 8970 Poperinge, Pottestraat 16, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsioket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, enkel dienstig voor neerlegging ter griffie.

Kristien PUYPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte, bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 18.12.2015, NGL 23.12.2015 15703-0098-012

Coordonnées
AUBESPINE

Adresse
VLAMERTINGSESTRAAT 83 8906 ELVERDINGE

Code postal : 8906
Localité : Elverdinge
Commune : IEPER
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande