AUDIOLIGHT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUDIOLIGHT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 429.592.511

Publication

05/02/2014
ÿþMod Word 79.5

eLeE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0429.592,511

Benaming

(voluit) : AUDIOLIGHT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Rijselstraat 16/10

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Vander Stichele, te Moorsele (Wevelgem), op zesentwintig: december tweeduizend en dertien, volgende melding van registratie dragende: "Geregistreerd te Menen de 3, JAN. 2014 bladen, zeven verzendingen geen boek 205 blad 80 vak 11 ontvangen VIJFTIG EURO (¬ 50) De EA inspecteur a.i. Patrick BEELPREZ (getekend)", dat de vergadering met eenparigheid van stemmen beslist heeft:

- het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van éénennegentig duizend vierhonderd en. zeven euro negenennegentig cent (91.407,99 E), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 ¬ ) op honderd en tienduizend euro (110.000,00 ê), zonder creatie van nieuwe aandelen, door inbreng in speciën.

Terstond hebben de aandeelhouders, Heer Jean-Luc Beddeleem en Heer Henk Verstraeten, verklaard de: voorgestelde kapitaalverhoging te onderschrijven voor de geheelheid, hetzij éénennegentig duizend. vierhonderd en zeven euro negenennegentig cent (91.407,99 E), en deze inbreng onmiddellijk te volstorten in: speciën, door storting van eenzelfde bedrag van éénennegentig duizend vierhonderd en zeven euro. negenennegentig cent (91.407,99 ¬ ); gelden voortkomende uit de beslissing van de bijzondere algemene: vergadering van drieëntwintig december tweeduizend en dertien tot dividenduitkering overeenkomstig artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting.

Er worden in vergoeding voor deze inbreng geen nieuwe aandelen toegekend.

- dat ingevolge bovenstaande kapitaalverhoging het kapitaal thans vastgesteld is op honderd en tienduizend euro (110.000,00 E), vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

- de bestaande statuten te vervangen door nieuwe statuten, aangepast aan het nieuwe wetboek van vennootschappen en aan de genomen beslissingen.

Het uittreksel uit de nieuwe statuten luidt als volgt:

Rechtsvorm en benaming: De handelsvennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap,, met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "AUDIOLIGHT".

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 8800 Roeselare, Rijselstraat 16/10.

Doel: De vennootschap heeft tot dcel:

Onderneming voor het plaatsen, leveren, fabrikeren, afwerken, aannemen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, van elektrische leidingen, elektrische, elektronische, elektrotechnische en radioëlektrische installaties, elektrische verwarmingstestellen, installatie voor verlichting, verbinding, communicatie, drijfkracht en, telefoon, levering van alle elektrische materialen, toestellen en apparatuur, verbindingsartikelen, radioëlektrische materialen andere dan elektrische verwarmingstoestellen, evenals het leveren van alle mogelijke diensten van herstelling en onderhoud, die kunnen verband houden met wat voorafgaat en de import en export ervan, alles in de ruimste zin van het woord.

Alle bedrijvigheden en alles wat hiermede verband houdt of in de toekomst binnen het raam van deze omschrijving nuttig kan zijn of bijdragen tot het bereiken van het doel van de vennootschap, zonder dat zulks enige beperking inhoudt. Het omvat behalve de bedrijvigheden van de voorgaande rubriek, degene die betrekking hebben op de gehele of geeeltelijke uitvoering van voltooiingswerken of op de coördinatie van deze, laatste wanneer zij door onderaannemers worden uitgevoerd.

Zij mag ook alle financiële, commerciële, industriële, burgerlijke roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtsteeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich met alle middelen inmengen in aile zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde,, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen,

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111111111111,W111111111111

'

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en tienduizend euro, (110,000,00 ¬ ), verte-igenwoordigd door duizend vijfhonderd (1,500) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/duizend vijthonderste (1/1.500ste) van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd Heer Jean-Luc Beddeleem en Heer Henk Verstraeten, beiden voornoemd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Met betrekking tot aile handellingen die vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 ¬ ) overschrijdt, is de handtekening van twee zaakvoerders vereist.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Toezicht: De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichting weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de al-'gemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten faste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden jaarlijks op de tweede zaterdag van de maand juni om elf uur,. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van nettowinst.

Ingeval van ontbinding en vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd, tenzij de

algemene vergadering anders beslist, en herstellen de vereffenaars, indien niet alle aandelen in dezelfde mate

werden volgestort, het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke

betalingen te doen.

Boekjaar. Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

- aan de zaakvoerders aile machten te verlenen om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd: expeditie van de akte.

Pierre VANDER STICHELE, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2013 : KO111317
05/03/2013 : KO111317
12/12/2011 : KO111317
03/01/2011 : KO111317
15/12/2009 : KO111317
05/01/2009 : KO111317
29/05/2008 : KO111317
09/01/2007 : KO111317
03/03/2004 : KO111317
05/01/2004 : KO111317
18/03/2003 : KO111317
18/03/2003 : KO111317
18/03/2003 : KO111317
19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 13.06.2015, NGL 14.10.2015 15648-0396-012
10/12/1991 : KO111317
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.06.2016, NGL 25.08.2016 16485-0032-013

Coordonnées
AUDIOLIGHT

Adresse
RIJSELSTRAAT 16, BUS 10 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande