AUTHENTIC SHOES AND LEATHERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTHENTIC SHOES AND LEATHERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.798.203

Publication

29/01/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
21/09/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12304858*

Neergelegd

19-09-2012



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0848798203

Benaming (voluit): Authentic Shoes and Leathers

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijselstraat 147 - 8930 MENEN

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Lodewijk VERMEULEN te Menen op zeventien september tweeduizend twaalf, inhoudende oprichting van de Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Authentic Shoes and Leathers", met zetel te 8930 Menen, Rijselstraat 147, ter registratie neer te leggen, blijkt onder meer hetgeen volgt:

VENNOTEN

1° Heer NORRO Fabien Thierry, geboren te Lille (Frankrijk) op éénendertig oktober negentienhonderd vierenzeventig, echtgenoot van Mevrouw Ratiba ZELMAT, wonende te 59223 Roncq (Frankrijk), Rue Gustave Charpentier 28.

2° Mevrouw ZELMAT Ratiba, geboren te Bouzarea-Alger (Algerije) op achttien februari negentienhonderd tweeënzestig, echtgenote van Heer Fabien NORRO, wonende te 59223 Roncq (Frankrijk), Rue Gustave Charpentier 28.

RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Authentic Shoes and Leathers". ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

8930 Menen, Rijselstraat 147.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

- kleinhandel in schoenen en lederwaren;

- kleinhandel in textielwaren, accessoires en juwelen;

- kleinhandel in parfums;

- kleinhandel in bagage;

De vennootschap mag alle verrichtingen doen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Zij mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangende doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijkingen van het geheel of een gedeelte van haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor leningen aangegaan door derden, in het kader van de verbetering van de verwezenlijking van de maatschappelijke doelstellingen. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen, die zij het best geschikt zou achten.

DUUR

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen

vanaf zeventien september tweeduizend twaalf.

KAPITAAL VAN DE VENNOOTSCHAP

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op

achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd

zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, ieder aandeel

één/honderd zesentachtigste (1/186) van het kapitaal vertegenwoordigende.

Het kapitaal werd volgestort voor één/derde (1/3) door inbreng in geld. Dit kapitaal werd gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, zowel natuurlijke personen als rechtspersonen, al dan niet aandeelhouder(s). Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De opdracht van een zaakvoerder kan steeds herroepen worden door de algemene vergadering.

De zaakvoerder, statutair of niet, kan ten allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat rederlijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) een vaste of veranderlijke bezoldiging of vergoeding toekennen.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Externe vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Iedere zaakvoerder moet tegenover derden of tegenover de hypotheekbewaarder enkel zijn hoedanigheid van zaakvoerder bewijzen.

ZAAKVOERDERS

Heer Fabien NORRO en Mevrouw Ratiba ZELMAT, beiden voornoemd, werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders.

Deze opdrachten, die bezoldigd zijn, gelden voor onbeperkte duur (zonder evenwel statutair te zijn), behoudens uittreding, overlijden of herroeping van het mandaat door de algemene vergadering.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden de eerste woensdag van de maand mei van ieder jaar, om twintig uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op woensdag zeven mei tweeduizend en veertien, om twintig uur.

Vertegenwoordiging - Stemrecht

Iedere vennoot mag stemmen in persoon of bij volmacht.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Iedere aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde die echter zelf aandeelhouder moet zijn. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op zeventien september tweeduizend twaalf, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en dertien, met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert één januari tweeduizend

Luik B - Vervolg

en twaalf, namens haar aangegaan door de oprichters, met name Heer Fabien NORRO en Mevrouw Ratiba ZELMAT, beiden voornoemd, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle lasten, onkosten en afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vooraf een afname gedaan van vijf procent bestemd tot het vormen van een wettelijk reservefonds.

Deze voorafname houdt op verplichtend te zijn van zodra dit fonds tien procent van het kapitaal van de vennootschap bereikt heeft.

Over de aanwending van het overige zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden.

De wettelijke bepalingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Zij worden thans geregeld door onder meer de artikelen driehonderd negentien en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

VEREFFENING

Bij de ontbinding van de vennootschap, door om het even welke reden zal de vereffening verzekerd worden door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging.

De algemene vergadering zal de wijze van vereffenen vaststellen bij enkele meerderheid van stemmen.

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag van de schulden aan derden zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid van het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel een gelijk recht gevende.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(ondertekend door notaris Lodewijk Vermeulen te Menen)

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
AUTHENTIC SHOES AND LEATHERS

Adresse
RIJSELSTRAAT 147 8930 MENEN

Code postal : 8930
Localité : MENEN
Commune : MENEN
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande