AUTOBEDRIJF LABEEUW CHRIS - LAUWERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AUTOBEDRIJF LABEEUW CHRIS - LAUWERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 435.170.506

Publication

27/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MO

19125

\IITEUR BE _GE

20' 1

SCH STAR SBLAD

NEERGELEGD

- 2 JUN1 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL

Gent, afd, riffie KQRTRIJK G

BELG

Ondernemingsnr : 0435.170.506.

Benaming

(voluit) : B.V.B.A. AUTOBEDRIJF CHRIS LABEEUW LAUWERS (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 8800 Roeselare, Gitsestraat 614

(volledig adres)

Onderwerp akte : ARTIKEL 537 W11392 -- KAPITAALVERHOGING  INTEGRALE STATUTENWIJZIGING

' Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede op 1210212014, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering unaniem de volgende besluiten heeft genomen: EERSTE BESLUIT

TWEEDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid VAN CAUTER SAEYS & Co Bedrijfsrevisorenkantoor te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55 vertegenwoordigd door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. DEGRYSE -- bedrijfsrevisor", vertegenwoordigd door de Heer Jan Degryse,' zaakvoerder, opgemaakt op 16 januari 2014, dat handelt over de hierna beschreven inbreng in natura; welke rapport werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen,De conclusies van het verslag van de bedr'sjferevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden ais volgt:`Vll, CONCLUSIES De; inbreng in natura ten belope van E 308.000,00 naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA Autobedrijf

Chris Labeeuw Lauwers bestaat uit de vorderingsrechten ten gevolge van de uitkering van belaste niet betaalde: reserves aan de heer Labeeuw Christiaan en aan mevrouw Lauwers Albertine. Bij het beëindigen van onze, controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: a) De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van. de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook

; voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %; b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de bijzondere algemene vergadering van 24/12/2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van het ingebrachte vorderingsrecht op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften ' inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering en voor er zover geen kapitaalvermindering tot stand komt binnen de 4 jaar na de bovenvermelde inbreng in natura: a. de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid; b. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en ' de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 4.826 nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van de vennootschap BVBA Autobedrijf Chris Labeeuw Lauwers en worden voor 2.413 aandelen toegekend aan de heer Labeeuw Christiaan en voor 2.413 aandelen toegekend aan Mevrouw Lauwers Albertine. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Gedaan te Aalst, Op 16 januari 2014 Burg. BVBA Van Cauter - Saeys & Co Bedrijfsrevisorenkantoor vertegenwoordigd door Burg. BVBA J. DEGRYSE - bedrijfsrevisor vertegenwoordigd door de heer Jan Degryse zaakvoerder"De aanwezige vennoten erkennen immers een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.Dit verslag zal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met de expeditie. van onderhavig proces-verbaal.

DERDE BESLUIT

Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door het bestuursorgaan op 2 januari 2014, dat handelt over de hierna beschreven inbreng in natura; welke-rapport werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van. Vennootschappen.De Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" aanwezige vennoten erkennen immers een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.Dit verslag zal neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Kortrijk, samen met de expeditie van onderhavig proces-verbaal.

VIERDE BESLUIT

De vergadering keurt, na beraadslaging, de voormelde verslagen integraal goed.

De vergadering beslist met unanimiteit van de stemmen om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met driehonderd en achtduizend euro nul cent (308.000,00 EUR) om het te brengen van vierentwintigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (24.789,35 EUR) op driehonderd tweeëndertigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (332.789,35 EUR) door de inbreng in natura van twee vorderingsrechten gecreëerd door de uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van driehonderd tweeënveertigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (342.222,22 EUR), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, ten bedrage van vierendertigduizend tweehonderd tweeëntwintig euro tweeëntwintig cent (34.222,22 EUR), hetzij aldus netto driehonderd en achtduizend euro nul cent (308.000,00 EUR EUR):

De kapitaalverhoging gaat gepaard met de creatie van vierduizend achthonderd zesentwintig (4.826) nieuwe aandelen van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van drieënzestig euro tachtig cent (63,80 EUR) per aandeel, integraal te boeken als kapitaal.leder nieuw aandeel gal worden volstort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

(...)

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging is verwezenlijkt en dat het kapitaal werkelijk werd verhoogd tot driehonderd tweeëndertigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (332.789,35 EUR).

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen tot de integrale herwerking van de statuten en tot de integrale goedkeuring van de nieuwe tekst van de statuten, aangepast aan het Wetboek van vennootschappen, aan de "corporate governance" Wet en aan de hiervoor vermelde agendapunten en aanvaarding van deze nieuwe statuten, waarvan een uittreksel luidt als volgt:

NAAM.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt: B.V.B.A. AUTOBEDRIJF CHRIS LABEEUW LAUWERS,

ZETEL.

8800 Roeselare, Gitsestraat 614

DOEL,

De vennootschap heeft tot doel:Garage en herstellen van koetswerken en motorvoertuigen.Kleinhandel in motorvoertuigen, nieuw- of tweedehands, en onderdelen.e mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, onder de vorm van toonwerk of commissie.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. Zij mag namelijk, en zonder dat deze opsomming beperkend is, alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan vergemakkelijken onder meer, alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, De vennootschap mag ook filiales openen.

KAPITAAL - AANDELEN.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd tweeëndertigduizend zevenhonderd negenentachtig euro vijfendertig cent (332.789,35 EUR).Het is volledig geplaatst en verdeeld in vijfduizend achthonderd zesentwintig (5.826) aandelen zonder nominale waarde elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal vertegenwoordigend van éénlvijfduizend achthonderd zesentwintigste (115.826ste).

BESTUUR - ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al dan niet vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor bepaalde tijd of zonder beperking van duur.De zaakvoerders kunnen zowel natuurlijke personen als rechtspersonen zijn. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.Hij kan in de statuten benoemd worden ofwel bij beslissing van de bijzondere algemene vergadering.De statutair zaakvoerder is de heer Christiaan Labeeuw, wonende te 8800 Roeselare, Gitsestraat 614.ingeval van zijn overlijden is zijn echtgenote mevrouw Albertine Lauwers van rechtswege zaakvoerder.De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.lndien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.in geval er slechts één vennoot is kan de derde statutaire zaakvoerder steeds ontslagen worden.iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4 ~ t

dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte en treedt namens haar op.ingaval er meerdere zaakvoerders zijn beschikken zij ieder afzonderlijk over aile machten en bevoegdheden voorzien door de wettelijke bepalingen terzake.De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn, Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.De zaakvoerder kan, onder zijn persoonlijke verantwoordelijkheid gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting is gehouden de wettelijke bepalingen terzake na te leven.ls er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.De functie van zaakvoerder wordt behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering onbezoldigd

uitgeoefend.Aan de zaakvoerder(s) kan door de algemene vergadering een aandeel in de winst worden toegekend.

ALGEMENE VERGADERINGEN,

Jaarlijks op de eerste donderdag van de maand juni om vijftien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping.ls deze dag een wettelijke feestdag dan wordt de vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of in de plaats aangeduid in de oproeping de eerst volgende werkdag.De bijeenroepingen geschieden overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of op de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen.Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kunnen vennoten die verhinderd zijn zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie zij schriftelijke of per telefax volmacht verlenen, en die slechts hou-'der mag zijn van één enkele volmacht.Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; er kan ook op dezelfde wijze bij fax of bij E mail worden gestemd. hij wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.De algemene vergadering kan alleen beraadslagen over de onderwerpen op de agenda vermeld, tenzij aile vennoten op de vergadering aanwezig zijn en ermede instemmen over andere punten te beraadslagen. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.De zaakvoerder(s) en elke vennoot hebben recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.Elk aandeel geeft recht op één stem.Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de aanwezige vennoten. Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, zullen de afschriften of uittreksels in recht of aan derden af te leveren, worden ondertekend door de personen die de vennootschap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ALGEMENE VERGADERING INDIEN ER SLECHTS EEN VENNOOT IS.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden, Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden.in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaardis de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten van bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" y Moor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

van fret wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

BOEKJAAR - WINSTVERDELING.

Net boekjaar begint op de eerste januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds.Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van , vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen het bestuursorgaan om alle handelingen te stellen die vereist zijn voor de uitvoering van de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergedering.De algemene vergadering delegeert alle machten aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAREL, te 8800 Roeselare (Rumbeke), Izegemsestraat 52A met de mogelijkheid van in de plaats stelling, teneinde de gegevens van de vennootschap te wijzigen bij het Ondernemingsloket, bij de Kruispuntbank van de Ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, voor zover ais nodig, en te dien einde alle administratieve formaliteiten te verrichten en de vereiste documenten te ondertekenen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris Jean Pierre Lesage te Hooglede te gelasten met het opstellen van de gecoördineerde tekst van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de beslissingen hiervoor genomen.Na rondvraag beslist de vergadering de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Notaris Jean Pierre Lesage

samen neergelegd expeditie van de akte, verslagen met staat van actief en passief en coördinatie.









Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/07/2014 : KO116365
25/08/2011 : KO116365
01/07/2010 : KO116365
11/06/2009 : KO116365
19/06/2008 : KO116365
22/08/2007 : KO116365
21/06/2005 : KO116365
21/06/2004 : KO116365
09/02/2004 : KO116365
04/07/2003 : KO116365
20/09/2002 : KO116365
03/10/2000 : KO116365
17/07/1999 : KO116365

Coordonnées
AUTOBEDRIJF LABEEUW CHRIS - LAUWERS

Adresse
GITSESTRAAT 614 8800 ROESELARE

Code postal : 8800
Localité : ROESELARE
Commune : ROESELARE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande